eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
با رب یاشیرخشک مواد لازم الیوان ارد ۱عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر ۱/۴لیوان روغن مایع ۱/۴لیوان اب پرتقال وانیل کمی بکینگ پودر کمی ابتدا تخم مرغ با همزن میزنیم تاخوب کرم رنگ بشه و یکدست بعد شکر اضافه میکنیم دوباره باهمزن میزنیم دراین مرحله روغن +اب پرتقال +وانیل اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد الیوان ارد به همراه بکینگ پودر الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم آرام وبا لیسک توقالب که ازقبل کاغدروغنی انداخته میریزیم و درفر ازقبل گرم شده دمای ۱۸۰مدت زمان ۲۰تا۲۵دقیقه روی کیک هم باهرچی دوست داشتین میشه تزیین کنین من سس پرتقال ریختم بهش یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم شدقرمز سس پرتقال :نصف لیوان اب پرتقال و یک قاشق شکر ویک قاشق نشاسته ذرت همگی باهم مخلوط میکنیم ومیزاریم روی شعله تابه غلظت برسه ✅ من توفردست سازدرست کردم باشعله ملایم یک ساعت زمان برد 🙏 @shirini71
مواد لازم: مغز گردو ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد رب انار ۲ قاشق غذاخوری آب انار ۲ قاشق غذاخوری سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم شامل تره و گشنیز و جعفری وچوچاق گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی طرز تهیه: اول پیاز خرد شده رو با روغن تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه می کنیم.کمی بعد از تفت گوشت و پیاز سبزی های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا زمانی که عطر سبزی در بیاد.بعد گردوهای آسیاب شده رو اضافه کنید و به کل مواد رب انار و آب انار و ادویه بزنید و حدود یک ربع بدون آب با حرارت کم روی اجاق بزارید. حالا وقتش رسیده که آب جوش به خورشت اضافه کنید و با شعله کم بهش اجازه بدین جا بیفته. یادتون باشه این خورشت نباید پر آب باشه پس خیلی آب بهش اضافه نکنید.اگه دوست دارید خورشت شما خیلی روغن بندازه میتونید در حین جا افتادن چند بار چند قالب یخ کوچیک بهش اضافه کنید. و تمام.این غذا خیلی از فسنجان جذاب تره و ترش یا ملس بودنش هم به سلیقه ی خودتونه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه عصرونه..ساده و خوشمزه و رنگ رنگی چندتا دونه تارت نمکی از یه سفارش باقی مونده بود و نمیدونستم چکارشون کنم تا اینکه تبدیل شدن به تارت پنیر و خیار و گوجه...(نون تارت رو از لوازم قنادی فروشی میتونین بخرین،دو نوع شیرین و نمکی دارن.) پنیر خامه ای رو توی قیف ریختم و تارت رو با پنیر پر کردم و کمی سیاهدونه پاشیدم و با خیار و گوجه و نعنا و ساقه پیازچه تزیین کردم. با دلخوشی های کوچیک..مثل یه افطاری یا عصرونه ساده و خودمونی، کنار اعضا خونواده..میشه لحظات خیلی خوبی رو ثبت کرد و بیخیال همه چیزایی شد که ممکنه آزارمون بدن..الهی حال دلتون همیشه خوب خوب باشه farkhondehharouni ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ كرده: ٣٠٠ گرم مرغ چرخ كرده : ٣٠٠ گرم پياز : ٢ عدد ( متوسط) نمك و فلفل و پاپريكا و زردچوبه :به مقدار لازم پودر گشنيز : ١ ق س كره : براى سرخ كردن طرز تهيه : پياز ها رو رنده كنيد و آبش و بگيريد . نصف پياز و به گوشت چرخ كرده و نصفش و به مرغ چرخ شده اضافه كنيد . ادويه ها رو به مقدار لازم به هر كدوم اضافه كنيد . كاملا ورز بديد و به مدت يك ساعت داخل يخچال قرار بديد تا كاملا مزه دار بشه . تابه رو با كمى روغن چرب كنيد و طبق فيلم داخل تابه شكل بديد و در اخر كره رو اضافه كنيد و با حرارت متوسط سرخ كنيد . بعد از پخت يك طرف ، برش بزنيد و برگردونيد تا طرف ديگه سرخ بشه . 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا