#خاگینه_رولی
#خاگینه_رولتی
دو عدد تخم مرغ
دو تا سه قاشق ماست
دو قاشق آرد نانوایی
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دارچین و پودر گردو برای رول کردن
شیره بار یا شیره مربا یا شیره ی انگور
تخم مرغ و ماست و آرد و بیکینگ پودر رو هم بزنین یه مایع تقریبا شل میشه
و بریزین توی تابه دو طرفه که از قبل توش روغن ریختیم و گرم شده با قاشق پهن کنین
دو طرفش رو خوب سرخ کنین و شیره بار رو بریزین روش تا به خورد خاگینه بره
خاگینه رو بندازین توی سینی و روش دارجین و پودر گردو بزنین و محکم رول کنین و با چاقوی اره ای برش بزنین
@shirini71
کلمپه کرمانی
اردنیم کیلو و شکر166گرم و روغن قنادی266گرم با هل مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ1دونه و شیر1/4لیوان رو بهش میزنیم بعد مواد میانی ک خرما گردو دارچین زنجبیل جوز هندی هس رو داخلش میزاریمو قالب میزنیم بعد داخل فر بیست دقیقه میزاریم
اصلش اینه ک مهر بزنیم روش ولی من ایندفعه قالب بیسکوییت گرفتم با قالب زدم
@mivhe71
#سیب زمینی رستورانی
سيب زمينيها رو نه خيلي نازك و نه ضخيم خلالي كنيد.در يك قابلمه آب و مقداري نمك رو به جوش بياريد و سيب زمينيها رو سه دقيقه بجوشونيد.نبايد زياد بجوشن چون پخته و نرم ميشن و موقع سرخ كردن خرد و بي كيفيت ميشن.بعد از سه دقيقه سيب زمينيها رو آبكش كنيد و بلافاصله در يك ظرف كه آب يخ(يا خيلي سرد) داخلشه بريزيد و دو دقيقه بذاريد بمونه(يا زير آب سرد بگيريد) بعد دوباره آبكش كنيد و روي يك پارچه بريزيدشون تا آب اضافش بره.
حالا در تابه روغن بريزيد و بذاريد كاملا داغ بشه و بعد در روغن سرخ كنيد تا طلايي بشن
@mivhe71
#شامی_لپه
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_ترکی
شیر یک لیوان ولرم
آب یک لیوان ولرم
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه ی ق غ خ
نمک ی ق م خ
شکر ی ق غ خ
آرد سفید ۵ لیوان(تقریبی)
مواد میانی:
روغن زیتون نصف لیوان(من روغن زیتون روحذف کردم و فقط کره زدم)
کره ۲۰۰گرم . برای رومال کردن:
یک عددزرده ی تخم مرغ +ی ق غ خ ماست
یکسوم از آب ولرم روبهمراه شکر و خمیر مایه تو یه کاسه بریزید بذارید تا عمل بیاد و پف کنه....
توی ظرف بزرگی آب و شیرونمک وروغن و خمیر مایه که عمل اومده رو با هم مخلوط کنید و آرد روکه یه بار الک کردید کم کم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیارید،روی ظرف رو بپوشونید و دوساعت جای کرم بذارید تا حجمش دوسه برابر بشه(من فر رو کمی گرم می کنم و خاموش می کنم،خمیر رو تو فر میذارم نیم ساعته خمیر ور میاد)
خمیر که ور اومد،یه کوچولوورز میدیم و ۱۴تا چونه ازش برمیداریم و کنار میذاریم و روش یه دستمال می کشیم و پنج دقیقه استراحت میدیم،تو این فاصله کره رو آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم وکنار دستمون میذاریم،یکی از چونه ها روبر میداریم و با پیوست کنی باز می کنیم ودو طرفش رو با مخلوط کره و روغن زیتون چرب می کنیم،بعد به کمک وردنه پهن می کنیم تا نازک بشه و از چهار طرفش شروع می کنیم به تا کردن تا یه مربع کوچیک بشه،بعد یه چونه دیگه بر میداریم و با کره چرب می کنیم و با وردنه پهنش می کنیم و اون خمیری روکه آماده کردیم وسطش میذاریم و از کناره ها شروع به تا کردن می کنیم و همین روال روادامه میدیم تا هفتمین خمیر،بعد به کمک وردنه خمیر آماده شده رو پهن می کنیم و شکل میدیم و توی کاغذ روغنی پهن می کنیم(با ۱۴تا چونه شما دو تا نون می تونید آماده کنید که هر کدوم از نون ها از هفت چونه آماده شدن)
روی خمیر دستمال بندازید و بیست دقیقه استراحت بدید و بعد با مخلوط زرده و ماست رومال کنید.
فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و نان ها رو توش بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر کمی گریل روروشن کنید تا روش هم طلایی بشه.
@mivhe71