eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه‌ای یک عدد کوچک سیر تازه دو حبه سیب زمینی پخته شده دو پیمانه خامه ۲ قاشق غذاخوری ادویه کاری دو قاشق چایخوری تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل به مقدار لازم تخم مرغ دو عدد پودر سوخاری یک پیمانه نان تورتیلا به مقدار لازم پنیر ورقه ای یک الی دو بسته در ابتدا پیاز ، سیر ، مرغ و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید. مرغ های خرد شده را اضافه کنید. مرغها را در پیاز حسابی تفت دهید. مقداری فلفل قرمز، پودر کاری و تخم گشنیز به مرغ اضافه کنید. سپس خامه در همین مرحله می‌توانید به همراه مقدار کافی، نمک اضافه کنید.سیب زمینی های پخته و خرد شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا همکی مزه دار شوند. مقداری از خوراک مرغ به همراه پنیر ورقه ای بر روی نان قرار داده و آن را رول کنید. سپس در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید و با سس دلخواهتان میل کنید . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
برنج ....... 3 پیمانه ماست ......1 لیوان زرده تخم مرغ ...... 3 عدد زعفران دم کرده ......3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین ...... به مقدار لازم  مرغ .....2 تکه بادمجان.....۲عدد زرشک ......1/3 پیمانه روغن مایع ...... نصف لیوان پیاز کوچک .....1 عدد   ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. بادمجان حلقه کنید و کمی نمک بزنید.بزارید چند ساعت بمونه.مجدد بشورید بعد حلقه کنید و سرخ کنید.زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه می کنیم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد ) وقتی مرغ کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به  و زرشک اضافه می کنیم. برنج را از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده برداریم. تخم مرغها را خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج را اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید کف قابلمه را روغن بریزید . نیمی از مایه برنج را داخل قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشود. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید.به لایه هم بادمجان سرخ شده قرار بدید. باقی برنج را می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و دمکنی حدودا 1 ساعت قرار می دهیم. ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده .می تونید داخل فر قرار بدین.تمام مراحل بالا را داخل قالب انجام بدید..روشو فویل بکشید.زرشک هم داخل مواد نریختم. طبقه وسط درجه ۱۸۰ بذارید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۱ بسته پودر ژله انگور ۱ لیوان آب جوش ۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله برای قسمت سفید: ۲.۵ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ نشاسته ی ذرت ۱ ق چ پودر ژلاتین ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ خامه صبح