eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
برنج ....... 3 پیمانه ماست ......1 لیوان زرده تخم مرغ ...... 3 عدد زعفران دم کرده ......3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین ...... به مقدار لازم  مرغ .....2 تکه بادمجان.....۲عدد زرشک ......1/3 پیمانه روغن مایع ...... نصف لیوان پیاز کوچک .....1 عدد   ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. بادمجان حلقه کنید و کمی نمک بزنید.بزارید چند ساعت بمونه.مجدد بشورید بعد حلقه کنید و سرخ کنید.زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه می کنیم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد ) وقتی مرغ کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به  و زرشک اضافه می کنیم. برنج را از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده برداریم. تخم مرغها را خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج را اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید کف قابلمه را روغن بریزید . نیمی از مایه برنج را داخل قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشود. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید.به لایه هم بادمجان سرخ شده قرار بدید. باقی برنج را می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و دمکنی حدودا 1 ساعت قرار می دهیم. ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده .می تونید داخل فر قرار بدین.تمام مراحل بالا را داخل قالب انجام بدید..روشو فویل بکشید.زرشک هم داخل مواد نریختم. طبقه وسط درجه ۱۸۰ بذارید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۱ بسته پودر ژله انگور ۱ لیوان آب جوش ۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله برای قسمت سفید: ۲.۵ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ نشاسته ی ذرت ۱ ق چ پودر ژلاتین ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ خامه صبح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه یا آبلیمو( هر کدوم رو که دوست داشتید) را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا