eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم خمیر پفی ۱رول (مستطیلی) ۴برش ژامبون ۱۰۰گرم پنیر ماسکارپونه ۲ عدد کدو سبز (متوسط) ابتدا کدوها را بشویید و بصورت نواری برش بزنید. کمی روغن در یک ظرف بریزید و کدو سبز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و نمک به آن اضافه کنید تا کاملا خشک شود. آن را به یک کاسه منتقل کنید تا خنک شود. در این فاصله پنیر را با قاشق هم بزنید تا خامه ای شود و به راحتی پخش شود. پس از آماده شدن مواد ، خمیر را پهن و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. بر روی یک نیمه برشهای ژامبون را قرار دهید ، سپس پنیر را در قسمت بعدی پخش کنید و نوارهای کدو را چیده و با نیمه دیگر خمیر را ببندید و لبه ها را ببندید. خمیر را که روی سینی فر قرار داده اید در یخچال قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود. سپس ، خمیر را از یخچال برداشته و با چاقوی تیز برش بزنید ، نوارهای عمودی و سپس افقی ایجاد کنید ، تا مربع های کوچک حدود ۱ سانتی متر بدست آورید. سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه دوباره در یخچال قرار دهید. در همین حال ، فر را در تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. پخت به مدت ۱۵ دقیقه ، سپس قالب را به قفسه پایین فر منتقل کنید ، دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود ، پخت را ادامه دهید. بعد از پخت ، از فر خارج کنید و بگذارید میان وعده های خوشمزه شما قبل از خوردن خنک شوند. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم سینه مرغ گریل شده خردشده لوبیا پخته گوجه فرنگی خردشده جعفری خردشده ذرت پخته هویج رنده شده پیاز خردشده ماست یونانی نمک و فلفل روغن زیتون آبلیمو تازه سیر رنده شده 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا