eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه ✍ آرد گندم ۱ کیلوگرم روغن ۷۵۰ گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۴ لیوان گلاب ½ لیوان زعفران آسیاب شده نیم مثقال هل آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 طرز تهیه حلوای نذری ایام محرم👩‍🍳 روغن را در یک تابه‌ بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می‌گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و مرتب به‌هم‌ می‌زنیم تا آرد کامل سرخ‌ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بی اندازد.) سپس شکر را با آب مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم تا به فرم شربت در‌آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده‌شده را در شربت می‌ریزیم و آرد سرخ‌شده را از روی اجاق گاز بر‌می‌داریم و کنار می‌گذاریم و شربت را به آن اضافه می‌کنیم و خوب به‌هم می‌زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود. توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می‌پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می‌شود و شکل حلوا را به خود می‌گیرد؛ باز هم ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.دقت‌کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود. سپس حلوا را در دیس می‌کشیم و بر طبق سلیقه تزیین می‌کنیم. همراه با @mivhe71 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر پنیری-ژله ای آبی لایه اول: 20 عدد بیسکوییت لیدی فینگر بقیه لایه اول: 1 بسته ژله آبی کمرنگ، مکعبی ببرین بعد از بستن بقیه لایه اول: 500 گرم پنیر ماسکارپونه، در دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری پر، شکر 2 بسته ژله لیمویی که داخل 250 میلی لیتر آب جوش حل کردین و بعد پنیر و شکر رو اضافه کردین و هم زدین لایه دوم: 2 بسته پودر ژله آبی کمرنگ 500 گرم شیر غلیظ شده، که یکم گرم کردین تا ژله ها توش حل شن بعد با درجه بالای همزن 3 دقیقه زدین تا یجورایی فرم بگیره لایه سوم: 300 گرم خامه پرچرب 30 % 2 بسته پودر کرم شانتی 1ونیم قاشق غذاخوری شکر، که همشو با همزن اونقدر میزنین تا فرم بگیره میتونین برای اینکه سفتتر شه، در 1/4 پیمانه آب، 1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و اضافه کنین، بعد ازینکه ولرم شد با مرنگهای کوچولوی آبی تزیین کنین برای یک ظرف 25 در 35 سانتیمتری هرلایه باید نه اونجور سفت شه که لایه ها جداشن، نه شل باشه که مخلوط شن اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم طرز تهیه بدون سرکه مواد لازم: خیار ریز قلمی2 کیلوگرم برگ کرفس200 گرم شوید200 گرم ترخون200 گرم سنگ نمک1 کیلو گرم سیر4 حبه فلفل سبز تند4 عدد زاج سفیدیک تکه به اندازه نخود طرز تهیه: برای تهیه خیارشور فوری ابتدا سبزیجات و خیارها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کامل خارج شود در غیر این صورت خیارشور کپک می‌زند.لازم نیست سبزی‌ها را خرد کنید. آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. تقریبا به ازای هر 15 لیوان آب، یک لیوان سنگ نمک خردشده استفاده می‌شود. در انتها، زاج سفید را هم داخل آب نمک در حال جوش بیندازید.وقتی حل شد، از روی گاز بردارید.خیار و سبزی‌ها را لایه لایه داخل ظرف تمیز دردار ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید.ترکیب آب و نمک را روی آن‌ها بریزید تا جایی که ظرف پر شده و روی خیارها را کاملا بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جایی قرار دهید تا جا بیفتد. نکته: مدت زمان آماده شدن بستگی به دمای هوا دارد. هرچه هوا گرمتر، زمان آماده شدن‌ خیارشور هم کمتر. دمای آب و نمکی که روی خیار شور ریخته می‌شود بسیار مهم است. ای این آب باید گرم (ولرم) باشد یعنی نه خیلی داغ نه خیلی سرد!  دلیل استفاده از سنگ نمک این است که با استفاده از نمک معمولی، احتمال نرم‌شدن خیارها زیاد خواهد بود که این به هیچ وجه مطلوب نیست. ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا