eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🍨دسر کاسترد👇 به ازای هرلیوان شیر ۲قاشق غذاخوری سرپرشکر و ۱قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد کاملا باشیر مخلوط می کنیم ومیزاریم روی حرارت ملایم تامثه فرنی به غلظت برسه وکمی زعفرون دم کرده واسه خوشرنگ شدنش میزنیم بهش البته کاملا سلیقه ایه وکمی پودر هل 👈وقتی به غلظت رسید توظرف سرو می ریزیم ومیره تویخچال واسه خنک سازی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر طالبی 🍈🍈🍈 پودر ژله‌ى طالبی.............١ بسته پوره‌ى طالبی..............٣/٤ لیوان آب جوش...................٣/٤ لیوان بستنی وانیلی یا شیر یا خامه............١/٢ لیوان . پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود. بستنی را درون آب طالبی بریزید. زمانی که ژله‌ی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید. مى توانید همه‌ی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید. اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید. مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.نوش جان 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ▪️برنج یک پیمانه پلوپز ▪️شیر حدودا یک و نیم لیتر ▪️گلاب یک استکان ▪️خامه 100 گرم طرز تهیه: ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید عالیه حتما امتحان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌‌ کانال کدبانو👇 https://telegram.me/joinchat/A3p1IzxOjCbbSkqOS4ikSA marjan_rezazadeh آرد دو پیمانه پودر قند یک پیمانه زنجبیل 1 ق غ پودر هل یک ق چ (در صورت تمایل) روغن جامد نصف پیمانه کره ۵۰ گرم (اختیاری) ‌ طرز تهیه :‌ ابتدا آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی زیاد تغییر رنگ ندهد.‌ سپس روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. میتوانید کره را حذف کنید.‌ در اضافه کردن روغن دقت کنید نباید مواد شل و روان شود.‌ ممکن است کمتر یا بیشتر نیاز شود چون میزان جذب آردها متفاوت است. روغن را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید و پودر قند و زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر تابه روی حرارت باشد پودرقند در حلوا سفت و گلوله گلوله میشود.‌ اگر مواد خیلی سفت بود کمی روغن یا کره اضافه کنید و اگر شل شده بود باید مجدد کمی آرد را تفت دهید و اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی پودر هل یا دارچین نیز اضافه کنید.‌ حلوا را در قالب یا سینی ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.‌ بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و سرو کنید.‌ بسیار خوشمزه و مقوی و گرم می باشد و برای ایام روزه داری ماه رمضان مناسب می باشد.‌ ‌‌‌ ✅ خواص زنجبیل : زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد بیماری‌ها را درمان می‌کند درد و التهاب را کاهش می‌دهد از سرطان جلوگیری می‌کند قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد به کاهش وزن کمک می‌کند زنجبیل داروی مقوی غرایز جنسی است دردهای زمان قاعدگی را تسکین میدهد زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد زنجبیل می‌تواند باعث کاهش قند خون شود زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع می‌شود زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند تشنگی را برطرف می کند‌ ‌‌‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد