#كيك_مرغ_قارچ
#غذاهای_خمیری
#فینگرفود
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد،روغن مايع ١/٢ پيمانه
ماست ١ پيمانه،بكينگ پودر ٢ ق چ
آرد ٢ پيمانه،خمير مايه ١ ق م،مرغ ٢ تكه،نمك فلفل پاپريكا اويشن
فلفل دلمه اى رنگى ١/٢ پيمانه،قارچ ٨ عدد،پنير پيتزا ١ پيمانه،زعفران دمكرده مقدارى،كره ٢ ق غ،روغن مايع
طرز تهيه:
مرغ را به همراه نمك و فلفل و ادويه مخصوص مرغ و يك پياز خردكرده و يك ليوان اب مى گذاريم بپزد و بعد از پخت به صورت مكعبى خرد مى كنيم
در يك تابه فلفل دلمه و قارچ را با كره و كمى روغن تفت مى دهيم،مرغ را اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم نمك و فلفل ميزنيم و زعفران را اضافه مى كنيم و مى گذاريم تا خنك بشه
براى تهيه خمير ابتدا تخم مرغها را مى زنيم روغن را اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم،بكينگ پودر را به ماست اضافه مى كنيم تا پف كندو بعد به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم
در يك ظرف ديگر ارد و نمك و فلفل و اويشن و پاپريكا و خمير مايه را مخلوط مى كنيم و كم كم به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم
حالا در يك قالب مستطيلى ٢٠ در ٢٥ يا گرد ٣٠ سانتى كاغذ روغنى مى اندازيم و ديواره هارو چرب مى كنيم نيمى از مايع خميرى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و بعد مايع گوشتى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و مابقى خمير را ميريزيم و روى ان را صاف مى كنيم و روى قالب را با دستمال ميپوشونيم و براى ٤٠ دقيقه استراحت مى دهيم و بعد در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقیقه
👈👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى موردپسند واقع شد صلواتى نثار روح پدرم كنيد
@shirini71
#خوراک_راگو🥘🥘
موادلازم:
پیاز سرخ شده یک عدد ،
سیب زمینی تفت داده شده یک عدد،
هویج دوعدد تفت داده شده،🥕🥕
گوشت خورشتی تفت داده شده،
لوبیا چیتی یک لیوان ،
فلفل دلمه یک عدد کوچک،
آبلیمو، جعفری تازه ،ادویه کاری ،نمک ،فلفل ،
ربگوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری🍅
درمرحله اول یک عدد پیازو خورد کردم همراه با روغن زیتون وکره داخل قابلمه تفتش دادم ..وقتی پیاز سبکتر شد گوشت خورشتی اضافه کردم... تفتش دادم همراه با یک قاشق چای خوری زرد چوبه وادویه کاری ،هویج خورد شده درشت ،اونم تفتش دادم اضافه کردم. دوقاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی ،لوبیا چیتی خیس خورده، تمام مواد ومخلوط کردم.. واندازه چهار لیوان آبجوش ریختم ..داخل قابلمه ،روی حرارت متوسط جوش اومد .کم کنید، بزارید آرو آروم خوراکتون بپزه. نیم ساعت آخر فلفل دلمه ،وسیب زمینی واضافه کردم... نمک، وفلفل، واسه چاشنی این خوراک از آبلیمو استفاده کنید. برای تزیین از جعفری تازه خورد شده روی خوراک بریزید .
نکته👈این غذا با نان سرو میشود .درضمن با لوبیا سبز هم میتونید درست کنید. وقتی خورد کردید تفتش دادید .یک قاشق غذاخوری آرد جداگانه تفت بدید، که بوی خامی آرد گرفته بشه. بعد مقداری کره اضافه کنید.من چون از لوبیا چیتی استفاده کردم آرد نزدم.. آرد بخاطره لعاب خوارک هست .لوبیا چیتی خودش داخل خوراک لعاب میندازه .این خوراک فرانسوی هست .که با سس راگو درکنارش سرو میشه. من چون سس راگونداشتم .از سالسا استفاده کردم .این خوراک آب نداره.درواقع همون خوراک خودمونه .نوش جاااان 😋
@shirini71
🍨دسر کاسترد👇
به ازای هرلیوان شیر ۲قاشق غذاخوری سرپرشکر و ۱قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد کاملا باشیر مخلوط می کنیم ومیزاریم روی حرارت ملایم تامثه فرنی به غلظت برسه وکمی زعفرون دم کرده واسه خوشرنگ شدنش میزنیم بهش البته کاملا سلیقه ایه وکمی پودر هل
👈وقتی به غلظت رسید توظرف سرو می ریزیم ومیره تویخچال واسه خنک سازی
@shirini71
دسر طالبی 🍈🍈🍈
پودر ژلهى طالبی.............١ بسته
پورهى طالبی..............٣/٤ لیوان
آب جوش...................٣/٤ لیوان
بستنی وانیلی یا شیر یا خامه............١/٢ لیوان .
پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود.
بستنی را درون آب طالبی بریزید.
زمانی که ژلهی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید. مى توانید همهی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید. اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید. مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.نوش جان
😍 @mivhe71
#شیر_برنج_خامه_ای
مواد لازم:
▪️برنج یک پیمانه پلوپز
▪️شیر حدودا یک و نیم لیتر
▪️گلاب یک استکان
▪️خامه 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید عالیه حتما امتحان کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوای_زنجبیلی
#خیرات
#افطاری
کانال کدبانو👇
https://telegram.me/joinchat/A3p1IzxOjCbbSkqOS4ikSA
marjan_rezazadeh
آرد دو پیمانه
پودر قند یک پیمانه
زنجبیل 1 ق غ
پودر هل یک ق چ (در صورت تمایل)
روغن جامد نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم (اختیاری)
طرز تهیه :
ابتدا آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی زیاد تغییر رنگ ندهد.
سپس روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. میتوانید کره را حذف کنید.
در اضافه کردن روغن دقت کنید نباید مواد شل و روان شود. ممکن است کمتر یا بیشتر نیاز شود چون میزان جذب آردها متفاوت است. روغن را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید و پودر قند و زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر تابه روی حرارت باشد پودرقند در حلوا سفت و گلوله گلوله میشود.
اگر مواد خیلی سفت بود کمی روغن یا کره اضافه کنید و اگر شل شده بود باید مجدد کمی آرد را تفت دهید و اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید کمی پودر هل یا دارچین نیز اضافه کنید.
حلوا را در قالب یا سینی ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و سرو کنید.
بسیار خوشمزه و مقوی و گرم می باشد و برای ایام روزه داری ماه رمضان مناسب می باشد.
✅ خواص زنجبیل :
زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود میبخشد
بیماریها را درمان میکند
درد و التهاب را کاهش میدهد
از سرطان جلوگیری میکند
قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد
به کاهش وزن کمک میکند
زنجبیل داروی مقوی غرایز جنسی است
دردهای زمان قاعدگی را تسکین میدهد
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد
زنجبیل میتواند باعث کاهش قند خون شود
زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع میشود
زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند
تشنگی را برطرف می کند
@mivhe71
#کلوچه_مغزدار_دارچینی
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق
شیر ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۶۰ گرم
مایه خمیر ۱/۲ قاشق س
مواد میانی: کره ۶۰ گرم _شکر ۱ لیوان _آرد ۱ لیوان _جوز هندی ۱/۲ ق چ _هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق غ _و گردو خرد شده _رومال تخم مرغ هم زده + وانیل
آردو الک کرده شکر و مایه خمیرو بهش اضافه میکنیم بعد شیر و روغن همه را خوب باهم مخلوط کرده ۵ دقیقه ورز میدیم این خمیر احتیاج به استراحت نداره بعد خمیرو به چونه های گوچک تقسیم میکنیم و وسط چونه رو گود کرده از مواد میانی لای خمیر میریزیم و جمع میکنیم و در سینی فر قرار داده مهر میزنیم .حالا میریم سراغ مواد میانی آردو با کره رو حرارت کمی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد و قتی خنک شد شکرو ادویهارو با آرد مخلوط کرده و برای میان خمیر آماده میزاریم .فر با درجه ۲۰۰ و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که روی کلوچه طلایی بشه میپزیم
@mivhe71
#سوپ_رشته_فرنگی
#پیش_غذا
سینه مرغ رو برش میزنیم(مکعبی یا خلالی و یا حتی بعد از پخت میتوان ریش ریش کرد)
با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زعفرون میپزیم و بعد تکه های مرغ رو جدا میکنیم و کنار میگذاریم....
سه عدد هویج و سه عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد میکنیم (البته من این بار چون هویج ها کوچک بود حلقه ای برش زدم)و یک عدد پیاز رنده شده ریز رو به عصاره مرغ اضافه میکنیم،مقدار نخود فرنگی دلخواه هست(من حدود یک لیوان ریختم)وقتی که سبزیجات پخت،سینه های مرغ رو اضافه میکنیم و یک تا دو قاشق غذاخوری رب گوجه(میتوان از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد)رو اضافه میکنیم(اگر دوست داشتین میشه رب رو تفت داد و بعد اضافه کرد،من این کار رو نمیکنم)و در آخر رشته فرنگی ها رو اضافه میکنیم...
نمک و فلفل هم به میزانی گه تمایل دارید در انتها اضافه کنید .
جعفری خرد شده هم در آخر میشه به سوپ اضافه کرد و چند دقیقه اجازه بدیم که پخته بشن ،من فقط برای تزیین استفاده کردم.
از قارچ،کرفس،ذرت،و سبزیجات دیگه هم میشه تو این سوپ استفاده کرد .
@mivhe71
#چیپس خوشمزهء کدو (سبز)😍😍
کدو را به حلقه های نیم سانتی ببرید.
در یک ظرف آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر نان که با نمک و ادویه ی دلخواهتان مخلوط کرده اید بریزید،در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید.
حلقه های کدو را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در پودر نان بغلطانید.
در ظرف کوچکی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته روی حرارت ملایم گذاشته سپس کدوها را داخل آن سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی قرار دهید.
احتیاج به روغن زیاد نیست!
سس:ماست چکیده یا ساده را با سیر له شده،ساقهء خرد شده ء پیازچه و نمک و فلفل ترکیب کنید،یک ساعت در یخچال بماند سپس مصرف کنید