#کلوچه_مغزدار_دارچینی
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق
شیر ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۶۰ گرم
مایه خمیر ۱/۲ قاشق س
مواد میانی: کره ۶۰ گرم _شکر ۱ لیوان _آرد ۱ لیوان _جوز هندی ۱/۲ ق چ _هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق غ _و گردو خرد شده _رومال تخم مرغ هم زده + وانیل
آردو الک کرده شکر و مایه خمیرو بهش اضافه میکنیم بعد شیر و روغن همه را خوب باهم مخلوط کرده ۵ دقیقه ورز میدیم این خمیر احتیاج به استراحت نداره بعد خمیرو به چونه های گوچک تقسیم میکنیم و وسط چونه رو گود کرده از مواد میانی لای خمیر میریزیم و جمع میکنیم و در سینی فر قرار داده مهر میزنیم .حالا میریم سراغ مواد میانی آردو با کره رو حرارت کمی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد و قتی خنک شد شکرو ادویهارو با آرد مخلوط کرده و برای میان خمیر آماده میزاریم .فر با درجه ۲۰۰ و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که روی کلوچه طلایی بشه میپزیم
@mivhe71
#سوپ_رشته_فرنگی
#پیش_غذا
سینه مرغ رو برش میزنیم(مکعبی یا خلالی و یا حتی بعد از پخت میتوان ریش ریش کرد)
با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زعفرون میپزیم و بعد تکه های مرغ رو جدا میکنیم و کنار میگذاریم....
سه عدد هویج و سه عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد میکنیم (البته من این بار چون هویج ها کوچک بود حلقه ای برش زدم)و یک عدد پیاز رنده شده ریز رو به عصاره مرغ اضافه میکنیم،مقدار نخود فرنگی دلخواه هست(من حدود یک لیوان ریختم)وقتی که سبزیجات پخت،سینه های مرغ رو اضافه میکنیم و یک تا دو قاشق غذاخوری رب گوجه(میتوان از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد)رو اضافه میکنیم(اگر دوست داشتین میشه رب رو تفت داد و بعد اضافه کرد،من این کار رو نمیکنم)و در آخر رشته فرنگی ها رو اضافه میکنیم...
نمک و فلفل هم به میزانی گه تمایل دارید در انتها اضافه کنید .
جعفری خرد شده هم در آخر میشه به سوپ اضافه کرد و چند دقیقه اجازه بدیم که پخته بشن ،من فقط برای تزیین استفاده کردم.
از قارچ،کرفس،ذرت،و سبزیجات دیگه هم میشه تو این سوپ استفاده کرد .
@mivhe71
#چیپس خوشمزهء کدو (سبز)😍😍
کدو را به حلقه های نیم سانتی ببرید.
در یک ظرف آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر نان که با نمک و ادویه ی دلخواهتان مخلوط کرده اید بریزید،در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید.
حلقه های کدو را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در پودر نان بغلطانید.
در ظرف کوچکی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته روی حرارت ملایم گذاشته سپس کدوها را داخل آن سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی قرار دهید.
احتیاج به روغن زیاد نیست!
سس:ماست چکیده یا ساده را با سیر له شده،ساقهء خرد شده ء پیازچه و نمک و فلفل ترکیب کنید،یک ساعت در یخچال بماند سپس مصرف کنید