ساطری پلو
هویج:۳عدد
گوشت چرخ شده:۳۰۰گرم
پیاز:۱عددکوچک
برنج:۲پیمانه
زرشک:مقداری
شویدتازه:مقداری
ادویه و نمک و زعفران به مقدارلازم
هویج ها را پوست میگیریم و به صورت نواری کوتاه برش میزنیم.ودرمقداری روغن سرخ میکنیم.
یک پیاز را رنده بزنیدوگوشت و مقداری نمک و ادویه بهش اضاف کنید و خوب ورز دهید و به صورت کوفته های قلقلی دراورید.
ودرتابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
تواین فاصله برنج را بپزیدو آبکش کنید و بامقداری شوید تازه بزارید بپزد.
وقتی برنج دم کشید با هویج و گوشت های قلقلی و زعفران و زرشت تزیین کنید و سرو کنید.:این غذا حتمااباید با زعفران درست بشه
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این #کیک_ملکه_بادوم هست یا کیک بادام و عسل
یه کیک خوشمزه با بافت نرم و رویه سوهان مانند که عطر زعفرون و هلش عاشقتون میکنه ،
کیک ملکه بادوم ( کیک بادام و عسل)
آرد سفید یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت یک دوم پیمانه
شکر یکپیمانه
تخم مرغ سه عدد درشت یا چهار عدد متوسط
روغن مایع نصف پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
پودر هل یک ق چ (یا وانیل نصف ق چ)
زعفرون غلیظ یک ق س ( حتما غلیظ باشه ولی اختیاری میتونید اضافه نکنید)
بکینگ پودر دو ق چ
مواد لازم برای تاپینگ
عسل4قاشق سوپ خوری
شکر 3 قاشق سوپ خوری
کره 50 گرم
زعفران غلیظ یک ق سوپخوری
خلال یا پرک بادام کمی تست شده 100 گرم
پودر هل نرم یک چهارم ق چ (اختیاری)
(مواد رویه رو مخلوط کرده در تابه کوچکی ریخته خیلی کوتاه روی حرارت ملایم میذاریم در حدیکه شکر حل بشه و مایه بجوش بیاد و یه قل ریز بزنه و یکدست و روون بشه)
مقدمات کار:
۱-تمام مواد رو از حداقل یک ربع قبل در دمای محیط اشپزخانه قرار بدید
۲-قالب گرد کمربندی بیست و سه سانت رو چرب و آرد پاشی کنید ( اضافههای ارد رو با تکان دادن قالب حتما بگیرید ) ، بهتره برای کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید.
۳-ارد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو مخلوط ، سه بار الک کنید و کنار دستتون بذارید
طرز تهیه: تخم مرغها را با شکر ، وانیل و پودر هل حدود سه الی چهار دقیقه می زنیم تا رنگش کاملا روشن بشه و حجم بگیره، سپس ماست و بعد روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه می زنیم ، همزن را خاموش کرده و مخلوط ارد رو در سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط می کنیم مواد را در قالب بیست و سه سانت ریخته و در فر صد و هشتاد درجه از یک ربع گرم شده به مدت تقریبی چهل دقیقه قرار میدیم تا کامل بپزد ،لطفا توجه کنید مدت مدت پخت تقریبی هست و حتما بعد از نیمه اول پخت ان را چک کنید ،
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، مواد تاپینگ رو آماده می کنیم و روی کیک می ریزیم و مجددا به مدت تقریبا پنج دقیقه در فر قرار میدیم و فقط المنت بالا یا گریل رو روشن می کنم تا زمانی خلال بادامها طلایی و خوشرنگ بشن( در این فاصله اصلا از فر دور نشید چون خیلی سریع ممکنه خلال بادوم ها بسوزن)
بعد از پخت حداقل یک ساعت استراحت داده و بعد سرو کنید ،
نکته مهم: به حای بادام از گردو ریز شده هم میتونید استفاده کنید
@mivhe71
میخوام بهت یه اشترودل یادبدم که هم توی تابه بپزی هم توی فر اسونو سه سوته😍😍
مواد لازم:
شکر دو ق چ
خمیر مایه نصف ق غ
شیر ولرم ۳/۴ لیوان
❤❤❤پیمانه لیوان فرانسوی ❤❤❤
ماست یک ق غ
روغن سه ق غ
ارد دو الی دو نیم قنادی
(من دولیوان ریختم بخاطر تفاوت اردها تا حدی ارد اضافه کن که خمیر خودشو جمع کنه)
نمک یک ق چ سرخالی
تخم مرغ یک عدد (زرده برای رومال)
این میزان مواد دو عدد اشترودل به سایزی که توی فیلم میبینید به شمامیده(یادم رف موقع بازکردن خمیر بگم که خمیرو به دوقسمت تقسیم کنید)😊
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
اشترودلی که روی گاز میپزید باید خمیر ضخیم نباشه چون نمیپزه حتما این نکته رو توجه کنید 👉👉👉👉
اگه توی تابه دو طرفه درست میکنید واشرو دربیارید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید یک ربع داغ بشه🐦🐦
سعی کنید تا نیم ساعت درتابه رو وانکنید( زمان پخت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه) زیر گاز باید خیلی کم باشه روی شعله کوچیک و گرنه میسوزه وقتی که پخت برش گردونید تا اونطرفشم سرخ و طلایی بشه😃😃
اگه از تابه معمولی استفاده میکنید همه مراحل بالارو تکرارکنید فقط دمکنی حتما حتما استفاده کنید وکیپش کنید تا بپزه
برای رومال زرده تخم مرغ به همراه زعفران و کنجد😍
برای مواد داخلش پیاز داغ کردم گوشت چرخ کرده ریختم به همراه فلفل دلمه و نمک زردچوبه رب سرخ کردم شما میتونید قارچ و سوسیس و ذرت هرچی که دوس دارین بریزین😍😍😍😍😍
برای داخل فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه(بستگی به دمای فر چک کنید نسوزه حتما اب داخل فر بزارین و از ۱۵ دقیقه از قبل گرمش کنید)
🍔 @mivhe71
#دونات_شکری_شیرین_
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . .و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
🍔 @mivhe71