#غذای_فوری
#پنکیک_برنج
-٢ پيمانه برنج پخته( می تونیداز برنجهای که از غذای ظهر مونده استفاده کنید)
-١ ق چ نمك
-٢ ق غ پياز خرد شده
-١/٤ پيمانه آرد
-فلفل دلمه اي قرمز و سبز
-١ ق چ سويا سس(قابل حذف)
-روغن براي سرخ كردن
برنج،نمك،پياز و آرد را با هم مخلوط كنيد.براي بهتر مخلوط شدن مواد آنرا با دست مخلوط كنيد.
ابتدا تخم_مرغ را به برنج أضافه كنيد و بعد فلفل دلمه اي را. در آخر سويا_سس را أضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و ١٠ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
روغن را داخل ماهيتابه ريخته و شروع به سرخ كردن پنكيك هاي برنج كنيد.ممكنه اولش به تابه بچسبه ولي بعد از سرخ شدن راحت جدا ميشه.
@mivhe71
#پاپس_مرغ_خامه_ايي 🍗 😋
#فینگرفود
#ساندویچ_چوبی
#مگنوم_ساندویچ
🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
amoozesh_fastfood
╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮
@shirini71
ساطری پلو
هویج:۳عدد
گوشت چرخ شده:۳۰۰گرم
پیاز:۱عددکوچک
برنج:۲پیمانه
زرشک:مقداری
شویدتازه:مقداری
ادویه و نمک و زعفران به مقدارلازم
هویج ها را پوست میگیریم و به صورت نواری کوتاه برش میزنیم.ودرمقداری روغن سرخ میکنیم.
یک پیاز را رنده بزنیدوگوشت و مقداری نمک و ادویه بهش اضاف کنید و خوب ورز دهید و به صورت کوفته های قلقلی دراورید.
ودرتابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
تواین فاصله برنج را بپزیدو آبکش کنید و بامقداری شوید تازه بزارید بپزد.
وقتی برنج دم کشید با هویج و گوشت های قلقلی و زعفران و زرشت تزیین کنید و سرو کنید.:این غذا حتمااباید با زعفران درست بشه
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این #کیک_ملکه_بادوم هست یا کیک بادام و عسل
یه کیک خوشمزه با بافت نرم و رویه سوهان مانند که عطر زعفرون و هلش عاشقتون میکنه ،
کیک ملکه بادوم ( کیک بادام و عسل)
آرد سفید یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت یک دوم پیمانه
شکر یکپیمانه
تخم مرغ سه عدد درشت یا چهار عدد متوسط
روغن مایع نصف پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
پودر هل یک ق چ (یا وانیل نصف ق چ)
زعفرون غلیظ یک ق س ( حتما غلیظ باشه ولی اختیاری میتونید اضافه نکنید)
بکینگ پودر دو ق چ
مواد لازم برای تاپینگ
عسل4قاشق سوپ خوری
شکر 3 قاشق سوپ خوری
کره 50 گرم
زعفران غلیظ یک ق سوپخوری
خلال یا پرک بادام کمی تست شده 100 گرم
پودر هل نرم یک چهارم ق چ (اختیاری)
(مواد رویه رو مخلوط کرده در تابه کوچکی ریخته خیلی کوتاه روی حرارت ملایم میذاریم در حدیکه شکر حل بشه و مایه بجوش بیاد و یه قل ریز بزنه و یکدست و روون بشه)
مقدمات کار:
۱-تمام مواد رو از حداقل یک ربع قبل در دمای محیط اشپزخانه قرار بدید
۲-قالب گرد کمربندی بیست و سه سانت رو چرب و آرد پاشی کنید ( اضافههای ارد رو با تکان دادن قالب حتما بگیرید ) ، بهتره برای کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید.
۳-ارد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو مخلوط ، سه بار الک کنید و کنار دستتون بذارید
طرز تهیه: تخم مرغها را با شکر ، وانیل و پودر هل حدود سه الی چهار دقیقه می زنیم تا رنگش کاملا روشن بشه و حجم بگیره، سپس ماست و بعد روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه می زنیم ، همزن را خاموش کرده و مخلوط ارد رو در سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط می کنیم مواد را در قالب بیست و سه سانت ریخته و در فر صد و هشتاد درجه از یک ربع گرم شده به مدت تقریبی چهل دقیقه قرار میدیم تا کامل بپزد ،لطفا توجه کنید مدت مدت پخت تقریبی هست و حتما بعد از نیمه اول پخت ان را چک کنید ،
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، مواد تاپینگ رو آماده می کنیم و روی کیک می ریزیم و مجددا به مدت تقریبا پنج دقیقه در فر قرار میدیم و فقط المنت بالا یا گریل رو روشن می کنم تا زمانی خلال بادامها طلایی و خوشرنگ بشن( در این فاصله اصلا از فر دور نشید چون خیلی سریع ممکنه خلال بادوم ها بسوزن)
بعد از پخت حداقل یک ساعت استراحت داده و بعد سرو کنید ،
نکته مهم: به حای بادام از گردو ریز شده هم میتونید استفاده کنید
@mivhe71