eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
اول پودینگ شکلاتی رو بریز داخل ظروف روش میتونی کیک شکلاتی رو‌پودر کنی روش که مثه خاک تزیین بشه مثلا و با برگ نعنا یه گلدون های خوشمزه درست کنی از این مدل ها بیش‌تر گذاشتم اما یبار هم که شده حتما درست کنین بارلینی های عزیزم 🍃 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : یوفکای باقلوا 500 گرم(24 عدد) اسفناج 500 گرم پیاز 500 گرم(4_5)عدد روغن مایع از نصف استکان کمی بیشتر نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای سس : کره 100 گرم شیر 1 لیوان روغن مایع 1 استکان برای رویه : باقیمانده سس را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و رومال کنید. طرز تهیه : پیاز ها را تفت داده سپس اسفناج را اضافه کرده تفت بدید تا آب اسفنجها کشیده شود.ادویه جات را اضافه کرده مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.من چون عجله داشتم بورک ها را داغ پیچیدم. برای سس کره را ذوب کرده بقیه مواد را اضافه مخلوط کنید. از یوفکا 4 عدد برداشته و روی بقیه را دستمال تمیز بکشید که خشک نشوند. بین 4 یوفکا را سس مالیده روی هم بچینید و روی لایه ی آخر خیلی کم سس بمالید.از قسمت پهن باقلوا مواد میانی را بگذارید و رول کنید.تمام یوفکاها را به همین صورت آماده کنید.اگر از سس اضافه ماند با روی یوفکاها را رومال کنید.اگر نه یک قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک فرچه روی بورک ها را رومال کنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی زیر و روی بورکها کاملا برشته شود بپزید. نکته : هر بورک از 4 لایه یوفکا درست میشود. سسی که آماده کردم کافیست. اگر خواستید میتونید با پنیر ، مایع ماکارونی ، سیب زمینی درست کنید با همه ی اینها بورکمون خوشمزه میشود. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ساده : ۱ بسته شیر : یک لیتر (۴ لیوان) شکر : ۱ لیوان نشاسته ذرت : ۴ ق غ آرد سفید : ۲ ق غ زرده تخم‌مرغ : یک عدد خامه صبحانه : یک پاکت(۲۰۰ گرمی) وانیل : ۱ ق چ صاف مواد لازم دالگونا : نسکافه : ۳ ق غ شکر : ۳ ق غ(میتونید دو برابرش کنید) آب جوش : ۳ ق غ هر سه قلم‌مواد و با هم مخلوط با همزن برقی آنقدر بزنید تا فرم بگیره و خامه ای بشه سپس برای تزیین روی دسر و نوشیدنی ازش استفاده کنید. ✅فقط برای تزیین دسر یکساعت قبل سرو دالگونا رو روش بزارید✅ 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد قنادی ۲۵۰ گرم کره ذوب شده ۱۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ زست لیمو ۱ ق چ بیکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ شیر ۱۲۰ گرم توت فرنگی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم طرزتهیه 👇👇👇 دمای فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتیگراد. دمای فر گازی ۱۹۰ درجه. مدت پخت: ۲۰-۲۵ دقیقه تا روی مافین تا طلایی شود . بعد پخت اجازه دهید خنک شود، سپس میل کنید. مافین ها در ظرف دربسته به مدت ۲-۳ روز قابل نگهداری می باشند. نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خيلي هم ساده و سريع: نخود فرنگي خام رو چرخ كنید،(اگه تو فریزر هم داریید ازش استفاده کنید) همراه با كمي سيب زميني پخته رنده شده، يك عدد پياز رنده شده و آب رفته شده، ادويه جات، جوز هندي(در صورت تمايل) يكي دو حبه سير رنده شده، همراه با در عدد تخم مرغ و آرد سوخاري مخلوط مي كنيم و مواد چند ساعت در يخچال مي گذاريم و بعد سرخ مي كنيم، و اينجوري ساده، و خوشمزه يك فلافل سبزرنگ بدست مي آوريم، تا حالا امتحان كردين؟؟😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا