eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡 🍡 🍡مواد لازم : ▪️250 گرم کره نرم شده در دمای محیط ▪️تخم مرغ ۱ عدد ▪️۱ پیمانه پودر قند (120 گرم) ▪️نصف پیمانه روغن (120 میلی لیتر) ▪️نصف پیمانه نشاسته ذرت (80 گرم) ▪️وانیل 1 بسته (5 گرم) ▪️5 پیمانه آرد (650 گرم آرد کنترل شده) ▪️1 پیمانه پرک بادام (120 گرم بو داده) ▪️1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 🍡مواد رویه : ▪️شکلات سفید (ذوب شده به روش بن ماری) 🍡مواد رویه : ▪️نارگیل به اندازه کافی 🍡طرز تهیه : ◾ابتدا پرک بادام ها رو در ماهیتابه تفلون روی حرارت ملایم، با هم زدن مرتب تفت بده تا کمی رنگش تغییر کنه و اجازه بده خنک بشه. ▪️بقیه مواد به جز بادام و آرد رو با هم مخلوط کرده و آردُ کم کم اضافه کن تا خمیر نرمی به دست بیاری. در آخر بادام ها رو اضافه کرده و دوباره ورز بده. ▪️تکه هایی از خمیر به اندازه دلخواه برداشته، گرد کن و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای بچین. ▪️با دمای 170 درجه در فر از قبل گرم شده و بصورت کنترل شده بپز. ▪️پس از پخت نصف قرابیه های خنک شده رو به کمک چنگال داخل شکلات سفید ذوب شده فرو می کنی و اجازه میدی، شکلات اضافیش کشیده بشه و روی کاغذ روغنی میذاری تا شکلاتش سفت بشه و در یک کیسه فریزر شکلات سفید آب شده میریزی و سرشُ خیلی کم میچینی و روی شیرینی ها خطوط دلخواه ایجاد کن. ▪️حالا نصف قرابیه های باقیمانده رو هم به همین ترتیب به شکلات سفید آغشته کرده و اضافش رو بگیر و در پودر نارگیل بغلطون و در یخچال بذارشون تا سفت بشن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺آرد سفيد:٤٢٥ گرم 🔺تخم مرغ:٣عدد 🔺كشمش:١٣٠گرم 🔺كره نرم شده:١٥٠ گرم 🔺روغن مايع:٥٠گرم 🔺پودر قند:٢٤٠ گرم 🔺شير:١٢٥ گرم 🔺گردوي خود شده:١٨٠ گرم 🔺وانيل:١/٢ ق چ 🔺بكينگ پودر:١ ق چ 🔺پودر كاكائو:١ق س طرز تهيه: ابتدا فر را با درجه ١٨٠ درجه روشن مي كنيم تا داغ شود.در ظرفي كشمش و گردوي خرد شده را با سه قاشق آرد مخلوط كرده ،كنار ميذاريم. كره را از قبل در دماي محيط بزاريد تا نرم شود.كره نرم شده را كمي با همزا مي زنيم.بعد پودر قند الك شده را كم كم اضافه مي كنيم و همچنان با همزن دو سه دقيقه اي مي زنيم.بعد روغن مايع را اضافه مي كنيم دوباره با همزن مي زنيم.تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ ،مواد را با همزن مي زنيم،سپس وانيل را اضافه كرده ،دو سه دقيقه مي زنيم،شير رانيز اضافه كرده و دوباره سه دقيقه مي زنيم.بكينگ پودر و پودر كاكائو را به بقيه آرد اضافه كرده و الك مي كنيم و كم كم له موادمون اضافه مي كنيم و با ليسك مخلوط مي كنيم و در آخر مخلوط كشمش و گردو را هم اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي كنيم. داخل سيني فر كاغذ روغني ميذاريم و با اسكوپ يا قاشق ،مواد را با فاصله داخل سيني فر مي چينيم و به مدت ١٥الي ٢٠ دقيقه داخل فر گرم شده ميذاريم،همين كه زير كوكي ها طلايي شد كافيه. ♦️اگر همه مواد در سيني فر جا نشد مي توانيد بعد از پخت سري اول،سري دوم را بلافاصله بزاريد،مشكل خاصي بوجود نمياد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای: 1 سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر 250 گرم کره نرم کمتر از 1/2 پیمانه روغن مایع کمتر از 1/3 پیمانه شیر 3 قاشق سوپ خوری شکر 1ونیم قاشق چایخوری نمک یا بیشتر 1 قاشق سوپ خوری سرکه نزدیک 4ونیم لیوان آرد(شما خودتون به آرامی اضافه کنین تا زیاد نشه) 1 زرده تخم مرغ برای روی خمیر مالیدن کنجد بجز آرد همه موادو مخلوط کنین و بعد آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه، بعد شکل بدین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در 180 درجه بپزین.مدت پختش ذکر نشده بود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور پخت: ابتدا مرغ‌ها را به صورت جداگانه خوب سرخ میکنیم. در تابه ای دیگر یک عدد پیاز بزرگ را سرخ کرده، بعد از کمی طلایی شدن به آن ادویهای لازم و دلخواه را میزنیم. من از زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز استفاده میکنم. بعد رب را اضافه کرده، توجه کنید یکم رب زیاد بزنید ک خوش رنگ تر بشه. هویج و آلو و فلفل دلمه هم میتونید اضافه کنید. بعد سس اماده شده رو روی مرغها بریزید. یکی دو لیوان( بستگی به تعداد مرغ هاتون داره) آب بریزید روش. بعد از این که خوب غلیظ شد و جا افتاد، خورش مرغ آمادس. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕