eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لايه ها بترتيت از بالا به پايين زرده تخم مرغ هويج رنده شده سفيده تخم مرغ كنسرو ماهى سيب زمينى پخته 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهتر😋میتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه👌 بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره. (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم. جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم. تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام. همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه. میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میشه👌 maman.sepehr @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئین ماکارونی با کمی حوصله و خلاقیت غذای فسقلیارو براشون جذاب کنید برای مهمونیام میتونی دیس ماکارونی رو این شکلی تزئین کنید ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
( ) گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو سس سفید 2 پیمانه پیاز خام متوسط 1 عدد قارچ اسلایس 250 گرم روغن زیتون 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم. گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم .و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس تزئین میکنیم ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 یا پودینگ ‌ *هر استکان معادل نصف لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی هست‌* مواد لازم 👇👇👇 3 عدد تخم مرغ 1.5 استکان شکر 1 استکان روغن مایع 1 استکان شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل5گرمی ترک یا مقدار کمی وانیل ایرانی 1پاکت بکینگ پودر یا یک ق غ 2 استکان آرد برای روی کیک:👇 7تا 8عدد موز 2 قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی‌ برای محلبی 👇👇👇 1 لیتر شیر 5 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی 1 قاشق غذاخوری کره ‌ طرز تهیه 👇👇👇 زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کنید ۰ نصف استکان شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا سفیده ها حجم بگیرد و پفی و سفت شود (به طوری که ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد ) زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بریزید و با یک استکان شکر با همزن برقی به خوبی بزنید تا کف کند و کشدار و کرم رنگ شود . شیر و روغن مایع را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید ، آرد ، بیکینگ پودر وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و دوباره هم بزنید نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا