#سالاد_ميموسا
#سالاد_رنگین_کمان
لايه ها بترتيت از بالا به پايين
زرده تخم مرغ
هويج رنده شده
سفيده تخم مرغ
كنسرو ماهى
سيب زمينى پخته
🆔 @mivhe71
#دوپیازه_تخم_مرغ
سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهتر😋میتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه👌
بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره. (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم.
جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم.
تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام.
همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه.
میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میشه👌
maman.sepehr
@mivhe71
تزئین ماکارونی
#سفره_آرایی
#بشقاب_کودک
با کمی حوصله و خلاقیت غذای فسقلیارو براشون جذاب کنید
برای مهمونیام میتونی دیس ماکارونی رو این شکلی تزئین کنید
@mivhe71
#استيك ( #شاتوبريان )
گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو
سس سفید 2 پیمانه
پیاز خام متوسط 1 عدد
قارچ اسلایس 250 گرم
روغن زیتون 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم.
گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم .و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس تزئین میکنیم
@mivhe71
#کیک_موزی_محلبی 🌹🍃
یا پودینگ
*هر استکان معادل نصف لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی هست*
مواد لازم
👇👇👇
3 عدد تخم مرغ
1.5 استکان شکر
1 استکان روغن مایع
1 استکان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل5گرمی ترک یا مقدار کمی وانیل ایرانی
1پاکت بکینگ پودر یا یک ق غ
2 استکان آرد
برای روی کیک:👇
7تا 8عدد موز
2 قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی
برای محلبی
👇👇👇
1 لیتر شیر
5 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری شکر
1 عدد تخم مرغ
1پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
👇👇👇
زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کنید ۰ نصف استکان شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا سفیده ها حجم بگیرد و پفی و سفت شود (به طوری که ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد )
زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بریزید و با یک استکان شکر با همزن برقی به خوبی بزنید تا کف کند و کشدار و کرم رنگ شود .
شیر و روغن مایع را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید ، آرد ، بیکینگ پودر وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و دوباره هم بزنید
نوش جان👌
#کیک
@mivhe71