eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئین ماکارونی با کمی حوصله و خلاقیت غذای فسقلیارو براشون جذاب کنید برای مهمونیام میتونی دیس ماکارونی رو این شکلی تزئین کنید ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
( ) گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو سس سفید 2 پیمانه پیاز خام متوسط 1 عدد قارچ اسلایس 250 گرم روغن زیتون 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم. گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم .و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس تزئین میکنیم ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 یا پودینگ ‌ *هر استکان معادل نصف لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی هست‌* مواد لازم 👇👇👇 3 عدد تخم مرغ 1.5 استکان شکر 1 استکان روغن مایع 1 استکان شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل5گرمی ترک یا مقدار کمی وانیل ایرانی 1پاکت بکینگ پودر یا یک ق غ 2 استکان آرد برای روی کیک:👇 7تا 8عدد موز 2 قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی‌ برای محلبی 👇👇👇 1 لیتر شیر 5 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی 1 قاشق غذاخوری کره ‌ طرز تهیه 👇👇👇 زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کنید ۰ نصف استکان شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا سفیده ها حجم بگیرد و پفی و سفت شود (به طوری که ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد ) زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بریزید و با یک استکان شکر با همزن برقی به خوبی بزنید تا کف کند و کشدار و کرم رنگ شود . شیر و روغن مایع را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید ، آرد ، بیکینگ پودر وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و دوباره هم بزنید نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 پودر ژله دلخواه 1 بسته پودر ژلاتین 2 ق غ گلوکز مایع 1 ق غ آب سرد 1 لیوان شیر 2 ق غ طرز تهیه 👇👇👇 همه مواد به جز شیر را در ظرفی ترکیب کنید و روی بخار قرار دهید تا ژله و ژلاتین کاملا حل شود. زمانیکه مواد یکدست و از داغی افتاد و به دمای محیط رسید، شیر به دمای محیط رسیده را با آن ترکیب کنید تا رنگ مایه مات شود. اگر پاستیل شفاف میخواهید شیر را حذف کنید. به جای شیر میتوانید از یکی دو قاشق بستنی نیز استفاده کنید. مایه را در قالب های سیلیکونی دلخواه (میتوانید قالب را کمی چرب کنید) بریزید و در یخچال قرار دهید. میتوانید مایه را در سینی یا ظرفی که کمی لبه داشته باشد به ارتفاع دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از حداقل یکساعت از یخچال خارج کنید و با کاتر چرب شده یا چاقو برش بزنید. پاستیل ها را در ظرف شکر بغلطانید و در ظرف سرو قرار دهید. اگر تمایل دارید داشته باشید، مقداری از مایه را در ظرف بریزید و کمی در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی آنرا با مغز دلخواه مانند انواع مغزیجات، شکلات های ریز یا دراژه و اسمارتیز پر کنید و به آرامی بقیه مایه را روی آن بریزید تا بعد از برش زدن در مرکز هر پاستیل مغز دلخواه وجود داشته باشد. میتوانید از ژله آلوئه ورا استفاده کنید و آنرا با اسانس و رنگ های دلخواه مزه دار و رنگ آمیزی کنید. ترجیحا از ژله های ترش مزه استفاده کنید که در نهایت طعم جالبی با شکر داشته باشند. برای اینکه پاستیل سفت تری داشته باشید از 3/4 پیمانه آب استفاده کنید. من از کاترهای کوچک ماه و ستاره استفاده کردم که میتوانید در استوری مشاهده کنید. گلوکز به کشسانی پاستیل کمک میکند پس آنرا حذف نکنید و امکان استفاده کمی بیشتر از گلوکز نیز هست. گلوکز را از لوازم قنادی بخرید نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 طرزتهیه 👇👇👇 واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم یک ق غ پودر خمیر مایه شکر و نمک از هرکدوم ی ک ق چآرد تا حدی که بدست نچسبدروغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غتخم مرغ یک عدد شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا