eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی متوسط۴ عدد لوبیا چیتی۱ لیوان خیارشور۸ عدد هویج کوچک۲ عدد شوید خشک۲ قاشق غذاخوری کاهو۱۲ برگ سس مایونز۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری روغن‌ زيتون: ۲ ق غ طرز تهیه: ابتدا از شب قبل يه ليوان لوبيا چیتی رو خيس می‌کنیم، بعد با مقداری آب‌ و نمک کاملا میپزیم. سيب زمینی ها رو آب‌پز میکنیم، پس‌ از سرد شدن‌ پوست‌ کنده، مربعی خرد میکنیم. هويج ها رو هم‌ پس‌ از پختن نگینی خرد میکنیم. حالا کاهوی تميز شسته شده رو خرد میکنیم و داخل‌ ظرف بزرگی می‌ریزیم، سپس‌ سيب زمینی های خرد شده‌، هویج نگینی شده، خیارشور ريز شده‌ و لوبیای پخته رو ترکيب و باهم مخلوط میکنیم. براي درست‌ کردن سس بهتره از لیموی تازه‌ استفاده‌ کنين، ماست ،سس مایونز، نمک و فلفل‌، شويد خشک‌، آب‌ لیموی تازه‌ و دو قاشق روغن زیتون رو با هم مخلوط و به سالاد اضافه و خوب مخلوط میکنیم. حالا روی ظرف سالاد رو سلفون کشيده و چند ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا مواد به‌ خورد هم‌ رفته‌ و سالاد جا بیفتد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌ سلام. روز خوش. کیا شیرین عسل دوست دارن؟😋 یادتونه اون موقع که تازه شیرین عسل اومده بود چقدر از خوردنش لذت می بردیم؟ حالا دوست دارین خودتون بدون فر شیرین_عسل درست کنید؟ کره نرم شده: 175 گرم.‌ پودر شکر: 1/2 پیمانه.‌ وانیل: 1/4 قاشق چای خوری.‌ تخم مرغ: یک عدد.‌ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری.‌ آرد: حدودا 3 پیمانه. ‌ مواد میانی و روکش شیرین عسل مارشمالو.شکلات شیری سفید یا تیره 👩‍🍳طرز تهیه بیسکوییت شیرین عسل: اول باید بیسکوییت رو اماده کنیم. کره باید حتما به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. پودر شکر و کره نرم شده رو در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط و الک کنید. حالا دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه باقی مانده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. میزان آرد بستگی به اندازه تخم مرغ داره. ممکنه سه لیوان مصرف بشه یا این که نشه. حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین. ممکنه بعد از بیرون اوردن احساس کنید خمیر سفت شده. هیچ ایرادی نداره. با وردنه باز کنید و قالب بزنید. من از قالب بیسکوییت استفاه کردم و روی اون رو با خلال سوراخ ایجاد کردم. اگر خمیر رو سوراخ نکنید، بیسکوییت پف می کنه و چهره زیبایی پیدا نمی کنه. شعله پخش کن رو روی گاز بزارین و تابه دو طرفه رو روی اون بزارین. کف تابه رو کاغذ روغنی چرب شده بزارین و بیسکوییت های فرم داده رو روی اون بزارین. واشر تابه رو در بیارین و در تابه رو ببندین.  با حرارت ملایم حدود سی دقیقه زمان نیاز هست تا بیسکوییت ها پخته بشه. اگر هم از فر میخواین استفاده کنید دمای 170 درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که رنگ زیر بیسکوییت تغییر کنه. مواد میانی مارشمالو رو به روش بن ماری آب کردم. زمانی که بیسکوییت ها پخت و سرد شد، مارشمالو رو روی یک بیسکوییت گذاشتم و بلافاصله یه بیسکوییت دیگه روی اون گذاشتم و کمی فشار دادم. بعد هم داخل شکلات آب شده زدم. .‌ iranpokht ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 صبحانه 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕