eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 اگر خاصیت ماش بدوني ازش غافل نمیشی 🥰🤌 . .سیوش کن این کوکو بینظیر🥰✌️میره تو لیست غذاهای نونی خوشمزه تون همه مراحل پخت کوکوی ماش تو فيلم کامل با توضیحات هست ✅کوکوی ماش ماش یک لیوان ۲سیب زمینی متوسط ۲تا ۳حبه سیر ماش و سیب زمینی نباید حین پخت له بشه باید نیم پز کنید بعد حسابی خنک شدن میکس کنید . پیاز متوسط تا بزرگ (رنده و اب گرفته ) جعفری ۳ق غ پیازچه ۳ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا پودر سوخاری ۳تا ۴ق غ تخم مرغ ۲عدد . مواد کوکوی ماش رو حسابی مخلوط و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخش کنید ، با این اندازه شما حدود۱۵تا ۱۷تا کوکوی ماش دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 عدد تخم مرغ 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه روغن مایع 2 پیمانه ماست 4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند) 2 ق م سر پر. بیکینگ پودر کمی وانیل 👈برای تزیین مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید)) خلال پسته ، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادخمیر: آب ولرم ۱لیوان ماست ۱/۲لیوان روغن مایع۳ق سوپخوری خمیر مایه۱ق سوپخوری نمک ۱ق چایخوری آرد به میزان لازم مواد داخل له معجون: گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم روغن مایع ۲ق سوپخوری پیاز رنده شده ۱عدد بزرگ گوجه فرنگی رنده شده ۲عدد متوسط فلفل سبز ۲عدد ریز خرد شده جعفری خرد شده ۱/۲پیمانه نمک وفلفل و پول بیبر ترکیه رب گوجه ۲ق سوپخوری ۲عددزرده تخم مرغ و۱ق سوپ خوری شیر و۱ق سوپ خوری روغن برای رومال خمیر طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید.خمیر را در جای گرم قرار دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده و جعفری خرد شده ونمک وفلفل و پول بیبر وروغن ورب گوجه را مخلوط کنید.له معجون را شکل داده ودر فر ۱۸۰درجه تاوقتی که سرخ شود قرار دهید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا