eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب مواد لازم: گوشت خورشتی 200 گرم سیب زمینی بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 3 عدد هویج 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد سیر 3 حبه نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حدود 2 لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و روی گوشت بریزید ، سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کنید و روی گوشت ها قرار دهید ، روی سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل بپاشید. هویج ها و گوجه ها را نیز بصورت حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند ، پس از اینکه تاس کباب پخت و آب مواد کشیده شد در ظرف بریزید و بهمراه نان و ماست سرو کنید. نکته ها : این غذا را میتوانید با مرغ هم تهیه کنید ، استفاده از سیر در این غذا سلیقه ای میباشد ، در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد را بنابر سلیقه تان کم و زیاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک یزدی آرد ............یک و نیم لیوان شکر ........1 لیوان سرخالی روغن مایع.........سه چهارم لیوان ماست .........نصف لیوان گلاب .......2 ق غ تخم مرغ .......2 عدد بکینگ پودر ........1ق چ پودر هل ......نوم ق چ عسل......1 ق غ آب جوش .....1 ق غ کنجد.......مقداری آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را باهم مخلوط و الک کردم تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکستم و 1 دقیقه با همزن زدم بعد شکر را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا شکر حل شه تقریبا 2 دقیقه با همزن زدم. ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای ریختم و هم زدن بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کردم و دوباره هم زدم 1 دقیقه بعد مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا یکدست شه. داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی گذاشتم و چرب کردم و داخل هر کپسول تا دو سوم از مایه کیک ریختم و روی کیکها رو با چاقو که به روغن زدم بعلاوه کشیدم و روشو کنجد پاشیدم. و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه روشن کرده بودم و گرم شده 10تا 15دقیقه در طبقه وسط، قرار دادم تا روی کیک ها طلایی شه. کیک را پس از پخت از فر خارج کردم و گذاشتم تا خنک شه.بعد عسل رو با یه قاشق آب جوش حل کردم یه کم روی حرارت بخار کتری گذاشتم.وقتی کیکها خنک شد با خلال دندون چند تا سوراخ روی کیکها زدم بعد عسل روان شده رو با قاشق روی کیکها ریختم. با این مقدار 12 عدد کیک یزدی میشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیکاسو توت فرنگی مواد لازم : ریواس : یک ساقه کوچک انگور : 5 یا 6 حبه توت فرنگی :5 عدد یخ : 5 مکعب روش تهیه پیکاسو : *. پوست ریواس را گرفته و قطعه قطعه کنید. *. سپس توت فرنگی و انگور را همراه ریواس درون میکسر ریخته. *. مدت 30 ثانیه میکس کنید البته با یخ این یکی از خاص ترین طعم هاست. فوت آشپزی : *. برای رقیق شدن این نوشیدنی از آب انگور استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
200 گرم پودر نارگیل 50 گرم کره نصف لیوان معمولی شیر عسلی شکلات تخته ای 200 گرم همه ی مواد رو داخل ظرفی با هم خوب مخلوط میکنیم تا کامل پودر نارگیل با این مواد آغشته بشه بعد به اندازه ی گردو از این مواد برمیداریم و با دست گلوله میکنیم و داخل ظرفی میذاریم و بعد از اتمام کار این توپکهارو داخل یخچال میذاریم تا کمی سفت بشه و خودشو بگیره تو این زمان شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم و دونه دونه این توپکهامون رو داخل شکلات میزنیم و و روی ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتیم قرار میدیم و بعد از تموم شدن کار دوباره این ترافلها رو داخل یخچال میذاریم تا سفت بشن بعد میتونید برای روش از انواع ترافل های رنگی یا شیر عسلی یا هر چیز دیگه ای نسبت به سلیقتون استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جامبو شلز از اونجاییکه گوشتی و خمیریه من اصلا بعنوان غذای سرد نمی پسندم اینکه با الویه و یا سالاد ماکارونی پرشه بنظرم فقط زیبایی داره و اون لطافتی که از یک پاستا توقع دارم اصلا در این حالتش نیست. نظر خودم اینه که حتما یک سس لطیف باشه که اون حالت خمیری رو پوشش بده. برای همین من معمولا یک پیاز و تفت میدم تا سبک و شفاف بشه و بعد دو حبه سیر رنده میکنم و 5 تا گوجه رو پوست می گیریم خرد میکنم به پیاز و سیر اضافه میکنم و اجازه میدم تا ابش کشیده بشه. تو این فاصله یک فلفل دلمه قرمز و کباب میکنم پوستشو میگیریم با گوجه های اماده همراه پودر ریحون، اویشن، نمک و فلفل تو مخلوط کن میریزیم. حالا این سسو کف ظرفم میریزیم و تو جامبو شلزهای جوشونده شده طبق دستور بسته بندی رو با مواد گوشتی پر میکنم. (گوشت، قارچ، جعفری، فلفل دلمه، ادویه کاریو پنیر خامه ای صبحانه 2 ق و کمی سس کچاپ) حالا روی هر کدوم کمی پنیر می ریزیم و روسُس ها می چینم حتما روی ظرف فویل میکشم و برای 35 دقیقه تو فر 180 میپزم و بعد فویلو برمیدارم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗🥦 طعم و بافت این فلافل خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم که حتمن درستش کنید😍😋 . مواد لازم: ✅نخود سبز تازه ی خام 2 پیمانه ✅آرد ذرت، آرد لپه، آرد نخودچی؛ از هر کدوم حدود 2 ق غ ✅سبزی های معطر خشک 1 ق غ ✅ریحون تازه 1 مشت ✅سیر 5 حبه ✅پیاز کوچک 1 عدد ✅سیب‌زمینی کوچک 1 عدد ✅نمک، فلفل، دارچین . طرز تهیه: ✔️همه ی این مواد رو داخل غذاساز می ریزیم تا ریز بشن و به هم بچسبن، بعد قلقلی می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم یا اگر میخوایم سالم‌تر باشه یه کوچولو روش روغن اسپری می کنیم و میذاریم تو فر. 👈توجه: آرد لپه رو خودتون می تونید درست کنید، لپه ی خشک رو بریزید تو آسیاب کوچولوهای خونگی تا پودر شه. 👈همیشه هر کوکو یا فلافلی که درست می کنید رو ازش یدونه توروغن سرخ کنید، اگر وا نرفت که بقیشو درست کنید، اگر وا رفت باز هم بهش آرد اضافه کنید. @mivhe71