#کیک_یزدی_
کیک یزدی
آرد ............یک و نیم لیوان
شکر ........1 لیوان سرخالی
روغن مایع.........سه چهارم لیوان
ماست .........نصف لیوان
گلاب .......2 ق غ
تخم مرغ .......2 عدد
بکینگ پودر ........1ق چ
پودر هل ......نوم ق چ
عسل......1 ق غ
آب جوش .....1 ق غ
کنجد.......مقداری
آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را باهم مخلوط و الک کردم تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکستم و 1 دقیقه با همزن زدم بعد شکر را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا شکر حل شه تقریبا 2 دقیقه با همزن زدم.
ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای ریختم و هم زدن بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کردم و دوباره هم زدم 1 دقیقه بعد مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا یکدست شه.
داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی گذاشتم و چرب کردم و داخل هر کپسول تا دو سوم از مایه کیک ریختم و روی کیکها رو با چاقو که به روغن زدم بعلاوه کشیدم و روشو کنجد پاشیدم.
و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه روشن کرده بودم و گرم شده 10تا 15دقیقه در طبقه وسط، قرار دادم تا روی کیک ها طلایی شه.
کیک را پس از پخت از فر خارج کردم و گذاشتم تا خنک شه.بعد عسل رو با یه قاشق آب جوش حل کردم یه کم روی حرارت بخار کتری گذاشتم.وقتی کیکها خنک شد با خلال دندون چند تا سوراخ روی کیکها زدم بعد عسل روان شده رو با قاشق روی کیکها ریختم. با این مقدار 12 عدد کیک یزدی میشه.
@mivhe71
#نوشیدنی پیکاسو توت فرنگی
مواد لازم :
ریواس : یک ساقه کوچک
انگور : 5 یا 6 حبه
توت فرنگی :5 عدد
یخ : 5 مکعب
روش تهیه پیکاسو :
*. پوست ریواس را گرفته و قطعه قطعه کنید.
*. سپس توت فرنگی و انگور را همراه ریواس درون میکسر ریخته.
*. مدت 30 ثانیه میکس کنید البته با یخ این یکی از خاص ترین طعم هاست.
فوت آشپزی :
*. برای رقیق شدن این نوشیدنی از آب انگور استفاده کنید
@mivhe71
#ترافل_نارگیلی
200 گرم پودر نارگیل
50 گرم کره
نصف لیوان معمولی شیر عسلی
شکلات تخته ای 200 گرم
همه ی مواد رو داخل ظرفی با هم خوب مخلوط میکنیم تا کامل پودر نارگیل با این مواد آغشته بشه بعد به اندازه ی گردو از این مواد برمیداریم و با دست گلوله میکنیم و داخل ظرفی میذاریم و بعد از اتمام کار این توپکهارو داخل یخچال میذاریم تا کمی سفت بشه و خودشو بگیره
تو این زمان شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم و دونه دونه این توپکهامون رو داخل شکلات میزنیم و و روی ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتیم قرار میدیم و بعد از تموم شدن کار دوباره این ترافلها رو داخل یخچال میذاریم تا سفت بشن
بعد میتونید برای روش از انواع ترافل های رنگی یا شیر عسلی یا هر چیز دیگه ای نسبت به سلیقتون استفاده کنید
@mivhe71
#جامبو_شلز
جامبو شلز از اونجاییکه گوشتی و خمیریه من اصلا بعنوان غذای سرد نمی پسندم اینکه با الویه و یا سالاد ماکارونی پرشه بنظرم فقط زیبایی داره و اون لطافتی که از یک پاستا توقع دارم اصلا در این حالتش نیست.
نظر خودم اینه که حتما یک سس لطیف باشه که اون حالت خمیری رو پوشش بده.
برای همین من معمولا یک پیاز و تفت میدم تا سبک و شفاف بشه و بعد دو حبه سیر رنده میکنم و 5 تا گوجه رو پوست می گیریم خرد میکنم به پیاز و سیر اضافه میکنم و اجازه میدم تا ابش کشیده بشه.
تو این فاصله یک فلفل دلمه قرمز و کباب میکنم پوستشو میگیریم با گوجه های اماده همراه پودر ریحون، اویشن، نمک و فلفل تو مخلوط کن میریزیم.
حالا این سسو کف ظرفم میریزیم و تو جامبو شلزهای جوشونده شده طبق دستور بسته بندی رو با مواد گوشتی پر میکنم.
(گوشت، قارچ، جعفری، فلفل دلمه، ادویه کاریو پنیر خامه ای صبحانه 2 ق و کمی سس کچاپ)
حالا روی هر کدوم کمی پنیر می ریزیم و روسُس ها می چینم حتما روی ظرف فویل میکشم و برای 35 دقیقه تو فر 180 میپزم و بعد فویلو برمیدارم
@mivhe71
#فلافل_نخود_سبز🥗🥦
طعم و بافت این فلافل خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم که حتمن درستش کنید😍😋
.
مواد لازم:
✅نخود سبز تازه ی خام 2 پیمانه
✅آرد ذرت، آرد لپه، آرد نخودچی؛ از هر کدوم حدود 2 ق غ
✅سبزی های معطر خشک 1 ق غ
✅ریحون تازه 1 مشت
✅سیر 5 حبه
✅پیاز کوچک 1 عدد
✅سیبزمینی کوچک 1 عدد
✅نمک، فلفل، دارچین
.
طرز تهیه:
✔️همه ی این مواد رو داخل غذاساز می ریزیم تا ریز بشن و به هم بچسبن، بعد قلقلی می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم یا اگر میخوایم سالمتر باشه یه کوچولو روش روغن اسپری می کنیم و میذاریم تو فر.
👈توجه: آرد لپه رو خودتون می تونید درست کنید، لپه ی خشک رو بریزید تو آسیاب کوچولوهای خونگی تا پودر شه.
👈همیشه هر کوکو یا فلافلی که درست می کنید رو ازش یدونه توروغن سرخ کنید، اگر وا نرفت که بقیشو درست کنید، اگر وا رفت باز هم بهش آرد اضافه کنید.
@mivhe71