eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیکاسو توت فرنگی مواد لازم : ریواس : یک ساقه کوچک انگور : 5 یا 6 حبه توت فرنگی :5 عدد یخ : 5 مکعب روش تهیه پیکاسو : *. پوست ریواس را گرفته و قطعه قطعه کنید. *. سپس توت فرنگی و انگور را همراه ریواس درون میکسر ریخته. *. مدت 30 ثانیه میکس کنید البته با یخ این یکی از خاص ترین طعم هاست. فوت آشپزی : *. برای رقیق شدن این نوشیدنی از آب انگور استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
200 گرم پودر نارگیل 50 گرم کره نصف لیوان معمولی شیر عسلی شکلات تخته ای 200 گرم همه ی مواد رو داخل ظرفی با هم خوب مخلوط میکنیم تا کامل پودر نارگیل با این مواد آغشته بشه بعد به اندازه ی گردو از این مواد برمیداریم و با دست گلوله میکنیم و داخل ظرفی میذاریم و بعد از اتمام کار این توپکهارو داخل یخچال میذاریم تا کمی سفت بشه و خودشو بگیره تو این زمان شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم و دونه دونه این توپکهامون رو داخل شکلات میزنیم و و روی ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتیم قرار میدیم و بعد از تموم شدن کار دوباره این ترافلها رو داخل یخچال میذاریم تا سفت بشن بعد میتونید برای روش از انواع ترافل های رنگی یا شیر عسلی یا هر چیز دیگه ای نسبت به سلیقتون استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جامبو شلز از اونجاییکه گوشتی و خمیریه من اصلا بعنوان غذای سرد نمی پسندم اینکه با الویه و یا سالاد ماکارونی پرشه بنظرم فقط زیبایی داره و اون لطافتی که از یک پاستا توقع دارم اصلا در این حالتش نیست. نظر خودم اینه که حتما یک سس لطیف باشه که اون حالت خمیری رو پوشش بده. برای همین من معمولا یک پیاز و تفت میدم تا سبک و شفاف بشه و بعد دو حبه سیر رنده میکنم و 5 تا گوجه رو پوست می گیریم خرد میکنم به پیاز و سیر اضافه میکنم و اجازه میدم تا ابش کشیده بشه. تو این فاصله یک فلفل دلمه قرمز و کباب میکنم پوستشو میگیریم با گوجه های اماده همراه پودر ریحون، اویشن، نمک و فلفل تو مخلوط کن میریزیم. حالا این سسو کف ظرفم میریزیم و تو جامبو شلزهای جوشونده شده طبق دستور بسته بندی رو با مواد گوشتی پر میکنم. (گوشت، قارچ، جعفری، فلفل دلمه، ادویه کاریو پنیر خامه ای صبحانه 2 ق و کمی سس کچاپ) حالا روی هر کدوم کمی پنیر می ریزیم و روسُس ها می چینم حتما روی ظرف فویل میکشم و برای 35 دقیقه تو فر 180 میپزم و بعد فویلو برمیدارم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗🥦 طعم و بافت این فلافل خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم که حتمن درستش کنید😍😋 . مواد لازم: ✅نخود سبز تازه ی خام 2 پیمانه ✅آرد ذرت، آرد لپه، آرد نخودچی؛ از هر کدوم حدود 2 ق غ ✅سبزی های معطر خشک 1 ق غ ✅ریحون تازه 1 مشت ✅سیر 5 حبه ✅پیاز کوچک 1 عدد ✅سیب‌زمینی کوچک 1 عدد ✅نمک، فلفل، دارچین . طرز تهیه: ✔️همه ی این مواد رو داخل غذاساز می ریزیم تا ریز بشن و به هم بچسبن، بعد قلقلی می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم یا اگر میخوایم سالم‌تر باشه یه کوچولو روش روغن اسپری می کنیم و میذاریم تو فر. 👈توجه: آرد لپه رو خودتون می تونید درست کنید، لپه ی خشک رو بریزید تو آسیاب کوچولوهای خونگی تا پودر شه. 👈همیشه هر کوکو یا فلافلی که درست می کنید رو ازش یدونه توروغن سرخ کنید، اگر وا نرفت که بقیشو درست کنید، اگر وا رفت باز هم بهش آرد اضافه کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍀کیک اسفناج مواد لازم وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری روغن ( یک پیمانه ) ۲۰۰ گرم شیر ۲/۳ پیمانه پوره اسفناج ( یک پیمانه ) ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه سرپر آرد ۳۳۰ گرم 🍀طرز تهیه ۱- اسفناجها را بدون ساقه پاک کنید و بعد شستن به صورت خام پوره کنید. ۲- روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید. ۳- پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بیکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. ۴- مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا