eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗🥦 طعم و بافت این فلافل خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم که حتمن درستش کنید😍😋 . مواد لازم: ✅نخود سبز تازه ی خام 2 پیمانه ✅آرد ذرت، آرد لپه، آرد نخودچی؛ از هر کدوم حدود 2 ق غ ✅سبزی های معطر خشک 1 ق غ ✅ریحون تازه 1 مشت ✅سیر 5 حبه ✅پیاز کوچک 1 عدد ✅سیب‌زمینی کوچک 1 عدد ✅نمک، فلفل، دارچین . طرز تهیه: ✔️همه ی این مواد رو داخل غذاساز می ریزیم تا ریز بشن و به هم بچسبن، بعد قلقلی می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم یا اگر میخوایم سالم‌تر باشه یه کوچولو روش روغن اسپری می کنیم و میذاریم تو فر. 👈توجه: آرد لپه رو خودتون می تونید درست کنید، لپه ی خشک رو بریزید تو آسیاب کوچولوهای خونگی تا پودر شه. 👈همیشه هر کوکو یا فلافلی که درست می کنید رو ازش یدونه توروغن سرخ کنید، اگر وا نرفت که بقیشو درست کنید، اگر وا رفت باز هم بهش آرد اضافه کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍀کیک اسفناج مواد لازم وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری روغن ( یک پیمانه ) ۲۰۰ گرم شیر ۲/۳ پیمانه پوره اسفناج ( یک پیمانه ) ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه سرپر آرد ۳۳۰ گرم 🍀طرز تهیه ۱- اسفناجها را بدون ساقه پاک کنید و بعد شستن به صورت خام پوره کنید. ۲- روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید. ۳- پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بیکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. ۴- مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجون وقارچ هردوروریز خردکرده وکمی تفت بدید تا آبش کشیده بشه وبعد داخل کاسه آیی3تاتخم مرغ روخوب با همزن بزنید وبهش کمی نمک وفلفل وکمی زعفران و2قاشق آردگندم یاارد ذرت اضافه کنید.درضمن حدود1/3یه سینه مرغ روهم ریز خردکنید وباکمی پودرسیروپودرزنجبیل ونمک تفت بدید وبعد همه مواد روبامخلوط تخم مرغ مخلوط کنید وداخل ماهی تایه سرخ کنید.من یه مشت پنیرپیتزا هم داخلش ریختم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دبزاین ماست و خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا