#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
@mivhe71
#عدسی
👩🍳مواد لازم
عدس دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
یک قابلمه مناسب برای پخت عدسها انتخاب کنید درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای 2 الی 3 دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
در این مرحله عدسهایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدسها 6 الی 7 پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمد آب شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدسها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینیهای نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدسها، عدسی را در کاسهای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.
@mivhe71
#بادمجون_شکم_پر
بادمجون دلمه ای ها رو شستم و نصف کردم (اگه تلخ بودن 10دقیقه تو آب نمک بزارین بعد بشورین) ، روش چند تا برش ایجاد کردم و با قلمو کمی روغن به سطح بادمجونا زدم کف ظرف مورد نظر کمی روغن و آب ریختم و روی ظرف رو فویل پیچیدم تو فر از قبل گرم شده با درجه 220 به مدت 30دقیقه قرار دادم، بعد از فر خارج کردم با چنگال گوشت بادمجونا رو کمی له کردم (اگه خوب نپخته بود 15دقیقه دیگه تو فر بزارین بمونه) بهش نمک و آویشن زدم و تو شکم بادمجونا رو با مواد گوشتی (مثل مایه ماکارونی) پر کردم روش هم کمی پنیر ریختم و دوباره تو فر گذاشتم تا وقتی که پنیر آب بشه و رنگش طلایی بشه
@mivhe71