#بادمجون_شکم_پر
بادمجون دلمه ای ها رو شستم و نصف کردم (اگه تلخ بودن 10دقیقه تو آب نمک بزارین بعد بشورین) ، روش چند تا برش ایجاد کردم و با قلمو کمی روغن به سطح بادمجونا زدم کف ظرف مورد نظر کمی روغن و آب ریختم و روی ظرف رو فویل پیچیدم تو فر از قبل گرم شده با درجه 220 به مدت 30دقیقه قرار دادم، بعد از فر خارج کردم با چنگال گوشت بادمجونا رو کمی له کردم (اگه خوب نپخته بود 15دقیقه دیگه تو فر بزارین بمونه) بهش نمک و آویشن زدم و تو شکم بادمجونا رو با مواد گوشتی (مثل مایه ماکارونی) پر کردم روش هم کمی پنیر ریختم و دوباره تو فر گذاشتم تا وقتی که پنیر آب بشه و رنگش طلایی بشه
@mivhe71
#رول_سوخاری
مواد لازم:
مواد گوشتی( به دلخواه خودتون میتونە باشە)
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
پیاز یک عدد بزرگ
قارچ 6عدد
ادویه :نمک و زرد چوبه و آویشن ادویه کاری فلفل قرمز
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان پودر سوخاری
یک لیوان آرد .
پنیر پیتزا بمقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو همراه ادویه ها سرخ میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد قارچ و فلفل دلمه ای را که قبلا تفت دادیم رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم
نان تست را دور گيري کرده و با وردنه خوب باز کرده تا به يه لايه نازك خميري تبديل بشه.بعد مواد گوشتی و پنیر پیتزا را میریزم و یە طرف نون را با اب خیس میکنیم و رول میکنیم و به نون میچسبونیم
بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پودر سوخاري میغلطونیم و در نهایت داخل روغن داغ سرخ كنيد .
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
@mivhe71
#فينگر_سوسيس
٢ عدد سيب زميني متوسط رو آبپز ميكنيم بعد ريز رنده ميكنيم با يك پيمونه پيازچه و نمك و فلفل خوب مخلوط ميكنيم.
سوسيس هارو از از ارتفاع به صورت بعلاوه تا نيمه برش ميزنيم. يك سيخ چوبي رو از ميان بعلاوه رد ميكنيم تا از سوسيس بيرون بزند.يك تكه پنير موزارلا برش ميزنيم و بر روي سيخ چوبي قرار ميدهيم حالا نيمه بالايي سوسيس رو با سيب زميني كاور ميكنيم و سپس در تخم مرغ زده شده غلطانده و در نهايت به پودر سوخاري آغشته ميكنيم و به مدت نهايت ١ ساعت درون فريزر قرار ميدهيم پس از آن سيخ چوبي را به آرامي درآورده و در روغن داغ فراوان سرخ ميكنيم.
@mivhe71