eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: 3 1/3 پیمانه آرد کامل • دو قاشق چایخوری جوش شیرین • دو قاشق چایخوری پودر دارچین • 1.5 دو قاشق چایخوری نمک • یک دو قاشق چایخوری جوز هندی • 1.5 پیمانه شکر • 1.5 پیمانه شکر قهوه ای • یک پیمانه روغن گیاهی • 4 عدد تخم مرغ • 2/3 پیمانه آب • 425 گرم پوره کدوحلوایی • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده • دو پیمانه خاکه قند • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو • یک قاشق غذاخوری شیر • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری • نصف قاشق چایخوری وانیل • شیر ✍طرز تهیه: 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید .در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دو قاشق چایخوری دارچین، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. در یک کاسه بزرگ تر، شکر، شکر قهوه ای و روغن را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، مخلوط آرد و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها، پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آنها را داخل قالب ها بریزید. 3. حدود 40 تا 60 دقیقه آنها را در فر بپزید. 4. پیش از سرو، ده دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند. 5. برای کرم کاکائویی روی نان، در یک کاسه کوچک کره را به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید. یک پیمانه خاکه قند، پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری دارچین، پودر قهوه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه شکر را اضافه کنید و شیر را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این کرم را روی نان بریزید و نان را چندین ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش دهید @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین فینگرفود @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: آرد یک و نیم لیوان کره صد و هفتاد گرم آب سرد دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک به مقداری برای روی تارت : ژامبون صد و هفتاد گرم فلفل قرمز کاپیا یک عدد روغن زیتون دو قاشق غذاخوری خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری تخم مرغ یک عدد پنیر پنجاه گرم ✍طرز تهیه: برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید. خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید. خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید. از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید. بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید. خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید. روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید. مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید. تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید. خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید. تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید. تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان… @shirini71 @mivhe71