🔴 از پرونده #واردات_شکر تا پرونده #واردات_چای!
🔹سال ۹۷ بود که پروندهای به اتهام قاچاق کلان ارز بصورت سازماندهی شده، برای #امید_اسدبیگی مالک مخلوع شرکت نیشکر #هفت_تپه تشکیل شد. رقم آن در دادگاه بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام و نام بیش از ۲۰ متهم در این پرونده مطرح شد.
🔸ارزی که برای واردات شکر و خط تولید شکر از سوی اسدبیگی و رفقا دریافت شد اما بازنگشت. اسدبیگی بخشی از ارز را در بازار آزاد فروخت، با بخشی ازآن لوازم وکالای لوکس وارد کشور کرد و سرانجام هیچ واردات شکر یا تجهیزات را انجام نداد!
🔹حالا اخیراً خبر پرونده قاچاق ارز به مبلغ ۳.۳ میلیارد دلار که برای واردات چای تخصیص داده شده بود، منتشر شده.
🔸براستی چرا فساد نه تنها خشکانده نشده و نه تنها رقم آن کاهش پیدا نکرده، بلکه تکرار شده و با ارقام بالاتر هم تکرار شده؟
یک دلیل، نبود #شفافیت است. متاسفانه اقتصاد کشور شفافیت ندارد. بودجه کشور سال به سال غیرشفافتر میشود. در نبود شفافیت، هر فسادی محتمل است.
دلیل دیگر و مهمتر، نبود هیچگونه مبارزه قاطع و مستمر و موثر با فساد و گلوگاههای فساد است.
🔹اژدهای هفتسری که سیستم و آدمهای سیستم را آلوده کرده، امروز با خیال راحت، جولان میدهد. متاسفانه، برخورد قاطعی با فساد ومدیران فاسد در کشور صورت نمیگیرد و اصطلاحاً سیستم از مرحله مبارزه با فساد عبور کرده!
🔸یک نظر میگوید #فساد_اقتصادی، کمش هم زیاد است و نباید باشد، ولی نسبت به کُل بودجه کشور، بسیار ناچیز است؛ اما تبعیض ساختاری و بودجهای، مهمتر از مسئله فساد است و باید بیشتر به مسئله تبعیض بپردازیم.
البته از منظری این نکته درست است؛ اما باید توجه کنیم که فساد -ولو کم- ریشه است.
🔹فساد اقتصادی، منجر به نهادینه کردن تبعیضهای سیستمی وساختاری میشود. اینکه دسترسی عدهای قلیل به منابع ثروت ومنابع مالی، بانکی و ارزی، فراهم باشد اما بیش از ۹۰ درصد ملت، محتاج وام چند ده یا چندصدمیلیونی باشند، فساد است. اینکه یک طبقه پرخور و برنده باشد و تودهها بازنده؛ این فساد است!
🔸اگر بوروکراسی کشور به فساد دچار شد، اگر گلوگاهها دچار فساد شد، اگر توزیع منابع مالی و بانکی بر رانت استوار شد، اگر سیستم نظارتی و قضایی، کارآمدی لازم در برخورد با فساد را نداشت، کل بودجه و منابع مالی و بانکی کشور دچار انحراف میشود.
🔹شما فکر میکنید با پرونده #چای_دبش چه میشود؟ آیا باور دارید که با عوامل فساد ۳.۳ میلیارد دلار قاچاق ارز به اسم #واردات_چای برخورد قاطع میشود؟ مگر قبل از آن با عوامل قاچاق ارز ۲ میلیارد دلاری #امید_اسدبیگی که برای #واردات_شکر و تجهیزات نیشکر گرفته بودند چه برخوردی شد؟ سرانجام این پرونده همان سرانجام پرونده پیشین است!
🔸قطعاً شفافیت بودجه و شفافیت ساختارهای اقتصادی در دولت و نهادهای اقتصادی و همچنین مبارزه بیامان، قاطع و موثر در سیستم قضایی و امنیتی با مفسدین، میتواند ریشه فساد را بخشکاند و امید را برگرداند. مهمترین مطالبه امروز این مسئله است. شفافیت و مبارزه جدی با فساد! شفافیت معجزه میکند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بخشهایی از مناظره آقایان #مهدی_جمشیدی و #بیژن_عبدالکریمی را دیدم با عنوان "مواجهه جمهوری اسلامی با #حجاب_اجباری ".
متاسفانه در چشم مخاطبین، اظهارات جناب جمشیدی بعنوان مواضع نظام، حامیان نظام و انقلابیها مطرح میشود.
حقیقتاً مطالب ارائه شده ایشون ضعیف و گاه سخیف و بیمبنا بوده. چه در بحث اینکه انکار ولایت حضرت امیرالمومنین را خروج از دین ندانسته، که نشان از ضعف جدی در مبانی است، چه دوقطبیسازی غلطی که حول مسئله حجاب ایجاد میکنند این حضرات و ادبیات سخیفی که فقط موجب تمسخر و تفرقه بین مردم است.
این مطالب و اظهارات غلط هیچ سودی به حال مردم ندارد و هیچ کمکی به دینداری جامعه و افزایش تدین مردم نمیکند. بلکه بیشتر دوقطبیسازی کاذب تولید کرده و مردم و مخاطب را بیشتر عصبانی میکند!
کاش این عزیزان زبان در کام بگیرند و بیش از این مردم را با این اظهارات سبکِ شبه علمی و شبه پژوهشی عصبانی نکنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
خداوند متعال در آیه 67 سوره مائده میفرماید: يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ
ای پیامبر آنچه به تو ابلاغ شده، یعنی ولایت امیرالمومنین، این را ابلاغ کن. اگر ابلاغ نکنی رسالتت را انجام ندادی. رسالتت ناتمام است. ناقص است.
انکار ولایت حضرت امیر، انکار رسالت پیامبر و خروج از دین است. اصلاً با مسئله حجاب و این و آن قابل قیاس نیست جناب جمشیدی!
البته اینا بحثای علمی است ولی هم قیاس مسئله ولایت با حجاب غلطه، هم تضعیف مفهوم و جایگاه ولایت غلطه.
کاش عزیزان دست اندرکار ایتا فکری کنند. خیلی اذیتیم
مدام هنگ میکنه
قطع و وصل میشه
ارسال فایل اعم از فیلم و صوت با مشکل مواجه میشه
و...
20231205_124428.mp3
10.08M
چند نکته درباره مناظره آقایان جمشیدی و عبدالکریمی
متاسفانه دولت، حرف منتقدین و کارشناسان را نمیشنود؛ خودش را نشنیدن زده و نمیخواهد بشنود و هیچ کانال ارتباطی بین منتقدین ودولت برقرار نیست!
آقای #وحیدی؛ وزیر محترم کشور
دوره شما هم مثل قبلیها تمام میشود و بعد از شما، مردم مظلوم خوزستان و اهواز با این فجایع همراه خواهند بود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 حسین هدایتی؛ #فولاد_خوزستان و پرونده فساد! بخش اول 🔹روزهای گذشته خبر انتصاب #علی_محمدی به سرپرست
🔴 چندروزی است تصویر این نامه در فضای مجازی منتشر شده؛ درخواست پلیس امنیت اقتصادی از شرکت #فولاد_اکسین_خوزستان برای تامین سبد غذایی کارکنانش!
🔹نامه محرمانه نیست و هنوز دستگاهها هم به انتشار آن واکنش نشان ندادهاند؛ اگر صحت داشته باشد، به نظر شما پلیس دیگر میتواند روی این شرکتها نظارت داشته باشد؟!
🔻چندوقت پیش اینجا نوشتم که بابت شکایت #فولاد_خوزستان به پلیس امنیت اقتصادی احضار شدم... بخوانید
👇
https://eitaa.com/modaresian/6729
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اندر حکایت پتروکراسی! 🔹فردا استاد دانشگاه مملکت، سرکلاس یا جلوی دوربین، ژست میگیرد: چرا باید قی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین چندماه پیش بود که گفتیم فردا استاد دانشگاه مملکت نگوید چرا قیمت بنزین از آب معدنی کمتر است!
حالا جناب وحیدی وزیر کشور همین مثال حقیقتاً سطحی را جلوی دوربین در جلسه با دانشجویان مطرح میکند تا بگوید وظیفه دانشجو آمادهسازی افکار عمومی برای گرانسازی نرخ بنزین است!
کاملاً مشخص است که حضرات مسئولین کشور کانالیزه شدهاند و نظرات منتقدین را نمیشنوند!
وظیفه دانشجویان و جنبش دانشجویی دقیقاً ایستادن مقابل این سیاستهای غلط اقتصادی است. سیاستهای گرانسازی ذیل دستورالعملهای صندوق بین المللی پول و مکمل تحریمهای اقتصادی است. هدفگذاری هم تقابل ملت با نظام است. متاسفانه آقایان با دیدن اتفاقات سال قبل، بازهم گوششان بدهکار نیست!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از جامعه متعادل | مهدی تکلّو
بگیر و ببند و بدیم و بره
مناظره عبدالکریمی و جمشیدی را لابلای کارتنهای اسبابکشی دیدم. تفاوتی با مناظرههای قبلی با موضوع حجاب نداشت. میزبانها سوراخ را پیدا کردهاند: یک سوال ذهنیتزده و فرعی که «حجاب اجباری آری یا خیر؟». کاش از زرنگیشان باشد و نه از گیجیشان هرچند دومی محتملتر است. مضمون این مناظرهها ثابت است فقط با کمی تفاوت در بیان، طرفین آن تغییر میکند. ده دوازده سال گذشته را که مرور میکنم چیزی جز این نمیبینم. هر دو طرف هم تنها بخشی از مسئله را میفهمند و هر دو هم در هپروت بخشینگریشان گرفتارند. هر دو طرف در نقاط جالب توجهی به رقیب اشکال میکنند اما هر دو به یکاندازه ناقص و معوج وضعیت را میبینند. عبدالکریمی میخواهد فهم انسان جدید و پیچیدگی امر اجتماعی را در کشاکش مدرنیته به جمشیدی گوشزد کند اما همین جوی خودش را میبرد و دست آخر چیزی جز حیرت و تعطیلی دین تحویل نمیدهد. جمشیدی عبدالکریمی را به مسئولیتگریزی نسبت به دین و شرع متهم میکند اما خودش در نوعی فقهزدگی و کلامزدگی مردانه، تفکر خطی و غیرتاریخی که جز به بازتولید ایدههای دههشصتی نمیانجامد غرق میشود. عبدالکریمی با تردیدهای پیرامونزدهاش سرانجام از دین قدرتزدایی و سیاستزدایی میکند و جمشیدی با تنگنظریهای قبیلهایاش از ج.ا جامعهزدایی و سنتزدایی. جمشیدی راست میگوید که عبدالکریمیها حساسیتشان را به شرع از دست دادهاند و عبدالکریمی درست میگوید که جمشیدیهای گفتمان انقلاب زبان و مهارت تعامل با جامعهی ایرانی را باختهاند. عبدالکریمی به غلو به ج.ا نسبت شبهطالبانی میدهد و جمشیدی با ندیدن فقدانهای نظری همقطارانش مشکل را تنها در بیعملی دولتها روایت میکند. یکی بیشتر دین نمیفهمد دیگری بیشتر جامعه و هر دو کلاً سنت زن ایرانی و نظریه جنسیت انقلاب اسلامی را؛ بنابراین نمیشود منظرهای آنها را ترکیب کرد. باید از هر دو عبور کرد. هر دو تفکر بخشی از وضع موجودند اما شگفتانه هر دو هر بار لباس مطالبهگرِ اصلاحجو را به تن میکنند. جمشیدی خودش فهمی عقبمانده و تقلیلیافته به تحریک جنسی را از حجاب سر دست گرفته و میگوید ما استعارهسازی نکردهایم. استعارهی خودش هم «دهندگی» است. میگوید هر بدحجابی به میزانی در حال «دهندگی» است. طبیعی است که این گفتمان، هنری هم جز جایگزینی زن-زندگی-آزادی و زن-فحشا-هرزگی نداشته باشد. بیایید یکبار از خیابان انقلاب و ولیعصر عبور کنیم و تغییرات را ببینیم و فکر کنیم که چگونه از این دوگانهها رهایی یابیم و مستقلاً به تنظیم پرسشهای اصیلمان مشغول شویم.
@Mahdi_Takallou
هدایت شده از تبیین نیوز
♦️توئیت اقای مهدی فضائلی جهت یادآوری بخشی مهم از فرمان ۸ ماده ای مقام معظم رهبری برای مبارزه با فساد اقتصادی در سال ۱۳۸۰
"تسامح در مبارزه با فساد، به نوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومی به دستگاه های دولتی وقضایی در گرو آنست که این دستگاه ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند."
🔸عضویت در کانال" تبیین نیوز "
@tabeennews_ir
🔻 بالاخره معلوم که بزرگترین فساد قاچاق ارز تاریخ کشور، یعنی فساد #چای_دبش به مبلغ ۳.۳ میلیارددلار، مربوط به بعد از حذف #ارز_ترجیحی است و طبق نظر آقای اژهای، بخش عمده این قاچاق در زمان همین دولت رخ داده!
🔴 محسنیاژهای: دبش در سال ۹۸ حدود دو میلیون دلار، در سال ۹۹ حدود ۲۱میلیون دلار، اما در سال 1400 شصت درصد از کل ارز واردات و در ۱۴۰۱ بیش از ۷۰درصد ارز را گرفته/ دولت گفته ۶۰ فرد متخلف را برکنار کرده اما تاکنون این افراد به قوه معرفی نشدهاند/این قضیه را دولت و قوه قضائیه باهم پیگیر شدند.
🔹افراد متخلف هم تحت تعقیب قرار گرفتند و کار به جایی رسید وزیر ذیربط استعفا داد و دولت هم پذیرفت، قائم مقام وی برکنار شد و تحت تعقیب قضایی قرار گرفت و افراد مرتبط با این پرونده همه تحت تعقیب قرار گرفتند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
از مرکز پژوهشهای مجلس تا سازمان برنامه تا نیاوران و تا سیاستمداران مختلف، جملگی مسائل اساسی کشور را به ناترازی و حسابداری فرو میکاهند و راهحل تمام مسائل را هم در گرانسازی و دستاندازی به منابع سیاستها و نظامهای نیمبند حمایتی میبینند.
نیرویی هم نیست که از جامعه دفاع کند.
#مجتبی_نامخواه
20231209_191332.mp3
15.06M
🔴 سواد رسانه ای را با این نگاه و دیدگاه آموزش دهیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سواد رسانه ای را با این نگاه و دیدگاه آموزش دهیم! ✅ #داود_مدرسی_یان: http://eitaa.com/joinchat/3
توصیه می کنم دوستان عزیز دست اندرکار و اساتید بزرگوار این حوزه و کانال دارها و فعالان رسانه، این چند دقیقه رو گوش بدن.
🔴 من فاز مسئولین و مدیران کشور و خوزستان را متوجه نمیشوم چرا درتعطیلی مدارس بین تهران و #خوزستان تبعیض قائل میشوند. نمیدانم آیا خودشیرینی مقامات خوزستان برای مرکز است که ببینید ما تعطیل نکردیم یا بیعرضهگی و ...!
🔹از طرفی عامل اصلی این آلودگیها هم کاملاً روشن است و کاری نمیکنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مسئله اصلی جامعه زنان؛ دخالت در حکومت یا حجاب؟
🔹در این ایام شاهد برگزاری جلسات مختلفی با عنوان زنان فاطمی، بانوان زهرایی و عناوینی از این دست در شهرهای مختلف هستیم. سالروز ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین فرصت است برای این جلسات. غالباً هم دختران و زنان جوان و فعال اجتماعی و فرهنگی پای کار این جلسات هستند.
🔸این جلسات در واقع برای بررسی نقش زنان در جامعه اسلامی است. اما متأسفانه اطلاع دارم که در غالب این جلسات مهم ترین موضوعاتی که طرح و بحث می شود موضوعاتی همچون حجاب و عفاف و فرزندآوری و همسرداری و ... و .
🔹به نظرم دختران و زنان فعال اجتماعی نباید به کمتر از مسائل اصلی جامعه و حکومت قانع شوند. حضرت فاطمه سلام الله علیها که بعد از هزار و اندی سال، هرساله برای او عزاداری می کنیم مهم ترین اقدام ایشان، دخالت در مسئله حکومت و انتخاب حاکم و حکمرانی بوده. اینکه حاکم چه کسی باشد و چگونه باید حکمرانی کند و چه سیاست های را اتخاذ کند؟
🔸متأسفانه خیلی از بانوان به جایگاه و نقش اصلی خود واقف نیستند و اعتماد به نفس ندارند و غالباً سیاهی لشکر جلسات و برنامه های مردانه هستند و در مباحث مهمی همچون انتخاب حاکمین، مسئولین، مدیران، سیاست ها، طرح ها و برنامه های کلان و خرد حکومت دخالتی ندارند و به خود اجازه نمی دهند در این حوزه ها فکر کنند!
🔹اگر می خواهیم قدر فاطمیه را به جا آوریم باید به این مسئله مهم بپردازیم؛ مهم ترین شاخصه حضرت زهرا سلام الله علیها مسئله ورود ایشان به عرصه سیاست، حکومت و حکمرانی بوده؛ نه حجاب و عفاف فردی! و مهم ترین جمله یا مفهومی که از حضرت در اذهان ساخته ایم این است که «ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است»!
🔸ناگفته نماند که اهمیت اجتماعیِ حجاب در جای خود مهم است؛ اما عرض بنده این است که نباید کارویژه و نقش بانوان را به این مسئله فروکاست. حجاب در واقع پوششی بود برای حضور اجتماعی زن؛ نباید این مسئله خودش هدف و مسئله اصلی بشود. مسئله اصلی را گم کرده ایم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 شکستِ قطعی یک سیاست اقتصادی و راهحل جبران فوری 🔹یکی از سیاستهای اقتصادی کشور در حمایت از تولید
واردات لوازم خانگی آزاد شد
الحمدلله با دستور معاون اول دولت، واردات لوازم خانگی آزاد شد. بازهم با تاخیر چندساله، نتیجه ممنوعیت واردات و انحصار را متوجه شدند. انحصاری که فکر میکنیم تولیدکننده داخلی را رشد میدهد، بالعکس او را حریصتر میکند!
تولیدکننده داخلی وقتی بازار را در انحصار خود دید، از کیفیت میزند و سود خود را در گرانسازی میبیند.
امید که آقایان نسبت به واردات خودرو هم بالاخره کوتاه بیایند. طرحی که مجلس در این زمینه ارائه کرد متاسفانه در مجمع تشخیص بازهم به نفع خودروسازان داخلی تغییر کرده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اشکهای تلخ اصغر سمسارزاده بازیگر قدیمی و پرسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون
💢بعداز ۶۰ سال کار هنوز مستاجرم و بیمه نیستم!
❇️ پیرمرد ۷۰، ۸۰ ساله جلوی دوربین گریه میکند؛ قریب ۶۰ سال کار کرده ولی هنوز مستاجر است. چه کردید و چه کردیم با این ملت! ملتی که ۵۰ درصدش مستاجر است! ۳۰ درصدش زیر خط فقر است! ۲۰ میلیون حاشیه نشین دارد! و ...
کاش بفهمید که سیاستهای اقتصادی سه دهه اخیر چه بلایی بر سر این ملت آورده و ادامه این سیاستها، بنیان مملکت و انسجام ملت و تمامیت ارضی کشور را هدف قرار داده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف دل ما رو آقازاده آقای شاهوارپور فرمانده سپاه #خوزستان بیان کردند. بسیار دقیق و بجا. "یه عدهای ول نمیکنن.. یه عدهای رها نمیکنن. ۱۰ ساله، ۲۰ ساله، ۵۰ ساله، این نظام از خدماتت استفاده کرده.. این صندلی را رها کن. حتی اگه کارت خوبه، مردم نمیخوان! دست بردار."
👌بسیار حق. گفتن ما که تاثیری نداره. مصادیق این کلام زیاده. امیدواریم که عزیزان این اعتراضات رو بشنوند 😄
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ طنز فوق رو از یه پیج دانلود کردم. در نقد "فرار از مدرسه" است.
پدیده "فرار از مدرسه" حتماً نیاز به بررسی دارد اما کارگر ساختمان و بنّا باید محترم شمرده شوند. متاسفانه طبقه کارگر، به خصوص کارگر آزاد و کارگر ساختمان جزو مظلومترین اقشار هستند.
اما در رابطه با ایده کلیپ، میلیونها نفر که خوب درس خواندند؛ ۱۲،۱۳ سال در آموزش و پرورش و ۴،۵ سال حداقل در دانشگاه، بازهم بیکار مانده یا به اشتغال آزاد و بیربط به تحصیلاتشان روی آوردند.
خیلیها معتقدند کاش درس نمیخواندند یا کاش دانشگاه نمیرفتند و عمر خود را تلف نمیکردند.
میلیونها تحصیلکرده دانشگاههای دولتی و میلیونها نفر خروجی دانشگاه آزاد و پیامنور، حالا بعنوان کارگر ساختمان، مغازهدار، راننده اسنپ و ... مشغول به کار هستند که میتوانستند خیلی زودتر وارد بازار کار شوند ولی عمر خود را در مدارس و دانشگاهها گذراندند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 کاش عزیزانی که امروز دلسوز نرخ #گاز هستند هشدار ۸،۹سال پیش پروفسور #درخشان را درباره این مسئله میشنیدند. هشداری که نه مسئولین آنرا جدی گرفتند نه اقتصادخواندهها!
🔹هرچند ایشان هرچندوقت این تذکرات را یادآوری کرد اما آقایونی که به لیبرالیسم افتخار میکردند، گوشی برای شنیدن نداشتند!
🔸حالا که فهمیدند بحران نزدیک است میگویند گران کنید تا بحران حل شود! راهکارشان #گرانسازی است. مکتب #گران_کن!
هیچوقت نفهمیدند و حالا هم نمیفهمند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
32.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اثر زیبا و عمیق مهدی رسولی با عنوان "بی مردم" به مناسبت ایام فاطمه. اثری که اشاره ای مهم به جایگاه مردم در جامعه اسلامی دارد. موضوعی که غالب مدیران امروز کشور درک کافی و شناختی از آن ندارند.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔻اثر زیبا و عمیق مهدی رسولی با عنوان "بی مردم" به مناسبت ایام فاطمه. اثری که اشاره ای مهم به جایگاه
🔻کپشن ویدئو در پیج مهدی رسولی:
بسم الله الرحمن الرحیم
.
قطعهی #بی_مردم بیش از آن که برای #مردم خوانده شده باشد، برای آنانی خوانده شده است که امروز در #حکومت_اسلامی ، جای حکمرانان و فرمانداران و مسئولانِ حکومت #امیر_المؤمنین علیه السّلام نشستهاند. این قطعه بیش از این که از مردم دعوت کند خود را در ادارهی سرنوشت خویش شریک کنند -که این کار را هم میکند-، مطالبهای مبتنی بر تاریخ از مسئولین است که از سرانجام کنار گذاشتن مردم عبرت بگیرند.
اهل #سقیفه میخواستند بین #حکومت و مردم فاصله بیندازند؛ اما نتوانستند و جریان تاریخ به سمت علی برگشت که حکومتش سراسر مردمسالاری بود. حال این ما هستیم که در نقش #امام و #امت، در همان امتحانی قرار گرفتهایم که مردم زمان أمیر المؤمنین علیه السّلام قرار گرفتند: آیا ما متفاوت عمل خواهیم کرد؟ آیا بر خلاف روزگار شهادت صدیقهی طاهره، ما مردم برای ادارهی بهتر جامعه، در کنار امام خود و نایبش میمانیم؟ آیا بر خلاف حاکمان روزگار شهادت صدیقهی طاهره، زعمای ما، مردم را در کنار خویش نگه میدارند؟
در روزگار ش..هادت حضرت زهرا سلام الله علیها، مردم بودند که میدان را رها کردند و سرنوشت تاریخ به محاق رفت؛ ای کاش در روزگار ما، مسئولین مردم را رها نکنند و ما مردم نیز امام خود را رها نکنیم تا سرنوشت تاریخ یک بار دیگر به محاق نرود.
مردم در حکومت اسلامی همهکارهاند؛ هم هدفند و هم وسیله. این، مهمترین درس اجتماعی فاطمیه است.
توپ تاریخ، امروز در زمین ماست. مردم را جدی میگیریم یا آنها را کنار میگذاریم؟ طرف #علی و #فاطمه میایستیم یا کنار دشمنانشان؟
با نوای: حاج #مهدی_رسولی
شاعر: #محمد_رسولی
تنظیم : #شهاب_شوشتری
صدابردار: محمدرضا شفیعی
تدوین: محمدصالح زند
عکاس: بهرام بیات
طراحی کاور: عارف پاکمنش
تهیه و انتشار:
قرارگاه رسانه شهید آوینی هیئت ثارالله علیهالسلام زنجان
با همکاری هیئت محترم اصحاب الحسین دانشگاه تهران