🔻 بالاخره معلوم که بزرگترین فساد قاچاق ارز تاریخ کشور، یعنی فساد #چای_دبش به مبلغ ۳.۳ میلیارددلار، مربوط به بعد از حذف #ارز_ترجیحی است و طبق نظر آقای اژهای، بخش عمده این قاچاق در زمان همین دولت رخ داده!
🔴 محسنیاژهای: دبش در سال ۹۸ حدود دو میلیون دلار، در سال ۹۹ حدود ۲۱میلیون دلار، اما در سال 1400 شصت درصد از کل ارز واردات و در ۱۴۰۱ بیش از ۷۰درصد ارز را گرفته/ دولت گفته ۶۰ فرد متخلف را برکنار کرده اما تاکنون این افراد به قوه معرفی نشدهاند/این قضیه را دولت و قوه قضائیه باهم پیگیر شدند.
🔹افراد متخلف هم تحت تعقیب قرار گرفتند و کار به جایی رسید وزیر ذیربط استعفا داد و دولت هم پذیرفت، قائم مقام وی برکنار شد و تحت تعقیب قضایی قرار گرفت و افراد مرتبط با این پرونده همه تحت تعقیب قرار گرفتند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
از مرکز پژوهشهای مجلس تا سازمان برنامه تا نیاوران و تا سیاستمداران مختلف، جملگی مسائل اساسی کشور را به ناترازی و حسابداری فرو میکاهند و راهحل تمام مسائل را هم در گرانسازی و دستاندازی به منابع سیاستها و نظامهای نیمبند حمایتی میبینند.
نیرویی هم نیست که از جامعه دفاع کند.
#مجتبی_نامخواه
20231209_191332.mp3
15.06M
🔴 سواد رسانه ای را با این نگاه و دیدگاه آموزش دهیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سواد رسانه ای را با این نگاه و دیدگاه آموزش دهیم! ✅ #داود_مدرسی_یان: http://eitaa.com/joinchat/3
توصیه می کنم دوستان عزیز دست اندرکار و اساتید بزرگوار این حوزه و کانال دارها و فعالان رسانه، این چند دقیقه رو گوش بدن.
🔴 من فاز مسئولین و مدیران کشور و خوزستان را متوجه نمیشوم چرا درتعطیلی مدارس بین تهران و #خوزستان تبعیض قائل میشوند. نمیدانم آیا خودشیرینی مقامات خوزستان برای مرکز است که ببینید ما تعطیل نکردیم یا بیعرضهگی و ...!
🔹از طرفی عامل اصلی این آلودگیها هم کاملاً روشن است و کاری نمیکنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مسئله اصلی جامعه زنان؛ دخالت در حکومت یا حجاب؟
🔹در این ایام شاهد برگزاری جلسات مختلفی با عنوان زنان فاطمی، بانوان زهرایی و عناوینی از این دست در شهرهای مختلف هستیم. سالروز ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین فرصت است برای این جلسات. غالباً هم دختران و زنان جوان و فعال اجتماعی و فرهنگی پای کار این جلسات هستند.
🔸این جلسات در واقع برای بررسی نقش زنان در جامعه اسلامی است. اما متأسفانه اطلاع دارم که در غالب این جلسات مهم ترین موضوعاتی که طرح و بحث می شود موضوعاتی همچون حجاب و عفاف و فرزندآوری و همسرداری و ... و .
🔹به نظرم دختران و زنان فعال اجتماعی نباید به کمتر از مسائل اصلی جامعه و حکومت قانع شوند. حضرت فاطمه سلام الله علیها که بعد از هزار و اندی سال، هرساله برای او عزاداری می کنیم مهم ترین اقدام ایشان، دخالت در مسئله حکومت و انتخاب حاکم و حکمرانی بوده. اینکه حاکم چه کسی باشد و چگونه باید حکمرانی کند و چه سیاست های را اتخاذ کند؟
🔸متأسفانه خیلی از بانوان به جایگاه و نقش اصلی خود واقف نیستند و اعتماد به نفس ندارند و غالباً سیاهی لشکر جلسات و برنامه های مردانه هستند و در مباحث مهمی همچون انتخاب حاکمین، مسئولین، مدیران، سیاست ها، طرح ها و برنامه های کلان و خرد حکومت دخالتی ندارند و به خود اجازه نمی دهند در این حوزه ها فکر کنند!
🔹اگر می خواهیم قدر فاطمیه را به جا آوریم باید به این مسئله مهم بپردازیم؛ مهم ترین شاخصه حضرت زهرا سلام الله علیها مسئله ورود ایشان به عرصه سیاست، حکومت و حکمرانی بوده؛ نه حجاب و عفاف فردی! و مهم ترین جمله یا مفهومی که از حضرت در اذهان ساخته ایم این است که «ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است»!
🔸ناگفته نماند که اهمیت اجتماعیِ حجاب در جای خود مهم است؛ اما عرض بنده این است که نباید کارویژه و نقش بانوان را به این مسئله فروکاست. حجاب در واقع پوششی بود برای حضور اجتماعی زن؛ نباید این مسئله خودش هدف و مسئله اصلی بشود. مسئله اصلی را گم کرده ایم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 شکستِ قطعی یک سیاست اقتصادی و راهحل جبران فوری 🔹یکی از سیاستهای اقتصادی کشور در حمایت از تولید
واردات لوازم خانگی آزاد شد
الحمدلله با دستور معاون اول دولت، واردات لوازم خانگی آزاد شد. بازهم با تاخیر چندساله، نتیجه ممنوعیت واردات و انحصار را متوجه شدند. انحصاری که فکر میکنیم تولیدکننده داخلی را رشد میدهد، بالعکس او را حریصتر میکند!
تولیدکننده داخلی وقتی بازار را در انحصار خود دید، از کیفیت میزند و سود خود را در گرانسازی میبیند.
امید که آقایان نسبت به واردات خودرو هم بالاخره کوتاه بیایند. طرحی که مجلس در این زمینه ارائه کرد متاسفانه در مجمع تشخیص بازهم به نفع خودروسازان داخلی تغییر کرده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اشکهای تلخ اصغر سمسارزاده بازیگر قدیمی و پرسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون
💢بعداز ۶۰ سال کار هنوز مستاجرم و بیمه نیستم!
❇️ پیرمرد ۷۰، ۸۰ ساله جلوی دوربین گریه میکند؛ قریب ۶۰ سال کار کرده ولی هنوز مستاجر است. چه کردید و چه کردیم با این ملت! ملتی که ۵۰ درصدش مستاجر است! ۳۰ درصدش زیر خط فقر است! ۲۰ میلیون حاشیه نشین دارد! و ...
کاش بفهمید که سیاستهای اقتصادی سه دهه اخیر چه بلایی بر سر این ملت آورده و ادامه این سیاستها، بنیان مملکت و انسجام ملت و تمامیت ارضی کشور را هدف قرار داده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف دل ما رو آقازاده آقای شاهوارپور فرمانده سپاه #خوزستان بیان کردند. بسیار دقیق و بجا. "یه عدهای ول نمیکنن.. یه عدهای رها نمیکنن. ۱۰ ساله، ۲۰ ساله، ۵۰ ساله، این نظام از خدماتت استفاده کرده.. این صندلی را رها کن. حتی اگه کارت خوبه، مردم نمیخوان! دست بردار."
👌بسیار حق. گفتن ما که تاثیری نداره. مصادیق این کلام زیاده. امیدواریم که عزیزان این اعتراضات رو بشنوند 😄
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ طنز فوق رو از یه پیج دانلود کردم. در نقد "فرار از مدرسه" است.
پدیده "فرار از مدرسه" حتماً نیاز به بررسی دارد اما کارگر ساختمان و بنّا باید محترم شمرده شوند. متاسفانه طبقه کارگر، به خصوص کارگر آزاد و کارگر ساختمان جزو مظلومترین اقشار هستند.
اما در رابطه با ایده کلیپ، میلیونها نفر که خوب درس خواندند؛ ۱۲،۱۳ سال در آموزش و پرورش و ۴،۵ سال حداقل در دانشگاه، بازهم بیکار مانده یا به اشتغال آزاد و بیربط به تحصیلاتشان روی آوردند.
خیلیها معتقدند کاش درس نمیخواندند یا کاش دانشگاه نمیرفتند و عمر خود را تلف نمیکردند.
میلیونها تحصیلکرده دانشگاههای دولتی و میلیونها نفر خروجی دانشگاه آزاد و پیامنور، حالا بعنوان کارگر ساختمان، مغازهدار، راننده اسنپ و ... مشغول به کار هستند که میتوانستند خیلی زودتر وارد بازار کار شوند ولی عمر خود را در مدارس و دانشگاهها گذراندند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 کاش عزیزانی که امروز دلسوز نرخ #گاز هستند هشدار ۸،۹سال پیش پروفسور #درخشان را درباره این مسئله میشنیدند. هشداری که نه مسئولین آنرا جدی گرفتند نه اقتصادخواندهها!
🔹هرچند ایشان هرچندوقت این تذکرات را یادآوری کرد اما آقایونی که به لیبرالیسم افتخار میکردند، گوشی برای شنیدن نداشتند!
🔸حالا که فهمیدند بحران نزدیک است میگویند گران کنید تا بحران حل شود! راهکارشان #گرانسازی است. مکتب #گران_کن!
هیچوقت نفهمیدند و حالا هم نمیفهمند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
32.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اثر زیبا و عمیق مهدی رسولی با عنوان "بی مردم" به مناسبت ایام فاطمه. اثری که اشاره ای مهم به جایگاه مردم در جامعه اسلامی دارد. موضوعی که غالب مدیران امروز کشور درک کافی و شناختی از آن ندارند.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔻اثر زیبا و عمیق مهدی رسولی با عنوان "بی مردم" به مناسبت ایام فاطمه. اثری که اشاره ای مهم به جایگاه
🔻کپشن ویدئو در پیج مهدی رسولی:
بسم الله الرحمن الرحیم
.
قطعهی #بی_مردم بیش از آن که برای #مردم خوانده شده باشد، برای آنانی خوانده شده است که امروز در #حکومت_اسلامی ، جای حکمرانان و فرمانداران و مسئولانِ حکومت #امیر_المؤمنین علیه السّلام نشستهاند. این قطعه بیش از این که از مردم دعوت کند خود را در ادارهی سرنوشت خویش شریک کنند -که این کار را هم میکند-، مطالبهای مبتنی بر تاریخ از مسئولین است که از سرانجام کنار گذاشتن مردم عبرت بگیرند.
اهل #سقیفه میخواستند بین #حکومت و مردم فاصله بیندازند؛ اما نتوانستند و جریان تاریخ به سمت علی برگشت که حکومتش سراسر مردمسالاری بود. حال این ما هستیم که در نقش #امام و #امت، در همان امتحانی قرار گرفتهایم که مردم زمان أمیر المؤمنین علیه السّلام قرار گرفتند: آیا ما متفاوت عمل خواهیم کرد؟ آیا بر خلاف روزگار شهادت صدیقهی طاهره، ما مردم برای ادارهی بهتر جامعه، در کنار امام خود و نایبش میمانیم؟ آیا بر خلاف حاکمان روزگار شهادت صدیقهی طاهره، زعمای ما، مردم را در کنار خویش نگه میدارند؟
در روزگار ش..هادت حضرت زهرا سلام الله علیها، مردم بودند که میدان را رها کردند و سرنوشت تاریخ به محاق رفت؛ ای کاش در روزگار ما، مسئولین مردم را رها نکنند و ما مردم نیز امام خود را رها نکنیم تا سرنوشت تاریخ یک بار دیگر به محاق نرود.
مردم در حکومت اسلامی همهکارهاند؛ هم هدفند و هم وسیله. این، مهمترین درس اجتماعی فاطمیه است.
توپ تاریخ، امروز در زمین ماست. مردم را جدی میگیریم یا آنها را کنار میگذاریم؟ طرف #علی و #فاطمه میایستیم یا کنار دشمنانشان؟
با نوای: حاج #مهدی_رسولی
شاعر: #محمد_رسولی
تنظیم : #شهاب_شوشتری
صدابردار: محمدرضا شفیعی
تدوین: محمدصالح زند
عکاس: بهرام بیات
طراحی کاور: عارف پاکمنش
تهیه و انتشار:
قرارگاه رسانه شهید آوینی هیئت ثارالله علیهالسلام زنجان
با همکاری هیئت محترم اصحاب الحسین دانشگاه تهران
🔴 سیاستهای اقتصادی مکمل تحریمها!
🔻متن زیر بخشی از گفتگوی دوسال پیش دکتر حسین نمازی استاد پیشکسوت اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی با روزنامه دنیای اقتصاد است. دکتر نمازی، وزیر اقتصاد دولتهای شهید رجایی و شهید باهنر و دولت اول میرحسین موسوی و دولت محمد خاتمی بوده.
🔹در دوره اول که مسوولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی را به عهده داشتم به خاطر دارم که نماینده ما در بانک جهانی نشریه چند صفحهای این بانک حاوی تحلیلهای اقتصادی- سیاسی را که بهطور منظم منتشر میشد، برایم میفرستاد.
🔸در یک شماره آن تحلیلی درباره حمله نظامی آمریکا به ایران شده بود. نویسنده کارشناس این اقدام را به دلایلی به زیان آمریکا ارزیابی کرده بود. از جمله اینکه چند سال بیشتر از انقلاب ایران نمیگذرد و هنوز مردم از شور انقلابی بالا و درنتیجه مقاومت بیشتری برخوردارند. دیگر اینکه مردم منطقه مسلمانند؛ تحریک احساسات آنها با حفظ منافع ما در آینده منافات دارد و در نهایت تلفات نیروی انسانی و هزینههای مالی را زیاد برآورد میکرد.
🔹راه حل پیشنهادی او وارد آوردن فشار اقتصادی به دولت ایران بود تا مجبور به حذف یارانهها بشود. در این صورت طبقات کمدرآمد و متوسط که حامی نظام هستند نه تنها دست از حمایت نظام برمیدارند، بلکه در مقابل آن قرار میگیرند و در نتیجه نظام ساقط میشود. با این تعبیر که این طبقات هستند که ماشین انقلاب را در سر بالایی هُل میدهند. کافی است دست خودشان را از پشت ماشین بردارند و کنار بروند. بدون تردید ماشین انقلاب به عقب برمیگردد و واژگون خواهد شد. او این اقدام را موثرترین و کم هزینهترین راه معرفی کرده بود. پیشنهاد صندوق هم دقیقا در همین راستا بود با این عنوان که یارانههایی که به همه مردم از فقیر و غنی داده میشود (غیر هدفمند) باید حذف شود و جای خود را به یارانههای نقدی بدهد که بهصورت (هدفمند) به خانوادههای کم درآمد پرداخت شود. این پیشنهاد اگرچه ظاهری معقول داشت، اما در بحثها معلوم شد که با این هدف ارائه شده است که یارانه نقدی که بر اثر تورم به مرور زمان ارزش خود را از دست میدهد و اگر هم قرار باشد برای جبران کاهش خرید مبلغ آن افزایش یابد، میتوان آن را به مبلغ کمتری افزایش داد تا به تدریج از میان برود. (درباره حقوق و دستمزد نیز این اقدام در حد امکان انجام میشود. با این تفاوت که در این مورد نمیتوان آن را به صفر رساند یا بیش از حد معینی قدرت خرید حقوق و دستمزد را کاهش داد). این اقدام در زمان آقای هاشمی با حذف مرغ از کالابرگ آغاز شد و به جای آن به صورت نقدی پرداخت شد و بعد هم متوقف شد و به لحاظ بازتاب منفی آن در بین مردم به کالاهای دیگر تسری نیافت.
🔸در زمان آقای احمدینژاد هم یارانه نقدی ۴۵هزار و ۵۰۰ تومان برقرار شد که امروز ارزش آن برابر یک شانه تخممرغ است که اگر ۱۰۰ هزار تومان دیگر هم به آن اضافه کنند، فعلا معادل سه شانه تخممرغ میشود. طرفداران سیاستهای تعدیل این روش حذف تدریجی را نه تنها قبول داشتند، بلکه میگفتند این روش باعث میشود مردم متوجه حذف یارانه نشوند.
روزنامه دنیای اقتصاد
۱۴۰۰/۱۱/۲۰
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
صلیالله علیکِ یا فاطمه الزهرا
صلیالله علیکِ یا فاطمه الزهرا
صلیالله علیکِ یا فاطمه الزهرا
🔳🔳🔳
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 محوریت #امنیت در اندیشه سیاسی اهل سنت #اندیشه_سیاسی در اسلام - 1 🔻در نزد عموم فقها و اندیشمندان
🔴 در تشیع، نظریه سیاسی مقدم بر عمل سیاسی است ولی در اهل سنت، عمل سیاسی بر نظریه مقدم است. یعنی برای عمل انجام شده، نظریه درست میکنند.
🔹شیعه از اول معتقد بود که امامت، منصبی الهی است و حاکمیت جامعه حق امام معصوم است ولو این حاکمیت محقق نشده بود. #حضرت_زهرا سلامالله علیها، جان خود را فدای این نظریه کرد و با دیگران بیعت نکرد! آنها ناجوانمردانه به خانه دختر پیغمبر هجوم بردند و او را به شهادت رساندند!
🔸شیعه حتی در زمان غیبت امام معصوم، معتقد بود که مردم باید از بین فقهای عادل، صاحب نفس، مدیر، مدبر و عالم به زمان، شایستهترین را برگزینند ولو محقق نشده بود.
🔹در اهل سنت اما انتخاب حاکم بر مبنای شورای حلوعقد، شورا، استخلاف و تغلب(زور و سلطه) است چون خلفا بر این اساس به قدرت رسیده بودند پس این روشها برای کسب قدرت توجیه دارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نیایشی برای فلسطین
🎙#دکتر_علی_شریعتی:
🔹ای خدای کعبه،
این مردمی را که همهی عمر هر صبح و شام در جهان رو به خانه تو دارند، رو به خانه تو میزیند و رو به خانه تو میمیرند...
قربانی #جهل_شرک
و در بند #جور_نمرود مپسند!
🔸و تو ای محمد،
پیامبر بیداری و آزادی و قدرت
در خانهی تو حریقی دامن گستر درگرفته است و بر سرزمین تو سیلی بنیان کن از غرب تاختن آورده است!
و خانوادهی تو دیری است که در بستر سیاه ذلت به خواب رفته است!
بر سرشان فریاد زن، «قُم فَأنذِر»؛ بیدارشان کن...
🔹و تو ای علی،
ای شیر، مرد خدا و مردم، رب النوع عشق و شمشیر...
تو ستمی را بر یک زن یهودی که در ذمهی حکومتت میزیست تاب نیاوردی،
و اکنون مسلمانان را در ذمهی #یهود ببین و ببین که بر آنان چه میگذرد!
🔻ای صاحب آن بازو که یک ضربهاش از عبادت جن و انس برتر بود!
ضربهای دیگر...
🎬@Mostazafin_tv
هدایت شده از راوی || امین غفاری
.
خدا رو شکر همه چیز به قائده
سر جای خودش است.
مدیران همه لایق و پاسخگو
دادستانها دادرس فریاد مردم
نماینده ها پیگیر مشکلات کشور
دزدان بیت المال و مفسدین در بند
در اینجا فقط ۴ تا خبرنگار و مطالبه گر زبان دراز ، اضافی مانده اند که اگر این دادگاه رفتن ها خسته نکند ، سپیدی موی و بالا رفتن سنشان آنان را از مشکل آفرینی برای مسئولین خدوم استان باز خواهد داشت.
پن: این عکس مربوط به دادگاه چند روز قبل ما برای یکی از چندین شکایتی است که مدیران شهر و استان از من و دوستانم داشته اند. در این مرحله رای به برائت ما صادر شد. گرچه که تا قطعی شدن رای تبرئه بیست روز فرصت اعتراض است. بنابراین به توصیه دوستان تصویر پست قبل حذف شد تا وضعیت نهایی پرونده مشخص شود. تا بعد هر چه خدا بخواهد.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
. خدا رو شکر همه چیز به قائده سر جای خودش است. مدیران همه لایق و پاسخگو دادستانها دادرس فریاد مرد
البته به امین گفتم این تیتر رو قبول ندارم. 😊 آخرشب گفت تیتر بده، نتونستم.
تیتر پیشنهادی من اینه: تا مبارزه هست، ما هستیم. تا فقر و غنی هست، ما هستیم. تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفس، در این کارزار خواهیم بود. انشاءالله
🔴 در تعجبم از کسانی که افزایش حقوق و دستمزد #کارگران را عامل تورم میدانند اما افزایش نرخ #ارز را عامل تورم نمیدانند!
از طرفی، آزادسازی قیمتها را تبلیغ میکنند و کنترل قیمتها را سرکوب و اقتصاد دستوری مینامند اما در مقابل بر کنترل و #سرکوب_دستمزد_کارگران تاکید دارند!
🔹این همان تفاوت نگاه مکتبی در اقتصاد است. در لیبرالیسم، سرمایه ارزش بالاتری نسبت به کار و کارگر و انسان دارد. اساساً کار و کارگر در لیبرالیسم اصالت ندارد بلکه سود و سرمایه اصالت دارد. کارگر به اندازه کالا ارزش ندارد. دستمزد او باید سرکوب شود اما کالا روز بروز افزایش پیدا میکند.
🔸لیبرالیسم فحش نیست که برخی ناراحت میشوند. لیبرالیسم یک دین و مکتب است. وقتی شما دستورالعملهایش را تبلیغ و اجرا میکنی، پس لیبرال هستی! البته برخی به این دین افتخار هم میکنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ظاهراً بناست مردم #کرمان بزودی با رهبر انقلاب دیدار کنند؛ بعد از سالها بعد از انتقادات به دفتر رهبری، نسبت به تبعیض در دیدارهای استانی، برای جلب نظر مردم #خوزستان هم گفتند جمعی ازخوزستان در این دیدار شرکت کنند.
🔹دستاندرکاران امر، افرادی را طبق روالی تعیین میکنند اما از همین حالا، این احساس تبعیض در فضای واقعی ومجازی مشاهده میشود که چه کسانی قرار است در این دیدار شرکت کنند و چه کسانی بناست حرف بزنند؟
🔻دو پیشنهاد دارم:
1⃣ پیشنهاد اول: افراد را به قید قرعه انتخاب کنید. خیل عظیمی مشتاق دیدار رهبری هستند. ثبتنام و قرعهکشی بصورت مجازی انجام شود. اینکار به عدالت نزدیکتر است تا انتخاب بر اساس سهمیه یا سلیقه یا ..! کار پیچیدهای نیست.
2⃣ پیشنهاد دوم: اجازه دهید افرادی از منتقدین وضعیت موجود در محضر رهبر انقلاب ایراد سخن کنند. منتقدین سیستم، منتقدین سیاستها و منتقدین مدیریت خوزستان طی چنددهه اخیر، در محضر ایشان حرف بزنند. تا اطلاع و تحلیل دقیقی از وضعیت استان ارائه کنند.
با این دو پیشنهاد، این دیدار بسیار سودبخش خواهد بود. انشاءالله
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خطر تعیین کنندگی پول در انتخابات مجلس!
🔹انتخابات در نظامات دموکراسی(به معنای عام) یا مردم سالار، پایه مشروعیت است. در نظام اسلامی بعنوان مردم سالاری دینی، مردم حق دارند حاکمان خود را انتخاب کنند با رأی مستقیم یا غیرمستقیم. هیچ کسی حق ندارد که مشارکت سیاسی مردم را تضعیف کند و مردم را از این حق محروم کند.
🔸انتخابات نمایشی یا فرمایشی، مردم را از صحنه حذف می کند؛ خروجی اینگونه انتخابات ها، تضعیف پایه های مردم سالاری است. وقتی مردم فکر کنند که رأی و نظر آنها منجر به اصلاحات عمیق ساختاری یا تغییر سیاست ها و عملکردها و مدیران نمی شود، از شرکت در انتخابات ناامید می شوند و عرصه را رها می کنند. در این زمان است که طبقات خاص منفعت طلب و سودمحور، نقش تعیین کننده پیدا می کنند.
🔹اگر مردم احساس کنند مجلس شورایی که تشکیل داده اند توان نظارت بر دولت و قوه قضائیه و نهادهای ذیل رهبری را ندارد و سهمی در تعیین سیاست های اقتصادی و تغییر برنامه و بودجه ها ندارد، خود را عقب می کشانند. حاصل عقب نشینی مردم به مرور، حذف جمهوریت و شکل گیری دیکتاتوری است.
🔸 تجربه مشروطه پیش روی ماست؛ وقتی مردم با پرچمداری علما و نخبگان به صحنه آمدند تا در شکل گیری سرنوشت خود دخالت کنند ولی به در بسته خوردند، کار را رها کردند؛ نتیجه چه شد؟ بعد از انحراف مشروطه از مسیر اصلی خود که همان برقراری عدالت و محدودیت قدرت شاه بود و شهید فضل الله نوری به دار آویخته شد، آخوند خراسانی از علمای بزرگ حامی مشروطه، در آستانه حرکت به سوی تهران در سال 1329 ق (که با مسمومیتش در همان شب عزیمت به دست عناصر نفوذی، نافرجام ماند) فرموده بود: «سرکه انداختیم شراب شدهاست، میروم ایران خمره اش را بشکنم!»، نتیجه کار، کنار گذاشتن مردم از صحنه و شکل گیری دیکتاتوری مطلقه رضاخان شد.
🔹انتخابات مجلس شورا تا قبل از انقلاب اسلامی هم، هرچندوقت یکبار برگزار می شد. در اواخر قاجار که بیشتر صنفی و بر مبنای خان سالاری بود و در دوره پهلوی اول و دوم با اندک تفاوت هایی برقرار بود و کرسی های مجلس در دست ملاکان و زمین داران بزرگ و بانفوذهای وابسته به دربار پهلوی بود. مجالس کاملاً نمایشی و فرمایشی و هیچ قدرتی برای تغییرات اساسی در ساختارها و سیاست های کلان کشور نداشت. بالتبع مردم هم در این مجالس هیچ کاره بودند.
🔸بعد از انقلاب اسلامی اما غالب دوره ها، با حضور اکثریت مطلق و بعضاً نسبی مردم برگزار شده و مجالس متفاوتی تشکیل شد اما به اعتراف همگان، مجلس اول شورای به جهت شور انقلابی و تکثر سلایق گوناگون و سلامت عمومی نمایندگان بهترین دوره بود.
🔹شاید بعد از مجلس ششم که بیشتر درگیر حاشیه و تقابل با نظام بود، ضعیف ترین مجلس تاریخ انقلاب، مجلس اخیر است. یکی از دلایل این ضعف، نمایشی و فرمایشی بودن این مجلس است. مجلسی که اختیاراتش را به شوراهای عالی سپرده اند از شورای عالی مجازی گرفته تا شورای عالی اقتصادی تا شورای عالی فرهنگی و ... . مجلسی که مصوباتش براحتی توسط شورای نگهبان یا مجمع تشخیص متوقف شده یا تغییر پیدا می کند، مجلسی که توان سوال از رئیس جمهور و سایر مسئولان ارشد را ندارد، فرمایشی و نمایشی است.
🔸دلیل دیگر، انتخابات حداقلی و انتخاب افراد بسیار ضعیف است که بدون سواد و تخصص آنچنانی وارد مجلس شده اند. مشارکت پائین منجر به ورود افرادی شده که پول در رأی آوری آنان مؤثر بوده است. در انتخابات حداقلی، پولداران می توانند با خرید لیدرها و بزرگان مناطق و خرید بزرگان و مؤثرین، نتیجه را به نفع کاندیدای خود تغییر دهند. حتی در برخی مناطق می توانند با خرید رأی و خرید شناسنامه ها در نتیجه نهایی تأثیر بگذارند.
🔹یکی از خطراتی که انتخابات پیش رو تهدید می کند نقش تعیین کنندگی عنصر #پول است. متأسفانه باید اعتراف کنیم که بسیار بسیار بعید است نامزدی در حوزه انتخابیه ای بدون عنصر پول موفق به ورود به مجلس شورا شود! این همان تضعیف جمهوریت و انتخابات فرمایشی و نمایشی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 خطر تعیین کنندگی پول در انتخابات مجلس! 🔹انتخابات در نظامات دموکراسی(به معنای عام) یا مردم سالار،
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان: دو کلمه جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است/بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشکالتراشی میکنند/انتخابات جلوی دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی را میگیرد