🔴 سال به سال ارزش پولی نه در برابر دلار، که در برابر دینار عراق سقوط میکند ولی ذینفعان هنوز راضی نمیشوند!
حتی کشورهایی که درگیر جنگ واشغال هم بودهاند پول ملیشان مثل ما بیارزش نشده!
سه دهه است که ارزش پول ملی، روز به روز کاهش پیدا میکند و از این سیاستهای غلط اقتصادی دست برنمیداریم! هر دولتی میآید همان فرمان را میرود: حذف یارانهها، #جهانی_سازی_قیمتها، خصوصیسازی و ... !
کشور وقتی در عرصه اقتصادی با بیثباتی مواجه شود هم آسیب اجتماعی میبیند هم امنیتی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره لزوم بازسازی سیستم امنیتی کشور!
🔻درحاشیه معرفی مجدد خطیب برای وزرات اطلاعات
🔹امکانِ رخداد حادثه امنیتی اطلاعاتی -اعم از خرابکاری، جعل و سرقت اطلاعات، نفوذ سایبری، ترور، بمبگذاری، شورش امنیتی و ... - در هر کشوری طبیعی است اما چنانچه ضریب تکرار این حوادث و ترکیبی از آنها، بالا رفت نیاز به بازطراحی سیستم امنیتی و تغییر ساختارها و تصفیه درونی بسیار بالا میرود.
🔹پرانتز: ((نفوذ نه فقط در عرصه امنیتی و نظامی که در عرصههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هم اتفاق میافتد؛ آیا انسان عاقلی وجود دارد که ترور و بمبگذاری را ببیند اما به نفوذ در مراکز تصمیمسازی اقتصادی و سیاسی و فرهنگی باوری نداشته باشد؟))
🔸بررسی اتفاقات امنیتی در ایران در سالهای گذشته نشان میدهد که ضریب تکرار حوادث بالا رفته. اقدامات تروریستی در رژه اهواز، مجلس شورای اسلامی، حرم امام(ره)، شاهچراغ، ترور دانشمندان هستهای، ترور برخی فرماندهان و مقامات القاعده در ایران و ترور اخیر #اسماعیل_هنیه در قلب تهران و ...، نشان میدهد که ضریب تکرار این حوادث در ایران به نسبت گذشته بیشتر شده است.
🔹ناگفته نماند که برخی تصمیمات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که کاهش شدید ارزش پول ملی و افزایش تبعیض و فقر و فساد و در نتیجه اعتراضات اجتماعی و انهدامِ انسجام ملی را نیز به همراه داشته، احتمال بسیار بالا، ناشی از همان نفوذی است که در ترور و بمبگذاری شفافتر عمل میکند!
🔻اما هدف از این طرح بحث؛
🔸با بالا رفتن ضریب تکرار حوادث امنیتی، تصمیمِ حاکمیت، دولت و ملت باید این باشد که ما به اصلاح سیستم و ساختارهای امنیتی نیاز فوری داریم: اصلاح ساختارهای داخلی، اصلاح روشها، تجهیزات، تغییر روش جذب نیروها و ارتقا و عزل و تصفیه نیروها و ... .
🔹جالب آنجاست اما نه تنها ارادهای برای اصلاح ساختارها مشاهده نمیشود که در کمال ناباوری شاهد معرفی شدن همان وزیر اطلاعاتی هستیم که در طول سه سال اخیر ضریب تکرار حوادث در دوره وی بالاتر رفته است. سهبار حمله تروریستی شاهچراغ، دهها اقدام تروریستی در سیستانوبلوچستان و ... .
🔸این مطلب برای نادیده گرفتن زحمات و تلاشها و اقدامات مجموعههای امنیتی اطلاعاتی و سربازان گمنام و مجاهدین این عرصه نیست؛ اما بحث بر سر افزایش و تکرار حوادث امنیتی است که باید چارهای جدی اندیشید! همه چیز به وزیر هم ارتباط ندارد اما وزیر بعنوان بالاترین مقام اطلاعاتی، حتماً تعیین کننده و موثر است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هرچه که تجربهمون بیشتر میشه، به این نتیجه میرسیم که کمتر حمایت کنیم از برخی افراد!
خیلی خیلی باید سختگیری کنیم و براحتی از هرکسی حمایت نکنیم...
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 این کلیپ واقعیت امروز ایران ماست؛ باید واقع بین باشیم؛ پرزیدنت #پزشکیان نه ایده مرکزی برای دولتش دارد، نه طرح و برنامه ای برای مدیریت کشور، نه خطابه و حرف زدن بلد است و حتی حرف های روی کاغذ را هم به زور و بعضاً غلط می خواند! این واقعیت امروز دولت جدید جمهوری اسلامی ایران قبل از تشکیل است. اما چه باید کرد؟
🔹اینکه برخی می گویند کابینه پیشنهادی را نقد و بررسی کنید حتماً درست و بجاست و آحاد مردم از هر قشر و جایگاهی این حق را دارند که نسبت به مدیریت کشور نظرات خودشان را بگویند؛ ولی قبول کنید نقد و بررسی این رئیس جمهور حقیقتاً سخت است. مثلاً ایده مرکزی دولتش را باید نقد کنیم؟ یا طرح و برنامه اش را؟
🔸به هر حال ما چاره ای نداریم و به حکم جمهوریت باید چندسالی با این دولت، کشور را جلو ببریم. نمی توان سکوت کرد و اجازه کشور را به هر سمت و سویی ببرند. امروز کشور با چالش های جدی مواجه است اعم از تورم و بی ثباتی اقتصاد، ابربحران های بیکاری، مسکن، محیط زیست و مسائل جدی از جمله تبعیض، فقر و فساد و تهدیدات امنیتی داخلی و خارجی.
🔹با این رئیس جمهور و این آدم هایی که وی به مجلس معرفی کرده، نمی توان کشور را در شرایط عادی مدیریت کرد چه به شرایط خاص و حساس فعلی! اما چاره ای نیست به جز نظارت و مطالبه گری قوی و آگاهی جامعه. با آگاهی جامعه و هدایت افکار عمومی به سوی مطالبات اساسی کشور می توان کشور را در این شرایط پیش برد و خطر را دور کرد. آنچه برای ما خطر است انفعال، ترس، ناامیدی و پرداختن به حواشی و فرعیات و بحث های بیهوده است.
🔸تک تک ما وظیفه داریم که برای حل مسائل کشور قدمی برداریم؛ برنامه نویسی صرف اندیشکده ای، اگرچه مفید است اما بدون توجه و حضور در میدان پیش نمی رود اعم از کُنش اجرایی و واکنش نظارتی، کُنشگری اجتماعی و رسانهای.
🔹برخی فکر می کنند چون یک دولت مخالف ما به جهت فکری و جریانی کار را دست گرفته باید همه میدان را خالی کنیم و منفعل شویم! خیر؛ همه وظیفه داریم هم به جهت عقلی و منطقی، هم به جهت دینی و اخلاقی و عرفی و هم به جهت حقوقی و قانونی(قانون اساسی) در رهبری کشور نقش خودمان را ایفا کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 کسانیکه جلوی انتقام ایران و خوانخواهی #اسماعيل_هنية ایستادهاند، اگر در زمان اباعبدالله علیهالسلام هم بودند، یا مقابل حضرت بودند و یا همچون عبدالله بن جعفر(همسر حضرت زینب(س)) و عبدالله بن عمر، حضرت را توصیه به صبر و عقبنشینی و بیعت با یزید میکردند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کسانیکه جلوی انتقام ایران و خوانخواهی #اسماعيل_هنية ایستادهاند، اگر در زمان اباعبدالله علیهالسلا
اینکه نمایندگان مجلس به نکته و هشدار رهبری درباره عقب نشینی غیرتاکتیکی اشاره نمی کنند بیشتر ناشی از مسئله تشکیل دولت جدید هست.
خیلی از رسانه ها و اصحاب مجازی هم درگیر فضای اربعین هستند.
آقایان علما و روحانیون شاخص هم مثل همیشه خیلی ورود نمی کنند!
این چنین یک هشدار که میتوانست مسئولین سیاسی و نظامی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، به محاق رفت و فراموش شد!
🔴 درباره #احمد_میدری؛ گزینه پیشنهادی وزارت کار، تعاون و رفاه
🔹چندماه قبل از اجرای طرح #هدفمندسازی_یارانهها چندین برنامه اقتصادی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد که سه تاش یادمه. مناظره صادق خلیلیان با سیدمرتضی افقه، مناظره عبدالرضا داوری با #احمد_میدری و سخنرانی مرحوم جمشید پژویان برای اساتید اقتصاد و دانشجویان.
🔻چند نکته:
🔹نکته اول؛ هیچ دولتی به اندازه دولت احمدی نژاد برای افکار عمومی و دانشگاه احترام قائل نبود! احمدی نژاد قبل از اجرای هر طرحی، چندماه فضای سیاسی و رسانه ای و دانشگاه ها را درگیر آن طرح و بحث می کرد. مناظره، سخنرانی، بحث و جدل در کلاس های درس و خوابگاه ها و ...! نه قبل از وی، نه بعد او، هیچ دولتی برای طرح و برنامه های ملی برای افکار عمومی و دانشگاه ها احترام قائل نبود!
🔸نکته دوم؛ اساتیدی مثل آقایان افقه و میدری با اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها مخالف بودند. همه دلایل آنها را به یاد نمی آورم اما معتقد بودند که اجرای این طرح به ضرر اقشار متوسط و ضعیف تمام می شود.
🔹بعد از 12-13 سال - اگرچه طرح نیمه تمام و ناقص ماند، ولی اصل آن انتقادها وارد بود. امروز مشخص شده که طرح هدفمندسازی یارانه ها از اساس اشتباه بود و ادامه این راه اشتباه تر!
🔸نکته سوم؛ آن روزها ما به غلط فکر می کردیم که اجرای آن طرح به سود کشور است چون احمدی نژاد می خواهد اجرایش کند! چون خاتمی روز آخر دولتش، از عدم اجرای طرح افسوس خورده بود! اکثر اساتید اقتصاد و کارشناسان حوزه اقتصاد هم دفاع می کردند. حاکمیت و همه ارکان هم.
🔹عده قلیلی اما مخالف بودند. برخی مخالفتشان سیاسی بود و به خاطر بغض احمدی نژاد مخالفت می کردند و همین باعث می شد که عده ای مدافع باشند(دفاع سیاسی).
🔸امروز اما خیلی ها متوجه شده اند که حذف یارانه ها و تبدیل آن به یارانه نقدی، سودی به حال اقتصاد نداشت بلکه شرایط را بسیار سخت تر کرده است!
🔹مواضع غلط و رادیکالی احمد میدری در مجلس ششم به شرط اظهار پشیمانی و بازگشت قابل بحث است اما درباره مواضع اقتصادی وی در ماجرای هدفمندسازی و گزارش های انتقادی در دولت روحانی درباره افزایش فقر و بحران ها و همچنین اولویت های اعلامی برای وزارت کار در دولت پزشکیان می توان تأمل کرد. برخی از دوستان نماینده مثل آقای ایزدخواه معتقدند که برنامه های او قابل دفاع است. من هنوز اطلاع دقیقی از برنامه هایش ندارم اما از مواضع خوب او در ماجرای هدفمندسازی یارانه ها چیزهایی ته ذهنم مانده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 جمعآوری کمک هزینه برای #اربعین تعدادی از زائرین نیازمند و اربعیناولیهایی که توان مالی ندارند
🔻دوستان عزیز؛ به رسم هر ساله، قصد داریم برای تعدادی از زائرین اربعین که نیازمند کمک مالی هستند و بدون این کمک نمیتوانند سفر اربعین بروند، کمک مالی از شما مومنین عزیز جمع کنیم.
🔻شماره کارت ۱ به نام داود مدرسییان:
5041721003739829🔻شماره ۲:
6037998140806919🔻شماره شبا:
IR110700001000115819844001
IR120170000000337083988009
دوستان تا این لحظه با جمعآوری مبالغ شما ۱۷ نفر عازم سفر اربعین شدند الحمدلله.
تعدادی دیگه منتظرند
جناب محمد؛ درکابینه وفاق پزشکیان و قالیباف، بعید میدانم صندلی و جایگاهی به شما برسد. بهتر است مواضعتان را با حق منطبق کنید نه باادعای اعتدال و میانهروی و وفاق!
این حق و وظیفه نمایندگان مجلس است که یک به یک وزرای پیشنهادی را بررسی کنند. چرا باید فلهای و گلهای به همه رای دهند؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 هجمه گسترده جریان اصلاحات و برخی اصولگرایان در رسانه ها و مجازی به #امیرحسین_ثابتی صرفاً بخاطر مخالفت با #عراقچی نیست؛ هم کینه ها قدیمی است هم اینکه ثابتی نکته مهمی را گفته!
🔹در همه دوره ها برخی با دروغگویی برای رأی به وزرا یا تصویب طرح ها از رهبری مایه میگذارند!
🔸اینکه رئیس جمهور درباره وزرای پیشنهادی کشور، اطلاعات و امور خارجه با رهبری مشورت میکند یا قبل از ارائه به مجلس به ایشان هم معرفی می کند که مخالفت نداشته باشد، یک مشی کلی است و رهبری در 99 درصد موارد هم مخالفتی با پیشنهادهای رئیس جمهور ندارند ولی مجلس را از انجام وظیفه خود هم باز نمی دارند!
🔹اما برخی در دولت ها و مجالس همواره اینگونه غالب کرده اند که رهبری فلانی را معرفی کرده و دستور داده فلانی وزیر شود! در حالیکه این ادعاها، هم دروغ و خلاف واقع است هم خلاف مشی رهبری است و هم نفی وظایف و اختیارات مجلس است! برخی نمیفهمند با اینکار چه ضربه به جایگاه رهبری وارد میکنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
وزیر فرهنگ و ارشاد مخالفی نداشت؛
وزیر آموزش و پرورش هم مخالف آنچنانی نداشت؛
نه از سر اینکه این دو نفر پیشنهادی خیلی خوب و قوی هستند. نه به نظرم بیشتر از این جهت هست که این دو عرصه بسیار مهم برای مجلس خیلی اولویتی نداشتند و ندارند و برخی نمایندگان حاضر در کمیسیون فرهنگی مجلس، واقعاً اشرافی به موضوع فرهنگ ندارند.
شناخت این اعزه از فرهنگ هم صرفاً حجاب هست وگرنه در حوزه راهبردهای فرهنگی، ابزارهای فرهنگی، فیلم، سینما، موسیقی، کتاب، رسانه ها، مطبوعات، فضای مجازی و ... تخصص لازم را ندارند. شناخت شون از فرهنگ به احتمال زیاد فقط در اصول عقاید و باورهاست!
اگر فرهنگ را شامل باورها، عقاید، بایدها و نبایدها، هنجارها، آداب، رسومات بدانیم و ابزارها و قالب ها و راهبردها و روش های انتقال و تبادل فرهنگ و راه های مقابله با تهاجم فرهنگی را جزو این عرصه و دستگاه های متولی بدانیم و فرهنگ عمومی جامعه، سبک زندگی اعم از مسکن، اشتغال، تحصیل و ... را مرتبط با این حوزه بدانیم و شناختی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد و سایر دستگاه ها داشته باشیم و آدم های این حوزه را هم خوب بشناسیم، آن وقت بی موضع و منفعل نخواهیم بود!
این انفعال کمیسیون فرهنگی مجلس بیشتر از سر همین عدم تخصص و اشراف به موضوع هست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
برخی دوستان در خصوصی سوال میپرسن راجع برگزاری برخی دوره های مجازی
دوره های روش تحلیل سیاسی و طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ان شاءالله بعد از اربعین ارائه خواهد شد.
دوره روش تحلیل به صورت آنلاین + آفلاین ارائه میشه
ولی طرح کلی احتمالاً فایل ها ضبط بشه از اول و بصورت آفلاین باشه.
برای سایر سرفصل ها در تابستان بعید میدونم شرایط همراهی کنه ...
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻کلیدواژه «تندروی» و کپیبرداری رسانه حامی قالیباف از ادبیات دشمن
🔰 سوالی از فرماندهان محترم سپاه: آیا از نظر شما نیروهای انقلابی با «گروهک فرقان» و «حزب خلق مسلمان» برابرند؟
🔹نزدیک به پنج ماه از انتخابات مجلس و بیش از یک ماه از انتخابات ریاست جمهوری میگذرد اما شکستهای پیاپی برای اصولگرایان باعث شده است تا به فکر انتقام باشند.
🔹از فردای یازدهم اسفند و زمانی که مشخص شد محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس وقت در انتخابات رتبه چهارم را کسب کرده و با ریزش یک میلیونی آرای خود پایینتر از امیرحسین ثابتی و حمید رسایی قرار گرفته است، موج تهمتها و تخریبها علیه این دو نفر آغاز شد.
🔹درحالی که رهبر انقلاب به صراحت بارها درباره استفاده از ادبیات دشمن هشدار دادهاند اما یکی از رسانههای نزدیک به سپاه و محمد باقر قالیباف به هر شکلی درصدد تخریب نمایندگان انقلابی مجلس است.
🔹رهبر معظم انقلاب در اسفند ۹۴ با مذومم دانستن استفاده از ادبیات دشمن فرمودند: «ما نباید از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده کنیم؛ من این مسئله را، بخصوص به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیردولتی و مانند اینها تأکید میکنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بندهی حقیر هستم. میانهرو حرف قشنگی است امّا اسلام اینجوری حرف نمیزند؛ بفهمیم معارف اسلامی را.»
🔹با این حال سایت مشرقنیوز، بارها با استفاده از واژه تندرو در صدد تخریب شخصیت چهرههای انقلابی مجلس همچون ثابتی، رسایی، آقاتهرانی و... برآمد.
🔹در روز گذشته اما این تخریب شخصیت، به مرحله جدیدی رسید و این سایت خبری بیپروایانه جوانان انقلابی مجلس را به دلیل انجام وظیفه نمایندگی به گروهک فرقان و حزب خلق مسلمان مرتبط نمود.
🔹این اتهامات واهی و تخریب شخصیتها هرچند در راستای کم رنگکردن اثرات رای ۳۰۰هزارتایی در مجلس و ۳میلیونی در انتخابات ریاست جمهوری است اما کاملا برخلاف مشی و شیوه رهبر معظم انقلاب است و حالا باید دید رسانههایی که وابسته به نهاد انقلابی همچون سپاه هستند آیا بار دیگر برخلاف منویات رهبری بر آتش اختلافات میدمند و یا حرفشنوی از رهبری تنها شعاری مصلحتی است؟
🔹همچنین باید از فرماندهان عالی این نهاد مقدس پرسید چنین اقداماتی تا چه میزان منطبق با نظرات و ارشادات این عزیزان است و تا چه زمانی قرار است اعتبار نهادهای انقلابی با چنین ادبیات سخیفی به نفع یک جریان شکست خورده هزینه شود؟
✅ @Rajanews_com
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔻کلیدواژه «تندروی» و کپیبرداری رسانه حامی قالیباف از ادبیات دشمن 🔰 سوالی از فرماندهان محترم سپاه:
من بارها به عزیزان گفتم که در برابر تخریب جریانات دیگر، از همدیگر دفاع کنید. توصیه به تعصب بی جا نبوده و نیست. تعصب به غیرت دینی است. وقتی می دانید موضع هم جبهه ای شما حق است از او دفاع کنید. از مفاسد و رانتخواری های هم جبهه ای دفاع نکنید. از آقازاده بازی و خطاها و مواضع و عملکرد غلط دفاع نکنید. اما وقتی می دانید موضع او حق است و بخاطر این موضع حق به او حمله می کنند، از او دفاع کنید.
نوبت به شما هم می رسد. آسیاب به نوبت!
من با خدای خودم عهد بستم هر کدام از دوستان حزب اللهی به هر دلیلی مورد ظلم جریانات قرار گرفت از او دفاع می کنم. اگرچه خیلی ها مثل این حقیر خودشان را هزینه نمی کنند. یکی نگران کار است؛ یکی نگران پست و مقام است؛ یکی نگران برچسب و فشار مجازی است؛ یکی نگران ریزش فالوور و مخاطب است؛ یکی نگران این است که به او برچسب هم قطاری با دیگران می زنند!
ولی نمی دانند آسیاب به نوبت است و روز آنها هم فراخواهد رسید.
من با افتخار از صدرالسادات و ظلمی که به او شد، دفاع کردم؛ از وحید اشتری دفاع کردم؛ از میلاد گودرزی دفاع کردم؛ از حمید رسایی و رائفی پور بارها دفاع کردم؛ از ثابتی دفاع کردم؛ از خیلی از این کسانی که بدون چشم داشتی خودشان را هزینه ارزش های انقلاب کردند، دفاع می کنم. اگرچه برخی از همین عزیزان هم خودشان را هزینه دیگران نمی کنند. خودشان را هزینه همدیگر نمی کنند.
ولی معتقدم آسیاب به نوبت!
هر که در این بزم، مقرب تر است. جام بلا بیشترش می دهند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ارج و قرب مجلس به همین رأی اعتماد هست؛ اگر قرار است به اسم تفاهم و و وفاق ملی و ... به همه وزرای پیشنهادی رأی بدهد دیگر در 4 سال آتی و چه بسا 8 سال آتی، قدرتی برای نظارت نخواهد داشت. فرد وقتی به مقام وزارت رسید بلد است که چگونه برخی نمایندگان را مدیریت کند و آنها را همیشه تأمین کند که مشکلی دیگر نداشته باشد!
مجلس اگر می خواهد مهم باشد؛ اگر می خواهد در معادلات کشور مؤثر باشد از هم اکنون باید این را نشان دهد. وگرنه می شود مثل مجلس پنجم یا مجلس نهم! که با اختیار خود به کابینه ای ضعیف و ناکارآمد به اسم وفاق ملی رأی دادند و شد آنچه شد! دیگر چیزی دست آنها نبود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جناب #پزشکیان مدعی است کل کابینه با هماهنگی و مشورت رهبر انقلاب چیده شده و رهبر انقلاب حتی با برخی وزرای پیشنهادی تماس گرفتند و دعوت به حضور در کابینه و بلکه تکلیف کردند.
🔹من این ادعا را خلاف بیانات و مشی روشن رهبری میدانم. به احتمال، حضور برخی اعضای بیت در کنار پزشکیان، این توهم را برای رئیسجمهور ایجاد کرده که حتماً از سوی رهبر انقلاب برخی کارها صورت گرفته!
🔸اگر اینگونه است که پزشکیان ادعا کرده، پس جلسات مفصل این روزهای مجلس درباره کابینه پیشنهادی و اظهارنظرات نمایندگان و فعالان سیاسی، همه نمایش، تشریفات و هدررفت بیتالمال بوده! براستی چه نیازی به این نمایش و تشریفات بیهوده داریم؟
🔹مگر خود ایشان از شما و مجلسیان نخواستند که ۱۲ معیار برای وزرا در نظر گرفته شود؟
🔸معنای این حرف رئیس جمهور بسیار برای جمهوریت و دموکراسی سنگین و خسارتبار است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 همه وزرای پیشنهادی رأی آوردند؛ عملکرد همه هم در آینده به پای نظام و رهبری حساب خواهد شد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
رهبر انقلاب درماجرای بنزین آبان۹۸ با دفاع از تصمیم دولت، خودشان را هزینه کردند تا دولت و ساختار حفظ شود. خیلی از منتقدین دولت وقت، ولایتمدارانه سکوت کردند. اما بههرشکل به جایگاه ایشان ضربه وارد شد.
اما ضربهای که پزشکیان و مجلس قالیباف امروز به جایگاه رهبری زدند بدتر از آن بود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
رای به کابینه پیشنهادی، دقیقاً به سبک تصویب برجام پیش رفته! حتی سریعتر و دقیقتر!
فقط مجروحان با ما بیایند...
سالها تجربه کردیم که دنیا آنگونه که ما می خواهیم پیش نمی رود و نخواهد رفت؛ گاهی شکست و گاهی پیروزی؛ همه اینها ظواهر کار است. اگر به شکست ها آویزان شویم دچار افسردگی و سرخوردگی خواهیم شد. خیلی ها در طول مسیر وقتی به صخره های سخت برخوردند و واقعیات عالم سیاست را درک کردند، از مسیر بازگشتند. برخی مسیر دیگری انتخاب کردند چون راه پیروزی را در پلشتی و رنگارنگی و گدایی دنیا دیدند؛ برخی گفتند اساساً این راه از اول هم غلط بود و ... .
در طول این سال ها رفقای زیادی را دیدم که بعد از هر اتفاق سیاسی، سیاست زده شده و یا به کسب و کار فردی خودشان محدود شدند؛ یا هم طریق عرفان و معنویت را برگزیدند و به حرف های قلمبه و سلمبه عرفانی و ادبیات سلوک فردی روی آوردند؛ یا هم به فعالیت های خنثی به نام فعالیت فرهنگی که از جنس بی دردسری و بی تفاوتی نسبت به مسائل اصلی مردم و جامعه است روی آوردند؛ یا هم به جرگه عادی دنیای سیاست وارد شدند و اصطلاحاً سوراخ دعا را پیدا کرده و طریق بالا رفتن از نردبان سیاست را خوب پیدا کردند تا بتوانند منصب و جا و مکانی برای خود پیدا کنند و آویزان این و آن شوند!
برخی شان به ما می گویند شما هم یک روزی خسته می شوید؛ برخی می گویند چرا نمی خواهید باور کنید که اصلاح امور ناممکن است؛ برخی با آنکه از انجمن حجتیه چیزی بدانند سلوک آنها را پیشه کرده و می گویند اصلاح قبل از ظهور امام حی و حاضر ناممکن است و کاری از دست ما بر نمی آید؛ برخی می گویند تا کی می خواهید ادامه دهید حیف شما نیست با این سن و سال حالا باید به جایی می رسیدید؟ برخی دیگرشان همین را می گویند که بهتر بود از اول می رفتید کار اقتصادی را کلید می زدید و چندتا خانواده را تأمین می کردید و ...!
واقعیت دنیای سیاست همین است؛ خداوند متعال در آیه 140 سوره مبارکه آل عمران به مؤمنین شکست خورده از جنگ احد می فرماید:
إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَ تِلْكَ الْأَيّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللهُ الَّذينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ وَ اللهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ [140]
اگر [در جنگ اُحُد]، به شما جراحتى رسيد [و ضربهاى وارد شد]، به آن جمعيّت [نيز در جنگ بدر]، جراحتى همانند آن واردگرديد. و ما اين روزها [ى پيروزى و شكست] را در ميان مردم مىگردانيم؛ [و اين خاصيّت زندگى دنياست] تا خدا، افرادى را كه ايمان آوردهاند، مشخصسازد؛ و [خداوند] از ميان خودتان، شاهدانى بگيرد. و خدا ستمكاران را دوست نمىدارد.
امام صادق (علیه السلام) در تفسیر این آیه می فرمایند: بعد از جنگ احد زمانی که رسولخدا (صلی الله علیه و آله) وارد مدینه شد جبرئیل (علیه السلام) بر ایشان نازل شد و گفت: «ای محمّد (صلی الله علیه و آله)! خداوند به تو دستور میدهد که در جستجوی گروه مشرکان بیرون بروی و تنها کسانی که مجروحاند با تو بیرون میروند». در نتیجه رسولخدا (صلی الله علیه و آله) به منادی دستور داد تا فریاد بزند: «ای جماعت مهاجرین و انصار! هرکس مجروح است باید با من از مدینه بیرون برود و هرکس جراحتی ندارد باید بماند».
واقعیت آن است که فقط آنانی که قلب شان مجروح از دردها و ضربات است می توانند تاب آوری داشته باشند و دوام بیاورند. بی دردها نمی توانند. در عوض نیش و کنایه و تمسخر و تحقیر کردن شان همیشه هست که «دیدید که شما سیاست بلد نیستید» ... «دیدید که شما از پشت پرده ها خبر ندارید» و ... .
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3