سلام و تحیت
دوستان عزیز
بعد از تقریبا ۷-۸ سال کار رسانهای با مشورت برخی دوستان تصمیم گرفتیم کانالی رو مخصوص دست نوشته ها و ارتباط با شما راه بندازیم.
ان شاءالله خداوند متعال به همه ما اخلاص عنایت کنه و قدمی رو برای غیر خدا برنداریم و قلمی بجز برای خدا نزنیم.
انشاءالله شما هم از همراهی با ما خسته نشید و ما رو در این مسیر کمک کنید
هدایت شده از فریاد خوزستان
مدیر مسئول.jpg
3.31M
🔴 #گشادبازی و اختلاس و دروغی که به نفع دشمن است!
#حتما_بخوانید
🔹یادداشت جنجالی مدیرمسئول #دوهفتهنامه #فریاد_خوزستان با عنایت به جمله تاریخی حضرت امام خمینی(ره)
شماره۵
✅ فریاد خوزستان:
@Faryad_khz
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #گشادبازی و اختلاس و دروغی که به نفع دشمن است! #حتما_بخوانید 🔹یادداشت جنجالی مدیرمسئول #دوهفتهنا
این یادداشت دوسه هفته پیش ماست
اگرچه طولانیه، ولی به نظرم می ارزه به خوندن دوستان
🔴 مهمترین بصیرتها کداماند؟
🔹همیشه برایمان سوال است که مهمترین بصیرتها کدامند؟
🔹جوامع بشری همیشه درگیر ۵ سوال اساسی بودند و هیچوقت نتوانستند این ۵ سوال را پاسخ دهند. برخی در یک یا دو سوال و یا در همه سوالات گرفتار شدهاند. پاسخ به این ۵ سوال مهمترین بصیرتهاست.
🔹 این پنج سوال: ۱.مبدا انسان چیست؟، ۲.مقصد انسان چیست؟، ۳.راه انسان چیست؟، ۴.دوستان و راهنمایان این راه و انسان چه کسانیاند؟، ۵.دشمنان و راهزنان این راه و انسان چه کسانیاند؟
🔹خوب که دقت کنید می بینید مهمترین پرسشها و ابهامات بشریت و جوامع اینهاست که نتوانستند برای اینها پاسخ درست و کامل پیدا کنند.
🔹پاسخهای ما ساده و معلوماند: ۱.مبدا انسان خداست "انا لله"، ۲.مقصد انسان هم خداست "و انا الیه راجعون"، ۳.راه بین این مبدا و مقصد، صراط مستقیم یا همان اسلام است "ان دین عندالله الاسلام"، ۴.دوستان و راهنمایان این راه پیامبران و ائمه معصومین، قرآن، اولیاءالله و ولایت فقیه، شهدا و صدیقین و صالحین اند، ۵.دشمن و راهزن این راه هم شیاطین جن و شیاطین انسان هستند.
🔸اگر چه به ظاهر پاسخها برای من و شما ساده است اما لحظهای تفکر کنید که: شرک، کفر، مادهگرایی، عدم پذیرفتن اسلام توسط یهود و نصارا اگرچه مبدا و مقصد را قبول دارند، مکاتب منحرف درون اسلام و عدم پذیرفتن امامت و ولایت و ظاهرگرایی قرآنی، مکاتب منحرفه و فرق ضاله در درون شیعه و عدم پذیرش ولایت فقیه، و انحراف و مشکلات شیعیانی که ولایت فقیه را هم قبول دارند اما در شناخت پاسخ سوال ۵ و دشمنان انسانیت و اسلام گرفتار هستند، همه اینها در این چارچوب قابل تحلیل هستند.
🔻در این رابطه روایت مهمی از حضرت امام صادق علیه السلام وجود دارد که خطاب به زراة بن اعين که از اصحاب خاص حضرت بود، فرمودند: ای زراره اگر زمان غیبت ما را درک کردی این دعا را بخوان:
"اللهم عرفنی نفسک فإنک إن لم تعرفنی نفسک لم أعرف نبیک اللهم عرفنی رسولک فإنک إن لم تعرفنی رسولک لم أعرف حجتک اللهم عرفنی حجتک فإنک إن لم تعرفنی حجتک ضللت عن دینی" {الکافی (ط - الإسلامیة) ؛ ج1 ؛ ص337}خدای من خودت را به من بشناسان که اگر خودت را به من نشناسانی پیامبرت را نخواهم شناخت. خدای من پیامبرت را به من بشناسان که اگر پیامبرت را به من نشناسانی حجت تو را نخواهم شناخت. خدای من حجت خود را به من بشناسان که اگر حجتت را به من نشناسانی از دینم گمراه میشوم.
🔻 طبق این روایت، شناخت و معرفت به وجود خداوند متعال مقدم بر شناخت به پیامبر و معرفت به پیامبر مقدم بر شناخت امام و ولایت و ولی جامعه است و اگر شناخت ولی نباشد نتیجه گمراهی در دین است. عدم شناخت امام باعث گمراهی است. لذا مهمترین بصیرتها اینهاست. اگر ما این به بصیرتها رسیدیم حل مسائل آسان است.
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
« آگاه باشيد! بخدا سوگند، خدائي كه دانه را شكافت، و انسان را آفريد،
1⃣ اگر نه اين بود كه جمعيت بسياري گرداگردم را گرفته، و به ياريم قيام كرده اند، و از اين جهت حجت تمام شده است،
2⃣ و اگر نبود عهد و مسئوليتي كه خداوند از علماء و دانشمندان (هر جامعه) گرفته كه در برابر شكم خواري ستمگران و گرسنگي ستمديدگان سكوت نكنند، من مهار شتر خلافت را رها مي ساختم و از آن صرفنظر مي نمودم و آخر آن را با جام آغازش سيراب مي كردم (آن وقت) خوب مي فهميديد كه دنياي شما (با همه زينتهايش) در نظر من بي ارزش تر از آبي است كه از بيني گوسفندي بيرون آيد!»
حضرت امیرالمومنین علیه السلام
عرض سلام و تبریک عید سعید غدیر خم
غالباً برخی که بدنبال اثبات این هستند که مشروعیت همان مقبولیت و رای مردم است به شماره 1⃣ استناد میکنند که ببینید حضرت امیرالمومنین علیه السلام هم میگوید اگر حضور مردم و به اصطلاح رای مردم نبود من نمیپذیرفتم!
اما وقتی ما غدیر را می بینیم که حضرت رسول (ص)، ایشان را وصی خود قرار داده و میفرماید دستور خداوند متعال است که اگر گفته نشود رسالت من ناقص است و وقتی این خطبه را میخوانیم مشخص میشود که شماره 1⃣ بحث اتمام حجت و درددل است. خود حضرت تاکید میکند اتمام حجت.بخش دوم را باید دید. البته جای حرف بسیار است و به همین بسنده میکنیم
عیدتون مبارک
داود مدرسی یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #فرمان_الهی یا #محاسبه_شخصی؟
🔹یکی از شبهاتی که معمولاً #دگراندیشان در باب #غدیر و انتصاب حضرت علی علیه السلام به امامت و وصایت بعد از رسولالله، منتشر کرده و در جوامع اسلامی پمپاژ میکنند این نکته است که انتصاب حضرت امیرالمومنین به ولایت و امامت، از سوی خداوند متعال نبوده بلکه انتخاب خود پیامبر (ص) بوده و اصطلاحاً محاسبه شخصی پیامبر (ص) است!
🔹ما در این مطلب کوتاه قصد پاسخ فلسفی و فقهی به این مسئله را نداریم و نمیخواهیم این شبهه را رد کنیم، بلکه نکاتی از باب جدل احسن عرض میکنیم لذا دوستان پاسخ این شبهه مفصل داده شده و میتوانند در کتب مختلف یا سایتهای اینترنتی پیدا کنند:
🔸به فرض که پیامبر بر مبنای محاسبه شخصی به این انتخاب دست زده است، بررسی کنیم #عقل_بشری ایجاب میکند که چه کسی حاکم باشد و آیا انتخاب پیامبر، انتخابی برتر بوده یا نه؟
🔹اندیشمندان غربی و شرقی عمده میگویند عقل حکم میکند حاکم به لحاظِ علم، شجاعت، تدبیر، امانتداری و سایر فضیلتها برترین بوده یا حداقل میانگین بالاتری نسبت به دیگران داشته باشد. این گزاره مورد قبول خیلی از مکاتب و اندیشمندان گذشته و حال است.
🔹حال بر اساس همین اندیشه بشری بررسی کنیم که آیا حضرت امیرالمومنین علیه السلام در فضائل مختلف و مورد نیاز حکومتداری، برترین بوده یا حداقل در میانگین این فضائل برتر از دیگران است؟
1⃣ علم: أَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا فَمَنْ أَرَادَ الْعِلْمَ فَلْيَأْتِ الْبَابَ. من شهر علمم و علي درِ آن شهر است. هر که دنبال علم است، بايد از اين در وارد شود.
2⃣ شجاعت: وَ إِذْ یَمْکُرُ بِکَ الَّذینَ کَفَرُوا لِیُثْبِتُوکَ أَوْ یَقْتُلُوکَ أَوْ یُخْرِجُوکَ وَ یَمْکُرُونَ وَ یَمْکُرُ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَیْرُ الْماکِرینَ. سوره انفال آیه ۳۰
و آن هنگام را به یادآور که کافران درباره تو مکری کردند تا در بندت افکنند یا بکشندت یا از شهر بیرون سازند. آنان مکر کردند و خدا نیز مکر کرد و خدا بهترین مکرکنندگان است.
🔹این آیه در حقیقت به ماجرای لیلة المبیت اشاره دارد که امیر المومنین (ع)به جای پیامبر اکرم (ص)در هنگامی که پیامبر(ص) قصد هجرت به مدینه را داشتند در بستر ایشان خوابیدند و توطئه کفار مکه در به قتل رساندن ایشان را برملا نمودند و ناکام گذاشتند.
3⃣ جهاد: «وَفَضّلَ اللهُ الْمَجاهِدِینَ عَلَی الْقاعِدِینَ اَجْراً عَظِیماً» : « خداوند، مجاهدان را بر نشستگان برتری بزرگ عطا كرد» (سوره نساء، آیه 97)
🔹منابع سنی و شیعه مصداق اصلی این آیه را حضرت علی علیه السلام میدانند و در روایات و احادیث مختلف، علی را باسابقهتر در جهاد میدانند.
4⃣ انفاق و مردم داری: «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ»(مائده، 55)
«سرپرست و وليّ شما، تنها خداست و پيامبر او و آنها كه ايمان آوردهاند. همانها كه نماز را برپا ميدارند و در حال ركوع زكات ميدهند»
🔹این نکته را نیز منابع اهل سنت و شیعه اجماع دارند که مولا علی بن ابی طالب در حین رکوع نماز انگشتر خود را بخشید.
🔻فضائل و برتریهای حضرت بر دیگران اینقدر زیاد است که در این مقال نمیگنجد و فرصت بررسی یکی به یکی نیست، لذا حضرت رسول (ص) میفرماید:
انَّ اللَّهَ تَعَالَى جَعَلَ لِأَخِي فَضَائِلَ لَا تُحْصَى كَثْرَةً.
"خداوند براى برادرم على فضايلى قرار داده كه از فراوانى به شماره نمىآيند".
🔹حال به نظر شما اگر چنانچه وحی نازل نمیشد و خطاب به پیامبر نمیگفت که اگر پیام ما را ابلاغ نکنی رسالتت ناتمام است و انتخاب حضرت با محاسبه شخصی رسولالله صورت میگرفت باز نقد و انتقاد و خطایی باقی میماند؟ پاسخ مشخص است. انتصاب حضرت امیرالمومنین به جانشینی و ولایت مومنین و مسلمین اگر چنانچه با دستور الهی نمی بود که بود، باز بهترین انتخاب با شاخصهای خرد، عقلانیت و حقوق بشری و #علم_سیاست امروزی بود و خلاف این انتصاب و انتخاب عمل کردن باعث گمراهی و تفرقه مسلمین شد.
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #فرمان_الهی یا #محاسبه_شخصی؟ 🔹یکی از شبهاتی که معمولاً #دگراندیشان در باب #غدیر و انتصاب حضرت علی
این متن رو بخونید 👆👆
دوستان سلام
تبریک عرض میکنم عید غدیر رو مجدد و با یک روز تاخیر
دیروز در سفر بودیم و نشد مطلب خوبی رو ارائه کنیم..
این مطلب رو مطالعه بفرمایید
۱. آژانس انرژی اتمی ۲۰بار درطی این سه سال پایبندی ایران به تعهداتش در #برجام رو تایید کرده.
۲. از طرفی #روحانی و #ظریف و #صالحی و #سیف رئیس سابق بانک مرکزی صریحاً میگن آمریکا (به تعهداتش دربرجام پایبند نبود
حالا #محمدجواد_فتحی (ساسان) میگه که #دلواپسان مقصر خروج #ترامپ ازبرجام بودن!
https://t.co/zoshdfIXIY
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
دولت بدون نقشه و عملیات کور.jpg
2.94M
🔴 دولت بدون نقشه و #عملیات_کور!
🔻یادداشت مدیر مسئول
#مطالعه_کنید
#نشر_حداکثری
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اجناس احتکار شده را رایگان بین مردم توزیع کنید
🔻 احتکار ننگی است بر والیان حکومت!
🔹امنیت غذایی مردم برای همه حکومت ها فارغ از دین و مکتب، اولویت اساسی دارد. چنانچه یک حکومت نتواند تغذیه مردم خود را تأمین کند در واقع یکی از پایه های امنیت خود را سست کرده است.
🔹در کنار امنیت غذایی، یکسری از کالاها و اجناس بسته به محل زندگی و مناطق مختلف نیز دارای اولویت است و حکم امنیت غذایی را بلکه مهم تر دارد. نظیر کولر در مناطق گرم چون خوزستان؛ یا بخاری و وسایل گرمایشی در مناطق سردسیری و یخی.
🔹در طول تاریخ و گستره ملل مختلف همواره بحث احتکار یکی از مهم ترین دغدغه های دولت ها بوده است که برخی تجار و بازرگانان برای گران شدن یک یا چند کالا و درنتیجه گران شدن آن کالا، دست به انبار و احتکار کردن می زده اند و احتکار پدیده جدیدی نیست. اما آنچه امروز ما را نگران می کند احتکارهای کلان توسط تجار و سازمان های رسمی و غیررسمی است که در شرایط جنگ اقتصادی دشمن علیه ما صورت گرفته است.
🔹احتکار برنج، روغن، شکر، قند، خودرو، کولر، گوشت و پوشک بچه و ...؛ همه مواردی اند که جزو ضروریات اساسی زندگی مردم اند و متأسفانه روزانه ده ها خبر از رسانه ها منتشر می شود که فلان کالا در چه حجمی در فلان شهر کشف شده است! دردناک تر از خبر احتکار، عدم تأثیر این کشفیات در قیمت هاست!
در هیچ کدام از احتکارهایی که خبر کشف آنها از طریق رسانه ملی و سایر رسانه ها منتشر شده، قیمت هیچ کالایی نه سقوط کرده و نه کم شده است!
🔹پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص) می فرماید:« نگاهی به دوزخ افکندم درهای دیدم که میجوشد، ( به مالک دوزخ) گفتم: ای مالک! این دره جای کیست؟ گفت: برای سه گروه: محتکران، اشخاص دایم الخمر و دلالان زنا».
حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) در عهدنامه مالک اشتر هم می فرماید: این احتکار ننگی است برای والیان (عوامل حاکمیت) و نشانه ناتوانی مدیریت آن ها است.
🔹در خیانت این محتکرین که هیچ شکی نیست اما عجیب است که چرا این کالاهای کشف شده مجدد با قیمت جدید دولتی توزیع می شوند؟ مگر این کالاها و اجناس برای قبل و قیمت کمتر نبوده اند؟ متأسفانه هیچگونه مجازاتی برای این محتکرین کارگر نیافتاده و هر کسی مجدد دست به همان اقدامات کثیف خود می زند و کسی از مجازت نظام اسلامی هراسی ندارد! به نظر می رسد نظام اگر می خواهد بساط احتکار در جامعه جمع شود بدون هیچ محاکمه ای –چون جرم مشهود نیاز به محاکمه ندارد- محتکرین را اعدام و زندانی و بی آبرو کرده و اجناس و کالاهای احتکار شده را رایگان بین مردم توزیع کند.
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دولت؛
درحالت #خوشبینانه کشور رو رها کرده،
درحالت #بدبینانه درحال #خیانت به مملکته!
بنظرم اظهاراینکه #دولت_باید_بماند هرچند صادقانه واز سردلسوزی برای مملکت،مردم وامنیت است امابرمبنای #سیاست نیست؛چون باعث شده،خیالش ازماندن راحت شود وکاری برای مردم نکند!
دولت خود دنبال ماندن نیست!
#توییت
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 دولت؛ درحالت #خوشبینانه کشور رو رها کرده، درحالت #بدبینانه درحال #خیانت به مملکته! بنظرم اظهاراین
راجع به این توییت:
عدهای از دوستان پیام دادند که منظور چیست واضح تر بگویید؛ آیا منظور این است که #دولت_باید_برود؟
✅ پاسخ: هدف نگارنده در این توییت این نیست که اثبات کند که دولت #برود یا #بماند! چنانچه بارها ما در جلسات و جمعهای خصوصی و کانالهای خصوصی گفتهایم که برای حفظ امنیت کشور و حفظ قانون مصلحت این است دولت بماند؛
اما به همان دوستان عرض کردم این ماندن یا رفتن را در رسانهها فریاد نکنید؛ نیازی نیست که توییت بزنیم #دولت_باید_بماند! بگذارید دولت خطر را احساس کند و ترسی داشته باشد!
متاسفانه بعد از بیانات حضرت آقا مبنی بر اینکه فرمودند: این دولت باید تا آخر بماند و کار کند، جریان انقلابی در سراسر کشور و فضای مجازی هشتگ #دولت_باید_بماند را ترند کردند!
این عده مثل همیشه نفهمیدند که باید تئوری فشار از پایین چانه زنی از بالا را اجرا کنند! فرمایش رهبری به شکلی تهدید دولت است که آقایان دولتی بدانید: "مردم و جریان انقلابی دارند مطالبه میکنند که شما استیضاح و عزل شوید! ما اما فعلا از شما حمایت میکنیم مادامیکه سعی کنید در چارچوب نظام به ملت خدمت کنید"! این فرمایش رهبری در چارچوب حکم تنفیذشان بود که روحانی را به ریاست جمهوری منصوب کرده و فرمودند: "منصوب میشوید تا زمانیکه در مسیر باشید"!
شوربختانه حمایت رسانهها و جریان خودی با این هشتگ از دولت، خیال دولت را راحت کرد که دیگر ماندنی است و نه فشار افکار عمومی تاثیری دارد و نه فشار جریان انقلاب! بالاخره کسی نمیتواند ما را تکان دهد پس به خودمان نیازی نیست زحمتی بدهیم!
لذا این توییت میگوید: #اظهار_کردن اینکه #دولت_باید_بماند از سوی رسانهها و فعالان انقلابی اشتباه بود؛ وظایف و جایگاهها متفاوت است اگر در راس حرفی گفته میشود و چانه زنی می شود در بدنه اما باید فشار از پایین حفظ شود! تا این دو لبه قیچی به نتیجه برسند. دولت باید خطر را احساس میکرد تا برای مردم کار کند! حالا که از ماندن خیالش راحت شده، بدتر از دیروز ادامه میدهد و برای هیچ منتقدی هم #تره خُرد نمیکند! این خط این هم یه خط دیگه! پس دقت کنید اظهارکردن این مسئله تا اصل مسئله و مصلحت دو مسئله متفاوتند.
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مطالبهگری یا ویرانگری؟! انتخاب شما کدام است؟
🔹ذاتِ توصیه، تذکر، موعظه و نقد همیشه باعث ناراحتی فرد می شود چه این فرد انتقاد پذیر باشد چه نباشد. اگر انتقاد پذیر باشد که از این ناراحت است که چرا خود فعل و اقدامش را اصلاح نکرده تا دیگران به او توصیه کنند و اگر هم انتقاد پذیر نباشد که دیگر هیچ حرف و انتقادی را نمی پذیرد. اما چاره چیست؟
🔹دودسته در کشور ما بصورت عجیب رشد کرده و هیچوقت حاضر نبوده از این تفکر خود دست برداشته و با دگم اندیشی همین خط را ادامه داده اند. دسته اول علیه نقد و نقادی سینه سپر کرده و خود را دلسوز کشور و امنیت آن نشان داده و با محافظه کاری به دنبال حفظ شرایط موجود است. این دسته خود را حامی آرامش و حافظ امنیت می داند که البته این دسته خود به دودسته تقسیم می شوند که یکی واقعا بخشی از عناصر دلسوز و گاهاً امنیتی کشور هستند و انتقاد را مساوی نابودی افکار عمومی می دانند و دیگری هم مدیران ناکارآمد، تنبل، بی عرضه، اشرافی گر و مفسدان ورانت جویانی که بهم خوردن وضعیت موجود را مساوی از دست دادن صندلی مدیریت و دارایی یا سود خود می دانند! نگرانی اولی تا حدودی ناشی از مسئولیت خویش و قابل احترام است و نگرانی دومی هم پریشانی از دست دادن جایگاه است.
🔹اما دسته دوم؛ نقد و نقادی و آزادی را دستمایه افکار خود قرار داده و با این حربه به دنبال ضربه زدن به کشور و امنیت و نظام سیاسی است. اینها از ابزارها و عناوینی چون فعال مدنی، فعال حقوق بشر، روزنامه نگار، فعال رسانه ای، فعال زیست محیطی که عناوینی بسیار ضروری هستند سوءاستفاده کرده و به دنبال جاسوسی و تفرقه و تجزیه طلبی و غیره هستند. این دسته با حمله به ارزش های دینی و هجمه به ارکان سیاسی و فرهنگی و اجتماعی، همانند دیمنتورها و افسرده سازهایی، مردم را از کشور و آینده ناامید می کنند. اینها با جنگ روانی، نقاط قوت کشور اعم از پیشرفت های علمی و دفاعی و منطقه ای را در منظر و افکار عمومی به نقاط منفی و عامل مشکلات و وضعیت موجود جا زده و اینگونه کشور را در آستانه فشار و تحریم و بحران قرار می دهند.
🔹در بین این دو دسته نظریه سومی وجود دارد که ضمن تلاش جهت حفظ امنیت و استقلال کشور و پشتیبانی از نقاط قوت و تقویت آنها، باید نقاط ضعف را با نقد خصوصی و علنی و سکوت و فریاد و ... پوشش داد و مرتفع کرد. علمدار این نظریه رهبر حکیم انقلاب است که همواره خود مطالبه گر ترین و منتقدترین وضعیت موجود بوده و ضمن تلاش جهت حفظ امنیت و آرامش و استقلال کشور و حمایت از نقاط قوت، اما علیه نقاط ضعف و مشکلات کشور ایستاده و بارها با ادبیاتی خشمگین نیز علیه نقاط ضعف فریاد برآورده است.
🔹دودسته ای که در بالا به آن اشاره کردیم هیچوقت این منطق را نپذیرفته و روی افکار خود، دگم اندیشانه محکم ایستاده اند و امید به اصلاح آنان وجود ندارد. اما انتظار از جوانان کشور بالاخص جوانان انقلابی در سراسر کشور خاصاً خوزستان عزیز بسیار بالاست و این انتظار چیست؟ رهبر انقلاب این راه و چاره را نشان ما داده؛ علمدار بنی انقلاب هم در سابق فرموده بود: «لعنت خدا بر آنانیکه می خواهند دانشجو غیرسیاسی باقی بماند» و "انتقاد به معناي تضعيف نيست. انتقاد اگر دلسوزانه و منصفانه باشد، كمك هم ميكند. اگر انتقادي دلسوزانه هم نبود، بالاخره دانسته ميشود". در دیدار اخیر نیز تیر خلاصی را به پیکره استدلال های محافظه کارانه زده و تنها راه مقابله با هجمه دشمن به افکار عمومی را مطالبه گری انقلابی دانسته اند و از لشکر جوانان انقلابی خواسته اند که آرمان های انقلاب را مطالبه نمایند: «ما امروز در جامعهمان نیاز مبرم داریم به اینکه آرمانها را مدام تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام مطالبه کنیم. اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این مطالبهگریها مواجه نشود، قطعاً ویرانگری خواهد کرد. یادآوری آرمانها، مطرح کردن آرمانها، خواستن آرمانها، طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی....
👇👇ادامه👇👇
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مطالبهگری یا ویرانگری؟! انتخاب شما کدام است؟ 🔹ذاتِ توصیه، تذکر، موعظه و نقد همیشه باعث ناراحتی
👆👆ادامه👆👆
... اینجا یک لشکری از جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این آرمانها. بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح، هوشیارانه، دائماً مطالبه بشود؛ از سوی جوانِ پای کار. مقابله با اشرافیگری؛ یعنی در افکار عمومی، اشرافیگری نفی بشود. عزت نفس ملی، استقرار عدالت، نفی تبعیض، نفی فاصلههای طبقاتی؛ وابستگیِ فکری نفی بشود. کالای ایرانی، مطالبهی سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، مطالبهی فرهنگ دینی، مقابله با لاابالیگری و بیتفاوتی و بیحالی، مقابلهی با دینستیزی؛ پیشرفت مادّی و تمدّنی به برکت علم و فنّاوری؛ رشد اخلاقهای معاشرتی معاشرت مردم، معاشرتهای اخلاقی باشد. رحم، انفاق، ایثار، کمک، تعاون.»
🔹وقتی امام جامعه فریاد می زند که اگر مطالبه گری آرمانها صورت نگیرد ویرانگری اتفاق می افتد، مسئولین و مدیران سیاسی و امنیتی و فرهنگی و لشکر جوانان انقلابی چگونه میخواهند قضاوت کنند: مطالبه گری یا ویرانگری؟! انتخاب شما چیست؟ لشکر جوانان انقلابی چرا سکوت کرده اند؟
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چه زمانی کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد؟
🔹آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود. اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.امام خامنه ای ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🔹به نظر من در امكانات و اقتدار دشمن مبالغه میشود. نه اینكه بنده خبر ندارم؛ نه، من از اغلب شما از امكاناتی كه دارند و وسایلی كه میسازند، بیشتر اطّلاع دارم، چون اینجا مركز سیل اطّلاعات گوناگون از جاهای دیگر است و ما میدانیم در دنیا چه خبر است. سلاح و تجهیزات و ابزارهای جاسوسی و ابزارهای اطّلاعاتی و ... برای ایجاد سیطرهی یك قدرت بر ملتی كه بخواهد بایستد، كافی نیست. لذا میبینید كه امروز در حرفهایشان میگویند كه بایستی از درون با ایران برخورد كرد؛ باید ارادهها؛ ارادهی بر ایستادگی را سُست كرد. اگر ارادهی یك ملت - كه در ارادهی مسؤولینش تجسّم و تجسّد پیدا میكند - سُست نشود، هیچ كاری نمیتوانند بكنند.
🔹دشمنان فشار میآورند؛ سختی هست. برای استقلال و حفظ هویّت یك ملت و شرمنده نشدن در مقابل تاریخ، تحمّل این سختیها لازم است. شما تصوّر كنید اگر شاه سلطان حسین صفوی بهجای اینكه دروازههای اصفهان را بر روی مهاجمان میگشود - بعد از ورود مهاجمان هم خودش به دست خودش تاج شاهی را روی سرشان میگذاشت - فكر میكرد كه اگر به فكر خودم هستم، یك جان بیشتر ندارم و این قدر هم عمر كردهام، مگر دیگر چقدر عمر خواهم كرد؟ اگر به فكر مردم هستم، كه در صورت تسلیم كردن شهر اصفهان، بلایی بر سر مردم خواهد آمد كه از بلایی كه در صورت جنگیدنِ با مهاجمان بر سرشان میآید، كمتر نیست، هرگز شهر را تسلیم نمیكرد. تاریخ اصفهان را نگاه كنید و ببینید بعد از آنكه مهاجمان وارد اصفهان، كاشان، مناطق مركزی ایران، فارس و مناطق دیگر شدند، چه بلایی بر سر این مردم آوردند و چه كشتاری بعد از تسلیم شدن مردم كردند! مهاجمان نگفتند كه چون خودتان تسلیم شدید، پاداشتان این است كه همهتان در امن و امان زندگی كنید. امروز هم همینطور است. امروز هم شما ببینیددر عراق با مردم چه میكنند! هرجایی كه اینها سیطره پیدا كنند، كارشان همین است. اگر شاه سلطان حسین این گونه فكر كرده بود كه یك جان كه ارزشی ندارد، هزار جان را انسان برای حاكمیت اسلام، رضای خدا و سربلندی مردم فدا میكند و آن بلایی كه قرار است در صورت تسلیم من بر سر مردم بیاید، سختتر و توأم با ذلّت است، اما آن بلایی كه در صورت مقاومت پیش میآید، دستكم بدون ذلّت است، وارد میدان جنگ میشد و میجنگید. بنده به دلیل ارادهی ایستادگی در مردم، احتمال قویام این است كه اصفهان به دست مهاجمان نمیافتاد. البته خیلی از سرداران و مسؤولان خائن و ضعیف بودند؛ اما مردم آماده. او باید به میان مردم میرفت و مبارزه میكرد. مسألهی تاریخ و مسؤولیت مسؤولان حكومتی و دولتی، اعم از قوّهی مقننّه، قضاییّه و قوّهی مجریّه كه همه جزو این مجموعه هستند و این بار سنگین بر دوش آنهاست، این است. امام خامنهای - ۷/۳/۱۳۸۲
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3