به موضع چندماه پیش فرشاد مؤمنی اقتصاددان و استاد دانشگاه علامه توجه کنید:
الان سه دهه است راه نجات ایران را از کانال شوک درمانی جستجو کرده اید من می خواهم بگویم نمی خواهید این روند را متوقف کنید؟ ازخودتان بپرسید چه دست هایی در کار است که دوباره زمزمه های عناصری از گروه های ذینفع در ساختار قدرت بلند شده که خواستار شوک به قیمت حامل های انرژی هستند؟ متوجه نشدید که در این شوک درمانی ها مردم و حکومت و تولید کننده ها توان شان سقوط کرده و مافیاها و مفتخورها و رباخوارها تقویت شده اند باز می خواهید این را تداوم ببخشید؟
می توان یک فهرست 50 گانه از روندهایی که باید متوقف شوند تهیه کرد از مهمترین روندها شوک درمانی است. می خواهم بگویم در اثر شوک درمانی، شاهد حاکمیت زدایی از بازار پول و سرمایه و بازار ارز و بازار کار بوده ایم و شرم آور نیست برای ما که شعارمان کرامت انسانی است که برخی گزارش های رسمی بین المللی اندازه بخش غیررسمی ما را در بازار کار در حدود 90 درصد گزارش کرده اند؟ یعنی ما از نظر مناسباتی در بازار کار به دوران پیشا سرمایه داری وحشی برگشته ایم.
با بسترسازی های مافیاها، جهش های بزرگ در نرخ ارز ایجاد می کنند و بعد ذخایر استراتژیک بین نسلی ارزی کشور را تحت عنوان تلاش برای کنترل نرخ ارز در بازار سیاه می ریزند. گزارش های بانک مرکزی می گوید فقط در ربع قرن گذشته نزدیک به 370 میلیارد دلار از ذخایر ارزش کشور را این طور دود کرده اند! من می گویم چقدر خدا رحم کرده که می خواستید نرخ ارز را کنترل کنید!
دکتر عباس شاکری تحقیقاتی کرده اند که نشان می دهد با لحاظ کردن سقوط بالغ بر 75 درصدی قدرت خرید دلار در ربع قرن گذشته، نرخ دلار در ایران چیزی نزدیک به 30 هزار برابر شده است! با این حال باز می خواهند این روندها ادامه یابد!
khabaronline.ir/xkH4g
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 نفوذ را باید جدی گرفت! 🔹هروقت یک مسئله مهم در کشور داریم، #گشت_ارشاد باید کشور را دچار حاشیه کن
هر اتفاق منفی که به نام دین و حاکمیت دینی رخ می دهد در انتخابات ها اثرش را به نفع جریان سکولار می گذارد؛ چه بخواهیم چه نخواهیم این اقدامات هم سرمایه اجتماعی نظام را کاهش می دهد هم جریانی که در اذهان عمومی به عنوان نماینده حاکمیت یا طیف نزدیک تر به حاکمیت مطرح است، در انتخابات ها ضربه اش را می خورد.
من در ایام انتخابات و بعد از انتخابات تأکید داشتم که نامزد مورد حمایت ما با تمام احترامی که برایشان قائل هستم فاصله گذاری مناسبی با این اقدامات نداشتند و اعلام نکردند.
فاصله گذاری با تحجر و نشانه های تحجر تنها راه بازگشت مردم است. تنها راه اینکه مردم دلشان با جریان مدعی انقلاب صاف شود فاصله گذاری با تحجر و رفتارهای غلط است.
اگر مدعی هستیم که در مسئله فساد، اول رفیق بعد رقیب؛ ما باید زودتر و محکم تر به فساد هولدینگ یاس واکنش نشان می دادیم! ما باید زودتر به مسئله زمین حوزه علمیه صدیقی ورود می کردیم؛ ما باید زودتر نسبت به املاک نجومی موضع می گرفتیم.
مردم این عدم فاصله گذاری ها را می بینند.
حتی در رویکردهای اقتصادی غلط هم باید فاصله گذاری کنیم. اینکه همه دولت ها این خط را ادامه دادند، ما باید فاصله گذاری می کردیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دنا، تجزیه شدنی نیست!
🔹اخیراً طرحی توسط شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور تصویب شده که به موجب آن، دنای شمالی از مدیریت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گرفته شده و به استان اصفهان واگذار میشود!
🔸به نظر شما، هدف اصلی این مصوبه و جدایی بخشی از #دنا از استان کهگیلویه وبویراحمد و واگذاری به استان اصفهان چیست؟
🔹هدف اصلی یک چیز است: انتقال آب، از سرشاخههای اصلی کارون به اصفهان! اما واقعیت را به مردم نمیگویند و لازم است مردم، فعالان و مسئولان استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به میدان بیایند و اجازه این خبط را ندهند!(مردم عزیز اصفهان دقت کنند که مسئله توسعه افراطی صنایع آببر و کشاورزی خلاف منافع ملی است نه آب شرب شما عزیزان. مسئله مافیاست.)
🔸یکی از سرشاخههای اصلی کارون، قله دنا است. دنا شرقی در سر تنگ شهید واقع شده و به موازات رشتهکوه دنا از جنوب شرق بهسوی شمال غرب و از جوار مناطق اجتماعی پادنا واقع در شهرستان سمیرم میگذرد که در ادامه رودخانۀ رودآباد در حوالی روستای رودآباد به آن میپیوندد و پس از گذر از حوالی روستای«آب ملخ» در جوار روستای خرسان واقع در جبهۀ شمال غربی دنا، به «خرسان» تغییر نام میدهد.
🔹در ادامۀ رود با گذر از منطقۀ دوآب، وارد استانهای کهگیلویه وبو یراحمد و چهارمحالوبختیاری شده و یکی از سرشاخههای اصلی کارون را تشکیلمیدهد.
🔸دلیل اصلی برای جداسازی و تفکیک مدیریت، انتقال آب رودخانه «ماربر» به سایر مناطق اصفهان است!
🔹این اقدام خلاف امنیت ملی و خلاف منافع ملی است. نه فقط به ضرر استان کهگیلویه و بویراحمد که به ضرر استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان است و تبعات جدی زیست محیطی و اقلیمی را به همراه دارد.
🔸ناگفته نماند؛ علت این زیادهخواهیها توسعه کشاورزی و صنایع آببر و فلزی در استان اصفهان بوده که اتفاقاً دود آن اول در چشم خود مردم اصفهان رفته است.
🔹اگرچه مدیران اصفهان با لابی در دولت مرکزی سعی کردهاند با توسعه صنایع و کشاورزی، خود را قطب صنعت و کشاورزی کنند و با توسعه سرانه فضای سبز و درختکاری و زیباسازی شهرها، رضایت مردم خود را کسب کنند اما باید به تبعات این تبعیض عمیق بیاندیشند!
🔸امروز سرانه فضای سبز در اصفهان برای هر شهروند ۲۹ متر مربع است در حالیکه میانیگن سرانه فضای سبز در جهان، بین ۲۰ تا ۲۴ متر مربع و میانگین کشور خودمان ۱۲ متر مربع و میانگین سرانه فضای سبز تهران ۱۶ متر مربع و میانگین اهواز ۷ متر مربع است!
🔹پروژههای انتقال آب از سرشاخههای کارون بجز در مقطع سالهای ۸۵ تا ۹۰ وگرنه در همه دولتها انجام شده و پیش رفته و امروز کار بجایی رسیده که میخواهند بخشی از دنا را رسماً جدا و به اصفهان واگذار کنند!
🔸لغو این مصوبه و محاکمه عوامل آن در شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور، مطالبه اصلی ماست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خدا کند برخی در دولت جدید نتوانند جلوی #خونخواهی_هنیه و سایر فرماندهان مقاومت را بگیرند. هرچه زمان بگذرد فشارهای پشت پرده داخلی و رایزنیهای خارجی امکان دارد تصمیمات جدی و محکم را بلغزاند!
آقایان؛ والله، بالله، تالله!
اگر کوتاه آمدید مرحله بعدی، بالاتر را میزنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در باب تکفیر و لعن علی شریعتی، محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی توسط آیت الله فیاضی از اساتید مؤسسه امام خمینی (ره) در قم و از اساتیدی که قرابت فکری و فلسفی به علامه مصباح(ره) دارند؛ چند نکته عرض کنم:
1. ماجرای اختلاف بر سر مواجهه با دکتر علی شریعتی در دهه 50 قبل از انقلاب، از موضوعات مهمی است که باعث اختلاف بین بزرگان و رهبران انقلاب و برخی شخصیت ها شده بود. در یک طرف علامه طباطبایی، شهید مطهری و علامه مصباح که در واقع طیفی که اهل فلسفه بودند که مخالف شدید شریعتی بودند و در طرف دیگر شهید بهشتی بود و البته برخی دیگر همچون آیت الله طالقانی، مرحوم هاشمی رفسنجانی، آیت الله خامنه ای و ... . که نظر معتدل تری نسبت به شریعتی داشتند. ماجرا مفصل است ولی هرچه بود بعد از انقلاب ادامه پیدا نکرد و خیلی درباره آن بحث و گفتگو نشد متأسفانه و در دوسه دهه اخیر هم بایکوت شد به نوعی.
2. اینکه نظر کدام طیف حق بود و درست بود، قابل بحث است اما بحث تکفیر و لعن مسئله دیگری است و به نظر حقیر سودی به حال نخبگان و مردم ندارد. سودی به حال گوینده هم نخواهد داشت. بیشتر باب بحث و گفتگو را می بندد.
3. تا جائیکه یادمان هست و تاریخ را خوانده ایم، اهل فلسفه بسیار کمتر از فقها اهل تکفیر یا لعن و نفرین بوده اند؛ خاصه وقتی روزگار ملاصدرا را می خوانیم و برخوردی که از سوی فقهای وقت با وی شد و موجب تبعید او گشت. مگر می شود رهروان راه ملاصدرا با آن حلم و شرح صدر، مخالفین را لعن و تکفیر کنند؟
4. آیت الله فیاضی در بحث فلسفه و فلسفه اسلامی جزو شخصیت های حقیقتاً خیلی خوب بعد از انقلاب است و در این حوزه جزو متخصصین سرآمد است. به نظرم این لعن و نفرینی که در یک کلاس درس صورت گرفته، اشتباه بود و نشر رسانه ای آن اشتباه تر! باعث ذبح شدن شخصیت های علمی و حملات دیگران و طلبکار شدن جریانات پوچ و سکولار می شود.
5. نکته آخر؛ شخص علامه مصباح (ره) هیچوقت اهل لعن و نفرین نبوده اند و به جهت اخلاقی بسیار در اوج بودند. افراد را اگر نقد می کردند نقد مبنایی و اندیشه ای و سیاسی بود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مرز جبهه سازی کجاست؟
🔹بحثی را استاد عزیز حاج آقای قنبریان در دهه اول محرم در منبر خویش ارائه کردند با محوریت «جبهه سازی»؛ هم به ضرورت آن اشاره کردند هم به اینکه ملاک و معیار این جبهه سازی چیست و چه باید باشد؟ پیشنهاد می کنم که دوستان اگر فرصت دارند فایل صوتی 7-8 جلسه از آن که در کانالشون منتشر شده را گوش دهند.
https://eitaa.com/m_ghanbarian/5107
🔸اما عجالتاً بحث بر سر چیست؟ اینکه خط جبهه سازی حضرت اباعبدالله(ع) و پیش از آن، جبهه سازی پیامبر اسلام(ص) و سایر اولیای الهی چه بوده و چه باید باشد؟ ملاک و معیارهای اصلی این جبهه چه هستند؟
🔻خداوند متعال در آیه 64 سوره آل عمران می فرماید:
قُل يا أَهلَ الكِتابِ تَعالَوا إِلىٰ كَلِمَةٍ سَواءٍ بَينَنا وَبَينَكُم أَلّا نَعبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلا نُشرِكَ بِهِ شَيئًا وَلا يَتَّخِذَ بَعضُنا بَعضًا أَربابًا مِن دونِ اللَّهِ ۚ فَإِن تَوَلَّوا فَقولُوا اشهَدوا بِأَنّا مُسلِمونَ.
بگو: «ای اهل کتاب! بیایید به سوی سخنی که میان ما و شما یکسان است؛ که جز خداوند یگانه را نپرستیم و چیزی را همتای او قرار ندهیم؛ و بعضی از ما، بعضی دیگر را -غیر از خدای یگانه- به خدایی نپذیرد.» هرگاه (از این دعوت،) سرباز زنند، بگویید: «گواه باشید که ما مسلمانیم!»
🔹خطاب به پیامبر عزیز اسلام می فرماید که به اهل کتاب و سایر ادیان دیگر بگو بیائید بر سر یک چیز وحدت داشته باشیم؛ آن یک چیز یا یک مسئله مشترک چیست؟ آن مسئله مشترک، توحید است. یعنی عبادت و اطاعت از خداوند متعال و عدم عبادت و اطاعت از هرچیزی غیر از خدا باشد؛ نفی اطاعت از اربابان دیگر.
🔸یعنی ای مسیحیان، ای یهودیان و ای پیروان سایر ادیان الهی؛ بیائید با طواغیت زمانه، با کسانی که خودشان را ارباب و خدای مردم می دانند، منابع ثروت، امکانات، درآمدها و فرصت ها را فقط برای خودشان می خواهند؛ دنبال نظم اجتماعی و سیاسی هستند که فقط منافع آنها تأمین شود و مردم مطیع آنها باشند و مردم باید آنها را اطاعت کنند، بیائید اینها را اطاعت نکنیم! بیائید با اینها مبارزه کنیم. این همان توحید است!
🔹این دعوت به توحید، دعوت به عدالت و آزادی خواهی هم هست؛ چرا که امتداد این توحید در جامعه، یعنی همه انسان ها با هم برابرند و هیچ کس نباید دیگری را بپرستد و اطاعت کند؛ لذا هیچ کس بنده دیگری نیست و همه آزاد آفریده شدند و در انتخاب ها آزادی دارند! همه در یک صف هستند و هیچ کس حق برخورداری از امتیازات بیشتری در جامعه را ندارد؛ امتیازات و منابع و امکانات باید برابر بین همه تقسیم شود!
🔸پس کسانی که می خواهند برای اعتلای توحید کار کنند باید بدانند که فردی یا مجموعه ای نمی توانند. لذا رهبر انقلاب به صراحت گفتند: «از افراد و حتّی مجموعهها به تنهایی کار برنمیآید؛ باید یک کار وسیع جبههای انجام بگیرد.» حالا چارچوب و مبنای این جبهه چیست و چه باید باشد؟
🔹همانی که خداوند متعال از پیامبر خویش می خواهد که به اهل کتاب بگوید بیائید توحید را مشترک قرار بدهیم و با طواغیت زمانه بجنگیم.ضمناً این نگاه حداقلی هم نیست که برخی بگویند این برای سایر ادیان است ما باید جبهه داخلی دیگری هم داشته باشیم! خیر؛ کلمه «تعالوا» در این آیه، یعنی این نگاه، نگاه اصلی و حداکثری و بلندی است.
🔸لذا اینکه ما فکر کنیم ملاک جبهه سازی، ریش و تسبیح و نماز و حج و هیئت و عزاداری و مناسک است؛ خیر. این مناسک و ظواهر و تکالیف برای مؤمنین بسیار مهم است و نمی شود آنها را کنار گذاشت و باید برای ترویج آن کار کرد اما ملاک اصلی جبهه سازی همان توحید است با همان قرائت! یعنی قرائت خامنه ای از توحید نه قرائت های خشک کلامی و فلسفی و انتزاعی.
🔹با چنین ملاک و معیارهایی می بینیم برخی کسانی که شیعه مناسکی بودند اباعبدالله(ع) را یاری نکردند مثل عبدالله بن جعفر(همسر حضرت زینب سلام الله علیها) ولی برخی که شیعه نبودند بلکه سنی یا عثمانی یا مسیحی بودند آن امام شهید را یاری کردند.
🔸امروز هم ملاک این جبهه سازی می تواند آن کارگر هفت تپه یا عسلویه و پارس جنوبی باشد که علیه سرمایه داری می شورد و یا ملت مظلوم غزه و فلسطین یا مردم مستضعف در آفریقا و آمریکای لاتین و اینجا و آنجا! ملاک و معیار همان توحید است؛ عدم اطاعت از اربابان من دون الله! عدم اطاعت از سرمایه داران سرمایه سالار!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مرز جبهه سازی کجاست؟ 🔹بحثی را استاد عزیز حاج آقای قنبریان در دهه اول محرم در منبر خویش ارائه کردن
درباره این جبهه سازی سال 92 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب، نکاتی را درباره جبهه سازی مطرح کردند که بعد از اون فرمانده وقت سپاه سردار عزیز جعفری و برخی دیگر احساس کردند که خودشان باید در این زمینه اقداماتی انجام دهند. بعداً ذیل قرارگاه قرب هم حرکاتی برای حمایت از مجموعه های مردمی انجام دادند. اینکه آن کارها چقدرش درست بود یا غلط؛ کجا نتیجه گرفتند کجا نگرفتند بحث من نیست. نقدوبررسی قرارگاه قرب و حرکت آقای جعفری به جای خود؛ بحث اصلی درباره اصل جبهه سازی است که مورد غفلت همه واقع شد و درست هم فهم نشد.
کلام رهبری را دقت بفرمائید:
«وقتی انسان نقطهی مقابل خودش را نگاه میکند، یک جبههای میبیند. در مقابل ما جبههی فرهنگی ـ سیاسی غرب وجود دارد؛ در دل این جبهه باز یک جبههی سرمایهداریِ خطرناک و آدمخوار وجود دارد؛ باز در کنار این یک جبههی صهیونیستی با اهداف مشخّص وجود دارد؛ باز در کنار این یک جبههی ارتجاع فکری و خوکصفتی در زندگی بشری وجود دارد؛ که این سلاطین و این مسئولان و متولّیان امورِ خیلی از حکومتها، زندگیِ حیوانیشان مثل خوک، و اهدافشان اهداف دشمنان، و فکرشان فکرهای متحجّر [است]. اینها همه یک مجموعهای را تشکیل دادند در مقابل ما، یک جبههای هستند. ما اگر بخواهیم در مقابل این جبهه فعّالیّت بکنیم، هم باید تنوّع داشته باشیم، هم باید ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم باید برنامه داشته باشیم، کارمان هدایت شده باشد. و این نمیشود مگر با تشکیل جبهه؛ این طرف هم بایستی جبهه تشکیل داد. از افراد و حتّی مجموعهها به تنهایی کار برنمیآید؛ باید یک کار وسیع جبههای انجام بگیرد. این کار هم جز با حضور مردم امکان ندارد؛ یعنی ابتکارات مردم خیلی کارها میکند.» 02/02/1392
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
درباره این جبهه سازی سال 92 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب، نکاتی
در مقابل ما جبهه فرهنگی - سیاسی غرب
در دل آن یک جبهه ی سرمایه داری خطرناک و آدم خوار
در کنار آن جبهه صهیونیستی
در کنار آن جبهه ارتجاع فکری و خوک صفتی در زندگی بشر
فهم درست از جبهه سازی یعنی اینکه مبنای جبهه مقابل را بدانیم و مبنای جبهه سازی خودمان را هم بفهمیم!
توحید به معنای اطاعت از خداوند متعال و عدم اطاعت از ارباباً من دون الله! عدم اطاعت از جریان سرمایه داری؛ جریان فساد؛ جریان تبعیض!
هرکسی در هر نقطه ای از ایران و از این عالم، مبنای حرکتش این باشد ما در یک جبهه باشیم.
اینجاست که باید بفهمیم چرا برخی جبهه های سیاسی در داخل کشور، بی مبنا هستند! چرا به نتیجه نمیرسند! چرا برای مردم جذاب نیستند! چرا مردم را بدنبال خودشان نمیتوانند بکشانند. چرا در جذب عموم مردم ناتوانند!
درست همینجاست که می فهمیم چرا یک شخصیتی مانند حاج قاسم سلیمانی برای همه مردم با هر سلیقه ای و سبک وسیاقی و سیاستی از ایران و سایر نقاط جهان، محبوب و محترم است. چون ویژگی اصلی این فرمانده شهید، فهم درست از جبهه سازی است. ویژگی اصلی او، عدالتخواهی بین المللی است. مبارزه با اشرار و ظالمین جهانی و دفاع از مظلومان و مستضعفان!
73.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چندنکته درباره تله جنگ!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
دوستان هرساله برای اعزام برخی زوار و اربعین اولیهای نیازمند، فراخوان کمکهزینه میدیم.
امسال حدود ۳۰ نفری داریم. چندماهه به برخی وعده دادیم که تامینشون کنیم.
اگر کسی از دوستان رسانهای میتونه تامینشون کنه، ما دیگه فراخوان نزنیم.
اطلاع بدید
باتشکر
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3