eitaa logo
محدثه عامری⁦ |⁩مربی پخت نان|⁩
64.5هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
1 فایل
🍞🥖🥐نانوایی یک علمِ آرامبخشه🥐🥖🍞 اینجا دعوتی به یک فنجان چای🌱و عطر نان داغ🥧 ❌استفاده از محتوای کانال بدون ذکر منبع مجاز نیست❌ ⁦👇🏻⁩ارتباط با من: @Cafenan
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ خُب حالا شد دقتا بالا رفت متوجه منظورم شدید👌😊 .
🔺🔺 بعضیاتونم فکر کردید پایینی رومالش فرق داره در حالیکه هر دو سینی رومال تخم مرغ داشتن خیلی وقتا ازم سوال میشد: شما چجوری نوناتون اینقد برااق میشن در حالیکه ماهم رومال میزنیم ولی اینطوری نمیشه🤔 ؟؟؟
💥 آقا یه دقیقه صبر کنید ✋🏻 پی وی داره منفجر میشه💥 بعده پخت نه کره زدم نه عسل زدم نه هیچ چیز دیگه❌ میگم خودمم دیروز فهمیدم .
✅✅ تنها چیزی که باعث شد پیراشکیای بالایی براقتر باشن اینه که در طبقه ی بالا قرار داشتن و دما بصورت مستقیم و یکنواخت بهشون رسیده بود اما سینی پایینی که دمای کمتری به سطح نون رسیده بود مات شده بودن با اینکه فن هم روشن بود و باید طبیعتا دما یکنواخت پخش میشد اماااا در حقیقت اینطور نیست ❌ .
🔺 سوال ایشونو قبلا جواب دادم ولی مجدد میگم👇 یادتون باشه اگه میخاید همزمان دو سینی توی فر بزارید باید اواسط پخت جاشونو عوض کنید تا پخت هر دو سینی یک نواخت تر انجام بشه ✅ منم همینکارو کردم ولی بعد از ۱۰ دقیقه روی پیراشکیای بالا براق و پایینیا مات بود که عاملش فقط دما میتونه باشه♨️ .
🔺 من همیشه پیراشکیامو با این دستور میپزم غیر از دیروز که هوس کردم با خمیر پوآچا بپزم👇 .
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 اگه دنبال یه پیراشکی پوک و ترد و سبک میگردی این گزینه رو از دست نده من چندین ساله با این دستور درست میکنم و واقعا راضی بودم‌ حتی یه زمانی سفارشم میگرفتم🤗 ‌✳️⁩خمیر پیراشکی عالی مواد لازم : آرد ۴۵۰ گرم تخم مرغ ۱عدد شیر همدمای محیط (یا آب هم میتونید جایگزین کنید) ۲۰۰تا۲۱۰ گرم مخمر فوری ۸گرم شکر ۱۰ گرم روغن مایع ۳۰ گرم نمک ۵ گرم ‌✳️⁩برای رومال: ترکیب تخم مرغ کامل+یک پنس نمک ⭐طرز تهیه: ابتدا مخمر ، شکر و نمک رو به آرد اضافه و مخلوط کنید سپس تخم مرغ و شیر (یا آب ) را اضافه کرده کمی ورز دهید تا خمیر یکدست بشه و بعد روِغن رو اضافه کنید ورز بدید تا خمیرتون کاملا نرم و لطیف بشه بعد چونه کنید و در ظرف چرب شده به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت بدید تا حجم دو و نیم برابری بگیره پس از استراحت پف خمیرو بگیرید و به ۱۷ تا چونه تقسیمش کنید و دوباره ۵ دقیقه به چونه ها استراحت بدید و طبق فیلم بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت بدید بعد هم رومال تخم مرغ بزنید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ بزارید بپزن تا رنگ بگیرن نوش جان🌺 ❌کپی مطالب بدون لینک مجاز نیست ❌ @mohadese_ameri ‌ 👈🏻⁩عضو شوید‌
🍃 پوآچا پنیری هم واس صبحونه هم عصرونه هم افطار عاالیه👇
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌮🌮 پوآچا پنیری میتونه یه صبحونه یا عصرونه ی جذاب برای بچه ها باشه😋 حتما بپزش خیلی آسون آماده میشه💥 @mohadese_ameri مواد لازم و توضیحات در پست بعد⏮
🌮🌮🌮🌮 پواچا پنیری🧀 مواد لازم: ارد فانتزی ۴۵۰ گرم شیر۱۲۰گرم آب همدمای محیط ۱۴۵تا ۱۵۵ گرم شکر ۱۵ گرم نمک ۷گرم مخمر ۶گرم روغن مایع ۳۵گرم تخم مرغ کامل +یک پینچ نمک(برای رومال) 🍀مواد میانی: پنیر خامه ای ۱ بسته🧀 تره و پیازچه خرد شده ۱ پیمانه پنیر پیتزا (به دلخواه)🧀 ☘طرز تهیه: ابتدا مواد خشک را به آرد اضافه و مخلوط کنید سپس شیر و اب را اضافه کنید(مقداری از آب را نگه دارید در صورت نیاز اضافه کنید) مواد را کمی ورز داده سپس روغن را اضافه کنید. خمیر را تا جایی ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود سپس چونه کنید و در ظرف چرب شده یک ساعت استراحت دهید. بعد پف خمیر را گرفته و به ۱۲ چونه مساوی تقسیم کنید. ۱۰ دقیقه به چونه ها استراحت دهید و طبق فیلم فرم دهید. مجدد به مدت نیم ساعت استراحت دهید و رومال تخم مرغی زده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا رنگ نان ها طلایی شود. پ.ن:من برای مواد میانی بعضی از چونه ها از پنیر پیتزا استفاده کردم. ♦️پس از پخت به دلخواه میتوانید روی نان هارا با کره ی ذوب شده رومال کنید. ❌کپی مطالب بدون لینک مجاز نیست ❌ آموزش جذاب ترین نان ها درکانال‌🤩👇🏻⁩ @mohadese_ameri .
😍❤️ خونه تمیز شد شیرینیای عیدمم رسید😋 خدایا سال را تحویل بفرما🤲🏻😂 .
❓❓ چون خیلی پرسیدید من دو سالیه که نمیرسم شیرینی بپزم و فقط به ایشون سفارش میدم ولی فقط برای شاهرود سفارش میگیرن متاسفانه ارسال به شهرستان ها ندارن وگرنه کارشون حرف نداره👌 از مواد درجه یک استفاده میکنن و شیرینیاشو حداقل تا ۶ ماه بعد هم طعمشو حفظ میکنه 💥💥 شاهرودیای عزیز اگه قصد سفارش داشتید پیام بدید تا بهتون معرفیشون کنم، مطمئنا یکبار تست کنید مشتریشون میشید👌😍 .