روشهای نگهداری مو
میوهها ، سبزیهای تازه و خام ، ماهی تازه ، جگر و روغنهای گیاهی مانند: روغن زیتون ، روغن آفتابگردان و روغن ذرت از غذاهای بسیار مفیدی هستند که به رشد و سلامت موها کمک میکنند. ماساژ سر نیز در افزایش سرعت جریان خون نقش مهمی دارد. بدین صورت که با انگشتان دو دست ، سر را ماساژ دهید، بطوری که انگشتان به شکل دورانی حرکت داده شوند. تا زمانی که حس کنید سرتان گرم شده است و خون در زیر پوست جریان دارد. این حرکت را در همه نقاط پوست سر انجام دهید تا به این ترتیب خون در تمام قسمتهای سر به جریان بیفتد. برای سرعت بخشیدن به گردش خون در سر ، برس را در جهتهای مختلف روی پوست سر بکشید تا خون در زیر پوست به جریان بیفتد. تمرین بسیار ساده جهت تسریع جریان خون سر ، این است که به پشت بخوابید، روی شانهها و آرنجها تکیه کنید. در این حالت سر باید روی زمین قرار گیرد. هنگام انجام این تمرین ، پاها را راست نگهدارید و زانوها را خم نکنید.
#سیده_زهرا_حسینی
#دبیرستان_مهندس_عسگری
نکات قابل توجه در شستشوی موها
1ـ حداکثر هفتهای دو بار آن هم با آب نیمه گرم حمام کنید.
2ـ هنگام شستن موها ، سعی کنید از شامپوی رقیق شده استفاده کنید، به این ترتیب که کمی از شامپوها را در یک شیشه خالی ریخته و به آن آب اضافه کنیم، تا رقیق گردد. شامپوی رقیق شده ضربه کمتری به موها وارد میکند.
3ـ سعی کنید فقط یکبار موها را با شامپو بشویید و زمان شستشو را طولانی نکنید. یعنی بلافاصله پس از شامپو کردن با آب ، موهای سر را بشویید.
4ـ هر قدر شامپو به مدت طولانیتری با موها و پوست تماس داشته باشد، آسیب بیشتری به پوست سر و موها وارد میشود. این موضوع در مورد شامپوهای خارجی نیز صدق میکند.
5 ـ بهتر است در هر بار حمام رفتن و شستن موها با شامپو ، یک عدد زرده تخم مرغ نیز با شامپو به موها بزنید. به این ترتیب که همزمان با شامپو یک عدد زرده تخم مرغ نیز به آن اضافه کنید و سپس سر را با آن بشویید. زرده تخم مرغ ، هم یک شوینده است و هم نرم کننده و نگهدارنده و محافظت کننده طبیعی. یکی دو قطره سرکه یا آبلیمو ، بوی بد تخم مرغ را زایل میسازد.
#سیده_زهرا_حسینی
#دبیرستان_مهندس_عسگری
#خورش_اسفناج
دوتا پیاز خرد شده را تفت بدید وقتی طلایی شد گوشت تکه شده را(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم) به پیاز اضافه کرده وکمی تفت داده وسپس زردچوبه فلفل وکمی نمک هم افزوده وتفت دهید دو سه لیوان آب اضافه کنید وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کرده بذارید تا گوشت پخته بشه یک ونیم کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده را اضافه کنید وبذارید با حرارت کم خورش جابیفته من چند تا الو برای مزش داخل خورش اضافه کردم میتونید الو بیشتر بریزید ویا اصلا نریزید در اخر کمی ابغوره یا ابلیمو به خورش اضافه کنید ونمک را اندازه کنید و آمادست.
#فاطمه_سادات_احمدی
#مهندس عسگری فرد
#نهم
#هشتم
#رشته_پلو_با_مرغ
برنج ۴۰۰ گرم
رشته پلویی ۱۰۰گرم
مرغ ۱ کیلو
پیاز داغ ۲ عدد
خرما چند عدد
زرشک ۴ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک ۸-۶ دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، ۳-۴ دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه قرار داده تا دم بکشد
#احمدی_زاده
#مهندس_عسگری_فرد
#هفتم
#نهم#هشتم
#آشپزی
دعای روز سوم³ ماه مبارک رمضان🌙✨
خدیجه پاکدل کلاس۷٫۱
#ماه_رمضان
#دعای_روز_سوم_ماه_رمضان