May 11
📝راز همنشینی شهید رئیسی با شهید هاشمینژاد؛
🔖 #قسمت_اول
در اوج ترورهای خونین سازمان منافقین و نبرد رزمندگان اسلام در جبهههای جنگ و فشار سخت اقتصادی و رسانهای نظام سلطه، در روز دوم مرداد ۱۳۶۰، مردم مؤمن و مقاوم ایران اسلامی پای صندوقهای رأی رفتند و محمدعلی رجایی را با ۱۳ میلیون رأی بهعنوان دومین رئیس جمهور نظام اسلامی راهی دفتر خدمت کردند، اما جریان نفاق با به شهادت رساندن این منتخب مردم و نخست وزیرش، عملاً مردم را از چشیدن خدمت مردمی از جنس خود آنان محروم ساخت. در آن فضای پیچیده و پر تنش و در حالی که مردم بار دیگر خود را برای انتخاب سومین رئیس جمهور در دهم مهرماه آماده میکردند، در پنجم مهرماه ۱۳۶۰ سازمان منافقین با تماس تلفنی، روحانی مجاهد عالم و با معنویت، سید عبدالکریم هاشمینژاد را تهدید به ترور کرد.
حضرت آیتالله خامنهای گزینه محبوب و رأیآور در انتخابات پنج روز پیش رو به شمار میرفت. گزینهای که هنوز درد مجروحیت از حادثه ترور تیرماه را با خود داشت. انتخاب سید عبدالکریم جدای از تلاش سازمان برای حذف فیزیکی یک نیروی شجاع و تأثیرگذار، بهویژه در منطقه خراسان، تلاش برای افزایش فشار روحی بر حضرت آیتالله خامنهای در کنار درد مجروحیت هم بود.
سید عبدالکریم شخصیتی شجاع و دشمنشناس بود. مراتب علمی و سیر و سلوک عرفانی را نزد اساتید برجستهای چون آیتالله بروجردی، حضرت امام خمینی(ره)، شیخ هاشم قزوینی، آیتالله کوهستانی گذرانده بود و فضلای قم او را با سجدههای طولانی در نماز جماعت دونفره پشت سر عارف زمانه شیخ علی کاشانی میشناختند، تهدید به شهادت سید را به یاد رؤیای صادقهای انداخت. دشمنان برای امام خمینی آتش به پا کرده بودند و در این آتش لباسهای امام سوخت و او تلاش کرد آتش را خاموش کند و شخص امام سالم ماند. او این رؤیا را چنین تعبیر کرد: «همه یاران امام چون لباس اویند و شهید خواهند شد. با خواست خدا من هم از شهدا خواهم بود، اما خورشید وجود امام عزیز همچنان میتابد.»
صبح روز هفتم مهرماه در مشهد مقدس و در حالی که پرچم عزای شهادت امام جواد(ع) گنبد طلایی امام رضا(ع) را سیاهپوش کرده بود، سید عبدالکریم هاشمینژاد توسط جریان نفاق به شهادت رسید. روز بعد حضرت آیتالله خامنهای دوست دیرینه و صمیمی او در باره او فرمودند:
«…
مسئولیت سنگین خود را از سال ۴۱ تا دیروز صبح یعنی در طول ۱۹ سال بهخوبی انجام داد. دیروز هم با کمال سربلندی و سرافرازی به لقاءالله پیوست و به شهادت رسید… احساس میکنم برادر عزیز و گرانبهایی که قلباً و روحاً به او خیلی متکی و همواره به او دلخوش و امیدوار بودم از دست دادم…» معظمله در ادامه این مصاحبه از خداوند چیزی را خواستند که شاید پاسخش را در هشتمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب هشتمین رئیس جمهور جستجو کرد. آن روز حضرت آیتالله خامنهای در غربت سال ۶۰ فرمودند: «خدایش رحمت و به ملت در مقابل از دست دادن این گوهر گرانبها عطیه ارزندهای عطا و این خسارت را خود جبران کند.» شاید آن عطیه ارزنده و آن گوهر گرانبها کسی جز سید ابراهیم رئیسی نبود که در آستانه تولد امام رضا(ع) به لقاءالله پیوست و در تاریخ سوم خرداد ۱۴۰۳ در کنار سید عبدالکریم هاشمینژاد و در جوار مضجع نورانی امام هشتم(ع) آرام گرفت. رهبر معظم انقلاب در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ درباره شهید ابراهیم رئیسی مطالبی را فرمودند که «گوهر گرانبها و عطیه الهی» را زیبنده نام خود ساخت. ایشان فرمودند: «در خدمتگزاری کشور نصاب تازهای را به وجود آورد. ما قبلاً هم شخصیتهای خدمتگزاری داشتهایم، اما نه در این حد، با این حجم و کیفیت و صداقت و پرکاری و شب و روز نشناختن. آقای رئیسی نصاب جدیدی را در باب خدمتگزاری به ملت ایجاد کرد.» گویی خداوند شهید سید ابراهیم رئیسی را برای روزی ذخیره کرده بود که امام خامنهای ضمن استشمام بوی یاران شهیدش، شهید بهشتی و شهید هاشمینژاد و… بار دیگر شعارهای انقلاب را هم فریاد بزنند و هم تجلی آنان را در مرئا و منظر مردم قرار دهند. از این رو معظمله فرمودند: «مرحوم رئیسی (رضوانالله علیه) صریحاً شعارهای انقلاب را میداد و مظهر شعارهای انقلاب بود.» بیشک همه یاران صدیق امامین انقلاب چون شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید هاشمینژاد، شهید حاج قاسم سلیمانی، علامه مصباح و شهید آیتالله رئیسی و… ویژگیهای مشترکی داشتند که از آن میان میتوان به توکل بر خداوند، توسل به ائمه اطهار(ع)، ایمان به غیب و امدادهای الهی، باورمندی به تقابل جریان حق در طول تاریخ، شبزندهداری، تعبد نسبت به فرامین رهبری اشاره کرد، اما ویژگی دیگری که در همه آنان برجسته بود و به همین دلیل مورد غضب نظام سلطه و جریان نفاق قرار گرفتند و میگیرند، مرزبندی شفاف آنان با دشمن و فریب لبخندهای او را نخوردن بود 📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛ 📲 ایتا | تلگرام
📝راز همنشینی شهید رئیسی با شهید هاشمینژاد؛
🔖 #قسمت_دوم
رهبر معظم انقلاب درباره شهید آیتالله رئیسی با صراحت اظهار داشتند: «… در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت. در مورد کسانی که با انقلاب بد بودند و مخالف و دشمن بودند، دوپهلو صحبت نمیکرد. صریح صحبت میکرد و مرزبندی صریح داشت. به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد. این ارزش است. اینها درس است. هرکدام از اینها برای سیاستمداران و رؤسای جمهور آینده ما و برای کسانی که در بخشی مورد اعتماد ملت قرار میگیرند، سرمشق است.»
در نگاه امامین انقلاب و یاران وفادار آنان چون آیتالله رئیسی مرزبندی با دشمنان اسلام و انقلاب، فراتر از یک مرزبندی اعتقادی است. حوادث تاریخی چیزی جز تقابل جریان حق و باطل نیست؛ از این رو شهید هاشمینژاد، سخنرانی خود را در خصوص ضرورت تشکیلات در مشهد مقدس در تاریخ ۱۹/۱/۶۰ اینگونه آغاز میکند:
«بِسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِالرَّحِیمِ . لحظههای ما لحظههای بسیار حساسی هستند. در این لحظههای حساس همه نیروهای مخالف دست به دست یکدیگر دادهاند تا این انقلاب را دچار همان سرنوشتی کنند که نوع انقلابهای جهان دچار آن شدند، ولی امیدواریم همان طوری که تا کنون انقلابمان چیزی بوده که مشابه و نظیرش در جهان وجود نداشته، در آینده و تا پایان کار هم همین طور باشد. بسیاری حوادث و مسائل در کشور ما واقع میشوند که در طول تاریخ به صورت یک جریان حق و باطل بودهاند و شکل آن به تناسب عصرها عوض میشود، ولی محتوای همان محتواست.»
شهید هاشمینژاد در این سخنرانی معیار مرزبندی حق و باطل را دوستی و تبعیت از ولایت برمیشمارد و میگوید:
«در دعای ندبه این را میخوانیم که: «وَ لَوْلا أَنْتَ یا عَلِیُّ لَمْ یُعْرَفِ الْمُؤْمِنُونَ بَعْدِی: یا علی اگر تو نباشی آنهایی که مؤمن به اسلام هستند بعد از من مشخص نمیشوند.»
این معیار است و هرچه که جلوتر میرود حلقه محاصره تنگتر میشود و تنگتر و این آزمایشهایی است که به وجود میآیند علی الدائم. باید از خدا بخواهیم که در آزمایشهای گوناگون، در خط اسلام سالم و مستقیم بمانیم و انشاءالله بتوانیم راهمان را تا پایان کار ادامه دهیم و خدای ناکرده این آزمایشهای گوناگون دچار انحراف نشویم.»
اشاره رهبری معظم انقلاب به ویژگی شهید رئیسی در جلب رضایت مردم برای رضای خدا و حرکت خالصانه و گذشت او از بداخلاقیهای طعنهزنان و… در حقیقت ترجمان این فراز از سخنان شهید هاشمینژاد است.
«… این انقلاب است برادر، انقلاب مال کیست؟ مال من است یا مال شما؟ مال همه است. نه شما بر سر من منت دارید و نه من بر سر شما. این خداست که واقعاً سر بر سر من و شما منت دارد. سر همه ما که در خط مستقیم هستیم. والله آزمایش برای همه روز به روز میآید. میبینید که تعدادی دارند میروند. اگر شما میبینید که قرص سر جای اولتان یعنی همان صراط مستقیم ایستادهاید و دارید میروید، آیا جای شکرگزاری نیست؟ این لطف خداست. بنابراین ما باید دست به دست هم بدهیم و این حرکت را آغاز کنیم. بهخصوص که شما دارید میبینید دشمن چه نوع حساسیتی در این زمینه نشان میدهد.»
شهید رئیسی در کنار شهید هاشمینژاد و در جوار مضجع نورانی امام رضا(ع)، صاحب و حافظ و ضامن اصلی انقلاب به خاک سپرده شد. گنجینه خداوند متعال پر است از این «گوهرهای گرانبها» و «عطیههای ارزنده». کافی است خدا را به امام رضا(ع) قسم دهیم که فقدان آنان را پر کند.
✍ حسن ابراهیم زاده
📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛
📲 ایتا | تلگرام
📆 ۲۹ مهرماه سالگرد ارتحال عالم مجاهد و پارسا ، حضرت آیت الله مهدوی کنی رضوان الله تعالی علیه ؛
📝 برشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت درگذشت مرحوم آیت الله مهدوی کنی در تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۹ :
« ... این عالم بزرگوار از جملهی نخستین مبارزان راه دشوار انقلاب و از چهرههای اثرگذار و یاران صمیمی نظام جمهوری اسلامی و از وفاداران غیور و صادق امام بزرگوار بود و در همهی عرصههای مهم کشور در دوران انقلاب شجاعانه و با صراحت تمام نقشآفرینی کرد.
از عضویت در شورای انقلاب و سپس تشکیل کمیتههای انقلاب در آغاز تأسیس نظام اسلامی تا تصدی وزارت کشور و سپس قبول نخست وزیری در یکی از سختترین دورانهای جمهوری اسلامی، و تا ورود در عرصهی تولید علم و تربیت جوانان صالح و تأسیس دانشگاه امام صادق(علیهالسلام) و تا امامت جمعه تهران و سرانجام ریاست مجلس خبرگان، همه جا و همه وقت در موضع یک عالم دینی و یک سیاستمدار صادق و یک انقلابی صریح ظاهر شد و هرگز ملاحظات شخصی و انگیزههای جناحی و قبیلهئی را به حیطهی فعالیتهای گسترده و اثرگذار خود راه نداد.
این انسان بزرگ و پرهیزگار، همهی وزن وزین خود را در همهی حوادث این دهها سال در کفهی حق و حقیقت نهاد و در دفاع از راه و سیرهی انقلاب و نظام، کوتاهی نورزید.»
#آیت_الله_مهدوی_کنی
#عالم_دینی
#سیاستمدار_صادق
#انقلابی_صریح
📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛
📲 ایتا | تلگرام
🔸گلایه خانواده شهید باهنر از آیت الله مهدوی کنی
بازخوانی خاطرات مرحوم مهدوی کنی:
📝 ... {بعد از انفجار نخست وزیری} گفتند باهنر و رجایی را به بیمارستان بردند، آقای خسروتهرانی هم در بیمارستان است. ایشان هم یک مقداری مجروح شده بود. آقای بهزادنبوی هم در جلسه شرکت نکرده بود.
بمبی که در این جنایت به کار رفت آتش زا بود. در حقیقت میخواستند با آتش این عزیران ما را بسوزانند میز و دستگاههایی که آنجا بود همه سوخته بود. بدن این دو بزرگوار رجایی و باهنر را هم که به بیمارستان برده بودند سوخته شده بود و مثل زغال شده بود شناسایی شان تنها به وسیله ی بعضی از علایمی که داشتند مثل دندان و امثال اینها امکان پذیر بود.
من جنازه های آنها را دیدم ضمناً آنجا می گفتند که از کشمیری خبری نیست. سرهنگ وحید دستجردی هم که رئیس شهربانی بود در بیمارستان شهید شد. البته بلافاصله شهید نشده بود بلکه از بالا خودش را به پایین پرتاب کرده بود که شاید همین پرتاب بیشتر در شهادت ایشان اثر گذاشته بود.
بقیه هم عده ای مجروح شده بودند که آنها را سرپایی معالجه کرده بودند. خود آقای خسرو تهرانی از این جمله افراد بود ولی کشمیری پیدا نبود با حسن ظنی که به این آقا داشتند می گفتند او هم سوخته است و این قدر سوخته که جنازه اش خاکستر شده است.
برخلاف آن دو نفر که جنازه شان بود این یکی جنازه اش نیست و خاکستر شده است. آنجایی که کشمیری نشسته بود یک قدری خاکستر جمع کردند. در نایلون و گفتند این هم آقای کشمیری است لذا در روز بعد، هنگام تشیع جنازه همین نایلون را روی ماشین گذاشتند و آقای مرتضاییفر هم از پشت تریبون صدا میزد کشمیری خداحافظ این را هم من آنجا خودم دیدم و شنیدم. از مسموعاتم نبود. از مشاهداتم بود که ایشان گفتند: کشمیری! خداحافظ.
در همان روز یا فردای آن روز، آقای بهزاد نبوی گفتند این جنازه کشمیری نبود. ایشان گفتند ما برای اینکه ببینیم کشمیری هست یا نیست، افرادی را فرستادیم خانه اش ببینیم آیا هست، نیست؟ میخواستیم از خانواده اش مطلع شویم. ایشان گفتند وقتی رفتند دیدند که هیچ کس در خانهشان نیست.
پدر و مادرش نیز غایب شدند. از همانجا این شک پیدا شد که آیا کشمیری شهید شده یا نه؟ بالاخره اگر خودش شهید شده پدر و مادرش کجا هستند؟ آیا گم شدند؟ شک از همان جا پیدا شده منتها چون نمیدانستند که شهید شده هیچ کاری نکردند.
بعد با توجه به اینکه آقای تهرانی و بهزاد نبوی در انتخاب این آقا مؤثر بودند سؤالات و شبهاتی مطرح شد و با توجه به اینکه بهزاد نبوی گفته بود که خاکسترهای او را جمع کنیم و بعد هم در خانه او افرادی را میفرستند که ببینند آیا پدر و مادرش اطلاع دارند؟! هستند یا نیستند؟ اینها منشأ این شک شد که خودشان در این جریان دست داشتند و اینها وی را انتخاب کرده اند و احتمال دارد خودشان هم در این جریان دست داشته باشند، بالاخره اتهام ها پیدا شد.
من تا حدی به یاد دارم که آقای بهزاد نبوی را برای بازجویی بردند، آقای تهرانی را هم بازجویی کردند و مدتی هم زندان و منفصل بود؛ ولی من در آن زمان با توجه به اعتمادی که به اینها داشتم اینها را هیچ کدام دلیل بر آن نمی گرفتم که اینها این کاره باشند. از این اشتباهات در گزینش افراد در اوایل انقلاب زیاد رخ داد و لذا بنده همیشه از اینها دفاع می کردم، به خصوص از خسرو که اتهام بیشتری داشت.
من میگفتم من اینها را میشناسم، زیرا در کمیته - به خصوص خسرو - با ما همکاری داشتند بعد هم در نخست وزیری ایشان در قسمت امور محرمانه و اطلاعات بود؛ لذا هر وقت از من در مورد این آقایان سؤال می کردند من آنها را تبرئه میکردم و میگفتم من نمیتوانم به اینها اتهام بزنم.
البته خانواده شهید باهنر از من گله داشتند که تأیید و تبرئه مهدوی سبب شد که متهمین واقعی از مجازات نجات پیدا کنند.
📚 کتاب خاطرات آیت الله مهدوی کنی ؛ تدوین دکتر غلامرضا خواجه سروی ، انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
#آیت_الله_مهدوی_کنی
#بازخوانی_خاطرات
📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛
📲 ایتا | تلگرام
📆 ۱ آبان سالروز شهادت علامه ی شهید سید مصطفی خمینی ره ؛
🖇 بخشی از بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی درباره ی این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ :
« ... اینکه امام فرمودند که امید آیندهی اسلام بود، این بهخاطر جامعیّت این آدم بود؛ هم از لحاظ علمی، هم از لحاظ تهذیب نفْس و مراقبت از نفْس، و هم از لحاظ شجاعت -یک مرجعی که بخواهد مرجع امور مردم قرار بگیرد، باید شجاعت داشته باشد؛ باید بتواند مسائل جامعه را بفهمد؛ و آنجایی که لازم است اقدام کند، اقدام کند- انصافاً آقای حاجآقا مصطفیٰ (رضوان اﷲ تعالی علیه) اینجور بود؛ بههرحال، شخصیّت برجستهای بود.
... از لحاظ جنس و فلزّ شخصیّتی، حاج آقا مصطفیٰ (رضواناللهعلیه) نسخهی دوّم خود امام بود. »
👈 متن کامل بیانات رهبری را اینجا بخوانید
#شهید_سید_مصطفی_خمینی
#نسخه_دوم_امام
#امید_آینده_اسلام
📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛
📲 ایتا | تلگرام
شهادت آقا مصطفی خمینی.mp3
1.85M
🎧 #فایل_صوتی ؛
🔸معنای مرگ مشکوک و غیر طبیعی مرحوم سید مصطفی خمینی ره چیست ⁉️
🔸 نظریه ی پزشک عراقی بعداز معاینه ی پیکر مطهر شهید چه بود ⁉️
👤 حجتالاسلام سید حمید روحانی
📮مُجاب ، جریان شناسی انقلاب ؛
📲 ایتا | تلگرام