فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
💢 هشدار و نصیحتی شنیدنی از استاد شهید مطهری درباره ماه مبارک رمضان؛
خرما نتوان خورد ازين خار که کشتيم
ديبا نتوان بافت ازين پشم که رشتيم ...
🎤شهید#مطهری
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
♨️نزديك تر از سايه
#نهج_البلاغه
❄️احذروا عبادلله الموت و قربه! و أعدّوا له عُدّته... و أنتم طُرداء الموت، أن أقمم له أخذكم، و أن فررتم منه أدرككم، و هو ألزم لكم من ظلكم. الموت معقود بنواصيكم؛ و الدنيا تطوى من خلفكم.
🌕اى بندگان خدا! از مرگ و زود فرارسيدنش بترسيد و زاد و توشه راه را فراهم سازيد... و شما رانده شدگان مرگيد، اگر بايستيد شما را مى گيرد و اگر بگريزيد به شما مى رسد، مرگ از سايه شما به شما نزدیک تر است و در پيشانى شما مهر مرگ زده شده و دنيا طومار عمرتان را در مى نوردد.
📘#نامه_27
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
💡 علت غیبت امام زمان (عج)
✉️ در نامهای که روز عید فطر سال ۴۱۲ ه (از حضرت مهدی (عج)) به افتخار شیخ مفید صادر شده چنین آمده است:
📜 و لو انّ اشیاعنا وفّقهم اللّه لطاعته علی اجتماع من القلوب فی الوفاء بالعهد علیهم لما تأخّر عنهم الیمن بلقائنا، و لتعجّلت لهم السّعاده بمشاهدتنا علی حقّ المعرفه و صدقها منهم بنا فما یحبسنا عنهم الّا ما یتّصل بنا ممّا نکرهه و لا نؤثره منهم. (۱)
📃 یعنی:
❇️ اگر شیعیان ما که خداوند آنها را در راه اطاعت خود موفّق نماید،
دلهایشان در وفا به عهد و پیمانی که با ما دارند، گرد هم میآمد،
از فیض دیدار ما محروم نمیشدند، و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان میشد، دیداری راستین و از روی معرفت؛
🚨 ما را از آنان چیزی بازنمیدارد جز اخبار ناخوشآیندی که از آنها به ما میرسد.
⬅️ پرتوی از سیمای مهدویت در قرآن و حدیث، ص: ۸۴
(۱). بحار الانوار، جلد ۵۳، ص ۱۷۷- کلمه الامام المهدیّ، ص ۲۰۰.
🏷 #امام_زمان (عج) #ظهور #عید_فطر
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ نشانهی عاشقی
⭕️ تمام شب و روز ما دارد بدون امام زمان (عج) می گذرد. ما با همه هستیم بجز با امام زمان (عج).
⭕️ ما چون قیمت خودمان را پایین فرض کرده ایم به دیدن بقیه مردم راضی هستیم و به فکر بودن با امام زمان (عج) و خلوت کردن با خدا نیستیم.
⭕️ عاشق امام زمان (عج)، میداند کسی که امام را دارد، حاجت دیگری ندارد و کسی که امام را ندارد، هر چیز دیگری هم که داشته باشد در واقع چیزی ندارد.
🏷 #امام_زمان (عج)
#حجت_الاسلام_شجاعی
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
30.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌😳پیرمردبازنشسته وادعای خدایی
ومدعی شد امام زمانه
🤲خدایاعاقبت ماراختم به خیرکن
✍️ سلام و نور
آدینهتون پرنور😍
چه خبر از #چگونه_عبادت_کنیم ؟؟؟
موفق شدید تا آخرین دونهی فایل صوتی رو گوش بدید؟
# پیام_ادمین
به لطف حقتعالی دوره صوتی « #چگونه_عبادت_کنیم؟ » در ماه مبارک رمضان از نگاه استادمون🥰 تقدیمتون شد.
🌹 این دوره رو حداقل به یک نفر از دوستانتون معرفی کنید 🙏
باتوجه به اتمام دوره، عزیزان مشتاقی که مایل به شنیدن دوره بعدی هستید:
√ مجموعهی صوتی #روی_موج_صداقت طبق روال گذشته در ساعات مخصوص به خودش (ساعت ۹صبح) از فردا، تقدیمتون خواهد شد.
• سعی داریم بصورت گزیده اما پُرمغز، مهمترین و کلیدیترین محتواهای مربوط به دغدغههای روزمره زندگی رو خدمتتون تقدیم کنیم.
به دعایتان امّا محتاجیم.
🎞 استاد محمد شجاعی:
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔹💠🔸 مروری بر اعمال عصر جمعه 🔸💠🔹
1⃣ صلوات ضراب اصفهانی
2⃣ دعای غیبت
3⃣ صد مرتبه سوره قدر
4⃣ صلواتی جهت دفع بلا در عصر جمعه
5⃣ دلیل دلگیرهای عصرهای جمعه
6⃣ دعای سمات
7⃣ زمان استجابت دعا در عصر جمعه
🔹🔸💠🔸🔹💠🔹🔸
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
"روایتی که در بحار ومرآة الانوار از مفضل بن عمر از امام صادق (علیه السلام) آمده که فرمود: ای مفضل! هرگونه بیعتی را انجام دهد وکسی که با او بیعت شود را لعنت کند...(۴۲۹) واین حدیث چنان که می بینید صریح است در این که بیعت کردن با غیر امام (علیه السلام) جایز نیست، بدون تفاوت بین این که بیعت شونده فقیه باشد یا غیر فقیه، وبدون تفاوت بین این که بیعت برای خودش باشد یا به عنوان نیابت از امام (علیه السلام). ومؤید آنچه یاد آوردیم که بیعت به معنی مذکور از ویژگی های امام ولوازم ریاست عامه وولایت مطلقه آن بزرگوار است وبرای غیر آن حضرت جایز نیست چند امر می باشد، از جمله:
۱- این که معهود نبوده ونقل نشده که در زمان یکی از امامان (علیهم السلام) بیعت کردن در بین اصحابشان متداول بوده باشد، ونیز در بین سایر مؤمنانی که در آن زمان بوده اند (به هیچ وجه متعارف نبوده است).
۲- این که از امامان (علیهم السلام) روایتی نرسیده که به بیعت کردن با غیر خودشان از اصحاب به عنوان نیابت از آنان اجازه داده باشند.
۳- این که بیعت در گفتار ونوشته ها وکتاب های علما دیده نشده، واز آداب واحوال وکارهای ایشان نقل نگردیده، بلکه در بین سایر مؤمنین نیز از زمان امامان (علیهم السلام) تا زمان ما چنین چیزی معهود نبوده که با کسی به عنوان این که بیعت با او بیعت با امام (علیه السلام) است بیعت کنند.
۴- رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) وقتی خواستند برای امیر المؤمنین (علیه السلام) بیعت بگیرند، ودیدند که دشوار است همه مؤمنین به آن حضرت دست بدهند، امر فرمودند که مؤمنین با زبان، عهد وبیعت خود را اظهار کنند وبه آنان امر نکردند که به شخص دیگری از اصحاب صالح وخواص ایشان دست بدهند به عنوان نیابت از امیر المؤمنین (علیه السلام)، با این که این کار امکان داشت، وحدیث آن در کتاب الاحتجاج شیخ طبرسی یاد گردیده است،(۴۳۰) هر کس مایل است به آنجا مراجعه کند.
"۵- وقتی رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) مکه را فتح کردند، وبا مردها بیعت فرمودند، هنگامی که زنان مؤمنه آمدند که با حضرت بیعت کنند، فرمودند: من با زنان مصافحه نمی کنم، وامر فرمود ظرف آبی آوردند، ودست خود را در آن فرو برده سپس آن را بیرون آوردند، آنگاه به زنان فرمودند: دست هایتان را در این آب فرو برید که همان بیعت است.
این حدیث واحادیث دیگری به مضمون آن در کافی وبرهان وکتاب های دیگر آمده، ووجه استناد واستشهاد به آن این که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) به زنان رخصت نداد که با یکی از بانوان مؤمنه صالحه دست بدهند به عنوان اینکه دست دادن به آنها به نیابت از رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم)، دست دادن به خود آن حضرت است.
۶- آنچه از مجلسی (رحمه الله) گذشت که در بحار پس از ذکر دعای تجدید عهد وبیعت در زمان غیبت گوید: در بعضی از کتب قدیمه دیده ام که بعد از این دعا دست راست خود را بر دست چپ بزند مثل دست زدن در بیعت(۴۳۱). ببینید چگونه جایز دانسته اند که یک دست خود را بر دست دیگر بزند، ولی جایز ندانسته اند که به دیگری دست بدهد."
"۷- در احتجاج از مولایمان حضرت باقر (علیه السلام) آمده که پس از یاد آوردن ماجرای غدیر وخطبه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) وبیعت گرفتن برای امیر المؤمنین فرمود: وبیعت ودست دادن تا سه روز ادامه داشت وهرگاه گروهی بیعت می کردند رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) می فرمود: الحمد لله الذی فضلنا علی جمیع الخالقین؛ حمد خدای را که ما را بر همه عالمیان برتری داد. امام باقر (علیه السلام) فرمود: ودست دادن (هنگام بیعت) سنت ومرسوم شد، وبسا کسی که استحقاق این مقام را نداردو آن را به کار برد(۴۳۲).
می گویم: از تمامی آنچه یاد آوردیم وغیر این ها، یقین حاصل می شود که بیعت بدان صورت که میان پیغمبر واصحابش واقع شد یعنی دست به دست رسول خدا دادن، از ویژگی های پیغمبر وامام معصوم است، وبرای هیچ کس جایز نیست متصدی آن شود، مگر کسی که پیغمبر یا امام او را در این کار نایب خود قرار داده باشند، که در این امر وکیل شود مانند وکالت در سایر امور.
اگر بگویید: بنابر قول به این که ولایت عامه برای فقیه ثابت است می توان گفت فقها، جانشینان ونایبان امام (علیه السلام) هستند، پس جایز است از مردم بیعت بگیرند به عنوان نیابت از امام (علیه السلام)، وجایز است مردم با آنان بیعت نمایند ودست به دست آنها بفشارند.🖋🔰🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🔰قسمت4⃣5⃣
◀️جلددوم
#مکیال المکارم