فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ دوشنبه ٢٣ #مهر ١۴٠٣
🌙 الإثنين ١٠ #ربیعالثانی ١۴۴۶
🌲 اکتبر 2024 14 Monday
❇️ وقایع مهم روز:
🌙 وفات حضرت #معصومه (س)، (٢٠١ق)
🌙 میلاد امام حسن #عسکری (ع) به روایتی (٢٣٢ق)
☀️ سالروز شهادت آیتالله #اشرفی_اصفهانی (ره) به عنوان #چهارمین_شهید_محراب انقلاب اسلامی
☀️ #روز_جهانی_استاندارد
💠 حدیث روز 💠
💎 امام صادق(ع) فرمود: «... إِنَّ قُمَّ الْكُوفَةُ الصَّغِيرَةُ أَلَا إِنَّ لِلْجَنَّةِ ثَمَانِيَةَ أَبْوَابٍ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا إِلَى قُمَّ تُقْبَضُ فِيهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِي اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِيعَتِي الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ»
«... قم كوفه كوچك است كه از هشت درب بهشت، سه درب آن به قم باز مىشود؛ زنى از فرزندان من در قم از دنيا مىرود كه اسمش فاطمه دختر موسى (ع) است و به شفاعت او همه شيعيان من وارد بهشت مىشوند»
📚 بحارالأنوار، ج۵٧، ص٢٢٨، ح۵٩
•┈┈••✾••┈┈•
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع: «#فاطمه_ثانی ١»
✍️ مناسبت روز: دهم ربیعالثانی سالروز رحلت شهادتگونه فاطمه ثانی، حضرت #معصومه (س) خواهر گرامی امام رضا(ع) و دختر حضرت موسی بن جعفر (ع) است، لذا ضمن عرض تسلیت و تعزیت، سخن امروز را با سلام و صلوات به روح بلند کریمه اهلبیت آغاز مینمائيم؛
سیره گفتاری و رفتاری رسول خدا و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دریای بیکرانی است که هر چه اعماق آنرا بیشتر بکاویم، گنجینههایی بس گرانبهاتر در آن مییابیم و این موضوع نه تنها در خصوص حضرات معصومین (ع) صادق است، بلکه فرزندان و خاندان آن بزرگواران نیز به واسطه وصل به این ذوات مقدسه، چشمههای جوشانی از علم و فضیلتند؛ و بهترین شاهد بر این ادعا، وجود مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) است که با وجود ناگفتههای بسیاری از زندگی کوتاه ایشان در تاریخ، اما در همین روایات مختصر نیز، میتوان به شخصیت بینظیر این دُر گرانمایه و کیمیای هستی پی برد و از ایشان الگو گرفت که انشاالله در این مجال کوتاه به گوشهای از کمالات و فضایل ویژه این بانوی بهشتی، در حد شناخت ناقص بشری اشاره مینمائیم:
✍️ حضرت #فاطمه_بنت_موسی بن جعفر، و #اخت_الرضا، #کریمه اهل بیت عصمت و طهارت، #شفیعه روز محشر، #عالمه و #محدّثه خاندان وحی، #معصومه و مبرّا از گناهان و معاصی، #طاهره، #حمیده، #رشيده، #تقیّه، #نقیّه، #مرضیه و #رضیه است؛
آن حضرت، دارای فضایل بیشمار و جایگاه ممتاز و ویژهای در میان اهلبیت عصمت و طهارت (ع) بودهاند که برخی از این فضایل عبارتند از:
1️⃣ دختر و خواهر و عمه آل رسول (ص)
اولین فضیلت حضرت فاطمه معصومه (س)، این است که «دختر»، «خواهر» و «عمه» ولیّ خدا میباشند؛
حضرت معصومه (س) علاوه بر اینکه پدر و برادر و برادرزاده ایشان، امام معصوم بودهاند، مادر گرامیشان «حضرت نجمه خاتون (س)» نیز از اسوههای تقوا و فضیلت، و از بانوان کمنظیر تاریخ بشریت بودهاند که برای پی بردن به مقام و شرافت این بانوی بزرگ همین بس که بدانیم ایشان به مقام بلند مادری خورشید هشتم حضرت علیبنموسیالرضا (ع) نائل شدهاند؛
همچنین طبق شهادت علمای شیعه، در بین فرزندان امام هفتم، به جز امام رضا (ع)، هیچ یک از آنها در فضیلت، همتای حضرت معصومه (س) نبودهاند؛ چنانچه شیخ عباس قمی (ره) دراینباره میگوید: «برحسب آنچه به ما رسیده، افضل دختران موسی بن جعفر (ع)، سیده جلیله معظمه، فاطمه بنت موسی، معروف به حضرت معصومه (س) است» (منتهیالآمال، ج٢، ص٢۴١)
2️⃣ بشارت وجود مبارک آن حضرت، سالها پیش از میلاد، توسط صادق آل محمد (ص)
یکی دیگر از موضوعاتی که نشانگر عظمت و منزلت حضرت فاطمه معصومه (س) میباشد، پیشگویی جدّ بزرگوارشان، امام صادق (ع)، از تولد ایشان است، چنانچه این پیشگویی در چند روایت مختلف آمده، که در این مجال به دو حدیث نورانی از آن امام همام بسنده مینمائیم:
⬅️ «... زنى از فرزندان من در قم از دنيا مىرود كه اسمش فاطمه دختر موسى (ع) است و به شفاعت او همه شيعيان من وارد بهشت مىشوند» (بحارالأنوار، ج۵٧، ص٢٢٨)
⬅️ «... به زودی، زنی از فرزندان من به نام «فاطمه» در شهر قم مدفون خواهد شد که هرکس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب میشود» (مستدرک الوسائل، ج٢، ص٢٢٧) راوی در ادامه این حدیث میگوید: امام صادق (ع) این کلام را زمانی بیان فرمودند که هنوز حتی امام موسی کاظم (ع) نیز به دنیا نیامده بودند!
این احادیث نشان دهنده آن است که حضرت معصومه (س) یک «انسان الگو» میباشند؛ چراکه اگر ایشان یک انسان عادی بودند، این اهتمام از سوی یک امام معصوم جهت بیان شأن و مقام ایشان، قبل از ولادت پدر بزرگوارشان، بلاوجه بوده!
3️⃣ «#معصومه» بودن و داشتن مقامی شبیه معصوم:
اگر چه مقام عصمت از گناه، و مصون بودن از لغزشها (در عین قدرت برخطا) مقامی است که مختص به انبیاء و اولیای الهی است، اما حضرت معصومه (س) نیز تحت تعالیم دو امام معصوم توانستهاند به درجهای والا از عصمت و مصونیت از گناه برسند؛
ایشان در خانه امامت و ولایت، پا به عرصه وجود نهادند و در فضایی آراسته به علم و فضیلت و اخلاق، رشد کرده و به مقامات عالی و کمالات علمی و عرفانی و اخلاقی دست یافتند، تا جایی که امام رضا (ع)، آن حضرت را «معصومه» نامیده و فرمودند: «مَنْ زَارَ الْمَعصُومَةَ بِقُمْ کَمَنْ زَارَنى»: «هر کس"معصومه" را در قم زیارت کند، همانند آن است که مرا زیارت کرده است» (بحارالأنوار، ج١٠٢، ص٢۶۵) لذا باعنایت به این که امام معصوم (ع) هرگز در مورد وصف شخصی مبالغه نمیکنند، میتوان براساس همین کلام نورانی، «مقام شبه عصمت» حضرت معصومه (س) را ثابت نمود.
✍️ این مبحث ادامه دارد....
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
hoghugh-zan-2-1.mp3
19.79M
🔸نظام حقوق زن در اسلام🔹
مبانی طبیعی حقوق خانوادگی
تفاوت زن و مرد ۱
جلسه ۴
دکتر علی غلامی
#شهید_مطهری
🌹🌹🌹🌹🌹
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
⚫️ به جای "شهادت" نگوییم:
وفات شهادت گونه!!
علامه سید جعفر مرتضی عاملی رضوان الله علیه عالم و مورخ نامی شیعه مینویسد:
فيقال إنها هي الاخرى قد دس إليها السم في ساوة ؛ ولهذا لم تلبث إلا أياما قليلة واستشهدت.
گفته شده در ساوه دسیسه کردند و به حضرت معصومه صلوات الله علیها سم دادند؛ به خاطر همین حضرت جز مدت اندکی زنده نماند و شهید شد.
📚 الحیاة السیاسیة للامام الرضا عليه السلام، تالیف سید جعفر مرتضی عاملی، صفحه ۵۴۸
▪️ شهادت جانگداز عمّه جان امام زمان، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیهما را به وجود نازنین حضرت حجّت ارواحنافداه تسلیت عرض می نماییم.
#امام_زمان
#شهادت_حضرت_معصومه
سکوت و جدل 31.mp3
7.06M
#سکوت_و_جدل 31
✍وقتی خصومت،قلبتو مشغول کنه؛
یهو می بینی؛
چند ساعت توی دلت،داری با طرف مقابلت حرف میزنی ومی جنگی!
❌بعداز یه مدت
چشم وامیکنی و میبینی، راه آسمونو گم کردی
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔴 چگونه از یاوران امام عصر ارواحنافداه بشویم؟
🔵 پاسخ را از لسان امام صادق علیه السلام می شنویم:
🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند :
🔹 مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ اَلْقَائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَ لْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ اَلْأَخْلاَقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ فَإِنْ مَاتَ وَ قَامَ اَلْقَائِمُ بَعْدَهُ كَانَ لَهُ مِنَ اَلْأَجْرِ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ أَدْرَكَهُ فَجِدُّوا وَ اِنْتَظِرُوا هَنِيئاً لَكُمْ أَيَّتُهَا اَلْعِصَابَةُ اَلْمَرْحُومَةُ.
🔺 هر کس دوست می دارد که از یاران امام زمان ارواحنا فدا باشد پس باید منتظر باشد و با ورع و محاسن اخلاقی عمل کند و اگر در حالی که منتظر است از دنیا برود و امام زمان ارواحنا فدا بعد از او ظهور فرماید، اجر او مثل کسی است که حضرت را درک کرده.پس مجدانه و با تلاش منتظر باشید، گوارا باد بر شما ای گروهی که مشمول رحمت خدا هستید.
📚 غیبت نعمانی ج ۱ ص ۲۰۰
✅معنای انتظار
✍ انتظار فرج این نیست که شما در خانه چهار زانو بنشینی دستهایت را روی هم بگذاری و تکان هم نخوری،
- آقا چکار میکنی؟
- من منتظر هستم!
نه، انتظار این نیست که...
▫️انتظار این است که تک تک لحظات و اعمالت را در جهت رضایت امام زمان ارواحنا فداه تنظیم کنی، این روحیّهی خودسازی را در خودت پیاده کنی.
▫️هر عملی که میخواهی انجام بدهی، بگو این عمل من را به امام زمانم نزدیک میکند؟ برای فرج امام زمانم موثر است یا نه؟
♥️ #امام_صادق علیه السلام میفرمایند:
🍃 کسی که دوست دارد از اصحاب حضرت قائم علیه السلام باشد باید روحیه انتظار را در خود ایجاد و با داشتن چنین روحیه ای به تزکیهٔ نفس و کسب کمالات روحی مشغول باشد.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــک
َ_الفَـــــرج
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
امام زمان 099.mp3
3.38M
مراقب باش جا نَــمونیــا....
بعضی وقتها،
اونقدر مشغول خودت و زندگیت میشی،
که یادت میــره؛
یه مسئولیت سنگین بر عهده ات هست.
توی شلوغی های، زندگی گم نشیــا.
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
هیچکس نگفت1.mp3
5.51M
📚 مجموعه صوتی هیچکس به من نگفت...! "
📝 قسمت_اول
🎙 به کلام : مصطفی صالحی
🎼 تنظیم: بابک رحیمی
📕 برگرفته از کتاب ((هیچکس به من #نگفت)) نوشته حسن محمودی
⏰ 2:07
💫🌅💫فصل اول: ضرورت وجود امام
وجود امام و خلیفه پیامبر (صلی الله علیه و آله) و پیشوای مسلمین، مورد قبول همه مذاهب اسلامی - اعم از شیعه و سنّی - است. این انگاره به قدری اهمیت دارد که وقتی به اهل سنّت درباره ماجرای سقیفه اعتراض می شود که چرا عده ای از صحابه - از جمله خلیفه اول و دوم - هنوز بدن پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را غسل و کفن نکرده، به مسأله جانشینی پرداختند، می گویند: امامت و رهبری امت اسلامی، مهم تر از تجهیز و کفن و دفن پیامبر (صلی الله علیه و آله) است!
پس مسأله ضرورت وجود امام، نه تنها برای شیعه؛ بلکه حتی برای فرقه های مختلف اهل سنّت نیز جدّی و پر اهمیت است و آنان نیز در اینکه امامت و خلافت، امری بایسته و ضروری است، تردید ندارند، منتها در کیفیت و وجوب آن، با شیعه اختلاف دارند
یادآوری: فریقین معتقد به وجوب امامت هستند، ولی در اینکه این وجوب بر خدا است یا بر مردم اختلاف نظر دارند. قول به «وجوب بر خدا»، وجوب کلامی است که امامیه بدان معتقد است؛ ولی قول به «وجوب بر مردم»، وجوب فقهی است که فرقه های اهل سنّت (از آنجا که به حسن و قبح عقلی معتقد نیستند) بر آن دیدگاه هستند.
«مقصود از وجوب کلامی، این است که فعلی، مقتضای عدل یا حکمت یا جود یا رحمت یا دیگر صفات کمال الهی است و چون ترک چنین فعلی، مستلزم نقص در ساحت خداوند و در نتیجه، محال است؛ پس انجام دادن آن، واجب و ضروری است. البته کسی، آن فعل را بر خداوند واجب نمی کند؛ بلکه او خود، به مقتضای صفات کمال و جمالش، آن را بر خود واجب می کند؛ چنان که فرموده است: (...کتَبَ رَبُّکم عَلی نَفْسِهِ الرَّحْمَهَ...) و نیز فرموده است: (اِنَّ عَلَینا لَلْهُدی)(۱) و آیات دیگر.
قاعده لطف:
انسان برای داشتن زندگی بهتر و ایده آل، نیازمند الگویی کامل و جامع است که از هر نقص و عیبی به دور بوده و بتواند راهنمای خوبی برای او در همه زمینه ها باشد. در زندگی اجتماعی نیز انسان به رهبری محتاج است که او را به سوی خوبی ها و کمال هدایت کند. پیشوایان معصوم (علیهم السلام)، بهترین الگو برای رسیدن بشر به سعادت و کمال هستند. در دست داشتن چنین معیار و الگویی، بزرگ ترین لطف و مرحمت الاهی برای جامعه انسانی است.
وجود پیشوایی معصوم به منظور پاسداری از اصالت مکتب و خالص بودن برنامه های دینی همواره ضروری است تا از انحرافات و اندیشه های نادرست و خرافات جلوگیری کند. به یقین اگر مذهب و آیین بدون وجود چنین رهبری بوده یا از رهنمودهای هدایت گرایانه او محروم باشد، درمدت بسیار کوتاهی اصالت و خلوص خود را از دست خواهد داد. امام، مکلفان را در به پا داشتن واجبات و بازداشتن از زشتی ها سوق داده و انسان را از اخلال به واجبات و ارتکاب گناهان باز می دارد. امام رضا (علیه السلام) می فرماید: «امامْ ماه تابان، چراغ فروزان، نور درخشان و ستاره ای است راهنما در شدت تاریکی ها. امامْ آب گوارای زمان تشنگی و رهبری به سوی هدایت و نجات بخش از هلاکت است...؛ هر که از او جدا شود، هلاک می گردد».
تا زمانی که نوع انسان روی زمین باقی است، لازم است همواره در میان آنها فرد کامل و معصوم وجود داشته باشد که تمام کمالاتی که برای بشر در نظر گرفته شده، در او به فعلیت و ظهور رسیده باشد تا بتواند با کردار و دانش خویش، هدایت افراد را بر عهده گیرد. امام باقر (علیه السلام) می فرماید: «به خدا سوگند خدا از آن زمان که آدم (علیه السلام) را قبض روح کرد تا حال، هرگز زمین را بی امامی که مردم به واسطه او هدایت یابند، رها نکرده است و او حجت خدا بر بندگان می باشد. زمین خدا هرگز بی امام باقی نمی ماند تا خدا بر بندگانش حجتی داشته باشد».
تبیین قاعده:
یکی از براهین عقلی که متکلّمان شیعه برای وجوب امامت به آن استدلال می کنند، «قاعده لطف» است. «لطف» از صفات فعل خداوند است، نه ذات و مراد از آن، هر فعلی است که خداوند نسبت به مکلفین انجام می دهد (مانند نعمت ها، خیرها و...) و به واسطه آن بندگان را به اطاعت نزدیک می کنند و از معصیت باز می دارد (البته به حدّ جبر نمی رسد.)
اثبات ضرورت امامت بر اساس «قاعده لطف» چنین است.
حال که خداوند، تکالیفی را بر بندگان واجب کرده است، غرض او، اطاعت و پیروی انسان ها از آن تکالیف است تا در سایه آن، به کمال و سعادت مطلوب برسند. این مهم (امتثال) بدون انجام دادن اموری [از جانب خداوند]، مثل نصب امام معصوم، وعد و وعید و... محقّق نمی شود و خدای حکیم، حتماً این امور را انجام می دهد تا نقض غرض در تکلیف لازم نیاید.
⭐️پیش فرض های مهم برهان لطف:
۱. هدف و غرض اصلی خداوند از تشریع تکالیف، اطاعت و پیروی بندگان است؛ نه اینکه هدف، صرفاً بیان تکالیف باشد (هر چند عدّه اندکی بدون وعد و وعید و یا نصب امام، امتثال می کنند).
قرآن، در موارد گوناگون، این مضمون را بیان می کند که اگر خداوند، دستوری داده، یا لطفی کرده است و یا ضرری را متوجه انسان ها ساخته، هدف انجام دادن، دستورها بوده است تا در سایه آن، به کمال مطلوب برسند. در اینجا به ذکر چند نمونه از آیات بسنده می شود:
(وبلوناهم بالحسنات والسیئات لعلّهم یرجعون)(۲).
۲. نصب امام از مصادیق لطف می باشد. شکی نیست که محافظت از قوانین و سایر کارکردهای امام انسان ها را به سوی پیروی از دستورات الهی نزدیک می کند و از سرکشی بر کنار می دارد. از طرفی هرگاه جامعه، رهبری داشته باشد که آنان را از تجاوز و نزاع باز دارد و به صلح و عدل و انصاف وادارد، چنین جامعه ای، به صلاح نزدیک و از فساد تباهی دور می شود(۳). حال اگر چنین رهبری، از جانب خدا بوده و معصوم هم باشد، دیگر جای تردیدی در لطف بودن آن نمی ماند. نصب پیشوا و امام معصوم الهی، هیچ گونه مفسده و مزاحمی ندارد تا خداوند به جهت آن مفسده و یا تزاحم با امر دیگر، از نصب امام صرف نظر کند.
🌹📗بایستگی کارشناس دین:🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🔶قسمت🔦1⃣
#دوازده گفتار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجاهدت شهید نیلفروشان از نوجوانی تا شهادت
🔹ما را با ترور، تحریم و شهادت تهدید نکنید.
این لباس سبز پاسداری لباس کفن ماست و ما پیشمرگان ملت هستیم.
@montazeraan_zohorr
22.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ
داستانی شنیدنی از زندگی حضرت معصومه سلام الله علیها در کلام استاد مسعود عالی
#حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها
#نماهنگ
#قم
@montazeraan_zohorr
🌸🍃🌸🍃
در آيات معروف به آیت الکرسی خوانديم كه خداوند ولىّ مؤمنان است و آنان را از ظلمات خارج و به سوى نور مى برد،
اين آيه و آيات بعد نمونه هايى از ولايت خداوند و بيرون آوردن از ظلمات به نور را مطرح مىكند،
در رواياتِ تاريخى آمده است كه نمرود از پادشاهان بابل بود و حكومت مقتدرانه اى داشت او با حضرت ابراهيم درباره خداوند مباحثه و مجادله كرد. وقتى حضرت ابراهيم گفت:
پروردگار من آن است كه زنده مى كند و مى ميراند، او گفت: من نيز زنده مى كنم و مى ميرانم. سپس دستور داد دو زندانى را حاضر كردند، يكى را آزاد نمود و ديگرى را دستور داد بكشند،
وقتى ابراهيم عليه السلام اين سفسطه و مغالطه را مشاهده كرد كه اين شخص چه برداشتى از زنده كردن و ميراندن دارد و چگونه مى خواهد افكار ديگران را منحرف كند، فرمود: خداوند طلوع خورشيد را از مشرق قرار داده است، اگر تو ادّعا دارى كه بر جهانِ هستى حكومت دارى و همه چيز در اختيار و تحت قدرت توست، خورشيد را از مغرب بيرون بياور!. آن موقع بود كه نمرود مبهوت ماند و پاسخى جز سكوت نداشت.
@montazeraan_zohorr
انسان شناسی ۱۸۹.mp3
11.65M
#انسان_شناسی ۱۸۹
#استاد_شجاعی
#استاد_دینانی
⚡️امانتها را باید برگرداند!
باید سالم برگرداند!
بدون کم و کاست ...
⚡️قرآن هشدار میدهد: در امانت خدا، خیانت نکنید!
منظور از امانت خدا چیست؟
چگونه میتوان آنرا سالم به صاحبش برگرداند؟
@montazeraan_zohorr
🌸🍃🌸🍃
آورده اند که مردی را هوس دزدی به سرش زد و می خواست که در آن حرفه کمالی یابد.
او را نشان دادند که در شهر نیشابور مردی است که در این علم کمالی دارد و بر دقایق اِختفاء و اسرار، عارف و واقف است.
آن مرد از شهر خود عزم آنجا کرد.
چون به نیشابور رسید، سرای آن دزد را نشان خواست و به خدمت او رفت و خود را بر وی عرضه کرد و گفت آمده ام تا از تو چیزی آموزم و در علمِ دزدی مهارتی حاصل کنم.
استاد او را به ترحیب و خوش آمدی هر چه تمام تر جواب گفت.
چون طعام پیش آوردند و مرد خواست که تناول کند، استاد نیشابور او را گفت که به دست چپ بخور.
مرد، دست چپ در پیش کرد و خواست تا طعام خورد، چون عادتش نبود نتوانست خورد.
دست راست بیرون کرد.
استاد گفت جان پدر، در این کار که تو قدم نهاده ای، اول مقام او آن است که دست راست قطع کنند از آنکه حکم شرع این است و چون تو را به دزدی بگیرند و دست راست را ببرند، باید که به دست چپ طعام خوردن عادت کرده باشی تا آن روز رنج نبینی.
مرد را از این سخن، انتباهی (بیرون آمدن از غفلت) پدید آمد و گفت در کاری که به طمع سیمی که به دست آید دست سیمین را به باد دادن، شروع در آن ناکردن اولی تر.
پس از سر آن حرفه درگذشت و از آن آرزو و خواسته دل کند.
@montazeraan_zohorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 آیا شانس و اقبال وجود دارد؟! 🎲
.
.
🎙استاد عالی
@montazeraan_zohorr