حاجمحمود_کریمی_یادگار_کربلا_منم_.mp3
3.72M
🔊 #صوتی
📌 سبک #زمینه
📝 یادگار کربلا منم...
👤 حاج محمود #کریمی
▪️ویژهٔ شهادت #امام_باقر
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
#مطلب سوم؛
#ائمه جمعه و پدیده های مخرب اجتماعی؛
رهبران و مربیان دلسوز و آگاه نسبت به محیط اجتماعی و تحولاتی که در این محیط انجام میگیرد به شدت حساسیت داشته و دارند زیرا همیشه تلاش آن ها این بوده است که از طریق آماده سازی محیط، دست یابی به هدف را تسهیل کنند. فضاسازی از راه های مختلف انجام می گیرد که در اینجا به چند مورد اشاره می شود؛
۱) جریان سازی:
برای فضا سازی و ایجاد دگرگونی های ذهنی جامعه، باید هدایتگران و مبلغان در حوزه فرهنگ عمومی موج های مثبت ایجاد کنند و عموم مردم را نسبت به آن حساس کنند تا مردم نسبت به آن موضوع عکس العمل مناسب از خود بروز دهند. مانند امر به معروف و نهی از منکر که تماما به نفع جامعه اسلامی است. پدیده ی اجتماعی دیگر احیاء ائمه امر بوده است. به معنای زنده نگه داشتن حوادث و پدیده های اجتماعی که جنبه فرهنگی و عقیدتی گسترده ای دارد. شهید مطهری در این باره می فرماید: رهبری یک فرد یا یک نسل در همه ی احوال و همه شرایط یکسان نیست، متفاوت است. از این رو باید دقیقاً اندیشید که به چه نحو باید صورت گیرد و چه نسخه ای داده شود.
۲)تنظیم شعائر:
از دیگر عواملی که در جریان سازی اجتماعی و ایجاد فضای مناسب، نقش مهمی را ایفا می کند، 《 تنظیم شعائر 》 است. شعائر جمع شعیره و شِعار به معنای نشانه و علامت است. بنابراین به معنای نشانه های برجسته، و بارزی گفته می شود که سرشار از مفاهیم دینی و اسلامی است. بنابراین با این تعریف؛ نماز جمعه و نماز های عید قربان و فطر، با توجه به شکل و اجرای آن از شعائر الهی محسوب می شود.
۳) ایجاد تنفر عمومی نسبت به زشتی ها:
با دقت و تامل می توان گفت که امکان دوام و بقای یک پدیده ی زشت وقتی است که زمینه های اجتماعی مناسب فراهم شده باشد. یکی از راه های موثر در مهار نابسامانی ها و کنترل جریان های مخرب اجتماعی، ایجاد تنفر عمومی نسبت به آن است. در نظام تعلیم و تربیت اسلامی، هرکس باید در پاسداری از مرزهای عقیده و اخلاق کوشا و متعهد باشد این می شود یک وظیفه دینی، در بعد فراشخصی میتوان به ائمه جمعه و بیانات ایشان در ایراد خطبه ها به عنوان یک ابزار مهم در جلوگیری از فساد و فحشا و نابسامانی اجتماعی، اشاره داشت.
در این باره مولای متقیان میفرمایند: ¤حیا جلو کار ناپسند و زشت را می گیرد.¤
یکی از روشهای دشمنان دین و اسلام، بویژه مهاجمان فرهنگی در عصر ما این بوده که قباحت و حرکت بسیاری از کارها، در جامعه شکسته شود متاسفانه تهاجم در عرصه فرهنگی موفق بوده است و دشمن در این راه از نویسندگان و روزنامه نگاران بهره گرفته است و شاهد بوده ایم نه تنها با هجمه ای وسیع مقدسات را به چالش کشانیده بلکه بذر تردید نسبت به انقلاب را در اذهان پاشیده است. البته هوشمندی و فراست رهبر فرزانه انقلاب جلوی بسیاری از این حرکات را گرفت و با هشدارهای مکرر خطر را گوشزد کردند ولی شناسایی این عوامل و برخورد با آن بهای عظیمی بود که جامعه آن را پرداخت.
منبع
# رسالت و حایگاه نماز جمعه، بخش ائمه جمعه و پدیده های مخرب اجتماعی.
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
#مطلب چهارم؛
#آداب و اسرار خطبه نماز جمعه؛
بدیهی است به دنبال کسب آگاهی، احساس وظیفه و اداء تکلیف مطرح است و انسان در مراحل مختلف باید نسبت به اوضاع جاری در کشور، منطقه و جهان موضع گیری مناسب و شایسته داشته باشد و به وظیفه خود عمل نماید.
نماز جمعه به ملاحظه این که جنبه عبادی سیاسی دارد، و آنچه مهم است نیاز مادی و معنوی شرکت کنندگان است. لذا خطبه آن باید جامع هر دو جنبه باشد وفقط بر یک موضوع دلالت نداشته باشد. خطبه نماز جمعه باید مشتمل بر معارف و اخلاق، سیاست و اقتصاد، و جنبه های گوناگون دیگر باشد.
امام راحل در کتاب تحریر الوسیله چند وظیفه اساسی برای خطیب جمعه بر می شمرد که در خطبه نماز جمعه باید گنجانده شود:
الف) نخستین مطلب این که شایسته است خطیب جمعه بخشی از خطبه را به بیان مصالح دینی و دنیوی مسلمانان اختصاص بدهد تا سعادت دنیا و آخرت مردم تضمین شود.
ب) مردم را از آنچه در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی می گذرد آگاه سازد. مردم از اوضاع جاری منطقه و جهان، آنچه در داخل و خارج کشور در ارتباط با ملل اسلامی مطرح است نسبت به آنها از طریق خطبه نماز جمعه آگاهی پیدا کنند.
ج) نیازمندی های مادی و معنوی مسلمانان در خطبه نماز جمعه، باید مطرح بشود و از مسئولین خواسته شود اهتمام بیشتری برای حل مشکلات معیشتی مردم داشته باشند.
د) باید مردم در جریان امور سیاسی و اقتصادی کشور قرار بگیرند. به ویژه آن امور سیاسی و اقتصادی که در سرنوشت جامعه مؤثر است در استقلال کشور دخیل است. و در ارتباط با حفظ و صیانت کیان اسلام تلقی می شود، باید نسبت به آن ها حساس بود، واکنش نشان داد. و آنچه ضروری است مردم از آن با خبر بشوند، باید آن را برای مردم بیان نمود.
بابد خطیب جمعه به این مهم توجه داشته باشد که نمازگزاران باید نفع و ضرر ارتباطات و معاملات سیاسی و اقتصادی و روابط بین الملل را بدانند و در جریان قرار بگیرند.
منبع
#آداب، احکام و اسرار نماز جمعه (سید محمد امین )
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
🔴پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به مسلمانان جهان بهمناسبت ایام حج، استمرار حسرت دلهای مشتاق از حضور در ضیافت بیتالله را امتحانی گذرا خواندند و با تأکید بر لزوم کمرنگ نشدن پیامهای حج، مقاومت در برابر قدرتهای متجاوز بهویژه آمریکا را از جمله این پیامهای متعالی دانستند.
🔹 ایشان ضمن اشاره به مشکلات و ناگواریهای دنیای اسلام، سربرافراشتن عناصر مقاومت و بیداری بخصوص در فلسطین، یمن و عراق را از واقعیتهای امیدآفرین منطقه خواندند و تأکید کردند: وعده صادق الهی، نصرت مجاهدان است و نخستین اثر این مجاهدت، بازداشتن آمریکا و دیگر زورگویان از دخالت و شرارت در کشورهای اسلامی است.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و مَن تَبِعهم بِاحسان الی یوم الدّین. برادران و خواهران مسلمان در سراسر جهان!
🔹امسال نیز امّت اسلامی از نعمت عظیم حج محروم ماندند و دلهای مشتاق، با آه و افسوس، ضیافت در خانهی محترمی را که خدای حکیم و رحیم برای مردم بنا نهاده است، از دست دادند.
🔹 این دوّمین سال است که موسم شادمانی و بهجت معنوی حج، به موسم فراق و حسرت تبدیل میشود و بلای بیماری همهگیر، و شاید نیز بلای سیاستهای حاکم بر حرم شریف، چشم مشتاق مؤمنان را از مشاهدهی نماد وحدت و عظمت و معنویّت امّت اسلامی محروم میسازد و این قلّهی پُرشکوه و سرافراز را با ابر و غبار میپوشاند.
🔹 این امتحانی همچون دیگر امتحانهای گذرای تاریخ امّت اسلامی است که میتواند فردایی تابناک در پی داشته باشد؛ مهم آن است که حج در شاکلهی حقیقیاش، در دل و جان آحاد مسلمانان زنده بماند و اکنون که کالبد مناسکیِ آن موقّتاً حضور ندارد، پیام متعالی آن کمرنگ نشود.
🔹 حج، عبادتی پُر رمز و راز است. ساخت و ترکیب زیبای حرکت و سکون در آن، سازندهی هویّت فرد مسلمان و جامعهی مسلمان و نمایشدهندهی زیباییهای آن در چشم جهانیان است. از سویی دلهای آحاد بندگان را با ذکر و خشوع و تضرّع، عروج معنوی میبخشد و به خدا نزدیک میکند، و از سویی با پوشش و پویش یکسان و حرکات هماهنگ، برادران را که از چهارگوشهی جهان گِرد آمدهاند، به یکدیگر پیوند میدهد، و از سویی برترین نماد امّت اسلامی را با همهی مناسک پُرمعنی و رازآلودش در برابر چشم جهانیان میگذارد و عزم و عظمت امّت را به رخ بدخواهان میکِشد.
🔹امسال، حجّ بیتِ معظّم در دسترس نیست ولی توجّه به ربّالبیت و ذکر و خشوع و تضرّع و استغفار در دسترس است؛ حضور در عرفات میسّر نیست امّا دعا و مناجاتِ معرفتافزا در روز عرفه میسّر است؛ رَمی شیطان در منیٰ ممکن نیست امّا دفع و طرد شیاطین قدرتطلب در همه جا ممکن است؛ حضور یکپارچهی بدنها در گِرد کعبه فراهم نیست امّا حضور یکپارچهی دلها بر گِرد آیات روشن قرآن کریم و اعتصام به حبلالله وظیفهی همیشگی است.
🔹ما پیروان اسلام که امروز از جمعیّت عظیم، سرزمین گسترده، ثروتهای طبیعی بیشمار، و ملّتهای زنده و بیدار برخورداریم، باید با داشتهها و ممکنهای خود، آینده را رقم بزنیم. ملّتهای مسلمان در ۱۵۰ سال اخیر، نقشی در سرنوشت کشورها و دولتهای خود نداشته و به جز استثناهای معدود، یکسره با سیاست دولتهای متجاوز غربی مدیریّت شده و دستخوش طمعورزی و دخالت و شرارت آنها بودهاند. عقبماندگیِ علمی و وابستگی سیاسیِ امروزِ بسیاری از کشورها محصول آن انفعال و بیکفایتی است. ملّتهای ما، جوانان ما، دانشمندان ما، علمای دینی و روشنفکران مدنی ما، سیاستورزان و احزاب و جمعیّتهای ما، امروز باید آن گذشتهی بیافتخار و شرمآور را جبران کنند؛ باید بِایستند و در برابر زورگویی و دخالت و شرارت قدرتهای غربی «مقاومت» کنند.
🔹همهی سخنِ جمهوری اسلامی ایران که دنیای استکبار را نگران و خشمگین کرده است، دعوت به این مقاومت است: مقاومت در برابر دخالت و شرارت آمریکا و دیگر قدرتهای متجاوز و به دست گرفتنِ سررشتهی آیندهی دنیای اسلام با تکیه بر معارف اسلامی.
🔹طبیعتاً آمریکا و همراهانش در برابر عنوان «مقاومت» دچار حسّاسیّتند و به انواع دشمنی با «جبههی مقاومت اسلامی» کمر بستهاند. همراهی برخی از دولتهای منطقه با آنان نیز واقعیّت تلخی در جهت تداوم آن شرارتها است.
🔹صراط مستقیمی که مناسک حج -سعی و طواف و عرفات و جمرات- و شعائر و شُکوه و وحدت حج به ما نشان میدهد، توکّل به خدا و توجّه به قدرت لایزال الهی، و اعتماد به نفْسِ ملّی، و اعتقاد به تلاش و مجاهدت، و و عزم راسخ ب حرکت و انید وافر به پیروزی است.
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
🌸عرفه آمده از یار خبر نیست چرا؟
🌻چقدر ناله زنم آه ، کجایی آقا؟
🌸رمضان که نشد و این عرفه هم نشد و....
🌻پس قرار من و تو کی و کجا ای جانا
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | سخنرانی #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله) درباره روز #عرفه
حضرت آیتالله خامنهای (حفظه الله) فرمودند: «بعدازظهرِ روز عرفه، یکی از آن ساعات بهشت است، اگر ما بتوانیم آن را درک بکنیم.»
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
#مطلب پنجم؛
#اهداف و آثار مشترک جمعه حج و جهاد
سبب این که رسول اکرم نماز جمعه را در مکه پیش از هجرت برگزار نکردند به طور قطع این بوده است که مهمترین آن یعنی تشکیل حکومت اسلامی و داشتن اقتدار لازم و زمینه اجتماع مردم برای برگزاری مراسم دینی مفقود بوده است. بعد از پیامبر مکرم اسلام حضرت علی (ع) نیز در دوران حکومت خود نماز جمعه اقامه میفرمود. افراد شایسته را متصدی اقامه نماز جمعه قرار داد ولی بعد از ایشان، باقی امامان معصوم چون قدرت سیاسی نداشتند در موردی سراغ نداریم که نماز جمعه توسط ایشان برپا شده باشد.
امام باقر می فرماید: بارالها این مقام نماز جمعه مخصوص جانشینان و برگزیدگان توست، خداوندا دشمنان ولایت اهل بیت و همه پیروان و همراهان ایشان را لعنت فرما که جایگاه امانت داران بلند پایه ای که تو ایشان را به آن مرتبت اختصاص دادی، به ستم و قهر و غلبه از آنان گرفتند.
نماز جمعه به امام مسلمین اختصاص دارد و در عصر غیبت فقیه جامع الشرایط، مبسوط الید است که بتواند به تدبیر امور جامعه بپردازد.
اقامه حدود بر عهده ی کسی است که حق حکومت دارد.
بنابراین صحت نماز جمعه مشروط است به این که شهری که در آن نماز جمعه می خواهد بر پاشود، تحت حاکمیت ولی امر مسلمین باشد. از اینجا کشف میشود که نماز جمعه منصب حکومتی است و امام جمعه از طرف حاکم عادل مسلمانان به این سمت منصوب باشد. برگزاری نماز جمعه و مناسک حج با توجه به روایات اهل بیت، از شئون امام و ولی امر است. حضرت علی (ع) میفرماید: حکم الهی و اسلام این است که بر مسلمانان واجب است پس از شهادت امام معصوم هیچ کاری نکنند مگر این که برای خود امام پاکدامن، و آگاه به امر قضاوت اختیار کنند تا امور جامعه را سامان بخشد و حج و جمعه را برپا دارد.
منبع
#آداب، احکام و اسرار نماز جمعه (سید محمد امین )
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم @mosallgodse
💎اعمال شب و روز عید #قربان
🔹شب دهم: از شبهای پربرکت و از چهار شبی است که شب زنده داری در آنها مستحبّ است و درهای آسمان در این شب باز است، و #زیارت حضرت سیّد الشهدا علیه السّلام، و #دعای «یا دائم الفضل علی البریّة» که در اعمال شب جمعه گذشت در این شب مستحبّ است.
🔸روز دهم: روز عید قربان است که بسیار شریف است، و اعمال آن چند چیز است:
اوّل: #غسل، که در این روز مستحبّ مؤکدّ است، و بعضی از علما آن را واجب دانسته اند.
دوّم: #نماز عید، به همان صورت که در عید فطر ذکر شد، اما در این روز، مستحبّ است پس از نماز از گوشت قربانی افطار شود.
سوم: خواندن دعاهایی که پیش از نماز عید و بعد از آن وارد شده، و آن دعاها در کتاب «اقبال» آمده و شاید بهترین دعاهای این روز، دعای چهل وهشتم صحیفه کامله سجادیه باشد، که اوّل آن: «اللهمّ هذا یوم مبارک» است، و دعای چهل وششم: «یا من یرحم من لا یرحمه العباد» را نیز بخواند.
چهارم: خواندن دعای #ندبه است، که بعد از این ان شاء الله خواهد آمد.
پنجم: #قربانی کردن است که مستحبّ مؤکدّ می باشد.
ششم: خواندن #تکبیرات است برای کسیکه در منی باشد، در پی پانزده نماز که نخستین آنها نماز ظهر روز عید است، و آخر آنها نماز صبح روز سیزدهم، و کسانیکه در سایز شهرها هستند، پس از ده نماز، از نماز ظهر عید تا صبح دوازدهم بخوانند، و تکبیرات بر وفق روایت صحیح کتاب «کافی» این است:
اللهُ أَکْبَرُ اللهُ أَکْبَرُ لا إِلَهَ اِلّا اللهُ وَ اللهُ أَکْبَرُ اللهُ أَکْبَرُ وَ للهِ الْحَمْدُ اللهُ أَکْبَرُ عَلَی مَا هَدَانَا اللهُ أَکْبَرُ عَلَی مَا رَزَقَنَا مِنْ بَهِیمَةِ الْأَنْعَامِ وَ الْحَمْدُ للهِ عَلَی مَا أَبْلانَا .
و مستحب است تکرار این تکبیرات به دنبال نمازها به قدر امکان، و خواندن آن پس از نمازهای مستحبّ.
📖مفاتیح الجنان،باب اعمال
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
#مطلب ششم؛
#اهداف و آثار مشترک جمعه حج و جهاد
با مراجعه به احادیث باب جهاد ملاحظه میشود چند گروه از جنگ از نظر شارع مقدس معذور شناخته می شوند. مانند زنان، کهن سالان نابینایان و کسانی که توان مقاومت و جهاد ندارند. نماز جمعه به اندازه ای اهمیت دارد که در روایات ملاحظه می کنید از همین افراد نماز جمعه برداشته شده است. از اینجا استفاده می شود نماز جمعه مانند میدان رزم و جبهه مبارزان پیروان حق علیه باطل است. همان ثوابی که رزمندگان از حضور یافتن در جبهه حق به دست می آورند ونقشی که ایفا می کنند همان ثواب و نقش ، حضور یافتن در نماز های جمعه دارد. از این رو امام راحل فرمود: 《محراب محل حرب و مکان جنگ است. هم جنگ با شیطان هم جنگ با طاغوت.》 نماز جمعه سنگر است و این سنگرها را پر کنید مساجد را خالی نگذارید.》
این سخنان بیانگر این حقیقت است که نماز جمعه تا این اندازه برای مجد و عظمت اسلام و دفاع از حریم انقلاب و نظام می تواند مفید باشد.
مقام معظم رهبری میفرمایند: اقبال مردم به نماز جمعه به پیشرفت اهداف جمهوری اسلامی کمک می کند.
نماز جمعه یکی از پایه های اساسی حفظ نماز اجتماعی ماست. امام جمعه در مصلی با عنایت به این که لازم است به سلاح تکیه بزند به منزله فرمانده در نماز جمعه است. در نتیجه کسانی که در نماز جمعه حضور دارند آن چه از امام جمعه می شنوند را می پذیرند و اجرا می کنند و به این ترتیب همبستگی و انسجام و اقتدار نظام اسلامی و ملت مسلمان به نمایش گذاشته می شود. به همین جهت از همان نخستین روزهای برگزاری نماز جمعه در جمهوری اسلامی ایران، دشمن به ستیز با نمازهای جمعه و امامان جمعه برخاست. و با برچسبهای ناچسب تلاش کرد نماز های جمعه را خلوت سازد و ائمه جمعه را به شهادت رساند. چون می دانند که اگر نماز جمعه خوب برگزار شود چه اندازه می تواند در بیداری و هوشیاری ملتها موثر باشد و اگر نماز جمعه با حضور جوانان و آداب و شرایط موثر برپا شود چنان نیروی عظیمی به وجود خواهد آمد که دشمنان چاره ای جز تسلیم نخواهند داشت. البته نکته مهم دیگر در باب نماز جمعه نقش تربیتی آن در افراد جامعه است و با توجه به روایات موجود، پیامبر با کسانی که در حاکمیت هستند و کارگزار نماز به حساب می آیند ولی در نماز جمعه که منصب حکومتی است حضور پیدا نمی کنند برخورد شدیدی داشتند. و حتی فرمودند تصمیم دارم به وسیله جوانان حزب اللهی و کسانی که نماز جمعه را با حضور خود شاداب نگه می دارند هیزم جمع کنیم و بر در خانه افرادی که از حضور در نماز جمعه امتناع دارند، ببریم و منزل ایشان را به آتش بکشیم.
منبع
#آداب، احکام و اسرار نماز جمعه (سید محمد امین )
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
#مطلب هفتم؛
#اهداف و آثار مشترک جمعه حج و جهاد
هدفِ تشریع نماز جماعت و لزوم اجتماع مسلمانان برای نماز این است که کسی که نماز می گذارد از کسی که نماز نمی گذارد باز شناخته شود و کسی که اوقات نماز را رعایت می کند با کسی که به آن اعتنایی ندارد آشکار گردد. اگر نماز جمعه و جماعت نبود هیچ کس نمی توانست بر صالح بودن دیگری گواهی دهد زیرا کسی که نماز بجا نیاورد در میان مسلمانان آدم خوبی شناخته نمی شود. بنابر فرمایش امام معصوم، خود، ملاک روشن برای ارزیابی و تشخیص صلاحیت ها برای تصدی امور جامعه در عرصه های مختلف است تا مردم بتوانند افراد صالح را از طالح و دوستان واقعی را از ادعایی باز شناسند و در دام فریب مدعیان اسلام خواهی و مردم سالاری گرفتار نیایند.
رسول خدا فرمودند نماز جمعه حج مساکین است. همانگونه که حاجی با حضور در مکه در موسم حج از آثار معنوی بسیار برخوردار می شود. و زمینه تکامل و تقرب فراهم می گردد با حضور در نماز جمعه از آن برکات و معنویات بهره مند شد.
مسلمان در روز جمعه در حکم محرم است اگر نماز جمعه بجا آورد، محل می شود و اگر در مصلی بنشیند تا نماز عصر بجا آورد مانند کسی است که حج و عمره بجا آورد. در اینجا به وضوح روشن است باتوجه به احادیث موجود، رابطه ی تنگاتنگی میان حج و جمعه وجود دارد.
امیر المومنین (ع) در بیان ارتباط نماز جمه با نماز عید قربان، می فرمایند: اگر دائر شود بین اینکه انسان نماز جمعه را ترک کند یا حضور در مراسم عید قربان، را برای خواندن نماز عید بجا آورد،. می فرماید اگر ده نوبت در مراسم عید قربان حضور پیدا نکنم برای من آسان تر است از اینکه یک نوبت بدون عذر، نماز جمعه را ترک کنم.
منبع
#آداب، احکام و اسرار نماز جمعه (سید محمد امین )
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه
صلی الله علیک یا اباعبدالله...
امور بانوان اداره کل تبلیغات استان قم برگزار میکند:
💠 امام اول من 💠
استوری و ساخت کلیپ بخشی از خطبه غدیر
دانش آموزان، دانشجویان،مبلغان دین و تمام دلسوختگان ولایت
منتظر استوری و کلیپ های شما درخصوص عید غدیر هستیم.
مهلت ارسال تا روز عید غدیر
محتوای خود را به آدرس
@SzmnTabliqat_Banovan
در ایتا بفرستید.
💠پویش نذر از پرچم سبز تا پرچم سرخ 💠
امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار میکند:
🔹زمان: از غدیر تا محرم🔹
می خواهم برای امامم کاری کنم حداقل چه کاری می توانم انجام دهم؟
با پیشنهادات ما همراه باشید و مبلغ برای همراهی دیگران شوید
۱. تشویق دوستان و آشنایان در تغییر پروفایل ها با موضوع غدیر و سپس محرم
۲. در این راستا بعضی سادات قبول کردند که امسال به همسایه های خود پرچم غدیر هدیه دهند تا سر در منازل نصب شود و برای محرم پرچم مشکی نصب شود.
۳. تولید و بازنشر محتواهای مرتبط با غدیر و امام شناسی
از پویش های خود عکس گرفته و به آیدی @SzmnTabliqat_Banovan در ایتا ارسال نمائید و از هدایا برخوردار شوید.
💠امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم کانال تخصصی غدیر به آدرس @ghadirieh در ایتا افتتاح می نماید💠
در آستانه عید غدیر جهت دستیابی به مطالب تخصصی مرتبط با #غدیر و ولایت اعم از سخنرانی، مداحی، کلیپ، پادکست، استیکر، عکس های مرتبط و... به کانال غدیر دعوت میشوید.
مطالب زیبایی که دریافت میکنید برای ادمین ارسال کنید تا در کانال بارگزاری شود.
@SzmnTabliqat_Banovan
جهت بهره مندی بیشتر، دیگران را به کانال دعوت بفرمایید.
👇👇👇👇
#کانال تخصصی غدیر
@ghadirieh
امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار میکند:
💞نمایشگاه خیمه های علوی💞
عرضه محصولات حجاب و عفاف و پرچم و ملزومات غدیر و محرم جهت خرید
✅زمان: چهارشنبه ۳۰ تیر لغایت ۶ مرداد ساعت ۱۷ تا ۲۰
✅مکان: جمهوری نبش کوی ۶ سازمان تبلیغات اسلامی
منتظر قدوم بانوان عزیز هستیم.
با رعایت دستورالعملهای های بهداشتی و پذیرش محدود
#مطلب هشتم
# نماز جمعه
با توجه به اهمیت این فریضه سیاسی و عبادی در اسلام به توضیح بیشتر پیرامون جزئیات نماز جمعه می پردازیم:
● نماز جمعه از اموری است که وقت محدود و معین دارد. وقت نماز جمعه هنگام زوال خورشید است.و نماز عصر همان زمان روزهای دیگر است.
● بیمه نمازگذاران جمعه بهشت است. و کسی که بمیرد در حالی که به سمت نماز جمعه رود بهشت برای اوست.
● نماز جمعه باعث بخشش گناهان از طرف پروردگار می شود.
● عقوبت ترک نماز جمعه بدون دلیل و عذر شرعی این است که خداوند مهر بر قلب او می زند و لیاقت پذیرش حق را از او می گیرد. و او در زمره منافقین قرار میگیرد
● آمادگی برای نماز جمعه از روز پنجشنبه شروع می شود.
● سیاست های تشویقی روز جمعه می تواند خریدن گوشت یا میوه برای خانواده و کودکان باشد تا با آمدن جمعه خوشحال گردند.
● آداب رفتن به نماز جمعه شامل غسل و پوشیدن لباس نو و معطر شدن و هنچنین انجام دادن امور خیر و توجه به عبادت خداوند است.
● نام نویسی فرشتگان از شرکت کنندگان در نماز جمعه که در این باره رسول خدا میفرمایند: نزدیکی مردم به خداوند در روز قیامت به انداره دفعاتی است که آنان در نماز جمعه ها شرکت کرده اند.
● روز جمعه با توجه به تفاسیر و آیات قرآن تعطیل عمومی است و از مردم خواسته شده که خرید و فروش خود را رها کنند و برای نماز جمعه حاضر شوند.
در باب اهمیت این فرضیه الهی ادامه میدهیم که نماز جمعه اگر در روستا برگزار نشود لازم است که بجای خطبه ها چهار رکعت نماز ظهر بخوانند. و حتی در شیوه اهل بیت آمده که زندانیان را برای شرکت در نماز جمعه با رعایت ضوابط آزاد می کردند. تا از امر مقدس غافل نشوند.
منبع
#نماز جمعه ( سید علی قاضی عسکر)
#پایگاه مصلای قدس خواهران قم
@mosallgodse
امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامي استان قم به مناسبت دهه ولایت برگزار میکند:
مسابقه ی خطبه غدیر
جهت دریافت فایل خطبه غدیر و سوالات به آیدی @SzmnTabliqat_Banovan
در ایتا پیام دهید.
✅مهلت ارسال پاسخنامه تا ۸ مرداد ماه ۱۴۰۰