فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این موضوع خیلی مهمه
که اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد
آن اتفاق خواهد افتاد
چه ما بخواهیم و چه نخواهیم.
👈🏿پس نگرانی ما در مورد همه چیز بیهوده ی بیهوده است.
4_443808677321769694.pdf
227.8K
🔷فرم تشخیصی بالینی کودک#رایگان
❤️والد گرامی؛ با این فرم به راحتی کودکت را چکاپ پزشکی و روانشناختی کن....
🟢مهمتر اینکه بصورت ساده میتونی مهارت های شناختی ، زبان و گفتار، حرکتی، خودیاری و مهارتهای اجتماعی کودکت را بسنجی...
✅ ولی اینو یادت باشه که اگر مورد پزشکی یا روانشناختی بود حتما به متخصص مراجعه کنی...
🔻بازم اگه موردی بود نگران نباش من میتونم بهت کمک کنم....به این شماره زنگ بزن👇
09133705782
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی گفت : چه دنیای بدی !
حتی شاخههاي گل هم خاردارند…!
دیگری گفت : چه دنیای خوبی !
حتی شاخههاي پرخار هم گل دارند…!
عظمت در تفکر ماست نه در آن چیزی
کـه بـه آن مینگریم .😊
@Moshavere_20_20
🌱🤍
چگونه دعوای خانوادگی را مدیریت کنیم؟
پارت اول
#تکنیک_بازگشت
در زمان دعوا از زوج خود و برای چند دقیقه فاصله بگیرید.وقتی آرام شدید، دوباره بازگردید و آرام درباره مشکل بحث کنید. اگر احساس آرامش نمی کنید، بحث درباره مشکل را به بعد موکول کنید.
🌊 | همه بلدیم ولی انجام نمیدیم ...
💪باید تمرین کنیم
‹💚🌿›
میدونید «کاریزما» چیه؟
بعضی انسانها هستند که انرژی مثبت دارند! مهربونن و با عاطفه غصه دارند
اما اونو قصه نمیکنند تا خُلق بقیه تنگ نشه،
به زمین و زمان محبت میکنند
همه هم اونارو با عشق دوست دارند.
کاریزماتيك باشید!
💚#روانشناسی
@Moshavere_20_20
🧠🩺اختلال اسکیزوفرنی چیست؟
📑اسکیزوفرنی (Schizophrenia) یا شیزوفرنی نوعی بیماری روانی است که علائم بارز آن توهم دیداری و شنیداری، هذیان، شک و سوءظن و افسردگی است. افراد مبتلا به اسکیزوفرنی معمولا نمیتوانند روی احساسات و افکار خود کنترل داشته باشند. آنها اغلب تصور میکنند که در خطر هستند یا دیگران جاسوسی آنها را میکنند. مثلا آنها فکر میکنند که حکومت آنها را تحت نظر دارد و جانشان در خطر است. یا صداهایی میشنوند که باعث آزارشان میشود. این تصورات برای این بیماران کاملا واقعی است و در بیشتر مواقع با استدلالها و دلایل منطقی دیگران قانع نمیشوند.
📑افراد مبتلا به اسکیزوفرنی نسبت به پذیرش مشکلات و بیماری خود مقاومت دارند. آنها به هیچ عنوان مشورت با روانپزشک را قبول نمیکنند. به همین دلیل یکی از مهمترین راهکارهای درمانی، استفاده از حمایت دوستان و خانواده و معرفی آنها به دکتر روانپزشک است. دارودرمانی و روشهای غیردارویی مانند جلسات مشاوره فردی و گروهی و دورههای توانبخشی از دیگر شیوههای درمان اسکیزوفرنی به شمار میروند.
📑انواع اسکیزوفرنی๛دلایل ابتلا به اسکیزوفرنی متفاوت است. بهطور کلی عوامل ژنتیکی، صدمات مغزی و عوامل محیطی مانند مشکلات خانوادگی، کاری و تجاوز در کودکی است. اگر هر دو والد به اسکیزوفرنی مبتلا باشند، به احتمال ۴۰ درصد این بیماری در فرزندان نیز دیده خواهد شد. اگر هم که یکی از والدین مبتلا باشد، احتمال ابتلای فرزند حدود ۱۲ درصد است. همچنین اغلب صدمات مغزی که منجر به بروز اسکیزوفرنی میشوند، مربوط به مشکلات دوران بارداری هستند. این اتفاق بهدلیل بیمار شدن مادر و رشد ناکافی در بخشهایی از مغز نوزاد ایجاد میشود. البته تجربههای سخت کودکی مانند تجاوز و حوادث ناگهانی در بزرگسالی مثل تصادف و مرگ نزدیکان هم میتوانند در بروز اسکیزوفرنی دخیل باشند.
📑اسکیزوفرنی شامل انواع مختلفی از جمله پارانوئید، آشفته، کاتاتونیک، نامتمایز، باقیمانده و اسکیزوفرنی کودکی است. فرد بیمار ممکن است در طول درمان به چند نوع اسکیزوفرنی مبتلا شود و علائم مختلفی داشته باشد. تنها راه تشخیص این بیماری مراجعه به دکتر روانپزشک و گذراندن جلسات مشاوره فردی است. روانپزشکان برای تشخیص علائم اسکیزوفرنی از راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-IV-TR) استفاده میکنند.
✍𝑚𝑒𝑙𝑖𝑠𝑠𝑎_𝑝𝑎𝑟𝑡
𝟏