📜 از مخاطبام پرسیدم : اگه ازدواج کردی یه تصور اشتباه از ازدواج رو به اونایی که هنوز متاهل نشدن بگو ..
- گفت تصور میکردم دارم با خودش ازدواج میکنم.نگو درواقع دارم با یه قوم و قبیله ازدواج میکنم،انقدرکه خانواده مهمه ،
- فکرمیکردم عشق همه چیزه فهمیدم نه تنها همه چیز نیست بلکه چیز های مهم تری هم ازش وجود داره، مثل تعهد،احترام،صمیمیت
- نوشته بود : بزار خیالت رو راحت کنم اون رفتارهای کوچیکش هست که آزارت میده و با خودت میگی تغییرش میدم؟همونا رابطه جدی تر بشه نه تنها تغییر نمیکنه،چند برابر بیشتر هم میشه
- فکر میکردم باید مثل همون اوایل ازدواج پرشور بمونیم همیشه، اما الان عاشق پختگی و بلوغ رابطمونم انگار،رابطه مثل یه بچه میمونه درست تربیتش کنی اون شور و اشتیاقش تبدیل به منطق و درک میشه
- نوشته بود : یه مدت مستقل زندگی کنید، شاید دلتون مستقل بودن میخواست نه ازدواج
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
🤔❓🤔❓🤔❓
#یادگیری_بیشتر
💢8 رفتاري که روحيه ي فرزندتان را خدشه دار ميکند
1⃣ شيوه صدا زدن:
پسر بد، احمق، ديوانه. اينها همگي بسيار مضر هستند. بايد بدانيد والدين براي فرزندان بويژه در دوران کودکي شان مانند الگوهاي مقدس هستند. پس اگر با اسامي نامناسب فرزندان را مورد خطاب قرار دهيد آنها باور مي کنند که به نوعي همان هستند که شما مي گوييد
2⃣عدم پذيرش:
کاش هرگز متولد نشده بودي، هيچ کس تو را دوست ندارد و...عدم پذيرش يعني شما از بودن با فرزندتان احساس ناراحتي مي کنيد و تمايل داريد او را تنها بگذاريد.
3⃣ منفي بافي:
تو هيچ چيز نمي شوي، يک روزي شکست مي خوري و...همه افراد گاهي در اوج هستند و گاهي نيستند. آنچه ما به عنوان والدين به فرزندان مي گوييم موجب ايجاد يک باور ذهني در آنها مي شود.
4⃣ ايجاد احساس گناه:
تو مرا پير کردي، من به خاطر تو اين زندگي جهنمي را تحمل مي کنم و...اينها همگي مواردي هستند که موجب ايجاد حس گناه در فرزندان مي شوند. در بسياري از موارد طلاق، والدين به گونه اي رفتار مي کنند که فرزندان حس مي کنند اگر وجود نداشتند، شايد کار والدين به جدايي نمي کشيد.
5⃣کمال گرايي :
چرا تو هميشه دوم مي شوي؟ نمره ۱۷ گرفتي؟ چرا نتوانستي ۲۰ بگيري؟ و... کودک وقتي احساس تهديد کند؛ يعني از آينده مي ترسد و ترس بزرگ ترين مانع در راه شکوفايي استعداد و شخصيت اوست و او آسيب پذير خواهد شداين که مرتب درصدد باشيد فرزندتان را به جلو و به سوي اهداف خاص هل دهيد تا به عقيده خودتان بهتر شود، کمکي به او نمي کند.
6⃣مقايسه :
چرا نمي تواني مثل خواهرت باشي؟ وقتي من همسن تو بودم، نمراتم بهتر از تو بود و... در مقايسه شما به فرزندتان مي گوييد که تو کمتر از ديگران هستي. به اين ترتيب او احساس خودکوچک بيني و تحقير مي کند.
7⃣سرزنش و تحقير:
من به اين که تو عقل داري، شک مي کنم. بايد از خودت خجالت بکشي، خدا لعنتت کند و...در مقابله با چنين گفتاري معمولا فرزندان سعي مي کنند حالت دفاعي به خود بگيرند؛ اما درواقع از درون مي شکنند.
8⃣تهديد کردن :
اگر حرفم را گوش ندهي، همين جا رهايت مي کنم و مي روم. اگر دوباره اين کار را بکني، تو را از خانه بيرون مي اندازم و... درواقع تهديد به معني بزرگ جلوه دادن ناراحتي شما از موضوعي است. شما نخستين تاثيري که بر فرزندتان مي گذاريد، ترور شخصيت اوست.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
اولین پایه اساسی عشق ورزی و عشق پذیری آن است که تا 8⃣ سالگی ، پدر و مادر این عشق را در وجود ما بکارند . 👨👩👧
⚠️ و این خود چهار شرط اصلی دارد:
1⃣- پدر و مادر عاشق یکدیگر باشند .👩❤️👱
2⃣- پدر و مادر به عشق بدون قید و شرط که تنها نوع عشق میان فرزند و والدین میتواند باشد، باور داشته باشند، یعنی او را فقط به خاطر اینکه هست بخواهند ،👩👱❤️👶
❌ نه به خاطر اینکه خوب است یا درس میخواند. ❌
3⃣- کودک مهم باشد نه اینکه برای او وقت صرف کنند بلکه به این معنی که عقیده، نظر و خواسته او به همان اندازه مهم باشد که خواسته و نظر دیگر افراد مهم است.
👍🙇👍
4⃣- در این خانه محبت اساس روابط خانوادگی باشد
💑 👶💑
که برای این کار دو چیز نباید باشد :
الف : دشمنی با هیچکس نباشد نه با عمه و خاله، نه با همسایه .😡😡👲👵👴😡😡
ب : قدرت و فرمان و دستور نباید باشد و آنچه که هست برای مدیریت است نه برای دستور دادن یا فرمانروایی .
☎️جهت تعیین وقت جلسات مشاوره پیش از ازدواج تلفنی یا حضوری وپیامکی با شماره وآی دی های زیر ارتباط برقرار کنید.
🔴مشاور خانم وآقا داری پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی کشور و کد نظام با ۴سال سابقه
09133705782
03146485840
@Moshavere_20_20 (مشاورخانم)
@ravanshenas_100(مشاور آقا)
اضطراب جدایی
اضطراب جدایی، نشانه ای از آگاهی کودک از جدا شدن والد (مادر پدر)، مراقب یا پرستار است که کودک در هنگام جدایی احساس ناراحتی و ترس می کند.
این نوع اضطراب از ۶ ماهگی تا دو سالگی امری طبیعی است که بخشی از رشد طبیعی فرد محسوب می شود اما آمارها حاکی از آن است که چهار تا پنج درصد کودکان بالای دو سال از این اختلال رنج می برند که در صورت عدم پیگیری می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد.
خانواده های تک سرپرست، محیط پر از استرس، مشکلات خانوادگی، والدین مضطرب یا سختگیر و نقل مکان از جمله علل شایع بروز اختلال اضطراب جدایی در کودکان میباشد.
دليل زود رنجي در كودكان :
تاثير پذيري از هم سن وسالان:
گاهی اوقات پیش می آید که بچه ها با نگاه کردن به رفتار دوستان و هم سن و سالان خود رفتار آنها را در خانه تکرار می کنند و باعث رنجش شما می شوند. پس اجازه ندهید که کودک شما با اینگونه کودکان رابطه داشته باشند.
ژنتیک:
بداخلاقی و زودرنجی در بعضی کودکان هم زمینه ژنتیکی دارد. پدر و مادری که خودشان زودرنج هستند انتظار اینکه کودکشان هم این ویژگی را از آنها به ارث ببرد را داشته باشند.
نکات مهم برای تربیت فرزند دختر از بدو تولد
اجازه دهید دخترتان با هر نوع اسباب بازی می خواهد بازی کند
دختران می توانند حتی با کامیون ها، توپ فوتبال و یا تفنگ های اسباب بازی به همان اندازه عروسک ها و اسب تک شاخ و … به خوبی بازی کنند. اگر دختر شما می خواست با ماشین برادرش بازی کند، هرگز او را منع نکنید. به دلیل اینکه دختر شما تفنگ اسباب بازی را در دست گرفته است، نباید توسط شما سرزنش شود. این کار باعث می شود که دخترتان نسبت به علایق و ایده آل های خود دور شده و به سمت بازی با عروسک برود حتی اگر از بازی کردن با عروسک ها لذت نبرد.
دخترتان را ظریف و شکننده ندانید
این درست است که دختران روحیه لطیف تری نسبت به پسران دارند. اما این دلیل نمی شود که به گونه ای با دختر خود رفتار کنید که او فکر کند نمی تواند هیچ کاری را به درستی انجام دهد. هرگز دختر خود را ناتوان و یا شکننده و ضعیف ندانید. به خصوص اگر پسر بزرگتر نیز دارید در رابطه با نحوه رفتار و خطاب کردن فرزند دختر خود دقت کنید. آیا همیشه به دختر خود پناه می دهید و آن ها را ضعیف می دانید اما به پسرتان می گویید که او قوی است و خودش می تواند از پس کارها برآید؟ آیا طوری رفتار می کنید که انگار پسران شما قدرتمند و دخترتان ضعیف هستند؟
متاسفانه، این نوع کلیشه و متمایز کردن قدرت و توان پسر و دختر در فرهنگ ما فراگیر شده است. بدتر از آن اینکه این موضوع را بعدا به سختی می توان از ذهن دختر و یا پسر پاک کرد که تو ضعیف نیستی و یا پسران همیشه قوی نیستند و … . پس قبل از اینکه تصمیم بگیرید به دخترتان شکننده بودن، ضعیف بودن و ظریف بودن را آموزش بدهید، خوب فکر کنید. این کار شما باعث می شود که دخترتان در بزرگسالی یک انسان با اعتماد به نفس پایین و بدون عزت نفس باشد. همچنین باعث می شود که فرزند دختر شما یک کودک خجالتی و کم رو شود. کودکان خجالتی نمی توانند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند.
دخترتان را به ریسک کردن و انتخاب آنچه که می خواهد، تشویق کنید
دخترتان از کوهنوردی و یا رانندگی می ترسد؟ پس دست به کار شوید. شما به عنوان والدین نباید اجازه دهید که ترس ها باعث ضعیف شدن دخترتان شود. اگر می خواهید یک دختر قوی و شاد داشته باشید او را به ریسک کردن تشویق کنید. البته ریسک کردن همیشه هم خوب نیست. باید سنجید که این کار چه آسیب هایی را می تواند بر شخص وارد کند. اگر آسیب های جدی و خطرناک درنتیجه آن بود. پس همیشه ریسک کردن خوب نیست. به هرحال، به دخترتان نیز اجازه دهید که مانند پسرتان رفتار کند. مثلا اگر می خواست از درختی که برادرانش بالا رفته اند بالا برود، او را منع نکنید. در عوض مراقب او باشید که برایش اتفاقی نیفتد. قبل از آنکه دخترتان را از کاری دور کنید و یا به او نه بگویید، از خودش بپرسید که آیا او می خواهد این کار را انجام دهد یا خیر.
هرگز فرزند خود را از موضوعی نترسانید. ترس می تواند بر تمام جنبه های زندگی دختر شما تاثیر به شدت منفی به جا بگذارد.
اجازه ندهید اعتماد به نفس دخترتان کاهش یابد
حرف های دیگران، تبعیض قائل شدن، ظریف و شکننده تصور کردن دختر، اهمیت و ارزش دادن به پسر و … همگی می تواند باعث کاهش اعتماد به نفس فرزند شما شود. هرگز اجازه ندهید که دیگران با استفاده از جملات و رفتارهای خود باعث ناراحتی، گوشه گیری، خجالت و شرمندگی دختر شما شوند. اینکه چون تو دختر هستی نمی توانی با پدرت به بیرون بروی. یا چون دختر هستی نمی توانی مانند برادرت در کوچه بازی کنی و … همگی باعث کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس دخترتان می شود. پس هم حواستان به اطرافیان باشد و هم خودتان به این موضوع دقت کنید.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
💕💕
هر مادری باید نشانه های زیر را در خودش چک کند. آیا شما این مشکلات را دارید؟
اگر داد میزنید یا کتک میزنید و با تمام تلاشی که میکنید نمیتوانید متوقف کنید و احساس گناه میکنید!
اگر تمام مدت اخبار بد را دنبال میکنید و آشفته میشوید و گریه میکنید و همیشه نگران اتفاقات بد هستید!
اگر از کارهایی که قبلا انجام میدادید لذت نمیبرید. همه کارها به نظر سخت هستند و همیشه خسته اید!
اگر به شدت احساس تنهایی میکنید. احساس پوچی میکنید. احساس بی ارزش بودن دارید. احساس میکنید همه کارهایی که انجام میدهید اشتباه است!
اگر تمرکز و حافظه ی شما کم شده، یادتان میرود چه کاری میخواستید انجام بدهید. نمیتوانید تمرکز کنید و همیشه نگرانید چیزی یادتان برود!
اگر به مرگ فکر میکنید. نگرانید به خودتان یا فرزندتان آسیبی بزنید. افکار منفی دارید و از افکار خود میترسید یا زندگی را دردناک میبینید!
🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾
حتما برای تشخیص و درمان افسردگی اقدام کنید.
✅ما در کنار شما هستیم تا به آرامش کامل بتوانید در کنار خانواده و فرزند یا فرزندان خود شاد و پویا و فعال زندگی کنید . تیم تخصصی خدمات مشاوره و روانشناخسی نسیم در خدمت شما عزیزان هستند.
به صورت مشاوره حضوری یا مشاوره تلفنی آماده خدمات روانشناختی هستیم
جهت رزرو وقت مشاوره
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
اضطراب در کودکان در دوره هایی در طی رشد قابل انتظار هستند و این حالتها طبیعی در نظر گرفته می شوند. (برای مثال روز اول مدرسه).
برخی کودکان ممکن است از کمرویی بیش از اندازه و یا دشواری در تطابق با موقعیت جدید در رنج باشند. با رفتار مناسب در مقابل کودکان خود اضطراب را در آن ها ریشه کن کنید.
عواملی که در افزایش اضطراب کودکان تاثیر دارد:
۱- اختلافات پدر و مادر
۲- دیدن فیلمهای ترسناک
۳- تحقیر و سرزنش کودک
۴- تهدید به تنبیه بدنی
۵- بیتوجهی به کودک به هنگام تولد نوزاد جدید
#تلنگر
ستریوتایپینگ (تفکر قالبی) چیست؟
دامِ استریوتایپینگ و تکنیک تعلیق سه ثانیهای:
اینها شیرازی هستند، پس... هستند.
آنها شمالی هستند، پس... هستند.
همه مردها ... هستند.
شما زن ها همتون ...
ایرانیها... هستند ولی خارجیها ... هستند.
ما ایرانیها همیشه میخواهیم آسان ترین راه راانتخاب کنیم.
متولد ماه... هستی پس بی قید و بندی!
اهالی فلان شهر همه قاچاقچی هستن
طرف بنز داره پس...
و هزاران مثال دیگر
خطای استریوتایپ ترکیبی از نگرش و پیشداوریهاست که به گروهی خاص تعمیمیافته و اغلب هم نادرست است. به عبارتی کسانی تفکر قالبی دارند که فکر میکنند همه افراد یک گروه از یک ویژگی معین برخوردارند.
یک روز پسری همراه پدر خود سوار ماشین در حال مسافرت توی مسیر تصادف می کنند و پدر فوت میکند. نیروهای امدادی پسر رو به بیمارستان منتقل می کنند. زمانی که رییس بیمارستان برای بررسی وضعیت جسمانی پسر به ملاقاتش می آيد با تعجب متوجه میشود که این فرد همان پسر خودش است.
اگر پدر فوت کرده، پس رییس بیمارستان چه کسی است؟ آیا ما این جا با یک معما و مساله پیچیده خانوادگی روبرو هستیم؟
اگر خطای استریوتایپ در مورد جنسیت وجود نداشت بیشتر ما جواب درست را می توانستیم حدس بزنیم. رئیس بیمارستان مادر پسر بود. اما ما این استریوتایپ را داریم که رئیس بیمارستان قاعدتاً یک مرد است و اصلاً ذهن ما اجازه حل این معما را به ما نمیدهد.
چه کنیم که از خطای استریوتایپینگ در امان بمانیم.
"سه ثانیه تعلیق"
معمول آن است که میان قضاوت درباره یک شی ،شخص ،پدیده و به زبان آوردنِ آن قضاوت، تقریباً زمانی وجود ندارد و به همان سرعتی که در ذهنِمان قضاوت شکل می گیرد آن قضاوت را بیان می کنیم؟!
اگر چند روز تمرین کنیم که بین آنچه در ذهن مان می گذرد و آن چه می گوییم فقط سه ثانیه تاخیر بیاندازیم مغز ما فرصت پیدا می کند که در مورد آن، نه به صورت خودکار که به صورت خودآگاه تفکر و سپس قضاوت و اظهار نظر کند.
در آن سه ثانیه فقط یک سوال از خود بپرسیم: آیا برای آنچه می خواهم بگویم شواهد،اسناد و دلیل کافی دارم ؟
همین تاخیر سه ثانیهای و همان سوال ساده را میشود در فوروارد کردن یک پیام یا به اشتراکگذاری مجدد آن پیام در شبکه های اجتماعی،یا روابط خانوادگی و اجتماعی و....... به کار برد.
با ما همراه باشید:
🌼 ذهن آگاهی 🌼
✋🟢یکی از دلایل مهم کندخوانی سرگردانی چشم بین خطوط می باشد.
🟢سرگردانی چشم بین خطوط باعث از بین رفتن تمرکز شده و سرعت مطالعه را به طرز چشمگیری کاهش می دهد.
💠یکی از تمریناتی که منجر به بهبود کندخوانی دانش آموز می شود ؛
استفاده از خط بر است.
🌺بهترین خط بر انگشت اشاره می باشد. دانش آموز باید با انگشت اشاره خط ها را دنبال کند.
🔸یک باور قدیمی و اشتباه می گوید که خط بردن سرعت مطالعه را کاهش می دهد و یک کار ابتدایی است؛ به طوری که بعضی از خانواده ها فرزندان خود را از خط بردن منع می کنند.
🔸خط بردن تمرکز و سرعت خواندن دانش آموز را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.
🍃🪸🍃🪸🍃🪸🍃🪸🍃
⭕️بیا تو کانال انتخاب رشته کنکور ببین چه خبره😳
@konkurpishraft
💯👨🏫آینده در دستان توست👩🎓👨🎓
🔴 پایگاه مجاز و تنها پایگاه تخصصی انتخاب رشته در شرق اصفهان با بیشترین سابقه و آمار قبولی⛔️ظرفیت محدود⛔️
🔵انتخاب رشته فقط حضوری🔵
🟢 دارای شماره پروانه فعالیت نظام روان شناسی و مشاوره کشور ۱۴۲۲۲۳۸
💢معتبر انتخاب کنید👍
🥰 ۱۵ سال سابقه انتخاب رشته😍
📊بالاترین آمار قبولی انتخاب رشته در سالهای قبل(آمار بالای ۹۰ درصدی داوطلبان) 📈
✅ارزانتر از همه جا😉
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
📲مشاوره تلفنی رایگان پاسخگو هستیم
۰۹۱۳۳۷۰۵۷۸۲
🟢رزرو نوبت انتخاب رشته👇
03146485840
09133705782
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
هدایت شده از گروه دانش بنیان لکو . کودک، دانش آموز، نوجوان
⭕️ثبت نام آغاز شد⭕️
💯دوره آموزش لکوسام😍
(محاسبات سریع ریاضی)
👨🎓رده سنی ۱۰ تا ۱۸ سال👩🎓
👩🏫گروه دانش بنیان لکو شهرستان ورزنه
@Lecovarzane
ارتباط با ادمین👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
09133705782
03146485840
لینک ورود به کلاس ریاضیات آسان
https://t.me/+5_A00Ji9quI1YjA0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باشگاه مغز
بهترین دوره برای پیش از دبستان
یادگیری مهارت های هشت گانه
مهارت اجتماعی
مهارت کلامی زبانی
مهارت تصویری فضائی
مهارت دیداری
مهارت شنیداری
مهارت جسمانی _حرکتی
مهارت نوشتاری _نقاشی
مهارت شناختی _ذهنی
تمامی مهارت ها با بازی ارائه میشه
فرزند شما اگر یک مهارت رو بلد نباشه قطعا کلاس اولش اذیت میشه و اذیتتون میکنه
اگر دوستداری دراین دوره شرکت کنی بیا پی وی
09133705782
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
👈1: اگر فرزند ۳ تا ۱۸ سال داری 🧕🤵♂️
👈2: اگر بدنبال آموزشگاهی میگردی که مدرسین باتجربه ؛توانمند و متخصص داشته باشه 👩💻🕵♀️
👈3: اگر بدنبال تنوع رشته های آموزشی بالا هستی 👩🔬👩🔧
👈4: و همچنین بدنبال استعداد سنجی حرفه ای هستی تا مسیر تحصیلی و شغلی آینده رو هوشمندانه انتخاب کنه🚵
💥💥باشگاه فکری کلبه هوش میتونه هوشمندانه ترین انتخابتون باشه 👨👩👦👨👩👧
🗨 آیدی مدیر و موسس باشگاه فکری
🌐 @ravanshenas_100
شماره تماس
☎️ 09133705782
☎️ 03146485840
💎 هفت چیزی که فرزندتان نیاز دارد که بشنود :
1)عاشقتم
2)بهت افتخار میکنم
3)متاسفم
4)من میبخشمت
5)بهت گوش میدم
6)این مسئولیت توست
7)میتونی از پسش بربیایی
با سلام
امسال بدلیل تغییرات پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و عدم اطلاع رسانی به دانش آموزان در سطح مدارس متاسفانه هنوز خیلی از دانش أموزان نمی دانند که واسه فرهنگیان باید الان انتخاب رشته کنند و منتظر اعلام نتیجه هستند. لطفاً همکاران محترم در گروه مجازی مدارس خود اطلاع رسانی کنند.
سندروم اسکیزوافکتیو :
کسی که مبتلا به سندروم اسکیزوافکتیو یا عاطفهگسیختگی است هم دچار روانپریشی و هم نوسان عاطفی میشود. این حالت میتواند سرگشته کننده و هیجان آور، و در صورتیکه بیماری مهار نشود، در بر دارندهی خطراتی بزرگ باشد.
📑 سندروم اسکیزوافکتیو چیست؟
سندروم اسکیزوافکتیو میتواند حالتی میان اسکیزوفرنی (روانگسیختگی) و سندروم یا اختلال دوقطبی به شمار رود. “فرآیند این بیماری معمولا، همانند اختلال دوقطبی، ادواری است یعنی در فواصل بروز آن دورههایی از سلامت وجود دارد.”
📑 این بیماری علائمی مانند علائم اختلال دوقطبی همچون افسردگی و شیدایی بیمارگونه و غالبا همچنین اضطراب شدید وعلاوه بر این، علایم اسکیزوفرنی مانند تصورات عجیب و غریب و توهم دارد. این مشخصات ممکن است بسیار هیجانی باشند و باعث اقدام به خودکشی به علت تحریک آنی شوند.
سندروم اسکیزوافکتیو چه تاثیراتی بر زندگی دارد؟
مبتلایان، در دورههای بروزبیماری، روانپریش هستند. علایم هیجانی، غالبا، دستکم برای مدتی کوتاه، درمان و مراقبت بیمارستانی را ضروری میسازد. دورههای بروز بیماری ممکن است طولانی باشد و ماهها طول بکشد اما دارو معمولا میتواند کمکی برای بهبود باشد. دارو همچنین میتواند خطر بازآمدن دورههای جدید بیماری را کاهش دهد و این امکان را فراهم آورد که شخص مبتلا بتواند به یک زندگی عادی ادامه دهد.
آیا بهبود امکانپذیر است؟
فرآیند بیماری ممکن است شخص مبتلا را ناتوان سازد و تاثیرات عمیقی بر اعتماد به نفس او در بر داشته باشد. حایز اهمیت است که او احساس تنهایی نکند و بداند که میتواند از کمک برخوردار شود. فرد مبتلا به بیماری هرچه بیشتر در باره ی بیماری خود، آگاهی به دست آورد به همان میزان قادر به ادارهی بهتر زندگی خود خواهد شد.
برای تشخیص افتراقی اسکیزوافکتیو و اسکیزوفرنی با علائم برجسته خلقی (باید علائم خلقی کمتر از کل مدت علائم فعال و باقیمانده بیماری طول کشیده باشد)، یا اگر نشانههای اختلال پیش رونده فراگیر نمایان شوند مگر این که هذیان یا توهم برجسته نیز وجود داشته باشند، یا اگر علائم مستقیماً نتیجه فیزیولوژیکی شرایط یا موارد توسط یک پزشک عمومی تایید شده باشد.
💭واقعیت هایی که باید در مورد رابطه بدونیم!
📌یه رابطه رو حرف زدن خراب نمیکنه
حرف نزدنه که تمومش میکنه!
📌عشق باعث تداوم یه رابطه نمیشه
تعهد، احترام، شخصیت، سواد عاطفی در کنار داشتن حس خوب عشقه که باعث میشه ادامه پیدا کنه
📌گفتن انتظارات و ناراحتی ها رابطه رو به پایان نمیرسونه
گفتن اینکه خودش باید بفهمه ناراحتی وانتظاراتمو تموم میکنه....
📌یه رابطه رو بحث و دعوا به زوال نمیکشونه چون اینا توی هر رابطه ای هست
کم شدن محبت و توجه باعث تموم شدنش میشه.....
📌بی تفاوتی و کم توجهی باعث بیشتر شدن شوق و عشق نمیشه
حرکات کوچیک که حامل پیام تو برام مهمیه که سلامت یه رابطه رو تعیین میکنه
☎️جهت تعیین وقت جلسات مشاوره تلفنی و حضوری با آیدی زیر ارتباط برقرار کنید.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
چرا درس ها را #فراموش می کنیم؟
۱۲ روش اصولی و استاندارد برای رهایی از فراموشی(گامهای اساسی مطالعه)
سعی کن بین اطلاعات یاد گرفته شده و مطالب قبلی در ذهنت ارتباط برقرار کنی تا فراموشی آنها کمتر شود.
فرآیند درس خواندن شامل چند بخش اصلی است و مطالعه به تنهایی نمی تواند به یادگیری کامل و به خاطر آوردن مطالب منجر شود.
۱.به پیش نیاز منابعی که می خوانی توجه کن.
اگر مطالب پیش زمینه اصلی را یاد نگرفته باشی حتی اگر مطالب جدید را حفظ کنی باز هم احتمال فراموشی مطلب وجود دارد
مثلا در درس عربی تا صرف فعل را یاد نگرفته باشی، نمی توانی فعل ماضی و مضارع بسازی .پس قبل از یادگیری درس حتما سعی کن ضعف خود را در مطالب قبلی مرتبط از بین ببری.
۲.قبل از ورود به کلاس و شروع درس، حتما به پیش خوانی درس جدید اقدام کن تا با پیش زمینه فکری با درس جدید رو به رو شوی.
۳.سعی کن مطالب درسی را سر کلاس یاد بگیری
در کلاس حضور فعال داشته باش.سوال بپرس و تا درس را نفهمیده ای از کلاس خارج نشو.
۴. تمرین زیاد حل کن.
تمرین باعث پر شدن شکاف های اطلاعاتی در مغزت خواهد شد .
۵.مرور مطالب ، کلید رفع فراموشی است
هر شب در برنامه درسی خود مطالب را مرور کن.
۶.سعی کن بین اطلاعات یاد گرفته شده و مطالب قبلی در ذهنت ارتباط برقرار کنی تا فراموشی آنها کمتر شود.
۷.مطالب یاد گرفته شده را دوباره در نقش معلم تدریس کن
این تدریس می تواند برای یک دوست یا شاگردان فرضی باشد.
۸.سعی کن در زمان یادگیری مطلب تمرکز کامل داشته باشی و عوامل مخل تمرکز را به حداقل برسانی .
۹.خلاصه برداری و یادداشت برداری حین مطالعه به رفع فراموشی کمک می کند .
۱۰.تحقیقات نشان داده است روش سوال گذاری در ابتدای مطالعه نیز در به یاد آوری مطلب کمک خواهد کرد.
۱۱.اضطراب، عجله و شتاب در یادگیری مطلب باعث فراموشی آن ها می شود.
۱۲.همچنین به یاد داشته باش که اگر مطلبی را یاد گرفتی، یک روز بعد، ۱۰ روز بعد، یک ماه بعد و ۴ماه بعد باید آن را مرور کنی، تا آن مطلب یک سال در حافظه ات تثبیت شود.
انتخاب رشته، برنامه ریزی تحصیلی، تندخوانی، تست زنی، مدیریت زمان، هدفگذاری و...😍از ابتدایی تا کنکور و دانشگاه🌹
🏠شهرستان ورزنه
@konkurpishraft
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
چند راه برای آرامش:
در آوردن کفشها به کاهش فشار عصبی کمک میکند.
هوای دریا، آب شور و صدای امواج، همگی باعث آرامش شدید میشوند،
پس حداقل سالی یکبار مسافرت به سواحل دریا را فراموش نکنید.
دست کم روزی 15 دقیقه را در سکوت کامل بگذرانید و به نیازهای واقعی خود و نیز چیزهایی که دارید فکر کنید.
آهسته غذا خوردن و جویدن ، باعث تجدید قوای فکری و احساس آرامش خواهد شد. یاد بگیرید حداقل نیم ساعت سر سفره بنشینید.
جلوی گریه خود را نگیرید و گاهی گریه کنید.
وقتی احساس میکنید که سرتان پر از فکرهای جور و واجور است و جای خالی در آن نیست، با قدم زدن، آنها را پاک کنید.
اگر نتوانید کسی را ببخشید، افکار خشمگین تان شما را برای همیشه با این افراد مرتبط خواهد کرد. کارهای خیریه و شاد کردن دیگران، باعث آرامش میشود.
آرامش را از کودکان بیاموزید، ببینید که چگونه در همان لحظهای که هستند، زندگی میکنند و لذت میبرند.
از همان که هستید راضی باشید، در این صورت احساس آرامش بیشتری میکنید.
هر چه اکسیژن بیشتری به شما برسد، آرامتر خواهید شد، خوب است در محل کار و زندگی خود گیاهی نگه دارید.
مهم نیست که با شما مودبانه برخورد کنند یا نه، برخورد مودبانهی شما، باعث ایجاد آرامی و احساس خوبی در شما خواهد شد.
سرعت حرکت شما با احساستان رابطهای مستقیم دارد ، آرام راه بروید و حرکات بدن خود را آرامتر کنید، طولی نمیکشد که آرام خواهید شد.
گاهی میتوانید برای رسیدن به آرامش، دراز بکشید، عضلات خود را شل کنید و به هیچ چیز فکر نکنید.
راحتی ، یکی از عناصر مهم آرامش است، مثل دمای مناسب، صندلی راحت و لباس غیر چسبان و کفش راحت.
هر چند وقت یکبار ساعتتان را باز کنید و خود را از فشار زمان نجات دهید.
احساسات و مشکلات خود را به دیگران بگویید و آرامش بیشتری احساس کنید.
روزانه چند دقیقه به گفتگو با خدا بپردازید و از او بابت هرچیزی که دارید مخصوصاً سلامتی، تشکر کنید. بازخورد این عادت را به زودی در زندگیتان میبینید.
یکی از مهمترین مهارتها در آرام بودن، فکر نکردن به مسایل کوچک است، دومین مهارت، کوچک شمردن تمام مسایل است.