🔹چند کار ساده برای آموزش احترام به کودکان
🌐مشاهده مقاله: http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
📢خبر: افزایش بیماریهای روانتنی در دوران پساکرونا
🔹مشاور رئیس سازمان نظام روانشناسی و ایران: مردم در دوران پساکرونا نیز دچار استرس پس از سانحه خواهند شد، این اختلالات بسیاری از ابعاد زندگی را تحت تاثیر قرار میدهد و میتواند موجب افزایش بیماریهای سایکوسوماتیک (بیماریهای روانتنی) شود/ ایسنا
@moshaveremava
💢بررسی زندگی معنوی کودکان
🔻پدر و مادری که از سر سهل انگاری، ذهن شفاف و پرسشگر کودک را درباره خداوند و ویژگی ها و کارکردهای او به خوبی پر نسازند، در آینده با فرزندی روبه رو می شوند که خداوند را به گونه ای نادرست و با برداشت هایی ناصواب شناخته است.
📌منبع: کتاب خدا در زندگی کودکان
@moshaveremava
✅مغز انسان به گونهای است که به هر موضوع که بیشتر فکر کند بیشتر ذهنش درگیرش خواهد شد و برنامهریزی ذهن به سمت اجرایی کردن آن در بدن حرکت خواهد کرد شاید برای همین است که بزرگان به ما سفارش کردهاند که:به فال نیک بگیریم.
از طرفی آنچه که باعث بالا رفتن ایمنی بدن میشود آرامش و دور بودن از استرس است بنابراین به افکار مثبت تمرکز کنید، ایمنی بدن را با آرامسازی خود و اطرافیان بالا ببرید و از فضاهایی که بیدلیل باعث استرس شما میشوند جدا دوری کنید.
@moshaveremava
🤔#چطور #اعتماد_به_نفس کسب کنیم?
👈یکی از بهترین راه های کسب اعتماد به نفس انجام دادن کارهایی است که از آن ها می ترسیم.
حتی بهترین راه برای مقابله با ترس رفتن به سمت چیزی هست که ازش میترسیم وقتی یک بار با عامل #ترس روبرو شویم می توانیم ترسمان را از بین ببریم و به همین دلیل اعتماد به نفس بالاتری کسب می کنیم.
@moshaveremava
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹راه های مقابله با #اضطراب در #روایت
🔹وارد کردن #اضطراب به صورت برنامه ریزی شده از طریق #شبکه_های_معاند_خارجی
👈#دکتر_مجید_همتی
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🔹#انگیزشی
انجامش بده
حتی اگه احتمال بُردش کم باشه
همين امروز بپذير كه ميتوانى تغيير كنى
مي توانى حتى باورهایت را تغيير بدى.
منجمد نباش
جرأت تغيير را داشته باش...
....... تو میتوانی .......
@moshaveremava
❓❓❓پرسش : بچه ام به هیچ وجه حاضر نمی شود که از کنارم دور شود چون دوری چند دقیقه ای در وی تولید بی قراری و اضطراب کرده و این مسئله شدیدا ذهنم را به خود مشغول کرده است . می خواستم بدانم که چرا بچه ام تا این اندازه به من وابسته است و آخر و عاقبت این نوع وابستگی چگونه خواهد بود ؟
👈نکات قابل توجه :
1️⃣ برای این که دغدغه و تشویش بنیادین کودک تا حدودی تعدیل شده و به اصطلاح کودک دستخوش چالش خود پذیرانه و استقلال محورانه شود لازم است که به کودک بگویید که هر اندازه که میلش می کشد می تواند در کنار شما باشد . زیرا این نوع اطمینان بخشی سبب می شود که اضطراب این چنانی کودک کمرنگ شده و در عین حال ، کودک تلاش می کند که حتی المقدور خود اتکایی خود را به رخ شما بکشد .
2️⃣ باید دانست که برخی از حالات ، این نوع وابستگی را نمی توان وابستگی مرضی و بیمارگون خواند چون این نوع اضطراب نمایی حالتی گذرا و ناپایدار دارد در این رابطه می توان به موقعیت های گذرایی چون شکل گیری پروسه و جریان متارکه و طلاق ، تعویض مدرسه ، تولد قریب الوقوع برادر و یا خواهر و اسباب کشی به خانه جدید اشاره کرد .
3️⃣ بچه مضطرب و وابسته خود را به یک پارک بازی ببرید تا در این مکان مشغول بازی شود و زمانی که سر کودک به بازی گرم می شود به تدریج از وی فاصله گرفته و در عین حال ، لحظه ای از نگریستن به فرزندتان غافل نشوید چون هر آن ممکن است که دوری شما در وی تولید اضطراب نماید . به هر شکل وقتی متوجه دوری شما می شود در یک چشم بر هم زدن خود را به وی رسانده و با بر زبان آوردن عباراتی چون چه سرسره قشنگی ، ذهنش را از اضطراب دور سازید . باید دانست که مقصود از این راه کارها این است که کودک شما بتواند به تدریج دوری شما را طبیعی و نرمال تلقی نماید .
5️⃣ راه دیگر تعدیل این نوع اضطراب ها، این است که یکی از اشیاء خود را در هنگام جدایی موقتی به فرزندتان بدهید . فرضا کودک می تواند در نبود شما دل خود را به عکس ، کیف و یا روسریتان خوش کند ، زیرا این مسائل او را به یاد شما می اندازد .
5️⃣ در نبودتان ، جهت اطمینان بخشی به کودک ، به وی یک سکه جادویی داده و به او بگویید که این سکه معجزه آسا در نبود شما ، به خوبی از وی مراقبت و مواظبت خواهد کرد . به عبارت دیگر ، به هر طریق ممکن فرد باید نگرانی های کودک را برطرف سازد .
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
خیابان یکطرفه❗️
👈پاسخ از روانشناسان مرکز مشاوره ماوا
❓❓❓پرسش: دانشجو دختری هستم که در ترم چهارم مشغول به تحصیلم. فکر میکنم یکی از پسران دانشجو به من علاقهمند است؛ زیرا یک بار وقتی نگاهش کردم، متوجه شدم که او هم نگاهش به من است و یک بار هم در سمینار کلاس، از من دفاع کرد. اکنون با دو پرسش روبرو هستم: اول) آیا او واقعا مرا دوست دارد و انتخاب کرده است؟ دوم) ٱیا میتوانم علاقه و نظر مثبت خودم را به او اعلام کنم؟ راحتتر میپرسم: آیا میتوانم از او خواستگاری کنم؟
پاسخ: همانگونه که شما سؤالتان را در دو بخش پرسیدید، پاسخ آن را هم در دو بخش دریافت کنید.
🌐مشاهده کامل مطلب در سایت مأوا:http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🔴ببخشم فکر میکنه کم آوردم!
🔹یکی از نادرستترین تصورات که ممکن است پس از گذشت مدتی از زندگی مشترک در ذهن یکی از زوجها یا هر دوی آنها شکل بگیرد، این است که اگر وقت اختلافات، حق با من باشد و با این حال بهراحتی همسرم را ببخشم، در واقع خود را كوچك کردهام؛ همسرم نیز در این صورت پررو میشود؛ اما این باور از نگاه دینی نادرست است؛ چراکه از نگاه اسلام، اگر ببخشي، عزيز ميشوي؛ نه این که اگر نبخشی، عزیز شوی!
👈رسول خدا(ص) ميفرمايند:
◀️ كسي كه از ستمي درميگذرد، در عوض، خداوند در دنيا و آخرت، به وي عزت ميدهد.
◀️ حضرت طي حديثي براي تحقق سه مطلب، سوگند یاد ميکنند؛ از جمله: ... هر كس از ستمي بگذرد، خداوند بر عزت او بيفزايد.
◀️ بر شما باد گذشت كردن كه عفو، جز بر عزت بنده نيفزايد؛ پس عفو كنيد تا خداوند شما را عزيز گرداند.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava