چه انتظاری از فرزندتان داریم؟
متاسفانه بسياري از والدين از فرزندان شان انتظار دارند ...
ساكت باشند و تسليم والدين ،
به خصوص زماني كه خارج از منزل هستند ، اما به يك باره در حدود سن ٢٠ سالگي از آن ها انتظار دارند ، كه اجتماعي باشند و ارتباط خوبي با ديگران برقرار كنند .
اجتماعي شدن ، يك فرآيند تدريجي است که آغاز آن از دوران کودکی است.
انتظاراتمان را در حد سن و توانایی فرزندمان بالا ببریم.
🍇🍇🍇🥕🥕🥕🍏🍏🍅🍅🍇🍇🍇
#دعوای_فرزندان
🔵فواید دعوا و مشاجره
_دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکیشان میافزاید
_مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند
_در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند
_برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت.
اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است.
🔴رقابت از کجا آغاز می گردد؟
بنظر میرسد کارشناسان این رشته، در این مورد اتفاق نظر دارند که منشاء حسادت خواهر و برادرها به یکدیگر در میل شدید هر یک به دستیابی به عشق انحصاری والدین نهفته است.
چرا این نیاز به یکتایی وجود دارد؟ زیرا تمام چیزهایی که کودک برای بقا و بالیدن به آن نیاز دارد، مثل غذا، سرپناه، محبت، نوازش، احساس هویت، احساس باارزش و خاص بودن، از پدر و مادر، این سرچشمه های حیرت انگیز، نشأت می گیرد. این گرمای زندگی بخش عشق والدین و تشویق آنهاست که کودکی را قادر می سازد تا با شایستگی و مهارت و به آرامی، بر محیط اطرافش چیره شود.
چرا باید حضور خواهر و برادرهای دیگر بر زندگیشان سایه افکند؟ چون آنها آنچه را که او برای خوشبختی نیاز دارد تهدید می کنند. حضور کودک با کودکانی دیگر در خانواده به معنای دست یافتن به امتیازات کمتری است. یعنی صرف وقت کمتری با پدر و مادر (بتنهایی)، توجه کمتر پدر و مادر به ناکامیهای او، تشویق کمتر برای موفقیتها و از تمام اینها وحشتناک تر اینکه چون مامان و بابا این همه عشق و توجه و اشتیاق به خواهر یا برادرم ابراز می کنند، پس شاید او برایشان ارزش بیشتری دارد و اگر او برایشان با ارزشتر است پس من کم ارزشترم و اگر من کمتر عزیزم پس با مشکلی جدی روبه رویم.»
تعجبی ندارد که بچه ها تا این حد با خشونت، برای «اول بودن» یا بهترین بودن» میجنگند. جای تعجب نیست که آنها تمام انرژیشان را برای "بیشتر" یا «بیشترین» یا بهتر بگوییم «همه چیز داشتن» بسیج می کنند. امنیت در این است که صاحب همه مامان، همه بابا، همه اسباب بازیها، همه غذاها و همه جاها شوی.
چه وظیفه شگفت انگیز و دشواری بر دوش پدر و مادرهاست! آنها باید راهی بیابند که هریک از کودکان احساس امنیت، مستثنی بودن و محبوبیت کنند. آنها لازم است که به رقبای جوان کمک کنند تا به مزایای شریک شدن و همکاری پی ببرند. آنها باید مقدمات کار را به گونه ای تدارک ببینند که خواهر و برادرها بتوانند در آینده حامی و عامل خوشبختی یکدیگر باشند.
📚 کتاب خواهر و برادرهای سازگار
♻️ #تست_هوش
💢در اولین روز تحصیلی،معلم جغرافیا مدرسه ای به قتل رسید.
پلیس به ۴ نفر مشکوک شد:باغبان،معلم ریاضی،معلم ورزش،مدیر مدرسه.
هر کدام دلیل مخصوص به خودشان را داشتند؛
●_باغبان علف هارا کوتاه میکرد.
●_معلم ریاضی امتحان میان ترم از دانش آموزان میگرفت.
●_معلم ورزش بسکتبال بازی میکرد.
●_مدیر مدرسه در دفتر خودمشغول کار بود.
پلیس به محض شنیدن اظهارات قاتل را دستگیر کرد.چه کسی قاتل بود و از کجا فهمیدید؟
جواب معما👆🏿👆🏿👆🏿
🔴قاتل معلم ریاضی بود.زیرا طبق گفته خودش در حال گرفتن امتحان میان ترم از دلنش آموزان بود.
اما قتل در اولین روز سال تحصیلی اتفاق افتاده بود.
*صبور باشید جواب میدم*:
🍃🌸🍃
#همسرداری
🍃 ذهن ما مانند يک تلويزيون است با صدها شبکه؛ و اين ما هستيم که تصميم میگيريم روي کدام شبکه باشيم!!!
👈 شـبکه نفرت
👈 شـبکه رنجش
👈 شـبکه بخشش
👈 شـبکه مهربانی
👈 شبـکه شـادمانی
👈 و یا شبکه برنامه تکراری ديروز....
✅ تصميم ما همان کنترل يا ريموت تلویزیون است؛ پس لحظاتت را با انتخاب بهترين شبکه ها زيبا کن....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
⚡️ شب قدر یعنی یک شب که با ولیِّ خدا سالک باشی، بهتر از هزار ماه است که خودت راه بروی.
«درك شب قدر، غير از بيدار بودن است. ممكن است آدم بيدار باشد، ابوحمزه بخواند، دعای جوشن كبير بخواند، همهٔ كارها را بكند ولی به درك شب قدر نرسيده باشد.
درك شب قدر امر ديگری است؛ ورود به محيط ايمن الهی است.
اگر انسان توانست خودش را به ولیِّ خدا برساند، در كنار او بيش از هزار ماه جلو رفته است و اگر نرساند، هزار ماه هم كه خودش بدود آن كار را نمیكند. يك شب كه با ولیِّ خدا سالك باشی و به آن وادی أيمن راه یابی، آن يك شب از هزار ماه كه خودت راه بروی بهتر است».
#استاد_میرباقری
☑️از دانايي پرسيدم نظر شما در مورد مولا علي (ع) چيه
🔶ايشان پرسيد :بهترين مکان کجاست؟
🔷گفتم : مسجد
🔶پرسيد :بهترين جاي مسجد کجاست ؟
🔷گفتم : محراب
🔶پرسيد : بهترين عمل چيه؟
🔷گفتم : نماز
🔶پرسيد : بهترين نماز ؟
🔷 گفتم: نماز صبح
🔶پرسيد : بهترين قسمت نماز؟
🔷 گفتم: سجده
🔶پرسيد : بهترين قسمت بدن ؟
🔷گفتم : سر
🔶پرسيد : بهترين قسمت سر ؟
🔷گفتم: پيشاني
🔶پرسيد : بهترين ماه؟
🔷گفتم :رمضان
🔶پرسيد : بهترين شب؟
🔷گفتم :شب قدر
🔶پرسيد : بهترين نحوه مردن ؟
🔷 گفتم :شهادت
🔶آنوقت به من گفت :
☑️مولا علي در ماه رمضان در شب قدر
☑️در مسجد در محراب مسجد ،
☑️در حال نماز ، نماز صبح در سجده نماز
☑️ فرق مبارکش شکافت !
🔺🔺يعني هنوز مات و مبهوت اين نتيجه گيري بسيار زيبا هستم🔻
🔻هديه کنيد به پيشگاه مقدس اميرالمؤمنين حضرت علي ابن ابيطالب (ع) صلواتي بر محمد و آل محمد🔺
ويران كننده هاي ارتباط زناشويي"
🚨1⃣ اولویتهای خانوادگی
مهمترین منبع استرسزا در روابط بیشتر زوجها، روابطی است که خارج از آن دو نفر است. والدینتان، خواهر و برادرهایتان و دوستانتان را دستکم نگیرید. باید بدانید که وقتی به همسرتان «بله» گفتهاید یعنی او را به همه آدمهای دیگر مقدم کردهاید. خیلی از ازدواجها فقط بخاطر همین ضعف در اولویتدهی دچار مشکل میشوند. هر کس آنها را سمتی میکشد بدون اینکه به سمت همدیگر کشیده شوند. زوجها در ازدواجهای سالم یاد میگیرند که همدیگر را به هرکس و هرچیز دیگر مقدم بدانند.
🚨2⃣ فقدان ارتباط کلامی
این حقیقت دارد که زوجها به طور متوسط فقط چند دقیقه در روز با هم ارتباط کلامی باکیفیت دارند. هرجومرج زندگی خیلی راحت شما را درگیر خود میکند و باعث میشود نتوانید با همسرتان صحبت کنید. اما زندگی بدون ارتباط کلامی زندگی زناشویی موفقی نخواهد بود. سعی کنید برای حرف زدن با همدیگر وقت بگذارید.
🚨3⃣ استرس
اینکه استرسمان را سر همسرمان خالی کنیم کار بسیار سادهای است. خیلی از ما عادت داریم تا وقتی پایمان را به منطقه آرامشمان یعنی خانه نگذاشتهایم همه چیز را در خودمان نگه داریم و بعد که وارد خانه شدیم منفجر شویم. زوجهای سالم باید از استرسشان برای نزدیکتر شدن به هم و تکیه کردن به همدیگر استفاده کنند، حالا منبع این استرس هرچه که باشد: از مشکلات مالی گرفته تا مشکلات کاری و بیماری
🚨4⃣ تکنولوژی
اخیراً وبلاگ مردی را خواندم که تصمیم به طلاق گرفته بود، فقط اینکه میخواست از تلفنهمراهش طلاق بگیرد. این یک واقعیت است، خیلی از ما همیشه و در همه حال این عامل خطرناک برهمزننده روابط را همیشه با خودمان حمل میکنیم. خیلی از ما وقتمان را در دنیای مجازی پرهرجومرج تکنولوژی و شبکههای اجتماعی تلف میکنیم، بدون اینکه وقتی برای صمیمیتر کردن رابطه با همسرمان بگذاریم. پس تلفنهایتان را خاموش کنید، تلویزیون را از برق بکشید و سعی کنید برای همسرتان وقت بگذارید.
🚨5⃣ خودخواهی
ازدواج یک درس دائمی و بزرگ از خودخواه نبودن است. و ما یا اجازه میدهیم که این تجربه ما را بهتر کند و یا تلختر میشویم. اینکه کسی را بر خودمان مقدم کنیم کار سختی است چون ذات ما طوری است که خودمان را به همه چیز و همه کس مقدم بدانیم.
هربار که به خودمان جواب مثبت میدهیم، به ازدواجمان جواب منفی دادهایم زیرا ازدواج مرد درمقابل زن نیست، ما درمقابل من است.
🚨6⃣ نبخشیدن همدیگر
بخشیدن و فراموش کردن یکی نیستند. وقتی نتوانیم این را بفهمیم، ناراحتیهایمان را برای مدتی طولانی در خودمان نگه میداریم. و این ناراحتیها در آخر شروع به ویران کردن زندگیهایمان از داخل به بیرون میکنند. اما بخشش به معنی تبرئه کردن دیگران نیست، به معنی آزاد کردن خودمان است برای اینکه اجازه دهیم خداوند که خود بخشاینده متعال است، ما را التیام دهد.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
چرخه ی مخرب لجبازی مادر و کودک اگر در دوران کودکی اصلاح نشود و تکرار آن ادامه داشته باشد در جوانی تبدیل به «عناد» نوجوان و جوان با والدین، خانواده و جامعه خواهد شد.