eitaa logo
فرزند پروری ۷ الی ۱۲ سالگی (زمانی)
628 دنبال‌کننده
1هزار عکس
236 ویدیو
2 فایل
ارتباط با مشاور @zamanimoshaver99
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠 ماشینت که جوش می‌آورد حرکت نمی‌کنی کنار می‌زنی و می ایستی! وگرنه ممکن است ماشینت آتش بگیرد! 💠 خودت هم همینطور هستی وقتی جوش می‌آوری، عصبی می‌شوی، تخته گاز نرو! بزن کنار! ساکت باش! و هيچ نگو! 💠 از چیزهایی که خیلی خیلی برای همسرتان لذت بخش است این است که خودت را مدیریت کنی و خشمت را به زیبایی فرو ببری. 💠 بعضی مواقع وقتی فرو بردن خشم دیگران را مشاهده می‌کنیم همان لحظه در دل خود او را تحسین می‌کنیم. تحسین شما توسط همسرتان نیز‌ می‌تواند اتفاق بیفتد و به شدّت محبوب شوید.
🔴 💠 آیا دیده‌اید هر کس از دنیا می‌رود عزیزان و بازماندگان مرحوم تا مدّتها، هرکس را می‌بینند خوبی‌های مرحوم را بازگو می‌کنند؟ غالباً مرگ عزیزان و غم از دست دادن آنها، خط پایان افکار منفی و حتّی کینه‌ و کدورتهای انسان‌هاست. 💠 گاه در خلوت خود بویژه سکوت شبانه، فرض کنید همسرتان به رحمت خدا رفته است و با این ، تمام صحنه‌های زندگی با همسرتان را مانند یک فیلم از جلوی چشم خود عبور دهید. هم به خوبی‌های او بیاندیشید و هم به کوتاهی‌ها و کم‌کاری‌های خود در همسرداری عمیقاً فکر کنید. 💠 این تکنیک می‌تواند سازنده باشد و روابط همسران را و کند. تداوم‌ به‌کارگیری این تکنیک می‌تواند غرورها، کینه‌ها، بدبینی‌ها و نامهربانی را کمرنگ و یا نابود کرده و رفتارهای تند را نماید.
«تربیت کودک با فرمان واحد» آنچه پدران و مادران در زمان اختلاف سلیقه برای تربیت فرزندان خود باید انجام دهند، این است که ابتدا دربارهٔ مسائل مهم تربیتی کودکان خود با یکدیگر صحبت و گفت وگو کنند و بهترین روش را برای تربیت فرزند خود انتخاب کنند. زمانی که کودک بین پدر و مادر هماهنگی ببیند، به توانایی آنان بیشتر اطمینان پیدا می کند و توصیه های آنان را صددرصد به کار خواهد بست. البته اختلاف سلیقه برای تربیت فرزندان در بین زن و مرد طبیعی است،اما بروز این اختلاف در مقابل فرزندان باعث فرصت طلبی آنان می‌‌شود تضادهای رفتاری و گفتاری والدین روی کودکان تأثیر بسیاری دارد و این رفتارها زمینه ساز اصلی تخریب شخصیت کودکان است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم: وقتى انسان بميرد دنباله كارهاى نيك او بريده شود جز سه چيز؛ صدقه جارى و دانشى كه كسان از آن بهره ور شوند و فرزنددرست كارى كه براى او دعا كند.
برخي اوقات ديده شده با گفتن اين پيام "كه تو باهوشی" درحالی‌که آن‌قدرها هم باهوش نيستند، "تو توانايي‌هاي لازم را داري" درحالی‌که آن‌قدرها هم ندارند، فرزندانمان را به خواب خرگوشي مي‌بريم و يا آن‌ها را به راه و مسيري مي‌اندازيم كه به دليل سرخوردگي براي آن‌ها مي‌تواند خطراتي را به دنبال داشته باشد. بنابراین باید با توجه به قابلیت‌ها، توانایی‌ها، استعدادها و امکانات و همچنین نوع انرژی و انگیزه و هدف‌هایی که در این زمینه دارند فرزندمان را کمک کنیم که رشته تحصیلی و شغل و کار آینده خودشان را انتخاب کنند و خوشحال از این باشیم که خوشبختانه در دنیای امروز این فرصت و امکان به‌وجود آمده که در سال های بعد نیز می‌توانند به ادامه تحصیل و یا انتقال شغل و احتمالاً تغییر آن همچنان ادامه داد.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─ 👌جزو كدام هستيد؟ 👈 والدین غیر فعال اینگونه والدین در ایجاد شادابی کودک هیچ نقشی ندارند وفرزندان انها به نوعی یتیمان محسوب می شوند. 👈 والدین سلطه گرا بیشتربه فکر برقراری رابطه عمودی هستن کنترل گرو نه تنها شادی کودک را تامین نمیکنند بلکه اینها را به افسردگی و پرخاشگری سوق میدهند. 👈والدین نالان اغلب گله شکایت می کنندو باعث خستگی روانی فرزندان می شوند. 👈والدین نظریه پرداز به جای انتخاب عملکرد صحیح روش خود را با به کار بردن الفاظ عبارات توجیه می کنند. ─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─ 👈والدین پریشان افسرده زبان بد  گفتارشان موجب نابسامانی کودک می شوند. 👈والدین مهربان منفی بیش از اندازه ازکودکان حمایت می کنند که موجب عدم رشد کودکان  وپر توقع بار امدن کودک می شود وقتی توقعش براورده نشود ناشاد می شود. 👈والدین مسئول همچنان که مسئولیت تامین نیازهای فیزیولوژیکی را دارند مسئولیت شادی و موفقیت کودک را هم می پذیرندوبرای رسیدن به این هدف سیستم خانواده را به یک خانواده کار امد وموفق تبدیل کرده شیوه های درست فرزند پروری را می آموزند.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─ 💥 *اجازه دهید کودک را نیز تجربه کند* 👶 👈برخی از والدین به دلایلی نظیر اینکه خود دوران کودکی سختی داشته‌اند دلشان می‌خواهد همه چیز را برای کودک خود فراهم کنند و به اصطلاح اجازه ندهند که خاری در پای فرزندشان فرو برود! 👌این در حالی است که از نظر روانشناسان تجربه کردن ناکامی یکی از نیازهای هیجانی انسان است. افرادی که در دوران کودکی هیچ گونه ناکامی یا سختی را تجربه نمی‌کنند و همواره همه کارهایشان توسط پدر و مادر رفع و رجوع می‌شود به مرور شخصیت ضعیفی را شکل می‌دهند که آمادگی مواجهه با هیچ سختی و دشواری را ندارد. 🔻این مسئله می‌تواند در نهایت به نوعی احساس بی کفایتی درونی بیانجامد و مشکلات متعددی را در بزرگسالی برای فرد ایجاد نماید. در نتیجه گاهی اجازه دهید کودک خود مسئولیت کارهایش را به عهده بگیرد و ناکامی و دشواری را نیز متناسب با سن خود بچشد.
بهترین زمان شروع خواب؟ ۱۰ تا ۱۱ شب یک پژوهشی روی ۸۸ هزار نفر انجام دادند و متوجه شدند بهترین زمان شروع خواب برای اینکه قلب سالمی داشته باشید، بین ۱۰ تا ۱۱ شبه این‌ ‌مطالعه به کمک ساعت‌های هوشمند و بررسی افراد در هفته‌های متوالی انجام شده. زودتر یا دیرتر از این ساعت خوابیدن ممکنه باعث اختلال در ساعت بدن بشه و پیامدهای نامطلوبی برای سلامت قلب و عروق داشته باشه. بررسی‌ها نشون میده پرخطرترین زمان خواب هم خواب بعد از نیمه شبه. چون با اینجور خوابیدن احتمال دیدن نور صبح کاهش پیدا می‌کنه و باعث تنظیم مجدد ساعت بدن میشه و رفته رفته قلب ضعیف تر میشه متاسفانه خوابیدن از ساعت ۱۰ و ۱۱ در جامعه خیلی کم شده و احتمالا باید منتظر بیماری‌های قلبی فراوانی در آینده باشیم
9 دشمن زندگی زناشویی از دید روانشناسان تلویزیون خانه نشینی ساعات کاری اضافه عدم رسیدگی به وضع ظاهری بی توجهی حسادت مفرط نگاه منفی به خانواده همسر نبود برنامه سکوت
👨‍👩‍👧‍👦 با این رفتار، فرزندتون حسود بار میاد: 📌وقتی اونو با بقیه مقایسه میکنین، مثلا میگین: دختر خالت رو نگاه کن، یه سال از تو کوچیکتره، همیشه اتاقش مرتبه، یکم منظم بودن و از اون یاد بگیر. 📌این موضوع باعث میشود تا کودک شما، به بقیه حسادت کند و از آنها بدش بیاید. پس در هیچ شرایطی، فرزندتان را با کسی مقایسه نکنید. 📌ما فقط اجازه داریم کودک را با گذشته خودش مقایسه کنیم و پیشرفتش را به او یادآوری کنیم. یعنی مقایسه‌ی ما در جهت پیشرفت کودک باشد، نه در جهتی که کم و کاستی او را یادآوری کنیم.
💕💕 بچه‌ها، وقتی که بزرگ‌ترها به‌جای آن‌ها تصمیم می‌گیرند و اجازه نمی‌دهند کارهای‌شان را خودشان انجام دهند، احساس عجز می‌کنند. پدر و مادرها به هزار و یک دلیل بچه‌های‌شان را وابسته و عاجز بار می‌آورند و همه‌ی این‌ها زیر عنوان محبت انجام می‌گیرد. - مامان درِ شیشه رو برات باز می‌کنه، عزیزم. - بیا خوشگلم، بذار دکمه‌هات رو ببندم. - برای انجام تکالیف‌ات کمک نمی‌خوای؟ - عزیزم، لباس‌هات رو برات حاضر کردم. همیشه این کمک‌ها بدون غرض و با شیرین‌ترین بیان صورت می‌گیرد. اما نتیجه‌ همیشه یکی است: 《به مامان احتیاج داری. خودت نمی‌توانی از عهده‌ی کارهایت برآیی》