🔴 #همراه_بیمار_باشید
💠 فردی که بخاطر بیماری باید چند روز در بیمارستان بستری شود نیاز به #همراه دارد و همراه مریض در مدّت بستری بودن بیمار تمام کارها و درخواستهای بیمار را با #مهربانی و تحمّل سختیهای آن انجام میدهد. حتّی ممکن است بیمار، تندی و بدرفتاری کند امّا همراه مریض با او #مدارا میکند چرا که میداند او بیمار است و نیاز به همراهی و کمک دارد تا #سلامتی خود را به دست آورد.
💠 زن و مرد در زندگی مشترک باید #همراه یکدیگر باشند. هیچکدام از آنها معصوم نیستند و لذا ممکن است در زندگی، صفات و رفتارهای نامناسبی را در شرایط مختلف از خود نشان دهند.
💠 هر صفت زشت و یا #اخلاق بد همسرتان را یک بیماری حساب کنید که برای اصلاح یا مدیریّت آن نیاز به همراهی با اوست. نگاهتان به او فرد بیماری باشد که نیاز به #کمک و همراهی شما دارد نه بیماری که به حال خود رهایش کنیم.
💠 مهربانی، صبوری، تحریک نکردن صفات زشت همسر، #تشخیص نیازهای بجای او در حین بیماری، نیّت خالص و نگاه اخروی از ملزومات و ویژگیهای یک همراه مریض است و البته مراجعه به #مشاور متبحّر مذهبی، کمک فراوانی به شما و همسرتان میکند.
💠 از امروز نقش #همراه را برای همسرتان ایفا کنید تا نتایج زیبای آن را ببینید.
🆔 @khanevadeh_313
♨️در مهمانیها مراقب خلوت و بازیهای خاص کودکان باشیم.
❌ نباید کودکان "خصوصا دونفره" در اتاق در بسته مشغول بازی باشند.
کنجکاوی خصوصا کنجکاوی جنسی از 4سالگی بروز کرده و ممکن است زمینه ای برای انحراف جنسی قرار گیرد.
👈لازم است در معرض دید والدین یا سرکشی مستمر بازی کنند.
👈اگر با صحنه ای از کنجکاویهای جنسی کودکتان مواجه شدید:
1⃣ به هیچ وجه با عصبانیت و پرخاش برخورد نکنید و کاملا خونسرد باشید.
2⃣ با آرامش کودکان را از یکدیگر جدا کرده و با لحنی قاطع و محکم تذکر بدهید که این بازیها خوب نیست.
3⃣ فورا یک بازی حرکتی و پرهیجان راه بیاندازید و بچه ها را به بازی مشغول کنید.
#روانشناسی
#تربیت_جنسی
#دید_و_بازدید
╔═🍃🌺🍃══════╗
🆔 @edrostami
╚══════🍃🌺🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ قدر این فرصت دوباره ماه مبارک رمضان رو بدانیم...
بسا تیر و دی ماه و اردیبهشت
بیاید که ما خاک باشیم و خشت
💠 رهبر معظم انقلاب
🔻کانال ياد خدا آرامش قلبها 🔻
🆔 @PiroVANmahdi
🔴 بوسه والدین
🎬
روایتست که یکی از اصحاب، پیامبر(ص) را در هنگام بوسیدن امام حسن(ع) دید و به پیامبر(ص) گفت: من ده فرزند دارم که تا به الان هیچ کدامشان را نبوسیدم.
پیامبر (ص) وقتی این حرف را شنیدند فرمودند: "چه کنم که خدا مهربانی را از دل تو گرفته است" و در نقل دیگر پیامبر(ص) فرمودند: "هرکس این کار را( بوسیدن فرزند) انجام ندهد، اهل بهشت نیست."
👈 بعضی والدین فکر میکنند به محض اینکه فرزندشان از دوره کودکی فاصله میگیرد، دیگر نیازی به محبت و در آغوش گرفتن و ... ندارد. اما بر خلاف این تصور، یکی از مهمترین کمبودهای نوجوان امروزی همین آغوش گرمی است که ما از آنها دریغ میکنیم.
@tarbiapp
تأثیر منفی مشاجره های والدین بر فرزندان
◻️ اغلب والدین فکر میکنند بچهها متوجه ناسازگاریها و تعارضات بین آنها نمیشوند.
تحقیقات نشان میدهد بچهها حتی از ششماهگی نسبت به صداهایی که در اطراف خود میشنوند و بویژه گفتوگوهای ناشی از استرس و برخوردها و منازعات پرخاشگرایانه واکنش میدهند.
◻️ شواهد و مدارک تجربی نشان میدهد چیزهایی که والدین تجربه میکنند، بچهها هم تجربه خواهند کرد. این رفتارها میتواند منجر به ایجاد احساس استرس و اضطراب در بچهها شود.
◻️این خصوصیات رفتاری میتواند تأثیر بسیار مهمی بر اعتماد به نفس و عزت نفس آنها داشته باشد و چه بسا زندگی آینده آنها با خطرات جدی مواجه خواهد شد.
🔹چه باید کرد!
◻️ والدین باید سعی کنند مشاجرات و بگوومگو هایشان را به دور از چشم بچهها انجام دهند و در صورت امکان بعد از اینکه بچهها به خواب رفتند با یکدیکر گفتوگو کنند و حتماً هم به نتیجه قابل قبولی برسند؛ بهگونهای که رفتاری ناشی از آرامش در پیش بگیرند. زیرا توجه داشته باشید وقتی والدین حس خوبی به هم ندارند حتی اگر مشاجرهای هم با همدیگر نداشته باشند بچهها متوجه میشوند شرایط مطلوبی بر خانه حکمفرما نیست و احساس امنیت نمیکنند.
◻️بنابراین باتوجه به اینکه هیچ گریزی از اختلافات خانوادگی نیست والدین حتماً باید قانونی را در خانه وضع کنند که به موجب آن کسی حق نداشته باشد کودکان را به هر نوعی در مشکلات و ناملایمات زندگی خود دخالتی بدهد.
◻️ اما اگر بچههای ما شاهد مهر و علاقه ما به یکدیگر باشند و خودشان هم به اندازه کافی از این نوع محبتها دریافت کنند، وقتی دعوا و مشاجرهای هم پیش بیاید در نظر آنها این مشاجره در یک رابطه دوستانه، گرم و بامحبت اتفاق افتاده که تأثیر چندان منفی بر آنها نخواهد داشت.
@nooredideh