📛نکته خیلی مهم:
✅همیشه اولین ها یاد فرزندتان خواهد ماند
اولین نفر باشید که مسایل جنسی رابرای فرزندتان توضیح میدهد
چون اگرکسی دیگر این کار را بکند
و اطلاعات غلط به کودک بدهد
کار شما دوبرابر میشود و در بعضی مواقع جبران ناپذیر
▪️نوجواني دوراني است که فرد دچار تغيير و تحولات محسوسي مي شود، عموما آن را با نام "بلوغ" مي شنايسم، که طي آن بي نظمي هاي شديدي در ابعاد مختلف وجودي فرد همچون: احساس، عاطفه، جنسي، جسماني و... مشاهده مي شود که متعاقب آن نوجوان احساس آشفتگي دروني شديدي مي کند، حقيقت اين است كه نوجوانان نمي خواهند با شلختگي هاي خود شما را آزار دهند.
گرچه ممكن است باور اين حقيقت سخت باشد.
در واقع علت اصلي اين آشفتگي و شلختگي اين است كه ذهن و فكر آنها جاي ديگري است.
▪️ يك نوجوان مشغله های فکری زيادي دارد و به همان مقدار هم از نگراني و اضطراب زيادي برخوردار است و پس مانده انرژي احساسش آن قدر نيست كه بتواند در مورد رفتار روزانه اش به قدر كافي دقت كند كه مثلاً جوراب كثيفش را در ماشين لباسشويي بگذارد و يا وقتي جوراب تميز پيدا نكرد، پدر و مادرش را مقصر نداند و به آنها توهین نکند.
سست شدن باورها، اعتقادات مذهبی و ارزشهای اخلاقی در خانواده و همچنین پیروی از الگوهای به ظاهر مترقّی، قبح دوستیهای پیش از ازدواج را در نظر نوجوانان از بین میبرد.
و به مرور زمان گرایش به ارتباط با جنس مقابل، به امری معمول و رایج در جامعه تبدیل میشود.
باید با اصلاح رفتار خود والدین و آگاه کردن نوجوان و نظارت بر دوستیابی او قبح این ارتباطات را برای فرزندانمان محرز کنیم.
کسانی که با نوجوان سر وکار دارند چه اولیای مدرسه، چه اولیای خانه باید یک خصیصه مهم را در خود رشد دهند و آن صبوری هست اگه صبر ندارید به بچه ها آسیب خواهید زد.
شاید مجبور باشیم در قبال یک رفتار اشتباه نوجوان ۵۰ بار با صبر و حوصله واکنش نشان دهیم و رفتار کنیم تا نتیجه مثبت بگیریم.
کمی صبورتر باشیم.
#تربیت_کودک
هرگز از هوش خوب فرزندمان نگوییم، از تلاش زیادش بگوییم.
👈 اگر از هوشش گفتیم، دیر یا زود، با هر شکست یا اشتباه، باور خود را به هوش بالایش و به حرفهای ما از دست خواهد داد.
👈 زندگی جایی نیست که شکست یا اشتباه، اجتنابپذیر باشد. اما وقتی از #تلاش زیادش گفتیم، اگر هم شکست یا اشتباه کرد، باورش را به خودش از دست نمیدهد. بلکه تصمیم میگیرد که بهتر و بیشتر تلاش کند.
هر شکستی او را محکمتر و پرتلاشتر خواهد کرد.
ضمن اینکه به تدریج خواهد آموخت، که چیزی باعث افتخار است که برای تلاشش، زحمت کشیده باشد. نه چیزی که با آن، به دنیا آمده باشد.
#همسر_بیعیب
💠 راه رسیدن به #شیرینی پایدار در زندگی مشترک این نیست که دنبال یک همسر بیعیب باشیم.
💠 #شیرینی زندگی بیش از هرچیز به نحوه رفتار خوب خود آدم بستگی دارد، اگرچه پاسخ #خوبی دریافت نکند.
💠 دنبال همسر بیعیب گشتن خودش یک #عیب بزرگ است.
🔷
درباره رفتار با نوجوان بايد يك اصل مهم رو يادمون باشه ما با يك بزرگسال روبرو هستيم نه يك بچه، پس نبايد رفتارى كه تا حالا با فرزندمون داشتيم رو از اين به بعد هم باهاش داشته باشيم.
براى اينكه بتونيم تو دوران بلوغ و بعد از اون رابطه خوبى با فرزندمون داشته باشيم بايد با او مثل بزرگسالان رفتار كنيم تا ياد بگيرد مانند بزرگسالان رفتار كند.
ما با بزرگسالان با احترام رفتار ميكنيم، با آنها مشورت ميكنيم و تا جايى كه به كمك ما نياز ندارند اجازه ميدهيم تصميم گيرنده باشند.
والدينى كه به فرزندشان سخت می گيرند، تنبيه ميكنند، غر ميزنند، يا مرتبا تذكر ميدهند فرزندشان زمينه ای برای خشم و عصبانيت ولجبازى يا افسردگى پیدا میکنند.
💟
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
نشانه های سختگیریهای آسیب زننده:
مدام دارید از او انتقاد میکنید
«چرا این کار رو کردی؟»، «دیگه لباس تمیز نداری»، «چند بار باید بهت بگم؟» و... با کودکتان صحبت کنید، اگر تعداد دفعات این انتقادها زیاد باشد، بیش از آنکه نشاندهنده سربههوا بودن کودکتان باشد علامت سختگیری زیاده از حد خود شما است؟ برای آرامش خودتان و کودکتان دوز این رفتار را کمی پایین بیاورید. برای مثال آیا میتوانید بعضی از کارهای او را نادیده بگیرید؟
کودکان از 3 تا 6 سالگی به بدن و جنسیت خود و جنس مخالف، کنجکاو میشوند و متوجه تفاوت های جنسی میشوند و از گوشه کنار سرک می کشند که بابا و مامان رو داخل حموم یا موقع لباس عوض کردن ببینند.
لطفا قبل از اینکه بچه ها کنجکاو بشوند درباره مسائل جنسی به نسبت سن شون براشون توضیح بدید چه سوال بپرسند و چه نپرسند باید بهشون آگاهی بدید ❤️
پدر و مادر در طول روز با مشكلات زيادي سر و كله ميزنند و مانند يك بالغ و عاقل رفتار ميكنند، با دیگران درعين عصبانيت لبخند ميزنند، در عين خستگي وظايف خود را انجام ميدهند، اما به فرزند خود كه ميرسند تازه به ياد حق و حقوق از دست رفته، خستگى ها يا عصبانيت خود مي افتند.
گاهى كودكان تبديل به كيسه بوكس والدين خود ميشوند، گاهى ما بزرگسالان ديوارى كوتاه تر از ديوار بى پناهى كودكان پيدا نميكنيم.
آنها كه زورى ندارند، نه ما را ترك ميكنند نه از ما شكايت ميكنند نه ما را تنبيه ميكنند، آنها محتاج ما هستند، اين ما هستيم كه طلبكار آنها هستيم. و از كودكان انتظار داريم "تو ديگه شروع نكن، حوصله ندارم، ساكت"
💟
صرف اینکه دائما به کودک تذکر بدهيد "مودب باش، درست بشین، سلام کن و..." نه تنها مهارتهای اجتماعی کودک افزایش نميياد بلکه اعتماد به نفس او نيز کاهش پيدا ميكند.
کودک نوپا تصوری که شما از ادب و تربیت دارید، ندارد. اينطور نيست که اگر کودک شما در 2 سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم سلام نکند. او مفهوم سلام کردن را نمیداند و شما هم قادر نخواهید بود با هیچ منطقی این موضوع را به او تفهیم کنید. او باید خودش آمادگی لازم را پیدا کند.
پس به هیچ وجه کودک نوپا را مجبور به سلام کردن نکنید و برای سلام کردن صرفا از تکنیک جدول تربیتی "ترغیب و تشویق" استفاده كنيد. هیچ وقت به او براي انجام ندادن رفتارهای اجتماعی احساس شرم و گناه ندهید و از جملاتی مانند: بد و زشت است و گناه و... استفاده نکنید. اصرار و خواهش هم در انجام این رفتارها تاثیری نخواهد داشت.
💟
كودك درمانده تربيت نكنيد.
"هميشه كارت خرابكاريه"
"هيچ وقت حرفمو گوش نميدی"
"يكبار ازت يه كاری خواستما ببين چكار كردى"
این جملات به كودكان درمانده بودن را می آموزند.
فرزند پروری، « ۷ الی ۱۲ سالگی» (زمانی):
بلوغ زودرس به ظاهر شدن زودهنگام علائم بلوغ جسمی و هورمونی گفته میشود. این اختلال میتواند دلایل بسیار مختلفی داشته باشد و مانند هر پدیدهی غیرطبیعی دیگری، پیامدهایی در پی خواهد داشت. با ما همراه شوید تا با علت و علائم بلوغ زودرس بیشتر آشنا شوید.
فهمیدن اینکه فرزندتان دچار بلوغ زودرس شده است، میتواند زنگ خطری برای شما باشد. چرا این اتفاق میافتد؟ آیا واقعا فرزند شما میتواند اثرات جسمی و روانی بلوغ زودرس را مدیریت کند؟
بسیاری از کودکانی که دچار بلوغ زودرس میشوند، نیازی به درمان ندارند. در موارد ضروری هم درمان فقط به توقف روند بلوغ کمک میکند. در ادامه به حقایقی دربارهی علل بلوغ زودرس و اثرات احتمالی آن روی کودکان اشاره میکنیم.
💡بلوغ زودرس چیست؟
بلوغ معمولا در دختران بین سنین ۸ تا ۱۳ سال و در پسرها بین سنین ۹ تا ۱۴ سال آغاز میشود. پزشکان بلوغ زودرس را زمانی تشخیص میدهند که به دلایلی نامعلوم، این روند طبیعی زودتر آغاز شود و با رشد استخوان و جهش رشدی همراه باشد.
بلوغ زودرس در دخترانی که قبل از سن ۷ سالگی و پسرانی که قبل از سن ۹ سالگی نشانههای مهم بلوغ در آنها دیده شود، تشخیص داده میشود. تقریبا ۱ کودک از میان ۵ هزار کودک به بلوغ زودرس دچار میشود.
💡انواع بلوغ زودرس
بلوغ زودرس مرکزی؛بلوغ زودرس محیطی.
1⃣بلوغ زودرس مرکزی شایعتر از بلوغ زودرس محیطی است. این روند برای بلوغ طبیعی نیز یکسان است اما زودتر از موعد اتفاق میافتد. غدهی هیپوفیز هورمونی به نام گونادوتروپین تولید میکند. این هورمون باعث تحریک بیضهها و تخمدانها میشود تا هورمونهای دیگر یعنی تستوسترون یا استروژن تولید شود. اینها هورمونهای جنسی هستند که باعث تغییرات جنسی در دوران بلوغ (مانند رشد سینهها در دختران) میشوند.
2⃣بلوغ زودرس محیطی یا بلوغ زودرس کاذب، شرایط متفاوتی دارد. این نوع بلوغ زودرس بهندرت اتفاق میافتد. هورمونهای استروژن و تستوسترون باعث بروز علائم بلوغ میشوند، اما مغز و غدهی هیپوفیز درگیر نمیشوند. بلوغ زودرس محیطی معمولا در اثر اختلالاتی در تخمدانها، بیضهها، غدد آدرنال یا غدهی تیروئید بسیار کمکار ایجاد میشود.
چه اختلالات و بیماریهایی، علائمی شبیه به بلوغ زودرس دارند؟
تلارک زودرس (Premature thelarche) به بزرگ شدن زودهنگام سینهها گفته میشود. این اختلال معمولا در دختران بسیار خردسال مشاهده میشود. در چنین مواقعی، اغلب والدین گمان میکنند که فرزندشان دچار بلوغ زودرس شده است، اما این اختلال با بلوغ زودرس فرق دارد. اگرچه این علائم میتواند برای والدین نگرانکننده باشد، اما به درمان نیاز ندارد و فقط باید مورد بررسی قرار گیرد.پوبارک زودرس هم به رشد زودرس موهای ناحیهی تناسلی یا زیربغل در سنین پایین اطلاق میشود. این اختلال زمانی که غدد آدرنال در سنین پایین شروع به ترشح هورمون میکنند، ایجاد میشود. پوبارک زودرس هم میتواند برای والدین نگرانکننده باشد اما بهطورکلی مشکلی بهوجود نمیآورد و از نشانههای بلوغ زودرس نیست. با این حال این اختلال میتواند از علائم اولیهی ترشح غیرطبیعی و بیش از اندازهی هورمون آدرنال باشد که باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که امروزه بهطور میانگین، بلوغ در بعضی کشورها مانند آمریکا، نسبت به گذشته زودتر شروع میشود. با این حال که سن متوسط عادت ماهانه تقریبا همچون گذشته است و تغییری نکرده است اما نشانههای اولیهی بلوغ (مانند بزرگ شدن سینهها) یک سال زودتر از گذشته در بین نوجوانان دیده میشود.
💡علائم بلوغ زودرس
علائم بلوغ طبیعی و بلوغ زودرس تقریبا مشابه است، فقط «زمان وقوع بلوغ» تعینکنندهی طبیعی یا زودرس بودن بلوغ است. این علائم عبارتند از:
در دختران:
بزرگ شدن سینه (که اغلب اولین نشانه است)؛عادت ماهانه (که معمولا ۲ یا ۳ سال بعد از شروع علائم اولیه دیده میشود).
در پسران:
رشد بیضهها، آلت تناسلی و کیسهی بیضه؛بَم شدن صدا (که معمولا آخرین نشانهی بلوغ در پسران است).
جهش رشد یکی دیگر از علائم بلوغ زودرس هم در پسران و هم در دختران است.
علل بلوغ زودرس مرکزی
در اغلب موارد، متخصصان نمیتوانند بفهمند که چه چیزی باعث بلوغ زودرس مرکزی، بهویژه در دختران میشود. گاهی اوقات بلوغ زودرس مرکزی بهدلیل مشکلات پزشکی ایجاد میشود. مشکلات پزشکی در پسران و کودکان زیر ۶ سال شایعتر از دختران است، بهخصوص اگر بلوغ بهسرعت در حال پیشرفت باشد. موارد زیر برخی از این مشکلات پزشکی هستند:
تومورها و انباشتگی غیرطبیعی سلولهای گوشتی که اغلب خوشخیم هستند؛آسیب مغزی که میتواند ناشی از جراحی یا ضربه به سر باشد که سبب میشود توازن هورمونها بههم بریزد؛
🍊🍒🥭🍓🥥🥝🍏🥦🥒🌶🍆🍅
این فهرست میتواند نگرانکننده باشد، اما بهخاطر بسپارید که تنها در موارد
بسیارکمی بلوغ زودرس مرکزی در بین پسران
بهدلیل مشکلات پزشکی اتفاق میافتد. وقوع بلوغ زودرس مرکزی بر اثر مشکلات پزشکی در دختران نیز بسیار نادر است.
💡عوامل مرتبط با بلوغ زودرس
عواملی که در اینجا ذکر میکنیم، علت اصلی نیستند، فقط مواردی هستند که بهنظر میرسد با بلوغ زودرس ارتباط دارند:
جنسیت: دختران ۱۰ برابر بیشتر از پسران احتمال دارد دچار بلوغ زودرس مرکزی شوند.نژاد: محققان دلیل این امر را نمیدانند اما بهنظر میرسد بهطور متوسط دختران آفریقایی-آمریکایی حدود یک سال زودتر از دختران سفیدپوست دچار بلوغ میشوند. برخی متخصصان میگویند که بلوغ در دخترانِ کمتر از ۶ سالِ آفریقایی-آمریکایی، بلوغ زودرس در نظر گرفته میشود.چاقی: اگرچه برخی از مطالعات نشان میدهند که بین چاقی دختران کوچک و افزایش خطر ابتلا به بلوغ زودرس ارتباطهایی وجود دارد، اما چگونگی این ارتباط دقیقا مشخص نیست. بهنظر میرسد که چاقی در پسران به بلوغ زودرس ارتباطی ندارد.ژنتیک: گاهی اوقات بلوغ زودرس میتواند درنتیجهی جهشهای ژنتیکی باشد که باعث ترشح هورمونهای جنسی میشود. در اکثر مواقع، کودکانی که به این علت دچار بلوغ زودرس مرکزی میشوند، والدین یا خواهر و برادرشان نیز به این اختلال دچار بودهاند.فرزندخواندگی بینالمللی: مطالعهای نشان داده است کودکانی که از خارج از کشور به فرزندخواندگی قبول میشوند، بین ۱۰ الی ۲۰ برابر بیشتر احتمال دارد که به بلوغ زودرس دچار شوند. در این مورد هم محققان و متخصصان در مورد علت این امر اطمینان ندارند اما عدم اطمینان از سن دقیق کودکانی که به فرزندخواندگی قبول میشوند، میتواند نتایج تحقیق را تحت تأثیر قرار بدهد.حتما بخوانید: شرایط حضانت کودکان بی سرپرست چیست؟
پیامدهای بلوغ زودرس
بلوغ زودرس در کودکان ممکن است مشکلات جسمی و روحی زیادی دربرداشته باشد که در زیر به آنها اشاره میکنیم.
۱. کوتاهی قد
اگرچه کودکانی که به بلوغ زودرس دچار میشوند، اغلب نسبت به سن خود قد بلندتری دارند، اما در بزرگسالی کوتاهقد میشوند، چرا؟ زمانی که مراحل بلوغ به پایان میرسد، رشد نیز متوقف میشود. وقتی که بلوغ زودرس، زودتر از بلوغ طبیعی به پایان میرسد، رشد این کودکان در سنین پایینتر متوقف میشود. در نتیجه گاهی اوقات قد این کودکان کوتاهتر از آنی میشود که در بلوغ طبیعی از آنها انتظار میرود.
حتما بخوانید: افزایش قد با ۱۰ روش طلایی
۲. مشکلات رفتاری
نتایج برخی از مطالعات نشان از ارتباط بلوغ زودرس و مشکلات رفتاری دارد، بهخصوص در کودکانی که تأخیر در رشد دارند. با این حال بسیاری از متخصصان احتمال صحت این نتایج را ضعیف میدانند.
۳. فعالیتهای جنسی در سنین پایینتر
اگرچه این امر احتمال دارد که والدین را بسیار نگران کند اما شواهد محکمی برای اثبات این ادعا وجود ندارد.
۴. استرس
بلوغ بهخودیخود دورانی طوفانی است، حتی اگر بهموقع اتفاق بیفتد. بلوغ در بچههای کوچکتر میتواند استرس و فشار بیشتری بههمراه داشته باشد. آنها احساس ناخوشایندی پیدا میکنند وقتی میبینند از لحاظ ظاهری با همسالان خود فرق دارند. عادت ماهانه برای دختران ۹ ساله و کوچکتر یا کسانی که دچار تأخیر رشد شدهاند، میتواند نگرانکننده باشد. والدین میتوانند با آموزش کودکان در مورد تغییرات این دوران، به آنها در سپری کردن این دوره کمک کنند.
حتما بخوانید: چگونه اضطراب کودکان را برطرف کنیم؟
۵. خطرات دیگر
برخی مطالعات نشان از ارتباط میان بلوغ زودرس در دختران و افزایش اندک خطر ابتلا بهسرطان سینه در مراحل بعدی زندگی دارد. با این حال شواهد کاملا مشخص نیستند. برای اثبات این ادعا تحقیقات زیادی باید انجام شود.
نکاتی که باید والدین بهیاد داشته باشند
نگران شدن دربارهی بلوغ زودرس کودکتان کافی نیست! شما بهعنوان پدر و مادر باید علائم بلوغ زودرس را جدی بگیرید. این علائم باید توسط متخصص غدد کودکان مورد بررسی قرار بگیرند.کودکان و والدین نباید به بلوغ زودرس به چشم یک بیماری ترسناک نگاه کنند.علائمی که ممکن است علائم بلوغ زودرس در نظر گرفته شود، اغلب به این اختلال ربطی ندارند و خودبهخود حل میشوند.بسیاری از کودکانی که علائم بلوغ زودرس دارند، هم از لحاظ پزشکی، هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ اجتماعی سالم هستند و مشکلی ندارند.
بسمه تعالی
ولی محترم دانش آموز با سلام واحترام
جلسه آموزش خانواده با موضوع : تحکیم روابط زناشویی
با حضورآقای دکتر نظری ( مشاور خانواده و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ) روزدو شنبه مورخ 18 آذر ماه راس ساعت 15 الی16/30
مکان : نمازخانه آموزشگاه
با عنایت به آغاز جلسه راس ساعت مقرر حضور به موقع اولیا گرامی موجب امتنان است. درضمن از همراه آوردن فرزند خود به داخل جلسه جدا خودداری نمایید .
با تشکر : مدیر دبستان شهید آوینی
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
#سوال
#جداسازی_کودک_برای_خواب
#جداسازی_بسترخواب_کودک_ازوالدین
سلام. خسته نباشید.پسرم 7سالشه
تحت هیچ شرایطی جدا نمیخوابه.پیش منو باباش وحتی گاهی بینمون میخوابه
چکارکنیم.هرکاری کردیم تشویق بشه ولی اصلا راضی نمیشه.تک فرزند هست.
هرجایزه ای خریدیم.هر تشویقی کردیم .دعواش کردیم.ولی آنقدر گریه میکنه مجبورمیشیم بیاریمش پیش خودمون.حتی گاهی دل درد میشه وقتی متوجه میشه قراره تو اتاقش بخوابه ...
سپاس فراوان
👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫
#پاسخ
با سلام خدمت شما ولی محترم .
در پاسخ به سوال شما ،
❇️ اولا :
نکته ای مهم را لازم است یادآور بشوم که :
ما والدین ، در مسیر تربیت فرزندانمان ، چنانچه کاری را ضروری و مهم بدانیم ، می بایست حتما کمر همت ببندیم که اجرا کنیم. 🍇🌿
همانطور که وقتی آمپولی برای سلامتی فرزندمان ضروری است ، به هر نحو ممکن آن را تزریق می کنیم و به مخالفت فرزندمان توجه جدی نمی کنیم . اگر جداسازی بستر خواب را برای رشد آینده کودکمان ضروری می بینیم که واقعا ضروری هم هست ، باید از طریق صحیح ، به انجام این کار اهتمام داشته باشیم.
❇️ ثانیا : راهکارهایی وجود دارد که بتوانیم راحت تر و بدون تنش بستر خواب کودک را از والدین جدا کنیم که ذیلا به آن اشاره می کنم:
🔑 1- محبتتان را به کودک بیشتر کنید. در ساعات بین روز ، گاهی پدر و گاهی مادر ، او را در آغوش بکشید. تا برای جداسازی بستر خواب ، احساس نکند که از مهر و محبتتان چیزی کم شده است.🍇🌿
🔑 2- شبها ، قبل از خواب ، ده دقیقه در اتاق خودش برایش قصه بگویید.در قالب داستان و قصه ، بعضی از مطالب را در این زمینه به او منتقل کنید.🍇🌿 مثلا : ... علی ، تو اتاق خودش خوابیده بود که نصف شب با صدای بلند سرفه مادربزرگ از خواب بیدار شد. خوب که گوش کرد دید مادربزرگ داره صدا می زنه : علی ! علی! ... از جایش بلند شد و رفت ببینه مادربزرگ اگر کاری داره یا اگر آب میخواد براش ببره . وقتی به اتاق مادربزرگش وارد شد آهسته پرسید : مادربزرگ ! با من کاری دارین؟ ... ولی دید که مادربزرگ خوابه خوابه. یعنی علی صدا زدنش هم توی خواب بوده. دوباره آهسته پرسید : مادربزرگ ! با من کاری دارین؟ ... دید مادربزرگ مهربونش خوابن و این صدا کردن ها همه توی خواب بوده... علی خوشحال شد که مادربزرگ به این خوبی داره که این قدر علی رو دوستش دارن که حتی توی خواب هم وقتی کاری دارند ، او رو صدا میزنن. از اینکه مادربزرگ اون شب خونه شون اومده بودن ، خدا رو شکر کرد و رفت توی اتاقش بخوابه تا فردا صبح ، ماجرای دیشب رو برای همه و مخصوصا مادربزرگ تعریف کنه ...🍇🌿
🔑 3- با توجه به اینکه بهترین سن جداسازی بستر خواب ، 12 تا 18 ماهگی است🍇🌿
و الان پسر 7 ساله شما با اینکار ممکن است دچار اضطراب بشود ، خونسردی و آرامش خود را حفظ کنید و از همین امشب مادر به او بگویند:
عزیزم ! امشب من میام پیش شما تو اتاقت می خوابم!
تا چند شب ، ( پدر ) یا ( مادر ) در اتاق او کنار تختش ، روی زمین بخوابید. شروع این کار را با شروع گفتن قصه شب همراه کنید که این تصمیم گیری طبیعی باشد. تاکید می کنم که پدر یا مادر اینکار را انجام بدهند.مثلا سه شب مادر و سه شب ، پدر اینکار را انجام بدهند. نه اینکه پدر و مادر هر دو نقل مکان کنند و شبها در اتاق پسرشان بخوابند😄
🔑 4- پس از گذشت چند شب ( حداقل 7 شب) و داستان گویی و خوابیدن یکی از والدین در اتاق فرزند، باز هم در اتاق او بخوابید ولی به او بگویید: عزیزم ! من امشب پیشت می مانم تا خوابت ببره ، بعد می روم پیش بابا می خوابم.اگر بی تابی کرد و گریه کرد و ... توجهی نشان ندهید و با مهربانی او را نوازش کنید و کنار بسترش بخوابید تا او خوابش ببرد.🍇🌿
ممکن است چند شب تا صبح ، از ترس رفتن شما نخوابد ولی نگران نباشید بعد از گذشت 3 شب اصلاح خواهد شد و به خواب خواهد رفت. اگرخودتان خوابتان برد و متوجه زمان خوابیدن او نشدید ، به محض بیدار شدن در نیمه شب یا صبح بعد نماز ، حتما اتاق او را ترک کنید و دیگر آنجا نخوابید.🍇🌿
حتی اگر نیمه شب با گریه بلند شد و به اتاق شما آمد ، به او اجازه ندهید کنار شما در اتاقتان بخوابد ، بلکه او را دوباره تا اتاقش همراهی کنید و چند دقیقه ای بمانید تا خوابش ببرد.
🔑 5 - برای پیشگیری از ترس احتمالی تنها خوابیدن ، بهتر است چراغ خواب کوچکی را خارج از اتاق (داخل هال منزل) روشن بگذارید.
در طی این مدت با محبت بیشتر و گردش و تفریح ، و انجام با جدیت و مهربانی نکات فوق به نتیجه مطلوب خواهید رسید . ان شاالله
در تربیت فرزندانی صالح ، موفق و سربلند باشید.
🔶
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴