⭕️ قانون برای کارگران ضمانت اجرا ندارد؟
◀️ ماده ۴۱ قانون کار (+) صراحتاً، شورایعالی کار را موظف کرده است که حداقل حقوق کارگران را متناسب با تورم سالانه بانک مرکزی تعیین کند، به طوری که بتواند زندگیِ یک خانواده را به طور کامل تأمین کند. این در حالی است که به گفته رئیس کمیته دستمزد شورای اسلامی کار، حقوق کارگران حتی کفافِ هزینه خوراک یک خانوار را هم نمیدهد!
🔹 با وجود همه اینها، دعوای هرساله نمایندگان دولت و کارفرمایان از یک طرف و نمایندگان کارگران از طرف دیگر، بر سر دستمزد در سال جدید دوباره شروع شده است. دولتی که اقتصاد کشور را در طول ۷ سال گذشته به فلاکت کشانده است، حالا با این توجیه که درصورت افزایش دستمزد، کارفرماها به صورت صوری کارگران را اخراج و حقوق کمتری به آنها میدهند، سعی در توافقی کردن دستمزد کارگران دارد.
🔹 به لطف دولت روحانی و سیاستهای سرمایهدارانهاش، وضع کارگران آنچنان وخیم شده است که کارگران از ترس اخراج، قدرت اعتراض و مطالبه حقوق قانونی را هم از خود سلب میکنند و دولتی که قرار بود حامیِ مستضعفین باشد، دست در دست کارفرماها استخوان کارگران را هر سال بیشتر از سال قبل خُرد میکند.
🔺 چرا کسی نسبت به پایمال شدن حقوقِ قانونی کارگران اعتراضی نمیکند؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ «یا حسین! گواهی میدهم که تو خلق را به قسط و عدل امر کردی و دعوت به این صفات فرمودی. و تو در دعوت خلق به سوی خدا در کمال صدق و حقیقت و ایمان کامل بودی.»
📚 زیارت امام حسین(ع) در روز اول ماه رجب
➖ پینوشت:
🔹 شهادت ما به رفتار عدالتخواهانه امام حسین برای این نیست که امام معصوم به چنین تأییدی نیازمند است بلکه میخواهند راه و رسم عدالتخواه بودن و دعوت به قسط را به ما بیاموزند.
🔺 دعوت به عدالتخواهی در ادبیات دینی فراوان است ولی متأسفانه گاهی اوقات نه تنها به آن توجه نمیشود، بلکه با آن مخالفت هم میشود!
🎬 @Mostazafin_TV
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بیایید استاندارد نباشیم!
◀️ #حزباللهی_استاندارد، آنچنان سرش گرمِ دلخوشکُنکهای کودکانه میشود که حتی بیچارگیِ مشهودِ بیچارگان را هم نمیبیند و نمیفهمد.
🔹 آنچنانکه وقتی در خبر میشنود که کارگران فلان کارخانه، در اعتراض به عدم دریافت حقوقِ چند ماههٔ خود، تجمع کردهاند، ابرو درهم میکشد و اخم میکند که «توی این شرایط خطیر، تجمع و اعتراض نشانهٔ بیبصیرتیست... باید حوصله کنند و حرفشان را یواشکی توی گوش مسئولان بزنند.»!
🔹 جماعتِ استاندارد، اما وقتی حقوق خودشان را فقط چند روز دیرتر از روال همیشگی دریافت میکنند، آسمان به ریسمان میبافند و داد و هوار میکنند که این چه وضعش است دیگر!
🔹 از بس زندگیشان طبق روالْ تأمین بوده و جیب و سفرهشان همواره پُر، خیال میکنند ناداری و گرسنگی و شرمندگی، وهم است و بافتهٔ ذهنِ درماندگان! امان از استانداردشدگی...
🖊 #روحالله_رشیدی
🔺 پینوشت: صحبتهای امام دربارۀ لزوم توجه به کارگران را ببینید. چطور میتوان ادعای ولایتمداری کرد اما نسبت به چنین صحبتهایی بیتفاوت بود؟
🎬 @Mostazafin_TV
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خصوصیسازی تولیدِ روغن را هم به خاک سیاه نشاند
◀️ چندین ماه است که استانهای جنوبی کشور کمبود روغن دارند و برای تهیۀ روغن باید ساعتها در صف بایستند و هزینههای نجومی برای خرید آن بپردازند. خون مردم به جوش آمده و رئیس جمهور کشور هم با وقاحت تمام، دائماً مدعی میشود که در دولتش کسی برای تهیه مایحتاج زندگیاش در صف نایستاده است.
🔹 این خلاصهای است از وضعیت روغن در جنوب کشور، ماجرا اما زمانی جالبتر میشود که پای خصوصیسازی هم به ماجرا باز میشود. کارخانه روغن نباتی شیراز که روزگاری روغنِ چندین استان را در زمان جنگ تأمین میکرد، در سال ۷۶ به ۲ تن از دامادهای برادر نعمتزاده( وزیر صنایع وقت) واگذار شد و شد آنچه نباید میشد...
🔺 ماجرای عجیب و باورنکردنیِ خصوصیسازی شرکت روغن نباتی شیراز را در کلیپ ببینید. خصوصیسازی رسماً در حال تولیدِ بحران برای کشور است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ جمعیت اولویت چهلمِ دولت است!
◀️ "خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. اگر عدد ملّت مسلمان زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد... جمعیّت کم، مقهور واقع میشود... بنابراین نسل باید افزایش پیدا کند."
🔹 این جملات تنها یکی از دهها توصیه #رهبر_انقلاب برای افزایش جمعیت بود؛ با وجود همه این تأکیدات مشکلات اقتصادی و سیاستهای ضد جمعیتی نرخ فرزندآوری را به شکل افتضاحی کاهش داده است. در ۲۵ استان کشور نرخ فرزندآوری کمتر از ۲/۱ است؛ یعنی کمتر از حدِ جانشینی.
🔺 اما بنظر میرسد باید منتظر بدتر شدنِ اوضاع باشیم، چرا که به گفتۀ #علی_پژهان، جمعیت شناس، در وزارت کشور مسأله جمعیت اولویتِ چهلم دولت است! جلوی کاهش شدید جمعیت را باید امروز گرفت...
🎬 @Mostazafin_TV
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی_مستضعفین_تیوی:
⭕️ هرچه نالایقتر بالاتر؟
◀️ در حالی که انتظار داشتیم وعدههای مسئولان قضایی مبنی بر محاکمۀ مسئولانِ متخلف در یکی از این روزها غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، را به دادگاه بکشاند؛ امروز خبر رسید که با حکم حسن روحانی به ریاست سازمان ملّی استاندارد منصوب شده است!
🔺عملکرد شریعتی در دوران ریاستش، آنقدر فاجعهبار بود که ضربههای مهلکی به آبروی نظام و اعتماد عمومی وارد کرد. ویدئو را ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا باید فاتحه جمهوری اسلامی را بخوانیم؟
◀️ مگر نه اینکه امام گفت روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کند و مجلسیان روحیه کاخنشینی پیدا کنند و از این خوی ارزنده کوخنشینی بیرون بروند، باید فاتحه این کشور را بخوانیم؟
🔹 چهل سال از انقلاب خمینی گذشته است. مسئولین خوی کاخنشینی پیدا کردهاند و کوخنشینان، مظلوم و غریباند.
🔺 امام اشتباه میکرد یا (خدای ناکرده) باید فاتحه این نظام را بخوانیم؟ البته راه دیگری هم وجود دارد و آن هم بازگشت مسئولین به آرمانهای امام و انقلاب است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ عدالت را از دست کاندیداهای ۱۴۰۰ نجات دهید
◀️ وضعیت تأسفبار عقبماندگی در عدالت، احزاب را برای کسب قدرت به وسیله دستمایهکردن شعار عدالت به طمع انداخته است. در این شرایط ضروری است تا عدالت را از دست باندهای قدرت و ثروت نجات دهیم؛ قبل از آنکه تبدیل به کلیشه شود. متن زیر از #حجت_الاسلام_نامخواه را در این باره بخوانید:
🔹 در زمانه تبدیل عدالت به برگ «برنده انتخابات»، نجات عدالت اولویت اول ماست. لازم است به نابرابری فکر کنیم و نه تنها عدالت. احزاب و گروههای سیاسیِ متفاوت و متضاد، کم و بیش به این نتیجه مشترک رسیدهاند که ایدههای عدالتخواهانه برگ برنده آنها برای کسب قدرت در کارزار انتخاباتی پیش رو در سال ۱۴۰۰ است.
🔹 این باور باعث خواهد شد بانیان خلق و تصویبِ تبعیض کنونی و وضعیت موجود در زمینه توزیع درآمد، ثروت، سیاستهای بانکی، خصوصیسازی، سلامت، آموزش و غیره نیز، تبدیل به منتقدان صوری این تبعیضها بشوند. حال آن که الیت چپ و راست و احزاب این دو بلوک، اساساً برکشیده تبعیض در توزیع ثروت و به تبع آن قدرت بوده و موقعیت خود را نیز مدیون این تبعیضها هستند.
🔹 طرح عدالت به مثابه برگ برنده، موقعیتی کم و بیش استثنائی برای عدالت است. استثنایی به معنای بدیع و نه لزوماً خوب؛ و شاید هم بد. در این موقعیت عدالت بیش از هر زمان دیگر در معرض سیاستزدگی است و این نگرانی کمی نیست. اشرافیتی که با زبان الکنشان دیگر مفاهیم مهم انقلاب را به ابتذال کشیده و «ارزشها»، «آزادی»، «امید» و مانند آن را به مقولاتی کلیشهای و حتی مشمئز کننده برای عموم مردم تبدیل کردهاند، چرا نتوانند همین کار را با عدالت بکنند؟
🔹 در این شرایط مهمترین کنش سیاسی عدالتخواهانه، نجات عدالت از تبدیل شدن به یک شعار و برگ برنده انتخاباتی است. عقبماندگی در عدالت به مثابه یک واقعیت و یا مهمترین واقعیت جامعه ما از آسمان بر سرمان نازل نشده؛ بلکه محصول عملکرد، تصویب و تایید همین نیروهای رسمی و تکراریِ میدان سیاست است. برنامهها، بودجهها، طرحها، لوایح، تصویبها، تاییدها و سیاستهای متعددی از همین نیروها باعثِ این وضعیت شده و حالا که نابرابری جان جامعه را به لب رسانده، می خواهند #عدالت را به مثابه برگ برنده مصرف کنند. باید فکری کرد.
🔺 یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با این وضعیت، تاکید بر بُعد غیاب و منفی مسئله است. در این راهبرد باید تأکید کنیم مسئله ما نابرابری است نه عدالت؛ مسئله ما عقب ماندگی در عدالت است نه عدالت و عاملیتها و نگرشهای شکلدهنده نابرابری نمیتوانند، راهحل باشند. عدالت مهمتر از آن است که برگ برنده انتخاباتی احزاب و لابیهای رسمی میدان باشد.
🔺 @tabagheh3_ir
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چه میکنند بانکها در این مملکت؟
🔹 خلق پول که میکنند، بنگاهداری هم میکنند، در دلالی ملک و زمین هم که دست دارند، مصادره صوری هم که میکنند.
🔹 با این همه اختیار قانونی و شبه قانونی، ورشکست هم میشوند و از صندوق توسعه ملی هم برایشان جبران میکنند. واقعا مسخره نیست؟
🔺 آقایانی که میخواهید کاندیدای انتخابات 1400 بشوید! آیا برنامهای برای اصلاح نظام بانکی دارید؟ اگر دارید شفاف و عملیاتی اعلام کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ احیا تعاونیها، تنها راه مردمی کردن اقتصاد
◀️ سالها پیش، شهید بهشتی به موضوعی تحت عنوان نهاد #تعاونی پرداخته است. طوریکه همه مردم و همه کارگران بتوانند هم شاغل باشند و هم مالک؛ و در قانون اساسی گنجانده شد. سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که سالها بعد توسط رهبری ابلاغ شد، تصریح میکند که ۲۵٪ از اقتصاد کشور باید به تعاونیها واگذار شود.
🔹 نظریه اسلامی که هست، در قانون اساسی هم که گنجانده شده، در سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که رسما توسط رهبری ابلاغ شده؛ پس چرا این همه سال اجرا نشده است؟! انتظار دارند باور کنیم که از روی غفلت بوده؟ پس چطور از واگذاری شرکتهای بزرگ به سرمایهداران، تحت عنوان خصوصیخواری غافل نشدهاند؟! بله، غفلت بوده است، اما غفلت از حق و حقوق محرومان و پابرهنگان، چرا که هدف تعاونیها سه دهک پایین جامعه و بیکاران بوده است.
🔹 کدامیک از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، نمیخواهند مثل گذشتگان عمل کنند و قصد دارند که ۲۵٪ از کل اقتصاد کشور را به تعاونیها با مالکیت محرومین جامعه بدهند؟
🔺 در این کلیپ که بخشی از برنامه #ثریاست، صحبتهای حجتالاسلام #قنبریان درباره تعاونیها را بشنوید.
🎬 @Mostazafin_TV