5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی_مستضعفین_تیوی:
⭕️ هرچه نالایقتر بالاتر؟
◀️ در حالی که انتظار داشتیم وعدههای مسئولان قضایی مبنی بر محاکمۀ مسئولانِ متخلف در یکی از این روزها غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، را به دادگاه بکشاند؛ امروز خبر رسید که با حکم حسن روحانی به ریاست سازمان ملّی استاندارد منصوب شده است!
🔺عملکرد شریعتی در دوران ریاستش، آنقدر فاجعهبار بود که ضربههای مهلکی به آبروی نظام و اعتماد عمومی وارد کرد. ویدئو را ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا باید فاتحه جمهوری اسلامی را بخوانیم؟
◀️ مگر نه اینکه امام گفت روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کند و مجلسیان روحیه کاخنشینی پیدا کنند و از این خوی ارزنده کوخنشینی بیرون بروند، باید فاتحه این کشور را بخوانیم؟
🔹 چهل سال از انقلاب خمینی گذشته است. مسئولین خوی کاخنشینی پیدا کردهاند و کوخنشینان، مظلوم و غریباند.
🔺 امام اشتباه میکرد یا (خدای ناکرده) باید فاتحه این نظام را بخوانیم؟ البته راه دیگری هم وجود دارد و آن هم بازگشت مسئولین به آرمانهای امام و انقلاب است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ عدالت را از دست کاندیداهای ۱۴۰۰ نجات دهید
◀️ وضعیت تأسفبار عقبماندگی در عدالت، احزاب را برای کسب قدرت به وسیله دستمایهکردن شعار عدالت به طمع انداخته است. در این شرایط ضروری است تا عدالت را از دست باندهای قدرت و ثروت نجات دهیم؛ قبل از آنکه تبدیل به کلیشه شود. متن زیر از #حجت_الاسلام_نامخواه را در این باره بخوانید:
🔹 در زمانه تبدیل عدالت به برگ «برنده انتخابات»، نجات عدالت اولویت اول ماست. لازم است به نابرابری فکر کنیم و نه تنها عدالت. احزاب و گروههای سیاسیِ متفاوت و متضاد، کم و بیش به این نتیجه مشترک رسیدهاند که ایدههای عدالتخواهانه برگ برنده آنها برای کسب قدرت در کارزار انتخاباتی پیش رو در سال ۱۴۰۰ است.
🔹 این باور باعث خواهد شد بانیان خلق و تصویبِ تبعیض کنونی و وضعیت موجود در زمینه توزیع درآمد، ثروت، سیاستهای بانکی، خصوصیسازی، سلامت، آموزش و غیره نیز، تبدیل به منتقدان صوری این تبعیضها بشوند. حال آن که الیت چپ و راست و احزاب این دو بلوک، اساساً برکشیده تبعیض در توزیع ثروت و به تبع آن قدرت بوده و موقعیت خود را نیز مدیون این تبعیضها هستند.
🔹 طرح عدالت به مثابه برگ برنده، موقعیتی کم و بیش استثنائی برای عدالت است. استثنایی به معنای بدیع و نه لزوماً خوب؛ و شاید هم بد. در این موقعیت عدالت بیش از هر زمان دیگر در معرض سیاستزدگی است و این نگرانی کمی نیست. اشرافیتی که با زبان الکنشان دیگر مفاهیم مهم انقلاب را به ابتذال کشیده و «ارزشها»، «آزادی»، «امید» و مانند آن را به مقولاتی کلیشهای و حتی مشمئز کننده برای عموم مردم تبدیل کردهاند، چرا نتوانند همین کار را با عدالت بکنند؟
🔹 در این شرایط مهمترین کنش سیاسی عدالتخواهانه، نجات عدالت از تبدیل شدن به یک شعار و برگ برنده انتخاباتی است. عقبماندگی در عدالت به مثابه یک واقعیت و یا مهمترین واقعیت جامعه ما از آسمان بر سرمان نازل نشده؛ بلکه محصول عملکرد، تصویب و تایید همین نیروهای رسمی و تکراریِ میدان سیاست است. برنامهها، بودجهها، طرحها، لوایح، تصویبها، تاییدها و سیاستهای متعددی از همین نیروها باعثِ این وضعیت شده و حالا که نابرابری جان جامعه را به لب رسانده، می خواهند #عدالت را به مثابه برگ برنده مصرف کنند. باید فکری کرد.
🔺 یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با این وضعیت، تاکید بر بُعد غیاب و منفی مسئله است. در این راهبرد باید تأکید کنیم مسئله ما نابرابری است نه عدالت؛ مسئله ما عقب ماندگی در عدالت است نه عدالت و عاملیتها و نگرشهای شکلدهنده نابرابری نمیتوانند، راهحل باشند. عدالت مهمتر از آن است که برگ برنده انتخاباتی احزاب و لابیهای رسمی میدان باشد.
🔺 @tabagheh3_ir
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چه میکنند بانکها در این مملکت؟
🔹 خلق پول که میکنند، بنگاهداری هم میکنند، در دلالی ملک و زمین هم که دست دارند، مصادره صوری هم که میکنند.
🔹 با این همه اختیار قانونی و شبه قانونی، ورشکست هم میشوند و از صندوق توسعه ملی هم برایشان جبران میکنند. واقعا مسخره نیست؟
🔺 آقایانی که میخواهید کاندیدای انتخابات 1400 بشوید! آیا برنامهای برای اصلاح نظام بانکی دارید؟ اگر دارید شفاف و عملیاتی اعلام کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ احیا تعاونیها، تنها راه مردمی کردن اقتصاد
◀️ سالها پیش، شهید بهشتی به موضوعی تحت عنوان نهاد #تعاونی پرداخته است. طوریکه همه مردم و همه کارگران بتوانند هم شاغل باشند و هم مالک؛ و در قانون اساسی گنجانده شد. سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که سالها بعد توسط رهبری ابلاغ شد، تصریح میکند که ۲۵٪ از اقتصاد کشور باید به تعاونیها واگذار شود.
🔹 نظریه اسلامی که هست، در قانون اساسی هم که گنجانده شده، در سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که رسما توسط رهبری ابلاغ شده؛ پس چرا این همه سال اجرا نشده است؟! انتظار دارند باور کنیم که از روی غفلت بوده؟ پس چطور از واگذاری شرکتهای بزرگ به سرمایهداران، تحت عنوان خصوصیخواری غافل نشدهاند؟! بله، غفلت بوده است، اما غفلت از حق و حقوق محرومان و پابرهنگان، چرا که هدف تعاونیها سه دهک پایین جامعه و بیکاران بوده است.
🔹 کدامیک از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، نمیخواهند مثل گذشتگان عمل کنند و قصد دارند که ۲۵٪ از کل اقتصاد کشور را به تعاونیها با مالکیت محرومین جامعه بدهند؟
🔺 در این کلیپ که بخشی از برنامه #ثریاست، صحبتهای حجتالاسلام #قنبریان درباره تعاونیها را بشنوید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روسیه داروی ایرانی را به آمریکایی ترجیح داد
◀️ سجادی (سفیر سابق ایران در روسیه) میگوید در سفری که وزیر بهداشت روسیه به ایران داشته، بازدید از یک شرکت، او را شوکه میکند. این سفر منجر به خرید دارویی از ایران شد که بازارش در روسیه، تا پیش از آن در انحصار آمریکا بود.
🔺 با دیدن این کلیپ، بهتر متوجه میشویم که چرا باور ساخت واکسن کرونا توسط بیولوژیستها، متخصصان ژنتیک و دیگر متخصصان کشور ایران، برای غربیها و شرقیها سخت نیست؛ درست برخلاف برخی از داخلیها...
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ #رهبر_انقلاب در سخنرانی امروزشان بار دیگر به این واقعیت تلخ اشاره کردند که دچار #عقب_ماندگی_در_عدالت هستیم. پدیدهای که معیشت طبقات پایین جامعه را مشکل و شکاف طبقاتی ایجاد کرده است. شکافی که باید از بین برود و عدالت اقتصادی به معنای واقعی کلمه در کشور محقق شود.
⭕️ برای جبران این عقب ماندگی چه باید کرد؟
🔹 دو نگاه وجود دارد که جبران عقبماندگی در عدالت را به تعویق میاندازند:
1️⃣ نگاه اول فقط به دستاوردها توجه میکند و عقبماندگی را باور نمیکند.
2️⃣ نگاه دوم فقط ناکامیها را میبیند و دستاوردها را فراموش میکند.
◀️ رهبری اما ما را به راه سوم فرا میخواند: با دستاوردها، عقبماندگی را جبران کنیم.
🔹 فرصتی که انقلاب ما در این مرحله دارد این است که مردم بیش از همیشه نسبت به فساد و بیعدالتی حساس هستند و این سرمایهای است که از آرمانهای انقلاب برخاسته است و البته باید تقویت شود.
🔺 جا دارد این بخش مهم از بیانات امروز رهبری را چندین بار بشنویم.
🎬 @Mostazafin_TV
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مشکل بیآبی کشاورزان ورزنه، کی حل خواهد شد؟ خدا داند...
◀️ همه چیز در داستان ورزنه تکراری است؛ فقط سپیدی موهای پیرمردهای کشاورز است که هر سال بیشتر میشود. در روزهای اخیر، کشاورزان #ورزنه در استان اصفهان، همچون سالیان قبل، برای طلب حقآبهی زمینهای کشاورزی خود، دست به اعتراض زدهاند...
🔸این ویدئو، برشی است از مستند #مادرکشی، ساخته کمیل سوهانی. ببینید که چطور کشاورزان نمونه ورزنهای به خاک سیاه نشستند و #بحران_مدیریت_آب چه بلایی بر سر این مملکت آورده تا اهالی ورزنه، در قصهای تکراری، هر سال دست به اعتراض بزنند.
🔹 آب برای سرزمین وسیع و کمبارشی چون ایران مانند نفت برای سرزمینهای پرآب و بدون نفتی چون اروپاست.
آیا مدیریت منابع آب ایران مانند مدیریت منابع نفتی اروپا بوده است؟
آیا نباید در مدیریت منابع آب تجدید نظر کنیم و همانطور که اجداد ما هزاران سال این سرزمین را آباد نگه داشتهاند، مدلهای دانشبنیان و هوشمندانهای را در پیش بگیریم؟
🔺 فیلم کامل این مستند را در اینجا (https://www.cinemamarket.ir/p/7e57) ببینید تا بدانید چه بر سر منابع آب این مملکت آمده است و ایران با چه ابرمسئلهای روبروست.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مشکل کجاست؟ خودشیفتگی و عدم مشورت دولت روحانی
◀️#مینو_کیانی_راد معاون ارزی اسبق بانک مرکزی از کنار گذاشتهشدن راه های دور زدن تحریم توسط دولت روحانی میگوید. بی ثباتی امروز در بازار ارز، از بین رفتن میلیاردها دلار توسط توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی و ...، نتیجهی کنار گذاشتن سیاستهای دولت قبل برای دور زدن تحریم بود است.
🔹 روحانی، ۷ خرداد ۹۲ (+): همه مشکلات به خاطر این است که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست در تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است. مشکل کجاست؟ خودشیفتگی و عدم مشورت!
🔺 سوال اینجاست که چرا باید چنین راهکارهایی کنار گذاشته شود؟ چون خیال میکردند قرار است باغ برجام گلابی بدهد!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آب در کوزه و ما تشنهلبان میگردیم
◀️ صادرات ایران به کشورهای همسایه خود ۲۲ میلیارد دلار یعنی دو درصد از کل واردات این کشورهاست. از طرفی صادرات ایران به اروپا تنها ۱.۱ میلیارد دلار است. مقایسه این دو عدد اختلاف قابل توجهی را نشان میدهد.
🔹 اگر به جای صرف این همه انرژی در ارتباطگیری با اروپا که تقریبا دستاوردی هم نداشته، نیازهای کشورهای همسایه خود را شناسایی میکردیم، میتوانستیم همین سهم دو درصدی که بیست برابر صادرات به اروپا است را تا چندین برابر افزایش دهیم.
🔺 صادرات چند ده میلیارد دلاری که نه تنها باعث ایجاد هزاران شغل میشود بلکه اقتصاد بیمار کشور را هم از وابستگی به نفت نجات میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV