#اخبارسلامت
📰 مصرف شکر و نان ایرانیان
✒ سازمان بهداشت جهانی، میزان استاندارد مصرف نمک را برای هر فرد 5 گرم در روز اعلام کرده، اما ایرانیها روزانه بین 10 تا 15 گرم نمک مصرف میکنند!!
نزدیک به 30 درصد مردم ایران هم قبل از چشیدن غذا به آن نمک میزنند!!!
سرانه مصرف شکر در جهان هم سالانه فقط 5 کیلوگرم است که ایرانی ها 6 برابر مردم جهان یعنی 30 کیلوگرم شکر مصرف میکنند!!
📙 کتاب غذای شما داروی شماست نوشته دکتر محمد دریایی
@mouood_org
📌 در سایه سار قلم
🌿 خدایا، در این روز دلم را دریاب! موج های فتنه و هوا و هوس، سرزمین دلم را دربرگرفته است و در تلاطمی سخت، هر یک دیگری را چونان شتران، بر هر سو روان می سازد.
🌿 الهی، دلم را کعبه خود گردان و به نور ایمانت محکم کن؛ آنچنان که هیجان هر موجی در تماس با سینه ام فرو نشیند و احساسم چون اسب مهار شده، رام گردد.
🌿 پروردگارا! آن گونه که در این روز خشکی های زمین را در دل امواج گستردی و توفان آب های سرکش را از کبر و غرور و سرکشی بازداشتی، از کعبه دلم، زیبایی های فضایل را بگستر تا طوفان سرکش و طغیان نفسم را مهار کند و کوه های سخت و مرتفع عدالت را بر دوش خود حمل کند؛ چشمه های حکمت و سخاوت از فراز کوه ها بجوشد و دره های آن از معادن گران سنگ عفاف پوشیده شود و با قله ها و صخره های شجاعت، از لرزش و اضطراب بازماند.
معبودا!
🌿 در این روز، مرا برای طواف خودت در خانه و کعبه دلم محرم ساز!
May 11
امام حسين عليه السلام:
هر كه نيكى كند ، خداوند به او نيكى مى كند؛ و خداوند ، نيكوكاران را دوست مى دارد
مَن أحسَنَ أحسَنَ اللّهُ إلَيهِ، وَاللّهُ يُحِبُّ المُحسِنينَ
أعلام الدين صفحه 298
کار بسیار زیبای یک نانوایی که یک صندوق گذاشتند که هر کسی بخواد یک مقدار پول می ریزه که پول جمع می شه و به افراد بی بضاعت نون می ده، به همین سادگی همه می تونیم تو محل کارمون این کارهای قشنگ رو انجام بدهیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
کودکان آسیب پذیرترند
کلیپ تولید شده در حوزه #جمعیت
📤 دانلود آرشیو کلیپ های موعود از آپارت
aparat.com/mouood_org
🔘اعمال دهه اوّل ذیحجّة
◽️دهه اوّل ماه ذیحجّة به «ایام معلومات» معروف است که در «قرآن کریم» نیز به آن اشاره شده است و اعمالی دارد که به برخی اشاره میکنیم:
🔹روزه گرفتن 9 روز اوّل این دهه که ثواب روزه تمام عمر را دارد.
🔹خواندن دو رکعت نماز مابین مغرب و عشا که در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه «توحید» و آنگاه آیه «و واعدنا موسی...» خوانده شود.
🔹پس از نماز صبح و پیش از نماز مغرب این دعا را بخواند: «اللهم هذه الایام التی...»
🔹خواندت پنج دعایی که حضرت جبرئیل براى حضرت عیسی(ع) هدیه آورده است.
🔹خواندن این تهلیلات که از امیرالمؤمنین(ع) نقل شده است:
«لا اله الا الله عدد اللیالی...»
◽️روزهای مختلف این دهه نیز هرکدام اعمالى دارد که برای اطّلاعات بیشتر میتوانید به کتاب «مفاتیح الجنان» مراجعه فرمایید.
#مناسبتی #عبرت_ایام
@mouood_org
🔘پیوند نیکان
💧كابين دختر پيغمبر(ص) چهارصد درهم يا اندكی بيشتر يا كمتر بود. همين و همين و بدين سادگی نيز پيوند برقرار گرديد. اين پيوندی مقدّس است كه بايد دو تن شريك غم و شادی زندگانی يكديگر باشند. كالايی به فروش نمیرفت تا خريدار و فروشنده بر سر بهای آن با يكديگر گفتوگو كنند. زره، پوست گوسفند يا پيراهن يمانی هر چه بوده است، به فروش رسيد و بهای آن را نزد پيغمبر(ص) آوردند.
💧رسول خدا(ص) بی آنكه آن را بشمارد، اندكی از پول را به بلال داد و گفت: «با اين پول برای دخترم بوی خوش بخر!» سپس مانده را به ابوبكر داد و گفت: «با اين پول آنچه را دخترم بدان نيازمند است، آماده ساز.» عمّار، ياسر و چند تن از ياران خود را با ابوبكر همراه كرد تا با صلاحديد او جهاز حضرت زهرا(س) را آماده سازند. فهرستی كه شيخ طوسی برای جهاز نوشته، چنين است:
پيراهنی به بهای هفت درهم، چارقدی به بهای چهار درهم، قطيفه مشكی بافت خيبر، تخت خوابی بافته از برگ خرما، دو گستردنی (تشک) كه رويههای آن كتان ستبر بود؛ يكی را از ليف خرما و ديگری را از پشم گوسفند پر كرده بودند، چهار بالش از چرم طائف كه از اذخر پر شده بود، پردههايی از پشم، يك تخته بوريای بافت هجر، آسيای دستی، لگنی از مس، مشكی از چرم، قدحی چوبين، كاسههای گود برای دوشيدن شير در آن، مشكی برای آب، ظرفی قیراندود، سبويی سبز، چند كوزه گِلی.
💧چون جهاز را نزد پيغمبر(ص) آوردند، آن را بررسی كرد و فرمود:
«خدا به اهل بيت(ع) بركت دهد.»
هنگام خواندن خطبه زناشويی رسيد:
«سپاس خدايی كه او را به نعمتش ستايش كنند و به قدرتش پرستش، حكومتش را گوش به فرمانند و از عقوبتش ترسان و عطايی را كه نزد اوست، خواهان و فرمان او در زمين و آسمان روان.
خدايی كه آفريدگان را به قدرت خود بيافريد و هريك را تكليفی فرمود كه در خود او میديد و بر دين خود ارجمند ساخت و به پيغمبرش، محمّد(ص) را گرامی فرمود و بنواخت. خدای تعالی زناشويی را پيوندی ديگر كرد و آن را واجب فرمود. بدين پيوند،خويشاوندی را در هم پيوست و اين سنّت را در گردن مردمان بست.»
💧پيامبر(ص) فرمودند:
«اوست كه آفريد از آب، بشری را. پس گردانيدش نسبی و پيوندی و پروردگار تو تواناست. همانا خدای تعالی مرا فرموده است كه فاطمه را به زنی به علی بدهم و من او را به چهارصد مثقال نقره به او به زنی دادم.
ـ علی! راضی هستی؟
ـ آری يا رسول الله...»
📚 #بدانید_من_فاطمه_هستم
📬خرید از یاران شاپ yon.ir/cdBLG
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
🔘مؤسّسه فرهنگی هنری موعود عصر تقدیم میکند.
▫️فرصتی استثنایی برای تهیه دوره شش جلدی #حریم_یار، به همراه شش لوح فشرده تکمیلی ارائه شده توسط استاد #اسماعیل_شفیعی_سروستانی
▫️جهت خرید این اثر فاخر، با تخفیف ویژه ایام ذیحجّه، به فروشگاه اینترنتی #یاران_شاپ به نشانی زیر مراجعه کنید:
🌐 http://yaranshop.ir/book/mahdaviat?product_id=422
▪️با توجه به فروش ویژه این محصول، کتابهای «پدران مهربان ما»، «آلیاسین»، «حصن حصین» و «ولایت ولی الله» را به رایگان دریافت خواهید کرد.
#فروش_ویژه
@mouood_org
◽️خداوند در معراج خطاب به رسول خدا(ص) فرمودند:
«قائم كسى است كه حلال مرا حلال و حرام مرا حرام مىكند و به واسطه او از دشمنانم انتقام خواهم گرفت و او مایه آسایش دوستان من است و او كسى است كه دل شيعيانت را از ظالمان و منكران و كافران شفا مىدهد.»
📚«كمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 474.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘فلسفه غیبت صغری
❓چرا حضرت مهدی(عج) دو غیبت دارند؟ چرا از همان ابتدا غیبت کبرا آغاز نشده است؟
🔅غیبت امام مهدی(عج) در روایات پیشبینی شده بود؛ ولی زمانی که امام حسن عسکری(ع) به شهادت رسیدند، شیعیان به دلیل پیشینه ۲۵۰سالهای که از حضور امامان در جامعه داشتند، به راحتی نمیتوانستند غیبت کامل امام از جامعه را بپذیرند؛ به همین دلیل، پس از شهادت امام یازدهم(ع)، برخی از شیعیان تا مدتی دچار سرگردانی بودند.
🔅لازم بود قبل از آغاز غیبت کبرا و قطع کامل ارتباط با امام، مردم به وسیله نایبان خاص، با ایشان ارتباط داشته باشند تا آماده پذیرش غیبت کبرا و مراجعه به فقها (به عنوان نایبان عام امام) شوند.
🔅به عبارتی غیبت صغرا، دوران تمرین و آمادهسازی شیعیان برای ورود به غیبت کبرا بود.
🔅در غیبت صغرا، همه فرقههای پراکندهای که پس از شهادت امام حسن عسکری(ع) در موضوع جانشینی ایشان به وجود آمده بودند، از بین رفتند و شیعیان بر امامت حضرت حجّت(عج) به اتّفاق نظر رسیدند.
🔅شیخ مفید میگوید: «از این فرقههایی که از آنها یاد کردیم، در زمان ما، یعنی سال ۳۷۳ق.، هیچ فرقهای به جز دوازده امامی باقی نمانده است...»
📚 #پرسش_از_موعود
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/UZj1I
#پرسش_و_پاسخ
@mouood_org
🔘آرمگدون چیست؟
♦️آرمگدون واژهای عبری است به معنای «تپه شریفان» یا کوه؛ تپهای است که در جنوب شرقی «هیفا» در قسمت شمالی کشور «فلسطین» قرار دارد و در محدوده کرانههای باختری «رود اردن» واقع شده است و امروزه این مکان به عنوان مکانی برای جنگ آخرالزّمان بنیادگرایان انتخاب شده است.
🔺آرمگدون، از مذهب تا سیاست
♦️شاید اگر ساده نگاه کنیم، آرمگدون و حرفهای پیرامون آن را مباحثی اعتقادی به حساب آوریم که عدهای منتظر ظهور عیسی(ع) از آن سخن میگویند؛ ولی با یک بررسی ساده نیز میتوان به نتایجی دقیقاً خلاف این امر دست یافت؛ حقیقتی که دیگر نه تنها رنگ و بویی از مسائل اعتقادی ندارد، بلکه پروژهای تعریف شده است که توسط #مسیحیان_صهیونیست و یهودیان تعریف و اجرا شده است.
♦️در کتاب مقدّس مسیحیان تنها یک بار در «مکاشفات یوحنا»، نسبت به این مکان سخن گفته شده است. به این صورت که:
«... و آنها را در جایی گرد آورد که به زبان عبرانی آرمگدون مینامند.»
♦️در منابع اسلامی، همچون «قرآن» و روایات هیچ سخنی از آرمگدون بیان نشده است؛ حال آنکه در میان مجموعه عظیم روایاتی که در دست داریم تنها شش هزار روایت مختص به موضوع آخرالزّمان و مهدویت میباشد.
درنتيجه برچسب مذهبی بودن به این موضوع زدن، اشتباه است.
🔻قسمت بعد: نبرد آرمگدون چگونه است؟
📚 #آرمگدون
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/PTAuL
#مطالعات_فرهنگی #دشمن_شناسی
@mouood_org
◽️خداوند خطاب به رسول اکرم(ص) فرمود:
«به عزّت و جلالم سوگند كه به واسطه اهل بیت(ع) دينم را چيره و كلمهام را بلند مینمايم و توسّط آخرين آنها زمين را از دشمنانم پاك میگردانم و مشرق و مغرب زمين را به تمليك او در میآورم و باد را مسخّر او میكنم و گردنكشان سخت را رام او میسازم و او را بر نردبان ترقّی بالا میبرم و با لشكريان خود ياریاش میكنم و با فرشتگانم به او مدد میرسانم تا آنكه دعوتم را آشكار كند و مردمان را بر توحيدم گرد آورد، سپس فرمانرواییاش را تداوم بخشم و روزگار را در اختيار اوليای خود قرار میدهم تا روز قيامت فرا رسد.»
📚«كمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 481.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘 امام زمان(عج) در مناجات شبانه خود چه میگویند؟
🔸سيّد بن طاووس در سحرگاهی در سرداب مطهّر شنيد که امام زمان(عج) در سجده خود میفرمایند:
«پروردگارا! همانا شيعيان ما را از شعاع نور ما و بقيه طينت ما خلق كردهای؛ چنانچه آنان گناهان زيادی به پشتيبانی بر محبّت و ولايت ما به جا آوردهاند. اگر گناهان آنها در ارتباط با تو است، از آنان بگذر كه ما را راضی نمودهای و آنچه از گناهان در ارتباط با خودشان است، خودت بين آنها را اصلاح كن و از خمسی كه حقّ ما است، به آنان عطا فرما تا راضی شوند و آنها را از آتش جهنّم نجات بخش و آنان را با دشمنان ما در غضب خود جمع نفرما.»
📚برگرفته از کتاب « #صفات_و_خصال_امام_مهدی(عج)»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/NjD8P
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
◽️رسول اکرم(ص) فرمودند:
«بدانيد كه خدای تعالی مرا و ايشان (اهل بیت) را حجّت بر بندگانش قرار داده است و از فرزندان حسين(ع)، امامانی را قرار داده است كه به امر من قيام میكنند و وصيّت مرا نگه میدارند و نهمين آنها قائم اهل بيتم و مهدی امّتم است كه در شمايل و اقوال و افعال شبيهترين مردم به من است، او پس از غيبتی طولانی و حيرتی گمراهكننده ظهور كند و دين خدای تعالی را چيره گرداند و به ياری خدا و نصرت ملائكه خدا مؤيّد باشد، زمين را از عدل و داد آكنده سازد همان گونه كه پر از ظلم و جور شده باشد.»
📚«كمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 484.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘سفیانی
⏳نام: عثمان بن عنبسه.
شهرت: #سفیانی.
از نسل: ابوسفیان.
⏳مشخصات: دارای قامت متوسط، چهرهای زشت و کریه، چهارشانه و درشت هیکل، صورت آبلهرو و ظاهراً یک چشم.
سمت: دشمن امام.
محل خروج: وادی یابس.
⏳اقدامات: نبرد با اصهب، جنگ با ابقع، حکومت بر سرزمین «شام» (حمص، فلسطین، دمشق، اردن و قنسرین)، شرکت در نبرد قرقیسیا، غلبه بر #یمانی (یار امام زمان(عج))، کشت و کشتار گسترده در «کوفه»، جنگ با #سید_خراسانی (یار امام زمان(عج))، فرستادن سپاهی گسترده به «حجاز» برای تسلط بر آنجا، برپایی سه روز جنگ گسترده در شهر مقدس «مدینه» و...
⏳سرانجام: کشته شدن به دست مبارک امام مهدی(عج).
📚« #شش_ماه_پایانی»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/tTRpm
#نشانه_های_ظهور
@mouood_org
🔘تاریخ تفکّر
💠این تاریخ «که ما میخواهیم نسبت به آن تذکّر پیدا کنیم»، صرفاً تاريخ وقایع و حوادث نیست؛ بلکه «تاریخ تفکّر» است. فرهنگ امروز ما که در زندگی کنونیمان تبلور پیدا کرده، مانند قارچی نیست که بدون ریشه از زمین بیرون زده باشد؛ بلکه میوه درخت کهنسالی بوده که پس از قرنها تحوّل به دست ما رسیده است.
این درخت چه درختی است؟ ریشهاش در کدام سرزمین غرس شده؟ از آب کدام چشمه یا چشمهها سیراب میشود؟ چه ویژگیهایی دارد؟ چه پیوندهایی به شاخههای آن خورده است؟ و ...
💠اگر ما میوهای را بگیریم و بخواهیم فقط از روی رنگش حکم کنیم که چنین و چنان است، دچار سردرگمیهای امروزی میشویم؛ مثلاً میگوییم که فلان میوه است، ولی وقتی که با هسته آن یا دانهاش مواجه میشویم، خواهیم گفت: این که میوه آن نيست. بعد از روی دانهاش حکم میکنیم که بهمان میوه است؛ امّا یکدفعه با برگهایی که روی دمبرگ میوه باقیمانده مواجه میشویم و خاطرنشان میکنیم که باید میوه دیگری باشد و مربوط به درخت دیگری است. همینطور مدام در حال سرگشتگی هستيم. تزلزل و نوسان نظر ما درباره بسیاری از افكار، شخصیتها و گروهها ناشی از همین مسئله است. ما یک شخصیت، یک جریان یا کسی را ملاحظه میکنیم و فوراً دربارهاش به حکم کردن میپردازیم. این حکمی که ما میکنیم، بر اساس چیست؟ آیا مثل آن میوه صرفاً بر اساس رنگ، دانه یا برگ آن است یا مبنای عمیقتر و محکمتری دارد؟ پاسخ دادن به این پرسش با خودتان است.
💠به هر حال شناخت زمینههایی که درخت «فرهنگی» یا به عبارت دیگر درخت «زندگی» ما بر آن استوار شده، برای ما صرفاً یک تفنّن آکادمیک نیست، یک مشغولیت روشنفکرانه هم نیست؛ بلکه برای پیبردن به حقیقت، موقعیت و موجودیت فعلی خودمان است.
🔻ادامه دارد ...
📚« #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/51myW
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
◽️سلمان فارسی میگويد:
بر پيامبر اكرم(ص) وارد شدم و حسين بن علی(ع) بر دامنش بود و او دو چشمش را میبوسيدند و دهانش را میمكيدند و میفرمودند:
«تو سروری و پسر سرور! تو امامی و فرزند امام! تو برادر امامی و پدر امامان! تو حجّةاللّهی و فرزند حجّتالله! و پدر حجّتهای نهگانهای كه از صلب توست و نهمين آنها قائم ايشان است.»
📚«كمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 493.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘 بیمرگی: امام را بشناس!
🔸اگر چند لحظه - بدون در نظر گرفتن آیات و روایات - در کار خودمان تأمل کنیم، درمییابیم که ممکن نیست بدون راهنما، از پس رسیدن به مقصد - حتّی اگر دنیایی باشد - بربیاییم؛ همانگونه که در جاده ها، بدون تابلوهای «ایست»، «لطفاً آهسته برانید»، «خطر ریزش سنگ»، «5 کیلومتر تا مسجد» و «استراحتگاه»، یا گم میشویم یا از منحرف میشویم و به ته دره سقوط میکنیم.
🔸ما عقل کل نیستیم و اگر قرار است در مسیری وارد شویم، باید معلّمی داشته باشیم.
🔸نخستین وظیفه و تکلیفی که در عصر غیبت بر دوش منتظران گذاشته شده، شناخت امام زمان(عج) است؛ شناخت معلمی که تمام و کمال خود را در اختیارش بگذاریم تا در مسیر تا مقصد، راهنما و نجات بخش ما باشد.
🔸پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:
«هرکس بمیرد و امام زمان خویش را نشناسد، به مرگ زمان جاهلیت مرده است.»
📚 برگرفته از « #انتظار_منتظر_و_تکلیف_منتظران»؛ به نقل از مکیال المکارم.
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/9SGmy
#وظایف_منتظران
@mouood_org