فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ژاپن رد شدن از خط عابر به این صورت است که پا را بروی دایره عبور قرار میدهند و سپس رانندگان از سرعت خود کاسته و توقف میکنند و فرد به راحتی عبور میکند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#⃣ Ahmad Deedat is a unique figure in the debate with religions
❇️ احمد دیدات، شخصیتی بی نظیر در مناظره با ادیان
@msanei_ir
🔹 من هو أحمد دیدات؟
🔸جای خالی مبلغانی در طراز احمد دیدات در اسلام خالی است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مبلغ_اسلامی #آفریقا
@msanei_ir
✳️ مناظره جذاب مولانا عبدالعزیز با گروهی از بزرگان #مسیحیت از زبان Ahmed Deedat
❇️ چرا پیامبر(ص) برای نجات نوهاش، امام حسین(ع) از خدا کمک نگرفت؟
🔸احمد دیدات، مبلغ برجسته اهل آفریقای جنوبی به بیش از 20 زبان از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیولی، عربی و... مسلط بود. او در سال 2005 از دنیا رفت.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
هدایت شده از Morteza Sanei
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ این کلیپ را با دقت تماشا کنید. اینجا مسابقات ورزشی نیست و این جمعیت برای تماشای مسابقه اینجا نیامده اند. پس داستان چیست؟!
✳️ This Tanzanian stadium gets packed out for an annual Qur'an competition!
🔹این ورزشگاه تانزانیا، سالانه برای مسابقات قرآن، مملؤ از جمعیت می شود! جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر ...
🔸جاذبه های دینی ای که ما نتوانسته ایم از آن ها برای معرفی و ترویج دین استفاده کنیم؛ رونوشت به مراکز، سازمان ها و متولیان مربوطه ...https://eitaa.com/joinchat/422969496C33bac8fd79
دیوان_حافظ_شیرازی.pdf
9.09M
🔰معرفی کتاب
🔹کتاب دیوان حافظ شیرازی
@msanei_ir
⭕️مولف: حافظ شیرازی
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
💢نامهای که پادشاه عربستان به درخواست عالم ایرانی برای مرمت بقیع نوشت
@msanei_ir
🔹«علامه عبدالرحیم صاحبالفصول» یک سال بعد از واقعه تخریب بقیع برای انجام مناسک حج راهی عربستان شد. در آن ایام در حضور پادشاه عربستان علامه درخواستی از او میکند که منجر به نوشتن نامهای از سوی پادشاه میشود.
🔹در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری تخریب قبور ائمه بقیع توسط عمال آلسعود به سرکردگی «عبدالعزیز بن سعود» صورت گرفت. خبر هتک حرمت به مزار ائمه (ع) توسط سیدابوالحسن اصفهانی و میرزا حسین نائینی به علمایی مانند امامجمعه خوسی و سیدمحمد بهبهانی در تهران رسید و در مدت زمان کوتاهی همه جهان اسلام از این واقعه جانسوز اطلاع یافتند که منجر به واکنشهایی در عالم اسلام شد. یک سال از این واقعه تلخ گذشت تا اینکه موسم حج تمتع رسید و یک عالم ایرانی به نام علامه عبدالرحیم صاحبالفصول راهی حج شد.
🔹اما چرا نام علامه عبدالرحیم صاحبالفصول با واقعه بقیع گِره خورده است؟ اصل ماجرا چیست یا شمایل فعلی قبور مطهر ائمه بقیع توسط چه کسی انجام شده است؟
🔹علامه در دیداری که با عبدالعزیز پادشاه عربستان بعد از تخریب قبور ائمه بقیع داشت، موفق به دریافت سندی شد که به موجب آن زائران ایرانی میتوانند به زیارت بقیع رفته و اعمال خود را انجام دهند.
🔸هر کاری داشته باشید، در انجام آن حاضرم
🔹سال ۱۳۴۵ هجری قمری یعنی یک سال بعد از تخریب بقیع علامه صاحب الفصول به عتبات عالیات سفر کرد و بعد از آن برای زیارت حضرت زینب (س) به سوریه رفت. در آنجا سفیر آل سعود به نام «محمد عبدالرواف» به ملاقات علامه رفت و به او قول داد که در سفر به مکه از هر نوع امنیتی برخوردار است.
🔹به همین خاطر علامه برای انجام مناسک حج ابراهیمی راهی عربستان شد. بعد از اتمام مراسم حج، پادشاه عربستان از او دعوت کرد تا به ملاقاتش برود. از آنجایی که آوازه سخنرانیهای علامه در عراق به حجاز رسیده بود، عبدالعزیز او را خوب میشناخت، به علامه گفت: هر کاری داشته باشید، در انجام آن حاضرم.
🔹علامه در جواب گفت: شما تمام اصلاحاتی که منظور داشتید تمام شد و فقط خراب کردن قبور ائمه بقیع مانده بود که آن را هم متأسفانه انجام دادید، من میخواهم قبرستان بقیع را بازسازی کنم!
🔹وقتی او چنین درخواستی را از پادشاه عربستان کرد، رگ پیشانی پادشاه عربستان از خشم ورم کرد، به گونهای که اطرافیانش حالت جدیتری به خود گرفتند، اما بعد از چند دقیقه پادشاه عربستان با همان غرور پاسخ داد: همانطور که وعده دادم عمل میکنم.
🔸پیشنهادهای علامه برای مرمت بقیع
🔹در این جلسه علامه عبدالرحیم پیشنهاد داد که پادشاه دو صفه مسدس از سنگ مرمر بسازد، یکی بالاتر باشد که صورت قبور روی آن باشد. یکی پایینتر که مردم بایستند و زیارت بخوانند. در اطراف این صفه بزرگ طاقنماهایی از سنگ مرمر ساخته شود که فقط برای استراحت و نشستن مفید باشد، ولی جای خوابیدن یا سکونت نباشد، ابداً طلا و نقره هم در آنها به کار نرود که پادشاه عربستان به ظاهر این نقشه را پذیرفت.
🔹در پایان این دیدار عبدالعزیز خم شد و دست علامه را بوسید و دستور داد تا متن آنچه بر آن توافق شده است روی کاغذی مارک دیوان جلاله نوشته و ثبت شود و برای آیتالله فصولی ارسال شود.
🔸مفاد این قرارداد به شرح زیر است:
🔹«از عبدالعزیز پسر عبدالرحمن آل فیصل به حضرت فاضل محترم شیخ عبدالرحیم صاحب الفصول سلام و رحمت و برکات خدا بر شما. بعد ما تأکید میکنیم که قبه پیغمبر(ص) را احدی به بدی لمس ننماید و چنین چیزی هرگز به خاطر ما خطور نکرده است. که آن را به بدی مس نماییم (منظور اینکه قبه قبر پیغمبر(ص) را خراب نخواهیم کرد) و برای پیغمبر نزد ما احترامی است که با هیچ حرمتی برابری نمیکند.
🔹اما مسائل قبور بقیع و آنچه متعلق به آن است از بنا و... پس ما چنانچه به شما خبر دادیم تابع شریعت اسلامیم و نه اهل بدعت و ما آمادهایم که اوامر علمای مسلمین را از هر مذهب که باشد محترم بشماریم و اما راجع به مذاکرات دیگر به زودی نظر خود را برای شما بیان خواهیم کرد و امر خواهیم کرد که قبور بقیع را نظیف کرده و تسطیح کنند. مطابق آنچه در شرع جایز است با کشیدن دیواری در اطراف آنکه از پلیدی حفظ شوند و برای شما تأکید میکنیم که ما منع نمیکنیم هیچکس را از زیارت قبور بقیع، اگر زائران در زیارت خود متابعت کنند طریقه شریعه و آداب دینی را و به تحقیق امر نمودیم به نوشتن این سند تا شما آن را برای مردم منتشر کنید. این بود آنچه لازم بود بیان آن و خدا حفظ کند شما را».
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🌷«بسم الله الرحمن الرحیم»🌷
🔅 «اقْرَأْ وَ رَبُّكَ الْأَكْرَمُ. الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ. عَلَّمَ الْإِنْسانَ ما لَمْ يَعْلَمْ»
☸ سپاس و حمد بی کران خدایی را که بعد از نعمت خَلق، نعمت علم را در مرتبۀ والایی قرار داد و همانگونه که احسن الخالقین در خلق انسان است، گرامی ترین معلمان در تعلیم آدمی است. و منت خدایی را که انسانیت انسان را بر علم بنا نهاد و درجات عظیم خویش را به کسانی عطا فرمود که مزین به علم و ایمان باشند و فرمود: «يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجات». بدینسان در سپیده دم ازل آن زمان که سازندگی کائنات آغاز می گردید و کتاب تکوین گشوده می¬شد، نخستین کلمه ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه¬ی زیبای استاد بود و سر فصل این کتاب کهن به تعلیم و تربیت اختصاص یافت.
💠 اینجانب ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت فیلسوف عالی مقام، استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفتۀ تجلیل از مقام شامخ و بزرگ استاد، بدینوسیله از زحمات و تلاش های خالصانه معلمان و اساتید معزز در انجام رسالت سنگین خود در سنگر تعلیم و تربیت صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم. امید است ذات اقدس احدیت، ایشان را که در مسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان¬ساز اسلام، از جان مایه گذاشته اند در کنف الطاف خاصۀ خویش قرار دهد.
✍ مرتضی صانعی
قم. ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍با سلام و احترام!
@msanei_ir
ادیان شرق که شامل آیین های هندو، جینه، سیک و بودا می باشد دارای جاذبه های خاص خودش است که متخصصان ادیان را جهت بررسی های همه جانبه به خود مشغول کرده است در این میان هندوئیسم ریشه آیین های موجود است که خود دارای انشعابات گوناگونی است . در این کلیپ و کلیپ های سریالی آینده به گونه ای خاص از یک گروه هندوئی به نام آگوری پرداخته خواهد شد که نظام طبقاتی آیین هندو را به چالش کشیده است.
💠 قیمت اول مستند جذاب #Believer (معتقد) در باره هندوئیسم
💠تناسخ، کارما و... به چه معناست؟ آگوری ها چه کسانی هستند؟
💠 چالش نظام طبقاتی در آیین هندو توسط آگوری ها!
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ با سلام و احترام!
💠 New Muslims I The Feed
@msanei_ir
💠 دین #اسلام در میان بومیهای #استرالیا طرفداران زیادی پیداکرده و هرساله به میزان پیروان این دین الهی افزوده میشود.
💠 تازهمسلمانان استرالیایی زندگی، تجربه و دوران متنوع و گوناگونی را گذراندهاند و نحوه آشنایی آنها با اسلام در برخی موارد شگفتآور است. علاوه بر زندگی شخصی، در زندگی آنها هم تغییرات گستردهای ایجاد میشود که در نحوه تعامل آنها با دیگر مردمان تأثیر میگذارد.
💠 این ویدئو گوشههایی از این تجربهی بدیع را برای شما به نمایش میگذارد.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔹 با سلام و احترام!
#برخوردرهبراناسلامباپیروانادیان
یادداشت (۱): «آزادی فکر»
✍مرتضی صانعی
💠 در جهان امروز که آوازه «آزادی فکر و اندیشه ی نظام سکولاری»، گوش فلک را کر کرده و از این طریق توانسته بشریت را به اسارت خود در آورد؛ این دین است که رهایی بخش انسان است.
💠 چرا که ادیان الهی بویژه اسلام سال ها پیش از ظهور اندیشه سکولاری، به دور از شعار و جوزدگی در میان پیروان ادیان بویژه مشرکان به آزادی فکر و اندیشه پرداخته و جایگاه انسان را اشرف مخلوقات معرفی کرده است.
💠 باری! شاید اولین برخوردی که اسلام در مواجهه با پیروان سایر ادیان در خصوص آزادی فکر داشته است همانا آیه شریفه «لا اکراه فی الدین» باشد.
💠 قرائن تاریخی نیز گواه این نکته است که هیچ گاه پیامبر اسلام (ص) مشرکان و اهل کتاب را بر پذیرش اسلام مجبور نکرده است. در منابع اسلامی ملاحظه می شود که پیامبر اسلام (ص) پس از تشکیل حکومت در خصوص مواجهه مسلمانان با کفار دستوراتی داده است که به دو مورد آن اشاره می شود.
۱. یک مورد از فرامین پیامبر اسلام فرمان ایشان به اسقفان نجران است که اشاره کرده است: «هیچ اسقفی از مقام خود و هیچ راهبی از شأن خود و هیچ کاهنی بر کنار نخواهد شد». (طبقات الکبری ج ۱ ص ۲۶۶).
۲. همچنین در یک فرمان دیگر پیامبر اسلام (ص) خطاب به عمرو بن حزم که به یمن فرستاده شده بود، تاکید می کند: «هر یهودی و یا نصرانی که مسلمان شود و اسلام خود را ابراز کند از جمله مسلمانان است. هر آنچه مسلمانان دارند شامل وی نیز می شود و در سود و زیان آنها شریک است و هر که در یهودیت و مسیحیت خود باقی بماند هر گز مجبور به ترک دین خودش نمی شود». (ساختار اجتماعی و سیاسی نخستین حکومت اسلامی، ص ۲۶۹).
💠 این منطق همانا احترام گذاشتن به انسان و آزادی اوست که همواره مورد اهتمام معصومان دین علیهم السلام بوده و همین روش هم باعث شد که عده زیادی از اهل کتاب و مشرکان به اسلام بپیوندند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
16_0014.docx
14.32M
🔹مقاله پژوهشی: تاملی بر رویکرد تبشیر کاتولیکی بر جوامع اسلامی
@msanei_ir
⭕️نویسنده: مرتضی صانعی
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir