eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش بامیه عربی😋🥰🔽
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بامیه عربی دوستان عزیزم سلام🤗 مواد شربت بار: شکر ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱ ق غ گلوکز ۲ ق غ جوهرلیمو ۱/۴ ق چ زعفران به دلخواه آب و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته تا شکر حل شود و آب جوش بیاد، گلوکز، جوهر لیمو، گلاب و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشد و اطراف قابلمه رو با قلموی آغشته به آبلیمو تمیز کردم تا شکرک نزنه،کمی از شربت رو تو ظرف بریزین بزارین یخچال خنک بشه وقتی حرکت میدین نباید شل باشه باید به اون غلظت تو فیلم رسیده باشه,خاموش کنین تا خنک شه ادامه دارد... 🪴منبع @fateme.d67 @https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
ادامه آموزش بامیه عربی⏬ مواد بامیه عربی آب ۴۰۰ گرم آرد ۴۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم شربت بار ۱ ق چ تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ ق چ آب سرد ۱۶۰ گرم ابتدا آب و روغن را مخلوط کرده روی حرارت قرار میدیم و شربت بار رو اضافه کرده هم میزنیم تا آب جوش بیاد ‌وقتی آب جوش اومد بلافاصله نیمی از آرد (۲۰۰ گرم) را اضافه کرده و هم میزنیم و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه خمیر را روی حرارت میپزیم تا آب خمیر تبخیر بشه، خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه و چند دقیقه یکبار زیرو روش میکنیم وقتی خمیر خنک شد داخل همزن ریخته و مابقی آرد را اضافه میکنیم( ۲۰۰ گرم) هم میزنیم بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میشه و خوب هم میزنیم آب سرد را کم کم اضافه میکنیم دقت کنین مقدار آب حدودیه ممکنه کمتر و بیشتر مصرف بشه و اصلا یکجا اضافه کنین بسته به آبخوری آردها ممکنه آب کمتر یا بیشتر از دستور استفاده بشه،تا جایی اضافه میشه که خمیر قابل ماسوره زدن باشه، داخل روغن سرد ماسوره میزنیم و با حرارت متوسط خوب سرخ میکنیم، و بعد از سرخ شدن داخل شربت ولرم رو به داغ میندازیم و اجازه میدیم ۱ دقیقه بمونه و بعد از شربت خارج میکنیم ماسوره ای که انتخاب میکنین هرچی ریزتر باشه کرانچی تر میشه و معمولا بلند باید ماسوره بزنین نوش جونتون 🥰
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما رو دعوت میکنم به دیدن این فیلم جذاااااب🥳🤬🤐🥴😵‍💫 نظرتون؟؟؟؟😂 نکته اخلاقی: تا میتونین خوراکی هاتون و خودتون توی خونه درست کنین👌 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
آموزش نان ساندویچ😍🥖⬇️
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نان ساندویچ🥖😍 🥖آرد نان فانتزی (ستاره) ۳۵۰ گرم 🥖شکر ۱۰ گرم 🥖خمیر مایه ۷ گرم 🥖بهبود دهنده ۵ گرم 🥖آب ۲۰۰ الی ۲۱۰ گرم 🥖روغن مایع ۲۵ گرم 🥖دمای فر ۲۲۰ درجه 🥖زمان پخت تقریبی ۱۵ دقیقه 🥖وزن چانه ۱۲۰ گرم 🪴منبع @h.d.cake 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه تزئین نانازی ببینین دلتون واشه😍 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا