19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز
۱۵۰ گرم کره حیوانی
۱۵۰ گرم کادایف خشک
یک قاشق پر غذاخوری کره پسته
خامه صبحانه ۵۰ گرم (دلخواه)
پسته خورد شده ۱۰ گرم(به دلخواه)
شکلات سوربون /کارات و یا فلورا
۱۵۰ گرم
در صورت نیاز و دورنگ کردن شکلات رنگیمیزنید
ابتدا شکلات هارو بنماری کنید و بریزید داخل قالب های سیلیکونی
دوبار بزنید که شکلات ها نشکنه و به مدت ده دیقه بزارید داخل فریزر
بعد کره رو بندازید داخل ماهیتابه و کامل بزارید ذوب بشه و بعد کادایف رو بهش اضافه کنید و اونقد تف بدید تا کاملا زنگش عوض بشه
بعد از اوجای بیارید پایین و
بعد کره پسته درصورت دلخواه خامه صبحانه و پسته خورد شده رو بهش اضافه کنید
و هم بزنید تا یه حالت مایه شل بگیره
بعد مواد رو به داخل قالب های سیلیکونی بریزید ولی پر نکنید
در آخر یه لایه نازک شکلات بریزید و کاملا بپوشانید
و به مدت ده دقیقه بزارید داخل فریزر مجدد
شکلات بار دبی شما حاضره☺️نوشجان
@mr_cake.ir. منبع پیج
#شکلات_بار_دبی #شکلات #آموزش
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓چیزکیک توت فرنگی🍓
کراست
بیسکوییت ساقه طلایی ۱بسته
کره ۱۰۰ گرم
•بیسکوییت ها پودر شده و با کره آب شده مخلوط و کف قالب ها بریزید و فشرده کنید بذارید نیم ساعت فریزر تا سفت بشه
لایه پنیری توت فرنگی
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید)
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
آب جوش۳/۴ لیوان
•آب جوش و پودر ژله مخلوط تا کاملا حل شود اگه نیاز بود تو ماکروفر یا بخار کتری بذارید تا کاملا حل بشه
پنیر و خامه مخلوط و ژله رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا کاملا یکدست بشه حالا مایه رو مساوی روی همه کراستها تقسیم و بریزید و2 ساعت در یخچال تا خودشو بگیره
لایه پنیری سفید
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید)
وانیل مایع نصف قاشق مرباخوری
شیر ۳/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مرباخوری
•شیر و پودر ژلاتین رو مخلوط و بذارید اسفنجی بشه بعد بنماری یا توی ماکروفر بذارید تا آب بشه
پنیر و خامه،وانیل رو مخلوط و شیر رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا یکدست بشه حالا مواد رو روی لایه دوم به صورت مساوی تقسیم میکنیم و میریزیم
و به مدت ۶-۷ ساعت تو یخچال استراحت میدیم تا کاملا ببنده
لایه آخر ژله ای
آب جوش ۱لیوان و پودر ژله توت فرنگی۱بسته رو مخلوط تا کاملا حل بشه میذارید از حرارت بیوفته بعد روی لایه پنیری خیلی آروم میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
برای جدا کردن رینگ و طلق نیم ساعت چ
توی فریزر میذاریم بعد به کمک یک چاقو جداش میکنیم
@rosettecake منبع پیج اینستا
#چیزکیک
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرداد عید قربان🐏🐑
یه تزئین کیک ببینیم
#آموزش #کیک #دیزاین
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت فرنگی رو اینجوری برای تزئین استفاده کن ، با خامه و پودر بيسکوئيت
#آموزش #کیک #دیزاین
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
هنر و علم و سیاست همه خوبند ولی
ای به قربان همانی که رفاقت بلد است…
❤️
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند فوق العاده عالی برای سرو کیک بصورت کافی شاپی 👌
#آموزش #دیزاین #آموزش_کیک
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤩آموزش کیک صبحانه ی کشمش و گردو🤩
دوستای عزیزم سلام😍
عیدتون مبارک🥰
یه کیک راحت و خوشمزه با مواد در دسترس😋 درست کن و لذتشو ببر😅😅
✅ کیک صبحانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۹۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی)
روغن مایع ۷۰ گرم ( ۱/۴ پ + ۲ ق س)
آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پ)
بکینگ پودر ۱ ق چ
کشمش ۵۰ گرم
گردو ۲۵ گرم
❌مخلوط تخم مرغ وشکر و وانیل در حدی هم میخوره که حجیم و کشدار بشه
❌ سایز قالب لوف ۸ در ۲۲ ارتفاع ۶
❌ یه قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کنین بعد به باقی مواد اضافه کنین
❌ دمای فر ۱۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
@fateme.d67 منبع پیج
#کیک_گردویی #کیک_کشمشی #آموزش #کیک_کافی_شاپی #کیک #کیک_صبحانه
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac