eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ميگما کار با این ماسوره و تزئین این کیک نیاز به مهارت خامه کشی نداره👌 شکلاتی تو شکلاتی شد😋 خیلی باحال بود😍 کیک و ترفند آفتاب آفتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که موقع جشن های پایان سال مهدکودک‌ها و مدرسه هاست، درست کردن این پاپسیکل ها میتونه گزینه ی مناسبی باشه👌 هرنوع کیک اسفنجی رو میشه پودر کرد و با خامه مخلوط کرد تا منسجم بشه، بعدش هم با دست گرد کرد و یک نی یا میله داخلش کرد و با شکلات بنماری شده تزئینش کرد، نوک و پاهاش هم که با خمیر فوندانته و اون بالهاش هم که با بادوم و شکلات🍫 🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دیزاین ساده و شیک که نیاز به صاف کردن خامه کشی نداره👌👏 حال و هواش هم بهاریه🥰 🍓🍒🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘🌸 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
سلام عزیزان همراه🥰 یه خدا قوت بگیم به مامانا بخاطر فصل امتحانات بچه ها😩 خیلی مواظب باشین به بچه ها استرس کاذب وارد نشه، مخصوصا بچه هایی که امتحان نهایی دارن.👩‍🎓🧑‍🎓 رژیم غذایی اونها رو طوری تنظیم کنین که حاوی مغزیجات و سبزیجات باشه.👌 کیک کافه کوچین گردویی یکی از پیشنهادات هست که بعنوان صبحانه یا میان وعده میشه استفاده کرد. 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافه کوچین گردویی 🔸مواد لازم برای مغزی گردو، ریز خرد شده 150 گرم (1.5 لیوان) شکر سفید 60 گرم (⅓ لیوان) شکر قهوه ای 60 گرم (⅓ لیوان) دارچین 1 قاشق چایخوری کره آب شده. 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) گردو، شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین، و کره ذوب شده را کاملاً در یک کاسه مخلوط کنید تا مغزی به دست بیاد. .🔸مواد لازم برای کیک آرد 250 گرم (2 لیوان) نمک ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری کره گیاهی 100 گرم (نصف لیوان) شکر سفید 200 گرم (1 پیمانه ) 2 عدد تخم مرغ بزرگ خامه صبحانه یا خامه ترش. 200 گرم به همراه 2 قاشق نسکافه حل شده در 2 قاشق آب جوش که بعد خنک شدن به مواد اضافه میشه سایز قالب 20 تا22 دمای فر 180 درجه مهلت پخت 45 تا 50 دقیقه حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال چوبی تست شود در صورت خمیری بودن خلال به پخت کیک ادامه دهید. @cakeyousef_com منبع کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
ایده ی کیک پسرونه👶 کیک آفتاب مهتاب @cake_aftab_mahtab
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن کمپوت زردآلو روش اول زردآلو🍋 طبع سرد و تر دارد، بازکننده گرفتگی های مجاری عروقی و نرم کننده سفتی ها در قلب❤️ نیز می تواند باشد، مفید برای تسکین درد گوش و رفع سنگینی شنوایی، درمان کننده کم خونی، لطیف کننده پوست صورت و گردن و مفید برای جلوگیری از نفخ می باشد.👌 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان عزیزم سلام🥰 امروز آموزش یه کیک عصرونه خوش بافت و خوشمزه داریم، تستش کنین و از خوردنش لذت ببرین🤗🤗🤗🤗 مواد لازم کیک شیرداغ کره ۹۰ گرم شیر ۱۸۰ گرم تخم مرغ درشت۴و نیم، تخم مرغ ریز ۵ عدد وانیل ۱ ق چ شکر ۲۴۰ گرم آرد قنادی ۲۴۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ پنس منبع @fateme.d67 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چندتا نکته هم بگم بهتون: برای روغن جداکننده میتونین از مخلوط مساوی روغن جامد و آرد استفاده کنین. موقع مخلوط مواد خیلی مراقب باشین که پف کیک نخوابه و به آرومی فولد کنین. ابتدا کره و شیر را مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا کره ذوب بشه و شیر داغ بشه تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم و شکر را کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا حجیم و کشدار بشه . آرد و بکینگ پودر و نمک را تو سه مرحله اضافه کرده و فولد میکنیم در نهایت مخلوط کره و شیر داغ رو اضافه کرده و به آرومی فولد میکنیم تا مواد ترکیب بشن،مواد را داخل قالب ریخته (سایز قالب من۲۵) و حتما قالب رو با روغن جدا کننده یا اسپری جداکننده چرب کنین. و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. دقت کنین دما و زمان کاملا بستگی به فر شما داره کیک من بعد از ۳۰ دقیقه کامل رنگ گرفته بود ولی من تا ۳۵ دقیقه گذاشتم بمونه و بعد چک کردم کاملا پخته بود. منبع @fateme.d67 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای کیک پزی پر از خلاقیتهای جذابه، به شرطی که به کارت علاقه داشته باشی 😊 اونوقته که از ابزار ساده طرحهای شیک میزنی😎 دیزاین با فرچه، نیاز به صاف کردن کامل سطح کیک نداره، پس نگران خامه کشی صاف نباش🤗 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac