eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
473 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان عزیزم سلام🥰 امروز آموزش یه کیک عصرونه خوش بافت و خوشمزه داریم، تستش کنین و از خوردنش لذت ببرین🤗🤗🤗🤗 مواد لازم کیک شیرداغ کره ۹۰ گرم شیر ۱۸۰ گرم تخم مرغ درشت۴و نیم، تخم مرغ ریز ۵ عدد وانیل ۱ ق چ شکر ۲۴۰ گرم آرد قنادی ۲۴۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ پنس منبع @fateme.d67 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چندتا نکته هم بگم بهتون: برای روغن جداکننده میتونین از مخلوط مساوی روغن جامد و آرد استفاده کنین. موقع مخلوط مواد خیلی مراقب باشین که پف کیک نخوابه و به آرومی فولد کنین. ابتدا کره و شیر را مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا کره ذوب بشه و شیر داغ بشه تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم و شکر را کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا حجیم و کشدار بشه . آرد و بکینگ پودر و نمک را تو سه مرحله اضافه کرده و فولد میکنیم در نهایت مخلوط کره و شیر داغ رو اضافه کرده و به آرومی فولد میکنیم تا مواد ترکیب بشن،مواد را داخل قالب ریخته (سایز قالب من۲۵) و حتما قالب رو با روغن جدا کننده یا اسپری جداکننده چرب کنین. و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. دقت کنین دما و زمان کاملا بستگی به فر شما داره کیک من بعد از ۳۰ دقیقه کامل رنگ گرفته بود ولی من تا ۳۵ دقیقه گذاشتم بمونه و بعد چک کردم کاملا پخته بود. منبع @fateme.d67 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای کیک پزی پر از خلاقیتهای جذابه، به شرطی که به کارت علاقه داشته باشی 😊 اونوقته که از ابزار ساده طرحهای شیک میزنی😎 دیزاین با فرچه، نیاز به صاف کردن کامل سطح کیک نداره، پس نگران خامه کشی صاف نباش🤗 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
سلام صبحتون بخیر دسر نارگیلی تقدیم شما🥰 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دسر نارگیلی 🔴مواد لازم دسر نارگیلی... شیر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو شکر ۲۰۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم کره ۶۰ گرم وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل ۱۵۰ گرم قالب مستطیل ۳۰×۴۰ 🔴مواد فیلینگ خامه قنادی ۳۰۰ گرم کرمفیل به دلخواه ۱۰۰ گرم پودر پسته به دلخواه 🔸️طرز تهیه شیر ، شکر و آرد را به نوبت داخل ظرف ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا ترکیب شوند. مواد را روی شعله ملایم گاز، مداوم هم میزنیم تا کرم سفت شده و به قل خوردن بیفتد. سپس کره را به همراه وانیل اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شوند. کف دیس را با پودر نارگیل پوشش داده، کرم را داخل دیس ریخته، سطح آن را صاف میکنیم و داخل یخچال به مدت ۱.۲ ساعت استراحت می‌دهیم تا کرم سفت شود. بعد از استراحت کرم، خامه قنادی را فرم داده با کرمفیل ترکیب میکنیم. یک لایه نازک روی سطح کرم فیلینگ کرده و مطابق فیلم برش زده رول میکنیم . نوش جونتون 🥰🥰🥰 منبع @cakeyousef 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  کیک آفتاب مهتاب
ایده ی کیک دریایی 🐋🐳🐬🐙🦈🦭🐟🐠🐡🦀 هم کیک دخترونه هم پسرونه👌 کیک آفتاب مهتاب @cake_aftab_mahtab
هدایت شده از نیوترفند Newttarfand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل بابونه🌼 هم برای کیکسازی هم برای گلسازی مناسبه👌 خیلی هم طبیعی بنظر مياد 😎 نیوترفند Newttarfand https://eitaa.com/joinchat/725811572C773c681365
کیک شیرازی😋 امتحانش کنی ضرر نکردی😉 👩‍🍳کیک و ترفند آفتاب مهتاب👩‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیرازی1⃣ تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ پودر هل ۱/۲ ق چ شکر ۱۸۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی) روغن مایع ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه) ماست ۱۶۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه + ۲ ق س) آرد ۲۸۰ گرم ( ۲ پیمانه+ ۲ ق س) جوش شیرین ۸گرم ( ۱ق چ+ ۱/۲ ق چ) بکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ سرخالی) مواد شربت شکر ۳۰۰ گرم ( ۱پ+۱/۲ پ) آب ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ) گلاب ۲۵ گرم ( ۱/۸ پ) جوهر لیمو ۱/۸ ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ زعفران به دلخواه @fateme.d67 منبع 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیرازی2⃣ ⭕️نکات مهم 🌺مواد رو ۲/۳ قالب پر کنین و حتما ۱/۳ قالب رو خالی بزارین 🌺دمای فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 🌺شربت باید خنک و کیک باید داغ باشه 🌺میتونین داخل قالب روغن مایع نریزین که در اون صورت کیک گنبدی میشه🤦🏻‍♀️ 🌺این کیک ساده و بدون شربت هم خوشمزس ولی با شربت طعمش محشره🤪🤪🤪 🌺شربت باید با حرارت متوسط ۱۵ دقیقه بجوشد، اگه حرارت بالا باشه شربت شکرک میزنه @fateme.d67 منبع 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac